Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#7063317 Napisano: 25.11.2022 10:41:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Logaris serwis co wysyłają dpd?

Chyba bony od Colian (Słodki smak wygranej) Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7063303 Napisano: 25.11.2022 10:14:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzień dobry emotka . Czy ktoś nie dostał jeszcze 200 zł z Activia Netto? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7063070 Napisano: 24.11.2022 11:53:08 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)

mietowa

#7063045 Napisano: 24.11.2022 11:12:20 w Informują
Informują z Konkurs "Czarna filtruje z natury" 18+

Rodzaj powiadomienia: mail 
Dodatkowe informacje:
teraz Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7062957 Napisano: 23.11.2022 20:33:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

mietowa napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

mietowa napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Mam pytanie czy z loterii  batonów lion Rings of Power
Otrzymał już ktoś kartę podarunkową do sklepu internetowego Amazon?..
jak myślicie wyślą przed świetami?

Dzisiaj dostałam wszystkie 3.

A dawno były wygrane?
Ja pozytywną weryfikację dziś otrzymałam i chciałabym na święta kupić prezent. Tylko ciekawe czy karta dojdzie....

Ale to chyba nie tak. W wiadomości o pozytywnej weryfikacji masz kod. Klikasz w link w wiadomości, wklepujesz kod i jedziesz z tematem emotka

Zresztą jest napisane, że karta elektroniczna emotka

Tak KOD przyjdzie mailem do 5 stycznia... ale w dzisiejszym mailu ( z pozytywną weryfikacją)
nie ma jeszcze kodu. 
Dzięki za info emotka
 mam nadzieję ze szybko dostanę ten kod...

Aaaa, ok, rozumiem. Faktycznie wcześniej była informacja o pozytywnej weryfikacji, a teraz "w związku z pozytywną weryfikacją... blebleble... kod". W każdym razie u mnie minął miesiąc od pozytywnej weryfikacji do przesłania kodu emotka . Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7062953 Napisano: 23.11.2022 20:22:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

mietowa napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Dzisiaj dostałam wszystkie 3.

A dawno były wygrane?
Ja pozytywną weryfikację dziś otrzymałam i chciałabym na święta kupić prezent. Tylko ciekawe czy karta dojdzie....

Ale to chyba nie tak. W wiadomości o pozytywnej weryfikacji masz kod. Klikasz w link w wiadomości, wklepujesz kod i jedziesz z tematem emotka

Zresztą jest napisane, że karta elektroniczna emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7062925 Napisano: 23.11.2022 18:50:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

Dzisiaj dostałam wszystkie 3. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7062903 Napisano: 23.11.2022 17:32:54 w Avanti
gryszelm napisał(a):

mietowa napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Czy te bony Zalando będą wysyłać dopiero 16.01.2023 roku...? Córka już wybrała outfit i boję się, że w styczniu już nie będzie modnyemotka .

Nieee... emotka . Syn też już ma wszystko powybierane, myślę, że powinny być w tym tygodniu, najpóźniej w kolejnym. Avanti dość szybko wysyła nagrody, tam wszystko prężnie i szybko działa emotka .

Miałaś rację, dziś przyszła wiadomość z bonem Zalando na @ emotka

Jop emotka . Idziemy na zakupy! emotka Wyświetl w wątku >>
1 gryszelm 0

mietowa

#7062767 Napisano: 23.11.2022 13:17:11 w Informują
Informują z Konkurs "Opisz obraz z Cheetos"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
teraz Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7062710 Napisano: 23.11.2022 10:26:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalina590 napisał(a):

peppa7 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

co może dzis GLS wozić?

Do mnie jadą chyba kosmetyki z Neutrogena.

Mam SMS od GLS. Też podejrzewam, że to Neutrogena.

U mnie pasuje, że Bakalland. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7062156 Napisano: 21.11.2022 10:35:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jedziemy właśnie z mężem samochodem i czytam, mrucząc pod nosem, powyższą odpowiedź anaesth. 

Mąż: "Czytasz swój pamiętnik?"

Także ten emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7061398 Napisano: 17.11.2022 18:38:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

mietowa napisał(a):

Wyniki z twixa świetnie pokazują jakim przekrętem był konkurs Fortis z monsterem w żabce. Twix, loteria, gdzie trzeba tylko kupić dwa produkty za nie wiem, 6 zł? I na liście nagrodzonych najwyższe zgłoszenie z numerem 4120. Można śmiało założyć, że nie było więcej niż 4500 zgłoszeń. A monster? Trzeba było kupić 4 puszki i wysilić się, żeby napisać odpowiedź. Nagród ponad 5 tysięcy i co? I guzik! Nagrodzonych praktycznie brak, a agencja twierdzi, że wszystko jest ok a oni mieli kilkanaście tysięcy zgłoszeń emotka I są kolejni naiwni, którzy biorą udział w jeszcze głupszym żabkowym wyzwaniu organizowanym przez Fortis.

A nie macie wrażenia, że ogólnie cos kiepskiego dzieje się z konkursami? Fortis odwala takie numery, teraz Avanti też wchodzi w żabkowe, zniechęcające wyzwania w stylu: "kup 60 razy, za 61 możesz posłać zgłoszenie", świątecznych, porządnych konków w zasadzie brak... tylko "wygraj bilety na pociąg", "wygraj skarpety", albo konki trwające 2 miesiące, a na końcu 1 termomiks. Jestem zniechęcona ostatnio jakoś. 

Według mnie formuła tych żabkowych wyzwań została narzucona agencjom. Trzeba je solidarnie zbojkotować, żeby to był pierwszy i ostatni taki ich pomysł.

Tak, to więcej niż prawdopodobne.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7061390 Napisano: 17.11.2022 18:21:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Wyniki z twixa świetnie pokazują jakim przekrętem był konkurs Fortis z monsterem w żabce. Twix, loteria, gdzie trzeba tylko kupić dwa produkty za nie wiem, 6 zł? I na liście nagrodzonych najwyższe zgłoszenie z numerem 4120. Można śmiało założyć, że nie było więcej niż 4500 zgłoszeń. A monster? Trzeba było kupić 4 puszki i wysilić się, żeby napisać odpowiedź. Nagród ponad 5 tysięcy i co? I guzik! Nagrodzonych praktycznie brak, a agencja twierdzi, że wszystko jest ok a oni mieli kilkanaście tysięcy zgłoszeń emotka I są kolejni naiwni, którzy biorą udział w jeszcze głupszym żabkowym wyzwaniu organizowanym przez Fortis.

A nie macie wrażenia, że ogólnie cos kiepskiego dzieje się z konkursami? Fortis odwala takie numery, teraz Avanti też wchodzi w żabkowe, zniechęcające wyzwania w stylu: "kup 60 razy, za 61 możesz posłać zgłoszenie", świątecznych, porządnych konków w zasadzie brak... tylko "wygraj bilety na pociąg", "wygraj skarpety", albo konki trwające 2 miesiące, a na końcu 1 termomiks. Jestem zniechęcona ostatnio jakoś.  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7061271 Napisano: 17.11.2022 14:50:06 w Avanti
adamo86 napisał(a):

rufus napisał(a):

Lidka gra na moich uczuciach.. raz nagradza, raz odrzuca.. emotka

Moze czytaja komentarze i tak sie droczą, a ajfony bedą na deser!!! Dziwnie to wyglada ze nikt nic.. 

Szli kiedyś w drugą stronę?

Może niech mrugnie trzy razy ten kto wygrał Iphona, żebyśmy chociaż wiedzieli, że już poszły emotka

Było kiedyś tak, że główne szły na koniec, było też tak, że był między nagrodami niższego stopnia. Ale tutaj coś mi mówi, że już po obiedzie emotka . Cóż, dostałam stówencję. Tzn. tak jakby, bo trzeba jeszcze list wysłać i akurat koperty się skończyły... Szkoda, że nie ma u nich oświadczenia mailem.  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7060980 Napisano: 16.11.2022 20:42:55 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

większość to konkursy ze śmieciowym jedzeniem. chipsy, zupki chińskie i energetyki na topie. oni chcą nas wykończyć tym syfem. dodatkowo życzą sobie już nie jedną, czy 2 puszki, tylko z 10 jako przepustkę do bram konkursu. Wygląda na to, że sami mamy finansować te gadżety, które rozdają. Za tyle Monsterów w Żabce to z 50 zł... A kysz!

A później Fortis podsumuje akcję, że udział w konkursie wzięło emotka KILKADZIESIĄT TYSIĘCY szczęśliwych konsumentów emotka ...a na forum pojawi się dosłownie kilka wpisów. Powodzenia!

Otóż to. Dla mnie Fortis stał się kompletnie niewiarygodny. Dokończyłam co musiałam dla tej agencji i póki co zdecydowanie sobie odpuszczam.  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7060914 Napisano: 16.11.2022 17:34:34 w Avanti
masza napisał(a):

Cheetos cisza?

Może jutro...emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7060663 Napisano: 15.11.2022 19:30:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

mia napisał(a):

Co może wysyłać Unique One?emotka
Info od Fedex dzisiaj.

Śmigaj po nagrody - też mam info.

O, to miło. emotka Dzięki.emotka
Obawiałam się, że to jakiś bzdet, o którym zapomniałam już.

A czy ktoś nie ma info? U mnie cisza i nie wiem, czy się martwić. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7060305 Napisano: 14.11.2022 17:31:56 w Avanti
gryszelm napisał(a):

mietowa napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Czy te bony Zalando będą wysyłać dopiero 16.01.2023 roku...? Córka już wybrała outfit i boję się, że w styczniu już nie będzie modnyemotka .

Nieee... emotka . Syn też już ma wszystko powybierane, myślę, że powinny być w tym tygodniu, najpóźniej w kolejnym. Avanti dość szybko wysyła nagrody, tam wszystko prężnie i szybko działa emotka .

Też tak myślałam, ale dziś napisali, że mogą te bony wysyłać aż do stycznia 2023r to się trochę zmartwiłam

Kiedyś też mi tak napisali, gdy dopytywałam o kasę - przyszła 4 dni później emotka . Oczywiście mogę nie mieć racji, ale nie sądzę, żeby tak długo czekali.  Wyświetl w wątku >>
1 gryszelm 0

mietowa

#7060302 Napisano: 14.11.2022 17:26:21 w Avanti
gryszelm napisał(a):

Nieee... emotka . Syn też już ma wszystko powybierane, myślę, że powinny być w tym tygodniu, najpóźniej w kolejnym. Avanti dość szybko wysyła nagrody, tam wszystko prężnie i szybko działa emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7060095 Napisano: 14.11.2022 09:06:56 w Avanti
judzika86 napisał(a):

Mam pytanko, czy formularz Cheetos działa poprawnie? Mi od wczoraj mimo poprawnie wpisanych danych wyskakuje komunikat kod błędu NIP i nie mogę wysłać zgłoszenia ? Czy ma ktoś ten sam problem?

Miałam taki problem, zdaje się, że próbowałam wysłać zgłoszenie, które już wysłałam chwilkę wcześniej (nie byłam pewna, czy poszło, więc próbowałam drugi raz). Kolejne przechodziły bez problemu.  Wyświetl w wątku >>
1 paulaaa 0