Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#7066748 Napisano: 08.12.2022 10:08:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

gradiaa napisał(a):

Czy ktoś jeszcze ma problem z formularzem Grant'sa dla nagrody II stopnia? Mi pokazuje "brak wymaganego pola tshirt_size_id a jego w ogóle tam nie ma. 

tak wszyscy co wygrali

właśnie mam ten sam problem ;/

Ktoś już do nich pisał emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7066637 Napisano: 07.12.2022 20:27:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
A jednak dlatego wcześniej nie wygrałam... emotka . Grant's II stopień i u mnie :D Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7066628 Napisano: 07.12.2022 19:31:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
A w d*** jeża nietoperza z tym Grantsem, z tym Alpro, z tym grudniem i konkursami w ogóle. Potrzebuję przerwy. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7066543 Napisano: 07.12.2022 16:20:50 w Wkurza mnie...
daisygirl napisał(a):

Mnie wkurza Mrówka. Pamiętacie konkurs na 20 lat? No to mam jeszcze z niego bona 100 zł i mąż wczoraj chciał zrealizować bo ważny do końca roku. Okazuje się, że nie można sobie zrealizować ot tak gdzie się chce, pracownicy nic nie wiedzą, usłyszał, że jest oszustem... totalna masakra. Piszę do ogólnopolskiej Mrówki na fb i ktoś mi odpisuje, że moze sobie go zrealizuje tam gdzie był wydany? Czyli w Busku Zdroju czy tam gdzieś w okolicy... A ja z pytaniem, czy jak ktoś wygrał z drugiego końca kraju to też ma jechać do Buska, żeby mu uznali te 100 zł? Dodam, że realizacja innego bonu z tego konkursu (bo mieliśmy 2 wygrane) to też była gehenna, podpisywanie jakichś dokumentów, sprawdzanie, chyba z godzinę to trwało, to było w lecie jeszcze. Pracownicy nic nie trybią, że bon, że mogą to przyjąć, wielkie oczy i wyzwywanie od oszustów... A jak tam Wasze Mróweczki się spisały? Bo Brzeska nie polecam...

Jeszcze nie wiem, ale dowiem się w najbliższych dniach. Natomiast kiedyś jakieś bony były do Lidla 100 zł przesyłane przez maila. I niedługo też się kończy ich ważność, więc mąż idzie z wydrukowanymi tymi bonami. Cyrk! Jedna kierowniczka, potem kierowniczka kierowniczki, mąż im tłumaczy, że wystarczy zeskanować - i tak ostatecznie zrobiły, ale najpierw półgodzinne dyskusje i telefony "do góry". Wzięły ten wydrukowany świstek, przybiła pieczątkę, schowała do kasy, mąż do niej, że i to tak nie ma znaczenia, bo on to sobie tylko dla wygody wydrukował, ale już w końcu machnął ręką. Ludzie z tyłu wnerwieni oczywiście... cóż, czysta przyjemność zakupów.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7066102 Napisano: 05.12.2022 20:21:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalina590 napisał(a):

peppa7 napisał(a):

Morliny o jednej porze poszły?

Jeśli się mylę, to niech mnie ktoś z błędu wyprowadzi. Czy przypadkiem w  konkursie Nivea (tam gdzie były perfumy) maile były wysyłane przez dwa dni, to może z Morlinami będzie podobnie? I jutro pójdą kolejne?

Mnie się wydaje, że poszło wszystko. Też mam maila o godzinie 16:57 i dość dużo osób się pochwaliło. Wyświetl w wątku >>
1 kalina590 0

mietowa

#7066031 Napisano: 05.12.2022 16:03:41 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Czy corega za 1 tydzień informowała?

1 etap skończył się w piątek, więc fajnie jakby jednak dzisiaj jeszcze nie informowali emotka

Tam jest chyba dopiero 6-go wyłanianie laureatów. Info w regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7065804 Napisano: 04.12.2022 16:05:35 w Sport
maverick napisał(a):

Ale z Was Patrioci...no dobra 0-5 niestety emotka

Dziś w necie czytałam, że w składzie naszych będzie jeden Szczęsny i 10 nieszczęsnych emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7065799 Napisano: 04.12.2022 15:58:19 w Sport
3:0 dla Francji.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7065727 Napisano: 04.12.2022 09:58:00 w Czy informują/ informowali?
FBmarzena5 napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

FBmarzena5 napisał(a):

darog napisał(a):

ALPRO Netto
- czy oni informowali na bieżąco?

mam nadzieję,że jeszcze nie informowali...

ale tam były etapy, za I tydzień,,,II tydzień...

Oni często rozwiązują konkursy "za jednym zamachem"...zapewne niedługo będzie info za I i II etap w tym samym czasie.

Oni dzwonią, smsują, czy wysyłają maile? 
- widzę, że mają "www wyniki" (tak jak smolar) 

Albedo to organizowało-czytają czy losują?

W większości przypadków mam wrażenie, że naprawdę czytają. Oczywiście jestem nieobiektywna, ale wygrywały te zgłoszenia, które w moim odczuciu miały w sobie "to coś", wyróżniały się ciekawym pomysłem. Ale był i taki konkurs, w którym wygrałam odpowiedzią przeciętną.  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7065566 Napisano: 02.12.2022 23:29:09 w Wkurza mnie...
dany-duszek napisał(a):

mietowa napisał(a):

andii napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

mietowa napisał(a):

Kretyńskie nju, w którym nie można wysłać smsa na 5057. Czy ktoś zna ten problem? Kasa jest, konto jest ważne, doładowane za minimum 10 zł, tel wyłączony i włączony, blokad nie ma. Zaraz wyrzucę ten telefon przez okno.

a do czego ten numer 5057?

Może chciała 7055 do  interkaemotka  

No tak, do Lubelli, omsknął mi się palec. Tak czy siak nie wchodzi.

to może sprawdź czy masz dobrze ustawiony numer centrum sms, a najlepiej pobierz i zainstaluj ustawienia sieciowe NJU

Dziękuję Wam serdecznie za wszystkie porady emotka . Dzwonilam do nju, twierdzą, że była blokada i ja zdjęli. Przyszedł komunikat, że blokady już nie ma, ale smsa dalej nie można wysłać. Cóż, ta sieć już nie będzie należała do moich ulubionych, zwłaszcza że to nie pierwszy raz.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7065545 Napisano: 02.12.2022 21:42:14 w Wkurza mnie...
andii napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

mietowa napisał(a):

Kretyńskie nju, w którym nie można wysłać smsa na 5057. Czy ktoś zna ten problem? Kasa jest, konto jest ważne, doładowane za minimum 10 zł, tel wyłączony i włączony, blokad nie ma. Zaraz wyrzucę ten telefon przez okno.

a do czego ten numer 5057?

Może chciała 7055 do  interkaemotka  

No tak, do Lubelli, omsknął mi się palec. Tak czy siak nie wchodzi. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

mietowa

#7065512 Napisano: 02.12.2022 18:38:19 w Wkurza mnie...
Kretyńskie nju, w którym nie można wysłać smsa na 5057. Czy ktoś zna ten problem? Kasa jest, konto jest ważne, doładowane za minimum 10 zł, tel wyłączony i włączony, blokad nie ma. Zaraz wyrzucę ten telefon przez okno. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7065231 Napisano: 01.12.2022 19:26:20 w Avanti
nataszka napisał(a):

Z NETTO są potwierdzenia z Lays na email?

Oni chyba w ogóle zrezygnowali z potwierdzeń mailowych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7064967 Napisano: 01.12.2022 12:16:11 w Informują
Informują z Konkurs "Prezenty od Milka" Aldi

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
teraz Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7064757 Napisano: 30.11.2022 19:51:01 w Avanti
androm napisał(a):

lucya napisał(a):

Widzieliście już obraz Cheetos z nowego etapu? Czy tylko ja się zastanawiam, co ten grafik brał? emotka

emotka emotka

Chester romantico dawał zdecydowanie większe pole do popisu niż to... coś emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7064753 Napisano: 30.11.2022 19:46:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Trochę smuteczek z tym Grant'sem, tak mi się podobały te moje zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7064103 Napisano: 28.11.2022 15:16:28 w Informują
Informują z Konkurs "Lay’s" Netto

Rodzaj powiadomienia: mail teraz
Dodatkowe informacje:
niestety nie wiem, za jaki dzień Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0

mietowa

#7063982 Napisano: 28.11.2022 11:01:59 w Informują
Informują z Konkurs "'Metamorfoza roku'' E. Leclerc

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
9:48 Wyświetl w wątku >>
1 wiesia30 0

mietowa

#7063609 Napisano: 26.11.2022 12:10:08 w Dyskusja o nagrodach NoCoTy1906
pioge7 napisał(a):

nie wierzę w co widzę i czytam emotka to już jest trochę przesada...
a potem się inni dziwują, że nagrodą pochwaliła się jedna czy dwie osoby, skoro potem takie dyskusje powstają.
Jeśli bohater wygrał nagrody, a organizator nie widzi w tym nic złego i wysłał nagrody do niego, to nic tylko pogratulować, a nie rozpisywać się i zakładać nowe tematy. Jak zdobył kody, to jego problem, jeśli kupował każdą colę, zazdroszczę chęci i wiary w takie zwycięstwa, bo ja przy kilku już zrezygnowałem.
Osobiście, sam przestałem się chwalić nagrodami, bo potem co się na forum wyprawia, to istne szaleństwo.
Wg mnie, moderatorzy powinni usunąć całą dyskusję i zamknąć ten temat.
A jeśli tak wam przeszkadzać będzie wygrywanie innych, to trzeba się zastanowić, czy niektóre tematy, czy też forum powinno nadal istnieć... Bo zazdrość przemawia przez niektórych.

Osobiście, NoCoTy1906 gratuluję i zazdroszczę, ale pozytywnie emotka Jeśli dałeś rady rozpracować poniekąd ten system, gratuluję, bo w w brakach słabo idzie...

Pioge, ja ten temat założyłam przekornie trochę emotka . Oczywiście, że jest do zamknięcia, a i tamta dyskusja - moim zdaniem, do usunięcia. I podpisuję się pod każdym Twoim powyższym słowem.  Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

mietowa

#7063595 Napisano: 26.11.2022 10:54:11 w Dyskusja o nagrodach NoCoTy1906
Macie, weźcie się może tu przenieście emotka . "Zdjęcia naszych wygranych" jest dla wielu rodzajem galerii i niech tak może zostanie. Wyświetl w wątku >>