Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#7274434 Napisano: 30.06.2025 18:13:49 w Smolar
k19645872 napisał(a):

Cześć,

Czy do Smolara można osobiście dostarczyć oświadczenie laureata z oryginalnym paragonem? 
Mogę być jutro w okolicy Łodzi i mógłbym to zrobić zamiast wysyłać kurierem, ale nigdzie nie znajduję informacji, a jednocześnie jest już za późno żeby skontaktować się z agencją emotka

Jeśli ktoś ma takie doświadczenia to byłbym wdzięczny za podzielenie się informacją - może być priv emotka

Można emotka Wyświetl w wątku >>
1 k19645872 0

mietowa

#7272670 Napisano: 24.06.2025 10:42:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vazzz napisał(a):

Z Biomadent jeszcze wysyłają maile?

Nie sądzę, wszystko szło błyskawicznie. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7272634 Napisano: 24.06.2025 10:17:58 w Informują
Informują z Konkurs "BioMadent" Rossmann

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
I i II stopień Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7272629 Napisano: 24.06.2025 10:16:34 w Czy informują/ informowali?
ktosiek1 napisał(a):

Morti84 napisał(a):

Jeanettka. napisał(a):

kalina590 napisał(a):

Julles0048 napisał(a):

kalina590 napisał(a):

Czy z konkursu Biomadent ktokolwiek został poinformowany? Czy "poinformowali" tylko siebie samych?

W MDW cisza.
Na dzisiejszego maila ok. 12:00 odpisali :
"Wiadomości z informacją o wygranej są wysyłane do zwycięzców." emotka

"są wysyłane" w ich wyimaginowanym świecieemotka

O, faktycznie, są "wysyłane" a nie "wysłane". Może więc jeszcze się skuszą poinformować i wybrać realnych a nie wyimaginowanych zwycięzców, jak myślicie? Zna ktoś tę agencję?

To żadna agencja, to po prostu producent chemii gospodarczej i kosmetyków naturalnych, myjących, pielęgnacyjnych, który chciał się pobawić w agencję i myślał, że przy 720 nagrodach i dziesiątkach tysięcy zgłoszeń, bez problemu sobie z tym poradzą.

Pracują od 7-15, w wielu działach ludzie pracują za dwóch (produkcja, magazyn), bo zgodnie z opiniami na necie, wszędzie brakuje pracowników, a pewnie kwestie konkursowe spadły na biuro, gdzie mają też urwanie d**y z codziennymi kwestiami związanymi z firmą produkcyjną (papierki, zamówienia, spedycja, księgowość, marketing, kadry, HR itp...), a ilość "biurowych" też pewnie ograniczona do minimum, jak znam polskie realia.
A teraz sobie pewnie ktoś wpadł na pomysł (pewnie jakiś nowy marketingowiec z ambicjami), że zorganizują konkurs, żeby podbić sprzedaż Biomadent. No a jak konkurs to lecimy z rozmachem... damy 720 nagród, wciągniemy Rossmanna i ogarniemy całą Polskę, to będzie petarda, ale nikt nie pomyślał jak wielkie trzeba zaplecze, żeby przeprowadzić taki konkurs rzetelnie i w terminie. Jeszcze sobie narzucili ograniczenia (jedna nagroda na osobę itp.) No i niestety wykoleili się już na pierwszym zakręcie. 
Tutaj, jako po prostu zwykła fabryka, nie mają kompletnie żadnego doświadczenia z organizacją konkursów na taką skalę, nie mają ludzi, zaplecza, systemów informatycznych dostosowanych do takich akcji itd. To nie miało prawa zadziałać. Gdyby dali 5-20 nagród w łącznej kwocie jak te 720, to też nie byłoby źle, a efekt byłby zupełnie inny. "Pani Bożenka" i "Maciek informatyk" pewnie by sobie bez problemu z tym poradzili, a tak mamy co mamy.

Za dwa tygodnie kończy się termin składania reklamacji, więc pewnie trochę to przeciągną i będzie pozamiatane. Zostanie niesmak, chęć promocji produktu osiągnie odwrócony skutek, ludzie będą ich męczyć jeszcze przez jakiś czas, pewnie poleci jakaś głowa (a może po prostu to zleją) i na długi czas będą mieli dosyć takich promocji...

Mam nadzieję, że mylę się w swoich domysłach  emotka

Czyli reklamacje trzeba składać już

Właśnie zaczęli informować. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7272372 Napisano: 23.06.2025 15:22:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
rufus napisał(a):

Pepsi 300 emotka

MOL informuje? Piszcie konkretniej emotka . W temacie: 100 zł do ITM Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7271410 Napisano: 18.06.2025 16:17:19 w Avanti
fryteczka napisał(a):

rare85 napisał(a):

Avanti zaczyna wysyłać bony do Biedronki z „Doładuj emocje z Pepsi”

Ślą partiami ? Ja jeszcze nie mam żadnego z 2 😒

Zdecydowanie partiami, spokojnie emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7270272 Napisano: 13.06.2025 13:13:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

[quote=zof83]

monikar napisał(a):

pink086 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

pikawka napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Tyskie netto .. błędna data końca konkursu. emotka Był do wczoraj. 
Przepadło mi kilka paragonów...

Cooooooemotka  nie wierzę emotka

O kurde, też mam dwa paragony. Miałam sobie wysłać w weekend. 
😐

I mi też przepadły:(

To samo u mnie! Super

Tak coś mi się kojarzy, że to nie pierwszy raz, gdy ta osoba dodała konkurs ze złą datą zakończenia...

nie wierzę w przypadek, za takie coś powinien być BAN! Ale mam wkur….aOczywiście, że to nie pierwszy raz od tej osoby. Kiedyś już o tym pisałam. Kiedy widzę, że ona/on dodaje, sprawdzam dokładniej regulamin emotka . Wyświetl w wątku >>
2 pikawka, ZetZ 0

mietowa

#7270210 Napisano: 13.06.2025 11:34:20 w Avanti
Zmieniła się "góra" laureatów z konkursu Aldi. Kojarzy ktoś, czy Auchan też? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7269582 Napisano: 11.06.2025 12:26:17 w Avanti
elemelex napisał(a):

Fajnie by było jakby umieszczali informację, że "wszyscy laureaci zostali poinformowani" czy coś w tym stylu, to by pozwoliło przestać się bez sensu łudzić, że główna jeszcze na nas czeka emotka

Dokładnie, chociaż taka wiadomość. Chociaż najfajniejsza była wcześniejsza opcja z konkretnym info, kto co wygrał emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7269579 Napisano: 11.06.2025 12:20:51 w Avanti
zezowaty_kot napisał(a):

mietowa napisał(a):

pikawka napisał(a):

Żabka pepsi do kiedy poinformowana? Czy tylko lista na stronie? Były maile? emotka

Ja grałam ostatniego dnia i mam openera i głośnik, więc chyba do końca poszło.

Czy ktoś wie, co z głównymi z Aldi i Auchan? Łudzić się jeszcze emotka ?

Lista się nie zmieniła, a to nie jest tak, że jak pójdą główne to osoby do nagród wyższego stopnia przeskakują na szczyt rankingu?

Po tym, jak weszli na Joy, to już nie mam bladego pojęcia... Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7269577 Napisano: 11.06.2025 12:18:28 w Avanti
pikawka napisał(a):

Żabka pepsi do kiedy poinformowana? Czy tylko lista na stronie? Były maile? emotka

Ja grałam ostatniego dnia i mam openera i głośnik, więc chyba do końca poszło.

Czy ktoś wie, co z głównymi z Aldi i Auchan? Łudzić się jeszcze emotka ? Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7268202 Napisano: 06.06.2025 15:42:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

Energylandia z Pepsi na raty wysyłają bilety ? Bo mi dużo brakuje ( mam @ o 15.19 )

Tak, spokojnie. Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

mietowa

#7268151 Napisano: 06.06.2025 13:32:48 w Czy informują/ informowali?
bianka33 napisał(a):

Czy poinformowali już wszystko z Pepsi Biedra Grill Avanti (ten 5 x 500 i 100 x 100) i z Lays C4 z tymi kartonami Laysów?

Grilluj i graj raczej tak, myślę, że główna też już poszła. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7268150 Napisano: 06.06.2025 13:29:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luiza37 napisał(a):

Coraz gorzej z tą aplikacja Coca Coli, nie da się dodać paragonów. Wcześniej w większości normalnie dodawało tokeny, a teraz 99% skanowanych paragonów idzie do weryfikacji ręcznej, a potem są odrzucone 😒

Po tym, jak to przeczytałam, przypomniałam sobie, że Fuze Tea miałam do weryfikacji ręcznej. Klik i cyk - plecak Puccini. Dzięki! emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7268134 Napisano: 06.06.2025 12:39:19 w Informują
Informują z Loteria "Wygrana na horyzoncie" Carrefour

Dodatkowe informacje:
przed chwilą Wyświetl w wątku >>
1 Nuna1210 0

mietowa

#7268127 Napisano: 06.06.2025 12:26:52 w Informują
Informują z Konkurs "Łap chwile w Lidlu" Lech, 18+

Dodatkowe informacje:
teraz Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7267923 Napisano: 05.06.2025 17:21:55 w Avanti
kasiax1123 napisał(a):

Hej. Czy jest szansa, że uznają mi zgłoszenie do nagrody, jeśli wysłałam po czasie? Formularz był aktywny, ale niestety nie zauważyłam maila. Czy pilnują tych 5 dni roboczych?

Przeczytaj dokładnie maila z informacją o wygranej emotka . Spojler: tak, spokojnie emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7267915 Napisano: 05.06.2025 16:52:47 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

Wkurzają mnie nagrody typu skarpetki, których wysyłka jest droższa od samej nagrody.
Pamiętam kiedyś wygraną torbę materiałową zakupową za 3.50 zł, którą można było dostać po przesłaniu paragonu listem poleconym. Nie wysłałam.

Ja też nie odsyłam danych na takie pierdoły. Materiałowe torby, skarpetki, fartuchy, obrandowane koszulki - szkoda mojego czasu. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7267384 Napisano: 04.06.2025 13:40:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
@gnieszk@ napisał(a):

notta napisał(a):

neboa setki nagród, u mnie nic emotka . Brawo ja

U mnie to samo☹️

I u mnie.. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

mietowa

#7267103 Napisano: 03.06.2025 20:49:04 w Gratulacje! Dla wygranych!
Dołączam do gratulacji emotka . Pięknie będzie się Wam dzisiaj zasypiało emotka Wyświetl w wątku >>