Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#7282664 Napisano: 29.07.2025 10:55:32 w Avanti
agakaz2 napisał(a):

monikar napisał(a):

Za które dni dzisiaj poszedł Lipton?

ja mam za 16 lipiec

A potem się jeszcze coś pojawiło? Nie jestem na bieżąco, dopiero się odgruzowuję z konkursowych zaległości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7279974 Napisano: 18.07.2025 08:59:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wczoraj - bransoletka Nivea. Rany, co za brzydactwo....emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7279482 Napisano: 16.07.2025 19:26:36 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

Jennifer lopez poszło wszystko? Bilety? Ktoś potwierdzi? ;( oooo Jennifer emotka

Nic nie poszło, wyniki są na stronie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7278018 Napisano: 11.07.2025 14:23:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
incendio12 napisał(a):

mietowa napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Czy dostał może już ktoś Voucher na weekend w Bańce z konkursu Lecha w Lidlu?

Tak, już jakiś czas temu

Na maila czy fizycznie?

Edit. Znalazłam na mailu... Z 12 czerwca. I było napisane żeby pobrać w ciągu 2 tygodni bo link może wygasnąć. Całe szczęście dziś jeszcze działa i udało mi się pobrać. Dzięki wielkie za info bo pewnie faktycznie zaraz by przepadł emotka

Cieszę się emotka . W razie czego z NAV można się dogadać, to super agencja emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7278005 Napisano: 11.07.2025 14:14:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
incendio12 napisał(a):

Czy dostał może już ktoś Voucher na weekend w Bańce z konkursu Lecha w Lidlu?

Tak, już jakiś czas temu Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7277478 Napisano: 09.07.2025 19:31:50 w Czy informują/ informowali?
zezowaty_kot napisał(a):

olunka napisał(a):

i co z tymi Mysiorkami? cisza?

Na pewno już  pani Mysiorka dzwoniła do swoich rodziców, męża, kuzynki, że wygrali w konkursie emotka

Dokładnie... emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7276963 Napisano: 08.07.2025 16:31:57 w Informują
Informują z Konkurs "ŚwiętuJEMY z Leclerc"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
teraz Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7274994 Napisano: 02.07.2025 12:03:36 w Avanti
napisał(a):

mietowa napisał(a):

napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ktoś jeszcze czeka na e-kartę do Biedry 100 zł z - „Grilluj i graj” 
Bo już wszyscy swoje wydają a ja nadal nie mam i nie wiem czy pora się martwić Mail był 18.05.25.

Nikt nie wydaje, bo nikt jeszcze nie dostał. emotka

Dostałam już kilka, ale jeszcze kilka brakuje.

Z tego: Konkurs "Doładuj emocje z Pepsi" Biedronka czy z tego Konkurs "Grilluj i graj" Biedronka ?

Pardon! Faktycznie z "Doładuj" emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7274982 Napisano: 02.07.2025 11:44:53 w Avanti
napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ktoś jeszcze czeka na e-kartę do Biedry 100 zł z - „Grilluj i graj” 
Bo już wszyscy swoje wydają a ja nadal nie mam i nie wiem czy pora się martwić Mail był 18.05.25.

Nikt nie wydaje, bo nikt jeszcze nie dostał. emotka

Dostałam już kilka, ale jeszcze kilka brakuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7274434 Napisano: 30.06.2025 18:13:49 w Smolar
k19645872 napisał(a):

Cześć,

Czy do Smolara można osobiście dostarczyć oświadczenie laureata z oryginalnym paragonem? 
Mogę być jutro w okolicy Łodzi i mógłbym to zrobić zamiast wysyłać kurierem, ale nigdzie nie znajduję informacji, a jednocześnie jest już za późno żeby skontaktować się z agencją emotka

Jeśli ktoś ma takie doświadczenia to byłbym wdzięczny za podzielenie się informacją - może być priv emotka

Można emotka Wyświetl w wątku >>
1 k19645872 0

mietowa

#7272670 Napisano: 24.06.2025 10:42:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vazzz napisał(a):

Z Biomadent jeszcze wysyłają maile?

Nie sądzę, wszystko szło błyskawicznie. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7272634 Napisano: 24.06.2025 10:17:58 w Informują
Informują z Konkurs "BioMadent" Rossmann

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
I i II stopień Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7272629 Napisano: 24.06.2025 10:16:34 w Czy informują/ informowali?
ktosiek1 napisał(a):

Morti84 napisał(a):

Jeanettka. napisał(a):

kalina590 napisał(a):

Julles0048 napisał(a):

kalina590 napisał(a):

Czy z konkursu Biomadent ktokolwiek został poinformowany? Czy "poinformowali" tylko siebie samych?

W MDW cisza.
Na dzisiejszego maila ok. 12:00 odpisali :
"Wiadomości z informacją o wygranej są wysyłane do zwycięzców." emotka

"są wysyłane" w ich wyimaginowanym świecieemotka

O, faktycznie, są "wysyłane" a nie "wysłane". Może więc jeszcze się skuszą poinformować i wybrać realnych a nie wyimaginowanych zwycięzców, jak myślicie? Zna ktoś tę agencję?

To żadna agencja, to po prostu producent chemii gospodarczej i kosmetyków naturalnych, myjących, pielęgnacyjnych, który chciał się pobawić w agencję i myślał, że przy 720 nagrodach i dziesiątkach tysięcy zgłoszeń, bez problemu sobie z tym poradzą.

Pracują od 7-15, w wielu działach ludzie pracują za dwóch (produkcja, magazyn), bo zgodnie z opiniami na necie, wszędzie brakuje pracowników, a pewnie kwestie konkursowe spadły na biuro, gdzie mają też urwanie d**y z codziennymi kwestiami związanymi z firmą produkcyjną (papierki, zamówienia, spedycja, księgowość, marketing, kadry, HR itp...), a ilość "biurowych" też pewnie ograniczona do minimum, jak znam polskie realia.
A teraz sobie pewnie ktoś wpadł na pomysł (pewnie jakiś nowy marketingowiec z ambicjami), że zorganizują konkurs, żeby podbić sprzedaż Biomadent. No a jak konkurs to lecimy z rozmachem... damy 720 nagród, wciągniemy Rossmanna i ogarniemy całą Polskę, to będzie petarda, ale nikt nie pomyślał jak wielkie trzeba zaplecze, żeby przeprowadzić taki konkurs rzetelnie i w terminie. Jeszcze sobie narzucili ograniczenia (jedna nagroda na osobę itp.) No i niestety wykoleili się już na pierwszym zakręcie. 
Tutaj, jako po prostu zwykła fabryka, nie mają kompletnie żadnego doświadczenia z organizacją konkursów na taką skalę, nie mają ludzi, zaplecza, systemów informatycznych dostosowanych do takich akcji itd. To nie miało prawa zadziałać. Gdyby dali 5-20 nagród w łącznej kwocie jak te 720, to też nie byłoby źle, a efekt byłby zupełnie inny. "Pani Bożenka" i "Maciek informatyk" pewnie by sobie bez problemu z tym poradzili, a tak mamy co mamy.

Za dwa tygodnie kończy się termin składania reklamacji, więc pewnie trochę to przeciągną i będzie pozamiatane. Zostanie niesmak, chęć promocji produktu osiągnie odwrócony skutek, ludzie będą ich męczyć jeszcze przez jakiś czas, pewnie poleci jakaś głowa (a może po prostu to zleją) i na długi czas będą mieli dosyć takich promocji...

Mam nadzieję, że mylę się w swoich domysłach  emotka

Czyli reklamacje trzeba składać już

Właśnie zaczęli informować. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7272372 Napisano: 23.06.2025 15:22:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
rufus napisał(a):

Pepsi 300 emotka

MOL informuje? Piszcie konkretniej emotka . W temacie: 100 zł do ITM Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7271410 Napisano: 18.06.2025 16:17:19 w Avanti
fryteczka napisał(a):

rare85 napisał(a):

Avanti zaczyna wysyłać bony do Biedronki z „Doładuj emocje z Pepsi”

Ślą partiami ? Ja jeszcze nie mam żadnego z 2 😒

Zdecydowanie partiami, spokojnie emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7270272 Napisano: 13.06.2025 13:13:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

[quote=zof83]

monikar napisał(a):

pink086 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

pikawka napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Tyskie netto .. błędna data końca konkursu. emotka Był do wczoraj. 
Przepadło mi kilka paragonów...

Cooooooemotka  nie wierzę emotka

O kurde, też mam dwa paragony. Miałam sobie wysłać w weekend. 
😐

I mi też przepadły:(

To samo u mnie! Super

Tak coś mi się kojarzy, że to nie pierwszy raz, gdy ta osoba dodała konkurs ze złą datą zakończenia...

nie wierzę w przypadek, za takie coś powinien być BAN! Ale mam wkur….aOczywiście, że to nie pierwszy raz od tej osoby. Kiedyś już o tym pisałam. Kiedy widzę, że ona/on dodaje, sprawdzam dokładniej regulamin emotka . Wyświetl w wątku >>
2 pikawka, ZetZ 0

mietowa

#7270210 Napisano: 13.06.2025 11:34:20 w Avanti
Zmieniła się "góra" laureatów z konkursu Aldi. Kojarzy ktoś, czy Auchan też? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7269582 Napisano: 11.06.2025 12:26:17 w Avanti
elemelex napisał(a):

Fajnie by było jakby umieszczali informację, że "wszyscy laureaci zostali poinformowani" czy coś w tym stylu, to by pozwoliło przestać się bez sensu łudzić, że główna jeszcze na nas czeka emotka

Dokładnie, chociaż taka wiadomość. Chociaż najfajniejsza była wcześniejsza opcja z konkretnym info, kto co wygrał emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7269579 Napisano: 11.06.2025 12:20:51 w Avanti
zezowaty_kot napisał(a):

mietowa napisał(a):

pikawka napisał(a):

Żabka pepsi do kiedy poinformowana? Czy tylko lista na stronie? Były maile? emotka

Ja grałam ostatniego dnia i mam openera i głośnik, więc chyba do końca poszło.

Czy ktoś wie, co z głównymi z Aldi i Auchan? Łudzić się jeszcze emotka ?

Lista się nie zmieniła, a to nie jest tak, że jak pójdą główne to osoby do nagród wyższego stopnia przeskakują na szczyt rankingu?

Po tym, jak weszli na Joy, to już nie mam bladego pojęcia... Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7269577 Napisano: 11.06.2025 12:18:28 w Avanti
pikawka napisał(a):

Żabka pepsi do kiedy poinformowana? Czy tylko lista na stronie? Były maile? emotka

Ja grałam ostatniego dnia i mam openera i głośnik, więc chyba do końca poszło.

Czy ktoś wie, co z głównymi z Aldi i Auchan? Łudzić się jeszcze emotka ? Wyświetl w wątku >>