Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#7104892 Napisano: 30.06.2023 11:43:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aniachudoba napisał(a):

mietowa napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

To prawda, że nuii prosi o PESEL  do wygranej ?

Tak

To w ogólne bezpieczne ? Będzie wyciek i co ?

Zasadniczo PESEL to dane zwykłe, a nie wrażliwe. Nie ma też możliwości wzięcia kredytu tylko na PESEL.

Milka to ta sama agencja, też chcą PESEL przy wygranej ? Wiesz ?

Milka to najczęściej Karlsbad, oni nie chcą PESELu. Chyba że jest jakiś inny konkurs, o którym nie wiem emotka

Konkursy na lody milka robi 4all

Aaa, faktycznie. To nie mam pojęcia, ale pewnie jest w regulaminie emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7104887 Napisano: 30.06.2023 11:38:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cynamon28 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Tak

Zasadniczo PESEL to dane zwykłe, a nie wrażliwe. Nie ma też możliwości wzięcia kredytu tylko na PESEL.

Milka to ta sama agencja, też chcą PESEL przy wygranej ? Wiesz ?

Milka to najczęściej Karlsbad, oni nie chcą PESELu. Chyba że jest jakiś inny konkurs, o którym nie wiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7104882 Napisano: 30.06.2023 11:34:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cynamon28 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Tak

Zasadniczo PESEL to dane zwykłe, a nie wrażliwe. Nie ma też możliwości wzięcia kredytu tylko na PESEL. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7104872 Napisano: 30.06.2023 11:13:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cynamon28 napisał(a):

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7104737 Napisano: 29.06.2023 21:37:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiesia30 napisał(a):

mietowa napisał(a):

joan napisał(a):

mietowa napisał(a):

W żywcu zdroj itm dostaję taką zwrotkę: "Twoje zgłoszenie zostalo wysłane przed rozpoczęciem konkursu. Szczegóły i regulamin (...)". Czy ktoś wie, o co chodzi?

Nie znam konka, ale sprawdź zgłoszenie -> zwykle taki komunikat przychodzi, gdy pomylisz nr albo prefiks, a oni już mają czekający następny konek (podobny!) w innej sieci.

Prefix Zywiec, nr 4321. Wszystko jak powinno być.

edit. Czy ktoś dzisiaj zgłaszał (popołudniu) i dostał złą zwrotkę? Albo dobrą?

Wysłane przed chwilą -Twoje zgloszenie zostalo wyslane przed rozpoczeciem konkursu. Szczegoly i regulamin na www.regulaminy.albedomarketing.p

No właśnie przed chwilą sprawdziłam - u męża wysyłałam trzy dni temu i było ok. Czyli mają dzisiaj problem. Wyświetl w wątku >>
1 wiesia30 0

mietowa

#7104731 Napisano: 29.06.2023 21:17:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

mietowa napisał(a):

W żywcu zdroj itm dostaję taką zwrotkę: "Twoje zgłoszenie zostalo wysłane przed rozpoczęciem konkursu. Szczegóły i regulamin (...)". Czy ktoś wie, o co chodzi?

Nie znam konka, ale sprawdź zgłoszenie -> zwykle taki komunikat przychodzi, gdy pomylisz nr albo prefiks, a oni już mają czekający następny konek (podobny!) w innej sieci.

Prefix Zywiec, nr 4321. Wszystko jak powinno być.

edit. Czy ktoś dzisiaj zgłaszał (popołudniu) i dostał złą zwrotkę? Albo dobrą? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7104687 Napisano: 29.06.2023 18:10:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W żywcu zdroj itm dostaję taką zwrotkę: "Twoje zgłoszenie zostalo wysłane przed rozpoczęciem konkursu. Szczegóły i regulamin (...)". Czy ktoś wie, o co chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7104614 Napisano: 29.06.2023 15:13:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

TurboMike napisał(a):

Dla przykładu x-kom.pl rozstrzygnął swój konkurs na FB (do wygrania był sprzęt komputerowy za ok 6 tyś). Tam też ciężko stwierdzić że najlepsza praca wygrała... no ale kim my jesteśmy, żeby o tym decydować emotka  

https://www.faceb...riaPDk88D6xWfABg7Uyl

Wygrało całkiem fajne imię, a według Ciebie które zaproponowane imiona były fajniejsze?

mnie też się to imię podoba...

Mnie również. Fajny pomysł. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7104552 Napisano: 29.06.2023 12:26:09 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

TurboMike napisał(a):

donia7 napisał(a):

TurboMike napisał(a):

donia7 napisał(a):

Kali1 napisał(a):

Czy dziś powinny być wyniki Capri-Sun?

Pan Tomek napisał, że dziś lub jutro emotka

A o którym etapie mówicie ?

Wydaje mi się, że będą z etapu 3-ego emotka

Nieee no co Ty, chyba grubo za wcześnie! Bo jak ja wygrałem w etapie do 28/05 to dostałem info 13 czerwca... Zapomniałem już nawet że brałem udział emotka  Więc ponad 2 tygodnie po zakończeniu etapu. Więc tu bym raczej liczył, najwcześniej na przyszły tydzień z informacją (tym bardziej że pewnie z tygodnia na tydzień jest więcej zgłoszeń). 
Także Despacito emotka

A mi się wydaje, że ludzie chwalili się już wynikami z 2 etapu  emotka

Był już wyniki z 2. etapu, jeden dzień po wynikach z 1. Teraz czekamy na wyniki z 3. etapu. Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

mietowa

#7104528 Napisano: 29.06.2023 12:10:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margarittta napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Właśnie wskoczył mi kod z Żabki FuzeTea. Może u wszystkich się teraz pojawią.

u mnie również wskoczył kod emotka

Rzeczywiście, i u mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7104505 Napisano: 29.06.2023 11:25:57 w Czy informują/ informowali?
niewyspanamama napisał(a):

Prince Polo Lewiatan ?? informowali czy nie ?? już mi paragony blakną emotka

Nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7104490 Napisano: 29.06.2023 10:55:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

mietowa napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Czy w konku Fuzetea z żabki powinien pojawić się kod w apce?

Tak i oczywiście jest z tym problem.

No właśnie, też nic nie mam, doczytałam w regulaminie, że ma być emotka

U mnie 1/3. Zawsze to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7104488 Napisano: 29.06.2023 10:53:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Czy w konku Fuzetea z żabki powinien pojawić się kod w apce?

Tak i oczywiście jest z tym problem. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7104266 Napisano: 28.06.2023 15:31:47 w Informują
Informują z Grillowy konkurs z Dino! Carlsberg, Kasztelan, Okocim, Zatecky, 18+

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
sms za 23.06., minutę temu Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7104217 Napisano: 28.06.2023 13:24:12 w Czy informują/ informowali?
martucha-jk napisał(a):

mietowa napisał(a):

mietowa napisał(a):

justkra napisał(a):

Czy informowali z konkursu ITM z herbatami? (Mój dzień w zgodzie z naturą) emotka
Chyba mieli czas do 26.06.

To jest Amooco, oni są ponad jakimiś śmiesznymi regulaminami emotka

Rychło w czas, akurat zaczęli dzwonić.

Z jakiego nr?

737...166 Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7104212 Napisano: 28.06.2023 13:07:01 w Informują
Informują z Konkurs "Mój dzień w zgodzie z naturą" Intermarche

Rodzaj powiadomienia: telefon
Dodatkowe informacje:
kilka minut temu Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7104209 Napisano: 28.06.2023 13:06:12 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

justkra napisał(a):

Czy informowali z konkursu ITM z herbatami? (Mój dzień w zgodzie z naturą) emotka

To jest Amooco, oni są ponad jakimiś śmiesznymi regulaminami emotka

Rychło w czas, akurat zaczęli dzwonić. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7104205 Napisano: 28.06.2023 13:00:35 w Czy informują/ informowali?
justkra napisał(a):

To jest Amooco, oni są ponad jakimiś śmiesznymi regulaminami emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7104190 Napisano: 28.06.2023 12:32:06 w Gratulacje! Dla wygranych!
To i ja się przyłączę. Gratuluję i bawcie się dobrze! emotka Wyświetl w wątku >>
2 Yoko, pmww 0

mietowa

#7104053 Napisano: 27.06.2023 20:50:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

mietowa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

TurboMike napisał(a):

Czas przełamać tę dwugodzinną ciszę po burzy emotka  
Powiedzcie mi żuczki, jak rozumiecie to pytanie z 7Daysa ?:) 
"Z kim wybrałbyś się na 7Days?" ? Chodzi o wspólne schrupanie produktu czy raczej o siedmiodniowy wypad ? emotka

Ja interpretuję to jako wyjazd na wakacje (który jest nagroda główną w konkursie), podczas którego oczywiście można razem pochrupać emotka

Kurczę, a tu nie chodzi po prostu o rogala? Bez drugiego dna...i gry słów emotka

Tak samo wkurzył mnie dzisiaj Jack Daniels z Żabki (aż go olałam)...chodzi im o 7 dowolnych przymiotników czy też kreatywną odpowiedź (zdanie) na 7 słów?! LOL.

Ja napisałam, że nie wiem co to jest i o co biega, ale wzięłabym kogoś, kogo lubię. W prostocie tkwi urok - mam nadzieję emotka

A gdzie znalazłaś info, że przymiotniki? Ja widzę wszędzie, że 7 słów.

Z głowy emotka  7 słów może być zarówno zdaniem...jak i "wolno żyjącymi" przymiotnikami określającymi "zajebistość" danej sytuacji. Finalnie uznałam, że szkoda mi 8 dych za strzał kulą w płot.

W sumie faktycznie różnie można to interpretować. Do bani przy tak drogim konku. Wyświetl w wątku >>