Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#7104212 Napisano: 28.06.2023 13:07:01 w Informują
Informują z Konkurs "Mój dzień w zgodzie z naturą" Intermarche

Rodzaj powiadomienia: telefon
Dodatkowe informacje:
kilka minut temu Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7104209 Napisano: 28.06.2023 13:06:12 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

justkra napisał(a):

Czy informowali z konkursu ITM z herbatami? (Mój dzień w zgodzie z naturą) emotka
Chyba mieli czas do 26.06.

To jest Amooco, oni są ponad jakimiś śmiesznymi regulaminami emotka

Rychło w czas, akurat zaczęli dzwonić. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7104205 Napisano: 28.06.2023 13:00:35 w Czy informują/ informowali?
justkra napisał(a):

Czy informowali z konkursu ITM z herbatami? (Mój dzień w zgodzie z naturą) emotka
Chyba mieli czas do 26.06.

To jest Amooco, oni są ponad jakimiś śmiesznymi regulaminami emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7104190 Napisano: 28.06.2023 12:32:06 w Gratulacje! Dla wygranych!
To i ja się przyłączę. Gratuluję i bawcie się dobrze! emotka Wyświetl w wątku >>
2 Yoko, pmww 0

mietowa

#7104053 Napisano: 27.06.2023 20:50:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

mietowa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

TurboMike napisał(a):

Czas przełamać tę dwugodzinną ciszę po burzy emotka  
Powiedzcie mi żuczki, jak rozumiecie to pytanie z 7Daysa ?:) 
"Z kim wybrałbyś się na 7Days?" ? Chodzi o wspólne schrupanie produktu czy raczej o siedmiodniowy wypad ? emotka

Ja interpretuję to jako wyjazd na wakacje (który jest nagroda główną w konkursie), podczas którego oczywiście można razem pochrupać emotka

Kurczę, a tu nie chodzi po prostu o rogala? Bez drugiego dna...i gry słów emotka

Tak samo wkurzył mnie dzisiaj Jack Daniels z Żabki (aż go olałam)...chodzi im o 7 dowolnych przymiotników czy też kreatywną odpowiedź (zdanie) na 7 słów?! LOL.

Ja napisałam, że nie wiem co to jest i o co biega, ale wzięłabym kogoś, kogo lubię. W prostocie tkwi urok - mam nadzieję emotka

A gdzie znalazłaś info, że przymiotniki? Ja widzę wszędzie, że 7 słów.

Z głowy emotka  7 słów może być zarówno zdaniem...jak i "wolno żyjącymi" przymiotnikami określającymi "zajebistość" danej sytuacji. Finalnie uznałam, że szkoda mi 8 dych za strzał kulą w płot.

W sumie faktycznie różnie można to interpretować. Do bani przy tak drogim konku. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7104050 Napisano: 27.06.2023 20:44:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

TurboMike napisał(a):

"Z kim wybrałbyś się na 7Days?" ? Chodzi o wspólne schrupanie produktu czy raczej o siedmiodniowy wypad ? emotka

Ja interpretuję to jako wyjazd na wakacje (który jest nagroda główną w konkursie), podczas którego oczywiście można razem pochrupać emotka

Kurczę, a tu nie chodzi po prostu o rogala? Bez drugiego dna...i gry słów emotka

Tak samo wkurzył mnie dzisiaj Jack Daniels z Żabki (aż go olałam)...chodzi im o 7 dowolnych przymiotników czy też kreatywną odpowiedź (zdanie) na 7 słów?! LOL.

Ja napisałam, że nie wiem co to jest i o co biega, ale wzięłabym kogoś, kogo lubię. W prostocie tkwi urok - mam nadzieję emotka

A gdzie znalazłaś info, że przymiotniki? Ja widzę wszędzie, że 7 słów.

Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7104048 Napisano: 27.06.2023 20:42:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

TurboMike napisał(a):

A gdzie znalazłaś info, że przymiotniki? Ja widzę wszędzie, że 7 słów. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7104044 Napisano: 27.06.2023 20:35:35 w Dziś cieszę się z.....
margotkowe napisał(a):

monisss napisał(a):

że tyle osób z forum ma dobre serduszka emotka  a wręcz myślę, że wszyscy tylko pewnie niektórzy pomagają a są skromni i  nic nie piszą emotka

Mnie cieszy dokładnie to samo - i to bardziej, niż jakakolwiek wygrana emotka

Ja też się z tego bardzo cieszę. Rywalizujemy na co dzień, ale potrafimy się zjednoczyć w trudnych chwilach  i to jest bardzo budujące. Żałuję jedynie, że dałam się wciągnąć w dyskusję z kimś, kto nie zasługuje na minutę mojej (a w sumie to niczyjej) uwagi. 

Za Dominikę cały czas trzymam mocno kciuki. Naprawdę wierzę, że niedługo napisze nam o kolejnych wygranych emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7103650 Napisano: 26.06.2023 14:52:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzwoniło dziś do kogoś Amooco czy znowu regulamin mają w poważaniu? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7103636 Napisano: 26.06.2023 14:24:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
loteryjny napisał(a):

Pralka z loterii E.

Tej, której nie ma w bazie emotka
W temacie: 200 zł od 7 Days i 500 zł od Balcerzaka. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7103538 Napisano: 26.06.2023 09:54:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

DC z 7Days już poszło wszystko?

Idą jeszcze maile, 2 stopień. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7103489 Napisano: 25.06.2023 21:25:52 w Pomoc potrzebującym!
kumulacja napisał(a):

10 000 zł w ciągu jednej doby to dużo. Wpłacajmy dla naszej Dominiki. Obyśmy my nigdy nie potrzebowali takich wpłat.
https://pomagam.pl/kkcknt

Jest niemal połowa. Dorzuciłam wcześniej jeszcze jedną cegiełkę, żeby szło szybciej. Głęboko wierzę, że wspólnie damy radę. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7103395 Napisano: 25.06.2023 12:14:15 w Pomoc potrzebującym!
titinunu napisał(a):

nikos napisał(a):

Podbijam
https://pomagam.pl/kkcknt.   

Już jest 20 tysięcy emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7103308 Napisano: 24.06.2023 16:33:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

Porządzę się trochę. Tu zagląda najwięcej osób. To jest link do zbiórki dla Dominiki - Domika jest naszą forumowa koleżanką, aktywną uczestniczką społeczności. Kilka  miesięcy temu zamilkła, co martwiło wielu z nas. Niestety sprawdził się czarny scenariusz i choroba Dominiki wróciła. Pomóżmy jej zebrać fundusze na nierefundowane leczenie, bo jak widać ta dziewczyna ma w sobie mnóstwo siły i dalej walczy! 

Edit. Tak długo pisałam posta, że mnie mietowa ubiegła emotka  ale nic to, bo chodzi o to, żeby okazać domice wsparcie, a teraz, no cóż, wszystko zależy od pieniędzy... emotka

"Tylko i aż pieniądze"... Mam ogromną nadzieję, że każdy wpłaci choć trochę. Nie znam Dominiki osobiście, ale przez swą aktywność na forum stała się mi jakoś bliska i ta informacja do głębi mną wstrząsnęła. Z całych sił trzymam kciuki za to, by i tym razem wygrała. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7103304 Napisano: 24.06.2023 16:25:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kochani! Domika - wspaniała, życzliwa dziewczyna, którą wielu z nas doskonale zna z naszego forum, potrzebuje naszej pomocy. Połączmy siły emotka :
https://pomagam.pl/kkcknt Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7103265 Napisano: 24.06.2023 13:11:46 w Pomoc potrzebującym!
monisss napisał(a):

Kochani Domika nas potrzebuje!

To "nasza" Domika?  emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7103066 Napisano: 23.06.2023 15:07:05 w Informują
Informują z Konkurs "Elseve w Lidl"

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
teraz Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7102983 Napisano: 23.06.2023 12:29:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jako że rysowałam 10 minut, to już się nie spodziewam telefonuemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7102499 Napisano: 21.06.2023 17:18:43 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Yazpik napisał(a):

sabart napisał(a):

Yazpik napisał(a):

No i chyba amooco zaspało. A tak czekałem... emotka Niby jeszcze regulaminowe 10 minut mają, ale coś mi się wydaje, że dziś się nie doczekamy emotka

A mi się wydaje, że już obdzwonione. Malutko nagród było. 😕

Nie może być. 23 osoby i nikt się nie pochwalił? Nikt znany nie wygrał z forum? Ej... przyznajcie się, jeśli ktoś coś... emotka

Dokładnie, też nie wierzę, że jest po.

Liczę na to, że w przypadku rozwiązania konkursu byłaby tutaj zakładka: https://laureaci.amooco.com/ emotka ">https://laureaci.amooco.com/ emotka

Czyli zaspali emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7102493 Napisano: 21.06.2023 17:07:55 w Czy informują/ informowali?
Yazpik napisał(a):

sabart napisał(a):

Yazpik napisał(a):

No i chyba amooco zaspało. A tak czekałem... emotka Niby jeszcze regulaminowe 10 minut mają, ale coś mi się wydaje, że dziś się nie doczekamy emotka

A mi się wydaje, że już obdzwonione. Malutko nagród było. 😕

Nie może być. 23 osoby i nikt się nie pochwalił? Nikt znany nie wygrał z forum? Ej... przyznajcie się, jeśli ktoś coś... emotka

Dokładnie, też nie wierzę, że jest po. Wyświetl w wątku >>
1 Yazpik 0