Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#7230020 Napisano: 18.12.2024 12:22:22 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

Los mejores cały poszedł wszystkie stopnie?

Raczej tak, u nich to szybko idzie. 
W temacie - czy informowali może już z tego konkursu?
https://www.e-kon...la-koneserow-lidl-18 Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7230018 Napisano: 18.12.2024 12:17:28 w Avanti
donia7 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Czy z konkursu w Lidli, dziel się Pepsi i Lays, ktoś już dostał tę ekartę 200 zł?

Nikt i ze "Strach się bać" też nie wysyłali. A mogliby przed świętami emotka

Chyba czytają forum emotka . Właśnie zaczęli wysyłać bony ze "Strach się bać" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7229441 Napisano: 16.12.2024 09:48:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

mietowa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy ktoś z Was posiada tajemną widzę...i może przetłumaczyć z języka "smolarowego" co oznacza zapis w regulaminie:

"Uczestnik musi dokonać Zakupu promocyjnego na własną rzecz i na własny rachunek oraz musi faktycznie zapłacić za Zakup promocyjny."

Co oznacza "faktyczny zakup"? Bonem/kartą upominkową nie można? Only cash? emotka

ty jako uczestnik nie osoba od której kupujesz paragon bo to on płaci nie ty. ja to tak zrozumialam

OK, to też jest jakiś sposób interpretacji, ale czy o to właśnie chodziło SMOLAROWI? Mam kilka paragonów zapłaconych bonami, stąd moje pytanie...czy właśnie nie chodzi o płatność bonem/kartą podarunkową.

Ale Ty zapłaciłaś faktycznie - tylko bonem. Ja interpretuję to jak agakaz2, też kupuję za bony emotka

Dzwoniłam do Smolara i uzyskałam dokładną interpretację punktu regulaminu z której wynika, że ewidentnie chodzi o płatność bonami/kartami podarunkowymi (niedozwolone).

O nie:(. Dzięki za info! Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7229393 Napisano: 15.12.2024 22:24:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

czy mi się wydaje, czy przed świętami w tym roku to same sweterki i kilka konkursów avanti? A tak to kiepściutko? emotka

Wcześniejsze lata były super, moja lista konkursów pękała w szwach w grudniu. W tym roku bieda, tak jak w zeszłym. I jeśli dalej będzie powtórka, to będzie kiepsko nawet i do początku kwietnia. Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

mietowa

#7229365 Napisano: 15.12.2024 17:38:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy ktoś z Was posiada tajemną widzę...i może przetłumaczyć z języka "smolarowego" co oznacza zapis w regulaminie:

"Uczestnik musi dokonać Zakupu promocyjnego na własną rzecz i na własny rachunek oraz musi faktycznie zapłacić za Zakup promocyjny."

Co oznacza "faktyczny zakup"? Bonem/kartą upominkową nie można? Only cash? emotka

ty jako uczestnik nie osoba od której kupujesz paragon bo to on płaci nie ty. ja to tak zrozumialam

OK, to też jest jakiś sposób interpretacji, ale czy o to właśnie chodziło SMOLAROWI? Mam kilka paragonów zapłaconych bonami, stąd moje pytanie...czy właśnie nie chodzi o płatność bonem/kartą podarunkową.

Ale Ty zapłaciłaś faktycznie - tylko bonem. Ja interpretuję to jak agakaz2, też kupuję za bony emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

mietowa

#7229040 Napisano: 13.12.2024 12:10:45 w Informują
Informują z Konkurs "Czysta okazja" Intermarche, 18+

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
kilka minut temu Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7228738 Napisano: 12.12.2024 11:55:11 w Czy informują/ informowali?
Mand222 napisał(a):

1.Konkurs "Sięgnij do wspomnień" Biedronka
2.Konkurs "Lenor Vacation Vibes" Kaufland
3.Wygraj konsolę PlayStation®5 Pro i nowiutką grę LEGO Horizon Adventures

Coś wiadomo, o którymś?

Sięgnij do wspomnień skończył się 3 dni temu. Dopiero po 10.01. będą informować. Czasem warto zerknąć do regulaminu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7227466 Napisano: 06.12.2024 13:27:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
GoldenGirl napisał(a):

Hej mam takie pytanie czy ktoś z was tak miał że w żabce kupił/a 3x garage do konkursu a nie ma kodu na aplikacji do udziału w konkursie ? Wyskoczyło mi tylko że wyzwanie zakończone i jest odnawialne...

U mnie było i zniknęło. Napisz do nich Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7227465 Napisano: 06.12.2024 13:26:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Też macie problemy z wgraniem paragonu w konkursie Biedronka Avanti? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7227176 Napisano: 05.12.2024 16:20:21 w Avanti
atlantydek napisał(a):

mietowa napisał(a):

atlantydek napisał(a):

bianka33 napisał(a):

Czy działa już wysyłanie zgłoszeń na Joy?

Przed chwilą Biedronka nadal lipa

Dokładnie, wciąż nie działa

Hmmm, a  grasz na nowy paragon? U mnie stary

na nowy Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7227174 Napisano: 05.12.2024 16:16:48 w Avanti
atlantydek napisał(a):

bianka33 napisał(a):

Czy działa już wysyłanie zgłoszeń na Joy?

Przed chwilą Biedronka nadal lipa

Dokładnie, wciąż nie działa Wyświetl w wątku >>
1 bianka33 0

mietowa

#7227106 Napisano: 05.12.2024 14:14:13 w Avanti
Czy strony Joy działają już poprawnie emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7227092 Napisano: 05.12.2024 13:36:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgol napisał(a):

pusheen napisał(a):

yaagatka napisał(a):

mieliście tak, że chcieliście dodac zgłoszenie w JOY Pepsi Kaufland i pojawiła Wam się informacja, że paragon już został dodany?
Nie dodawałam wcześniej odpowiedzi, nie wcisnęłam wcześniej tez przypadkiem "Wyślij".

Mam to samo, chyba jakaś awaria u nich

W Biedronce to samo

Ufff, trzeci paragon i już dostawałam szału. Dzięki za info emotka Wyświetl w wątku >>
1 Gustawa 0

mietowa

#7227019 Napisano: 05.12.2024 10:15:19 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

mietowa napisał(a):

Zaśmiecanie wątków, jak teraz w "Wyniki konkursów". I to, że ktoś, kto ma cztery posty na forum w przeciągu kilku lat i żadnych dodanych konkursów, oczekuje, że wszyscy będą wszystko perfekcyjnie opisywać, bo przecież nie ma regulaminów. Oh, wait....

Kliknij na "Zgłoś" jeśli widzisz zaśmiecanie, ogarniemy emotka

Edit: ogarniemy niepotrzebne posty, roszczeniowości świeżaków już nie emotka

Dzięki, będę to robić emotka . A świeżaki nie zawsze takie świeże, wszak 4 lata na forum emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7226970 Napisano: 04.12.2024 23:48:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rooney napisał(a):

Gourmet Purina, czy Wam potwierdzano jakoś wryfikację pozytywną? bo trafiłam zawieszkę jakiś czas temu a zero informacji, o zawieszce nie wspomnę nawet emotka

Ja wygrałam zestaw, również długo cisza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7226965 Napisano: 04.12.2024 23:24:41 w Wkurza mnie...
Zaśmiecanie wątków, jak teraz w "Wyniki konkursów". I to, że ktoś, kto ma cztery posty na forum w przeciągu kilku lat i żadnych dodanych konkursów, oczekuje, że wszyscy będą wszystko perfekcyjnie opisywać, bo przecież nie ma regulaminów. Oh, wait.... Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7226435 Napisano: 02.12.2024 22:36:03 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

mietowa napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurza mnie remont, wkurza mnie, że ktoś wszedł nam na posesję i zniszczył kamerę, wkurza mnie, że 2 tyg czekałam na nową lampę, która szła z Niemiec i co?!  Brakuje jednego klosza …, kuur…a wkurza mnie cały dzisiejszy dzień.

aaaa i mąż… też mnie dziś wkurza emotka

Z tą kamerą to niepokojące, jakby ktoś coś planował. Macie już nową?

Mamy monitoring na całej posesji, kilka dni temu u sąsiada ktoś też poniszczył kamery i go złapali, a dopiero dziś się zorientowaliśmy, że nasza jedna zbita a 3 przestawione, odwrócone. emotka

Współczuję nerwów. Ale dobrze, że złapali świra, będziecie spać spokojniej. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7226431 Napisano: 02.12.2024 22:12:46 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

Wkurza mnie remont, wkurza mnie, że ktoś wszedł nam na posesję i zniszczył kamerę, wkurza mnie, że 2 tyg czekałam na nową lampę, która szła z Niemiec i co?!  Brakuje jednego klosza …, kuur…a wkurza mnie cały dzisiejszy dzień.

aaaa i mąż… też mnie dziś wkurza emotka

Z tą kamerą to niepokojące, jakby ktoś coś planował. Macie już nową? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7226417 Napisano: 02.12.2024 21:27:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

Karlsbad i dino to nie może skończyć się dobrze emotka  Co kupujecie na Milkę, żeby paragon był dobrze opisany?

To, co chcę. Skoro konkurs jest organizowany w danej sieci, to niech agencja to sobie sprawdza. Nigdy nie miałam problemów związanych z takim podejściem emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7226361 Napisano: 02.12.2024 17:44:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lesks napisał(a):

pytanie amatora, dostalem 200zl za pepsi/lays do Lidla, ale skad mam wiedziec ktory paragon wygral? zglosilem trzy, i teraz nie wiem ktorego zdjecia zalaczyc do zgloszenia laureata emotka

opcja numer 1: fotografujesz wszystkie trzy (na jednym zdjęciu)
opcja numer 2: piszesz do Avanti z prośbą o podanie numeru, sprawnie odpowiadają emotka Wyświetl w wątku >>
1 lesks 0