Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#7049473 Napisano: 27.09.2022 14:06:31 w Czy informują/ informowali?
dwaburekoty napisał(a):

Colian ITM? Konkurs się w lipcu skończył, czy kogoś już poinformowali??

Nie. Może warto do nich napisać.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7049345 Napisano: 27.09.2022 08:59:44 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
sylzab2294 napisał(a):

Czy wszyscy już otrzymali nagrody z metaxy?

Chyba raczej nikt emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7049270 Napisano: 26.09.2022 17:20:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jaki numer paragonu wpisujecie w konkursie Orlen Żywiec Zdrój? Którego zazwyczaj chce NAV? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7049156 Napisano: 26.09.2022 09:52:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czuję, jak mi wygrana dmucha w kark. Zapraszam, zapraszam emotka Wyświetl w wątku >>
1 nataszka 0

mietowa

#7049063 Napisano: 25.09.2022 12:02:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

Działają Wam formularze laureata Velvet u Smolara?

Ponawiam pytanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7048991 Napisano: 24.09.2022 17:18:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Działają Wam formularze laureata Velvet u Smolara? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7048617 Napisano: 22.09.2022 19:29:28 w Czy informują/ informowali?
kuoka napisał(a):

Colian w końcu informował? Do kiedy mają czas?

Nie, wciąż nie informował. Oni nie określają w regulaminie terminu informowania laureatów - robią to wtedy, kiedy im pasuje. W końcu poinformują emotka Wyświetl w wątku >>
1 Basniowa 0

mietowa

#7048604 Napisano: 22.09.2022 18:26:29 w Avanti
freyja88 napisał(a):

Czy dostaliście już @ z cheetos czy tylko są wyniki na stonie? 

Były maile. Wyświetl w wątku >>

mietowa

mietowa

#7048452 Napisano: 22.09.2022 12:00:06 w Smolar
malenka89 napisał(a):

ch_magd napisał(a):

A 1 etap z konkursu Trefl? Coś ktoś? emotka

pojawiła się zakładka w "dla laureata", ale nie wiem czy podpięta, nie grałam emotka

Jest też zakładka Empik. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7048429 Napisano: 22.09.2022 10:28:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

kropka-82 napisał(a):

rare85 napisał(a):

kropka-82 napisał(a):

Dzisiaj kurier dostarczył leżaki z Namysłów Dino. Grilla brak. Czy ktoś też tak miał? Nie spotkałam się do tej pory z wysyłką jednej wygranej na raty.

Do mnie też jedzie przesyłka od nich -jedna. W aplikacji dpd w tym samym czasie były przygotowane dwie etykiety. Jedna paczka została nadana, druga jeszcze nie. Może najpierw wysyłają leżaki, a później nadadzą grille?

Być może. Daj znać jak odbierzesz, jak to wygląda u Ciebie. Dzięki za informację 🙂

Właśnie dojechały leżaki. Druga przygotowana etykieta nadal widnieje w aplikacji jako nienadana. Czyli wysyłają na raty  emotka

Pokażecie może te leżaki na fotkach, jak znajdziecie chwilę? Będę wdzięczna - chcę je komuś od razu przekazać bez otwierania, a nie wiem, czy nie będzie obciachu, że jakiś shit absolutny. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7048226 Napisano: 21.09.2022 12:16:17 w Czy informują/ informowali?
katrin1 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

mia napisał(a):

adamo86 napisał(a):

mixik napisał(a):

Cisza.. brak SMSów, brak w wynikach i laureatach.

Może mają problem z weryfikacją płatności mobilnej. emotka Skoro tak genialnie, zamiast potwierdzeń płatności kartą, zażądali paragonów...

Ja myślę że tam też był problem z tym numerem paragonu, który był inny niż zawsze. I napisali o tym numerze tylko w regulaminie. Podejrzewam, że duża część zgłoszeń ma inny numer paragonu niż ten na dodanym zdjęciu. Powinni najpierw odrzucić wszystkie zgłoszenia niespełniające kryteriów, a dopiero potem wybierać laureatów. Ale czy tak robią? Bo jak nie, to podejrzewam, że bardzo dużo nagrody będzie do dyspozycji organizatora emotka  

O kurcze, dopiero mi uświadomiłaś, że wpisywało się nr transakcji a nie nr paragonu, a ja niestety nr paragonu wpisałam, jak zwykle u Smolaraemotka

Nie Ty jedna... aż mi smutno, jak widzę to napięcie i oczekiwanie na forum. Zaraz będzie wysyp hulajnóg, a ja tak dałam ciała emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

mietowa

#7048190 Napisano: 21.09.2022 10:10:48 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
sledzik860 napisał(a):

Czy ktoś z Was nie miał tak jak ja powiadomienia od DPD w sprawie wysyłki nagród z loterii Namysłów ?

Ja nie mam - tam, gdzie był grill i bon. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7048189 Napisano: 21.09.2022 10:10:22 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
domika napisał(a):

Kinley? Ktoś coś ? ( słuchawki, czytniki)

Cisza niestety. Wyświetl w wątku >>
1 domika 0

mietowa

#7048031 Napisano: 20.09.2022 14:05:51 w Czy informują/ informowali?
izkak napisał(a):

1. Czy informowali z konka Jutrzenki w ITM (konkurs skończył się w lipcu emotka )? https://www.e-kon...arnosc-intermarche 
  2.  Czy Ballantine's wysyłał już info z ostatniego konkursu na Fb? Chyba do dziś mają termin emotka https://www.e-kon...urs-tak-to-robie  

Jutrzenka nie. Kiedy zaczną informować, to chyba nie wie nikt. Wyświetl w wątku >>
1 izkak 0

mietowa

#7047764 Napisano: 19.09.2022 10:52:07 w Avanti
rufus napisał(a):

Maile ida hurtem? Czy mam miec nadzieje ze to ja na liscie?

Zazwyczaj lista jest po poinformowaniu zwycięzców.  Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

mietowa

#7047757 Napisano: 19.09.2022 10:44:34 w Avanti
Już jest lista na stronie. Poszli dziś jak burza.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7047705 Napisano: 18.09.2022 20:47:09 w Czy informują/ informowali?
Basniowa napisał(a):

Czy informowali juz z tego konkursu?

https://www.e-kon...arnosc-intermarche 

Jeszcze nie.  Wyświetl w wątku >>
1 Basniowa 0

mietowa

#7047582 Napisano: 17.09.2022 14:28:51 w Wkurza mnie...
A weźcie, jak moje dzieci były noworodkami, to nie dotykałam ich tak delikatnie jak tych paragonów emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7047565 Napisano: 17.09.2022 12:27:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
anaesth napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

anet napisał(a):

Oj, jeśli jest szansa, że zglosilas ten paragon dwa razy to szkoda emotka  mój pro tip jak nie mogę od razu zaznaczyć na paragonie, że jest zgłoszony i włożyć go odpowiedniej koperty to robię takie zagięcie u góry paragonu i wtedy wiem, że był już zgłoszony. W sumie robię już tak z każdym paragonem i wtedy nie mam wątpliwości czy zgłosiłam czy nie emotka

Ja robiłam obok zgłoszonego produktu kropkę. Więc albo mnie dopadło roztargnienie, że jej nie zaznaczyłam, albo ślepota, że jej nie widziałamemotka , trzeba zmienić system:P To moja pierwsza utracona nagroda,więc boli.emotka

polecam na górze paragonu pisac  jak tylko zostanie zgłoszony .... " wyslany dnia xxxx a po tym dopisac imie swoje, czy tam męża emotka  nie ma błedów i nie ma problemów emotka

jak mam pod ręką ołówek i czas to piszę na paragonie  emotka  ale czasem zgłaszam paragon "w biegu" często bez żadnego pisaka pod ręką. Zagięcie mogę zrobić zawsze i w sekundę i wtedy nie mam wątpliwości, że był już użyty. Jak kiedyś ogarnę sobie porządne konkursowe biurko i paragony przestaną waląc się po wszystkich koszykach w domu, to pewnie obejdzie się bez zaginania emotka emotka

A ja robię screeny zgłoszeń. Wtedy wiem dokładnie, który paragon zgłosiłam, na kogo, jakie były wymagane dane w formularzu, jakiego dnia i o której godzinie poszło zgłoszenie. Później nie mam żadnych wątpliwości emotka Screeny wrzucam na serwer, więc mam je w dwóch kopiach (serwer+laptop/telefon). Polecam emotka

A w temacie: dołączam do Kinderowych przegranych, ale do tej pory wysłałam mało zgłoszeń, więc nie mam pretensji... Ale jeśli w VI etapie nie wygram, to zwątpię totalnie w jakiekolwiek szczęście emotka

Ja z kolei odkładam do opisanych kopert zgłoszone i koperty wkładam do oddzielnego pojemnika. Robię to od razu po zgłoszeniu, nie ma opcji, żeby zgłosić drugi raz ten sam.  Wyświetl w wątku >>