Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#6983013 Napisano: 11.09.2022 12:17:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Madzia88 napisał(a):

Gdzie sprawdzacie na stronie namyslow jak ja nie widzę zadnej listy...

Jeszcze nie ma wyników na stronie Namysłów, pewnie będą jutro. Do tej pory były jedynie smsy. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6922533 Napisano: 09.09.2022 14:05:47 w Czy informują/ informowali?
sledzik860 napisał(a):

mietowa napisał(a):

gosia112a napisał(a):

Ja napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Myślicie że Namysłów zacznie dzisiaj informować?

Dziś lub jutro, wg ichniejszego regulaminu. Pewnie jeszcze losują xD 

Hahaha, możliwe emotka . A ja myslałam, że mają czas do 12.09., jak jest na stronie. Fajnie, że wcześniej. 

A nawet nie wiem co tam na stronie mają napisane, ale w reg. jest 2 dni kalendarzowe od losowania emotka

No to czekamy  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6922528 Napisano: 09.09.2022 14:01:16 w Czy informują/ informowali?
gosia112a napisał(a):

Ja napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Dziś lub jutro, wg ichniejszego regulaminu. Pewnie jeszcze losują xD 

Hahaha, możliwe emotka . A ja myslałam, że mają czas do 12.09., jak jest na stronie. Fajnie, że wcześniej.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6922523 Napisano: 09.09.2022 13:42:02 w Czy informują/ informowali?
dwaburekoty napisał(a):

Oni chyba zazwyczaj na sam koniec to robią. Szczerze wątpię.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

mietowa

#6922473 Napisano: 09.09.2022 10:38:40 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
iszhara napisał(a):

DPD wozi zestawy produktów Palmolive/Ajax/Colgate z konkursu "Gotowi na wakacje" w ITM, oraz zestawy kosmetyków z loterii Ziaja.  emotka

Walizki też dzisiaj wozi ("Gotowi na wakacje") Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6881076 Napisano: 07.09.2022 10:48:09 w Avanti
gregory napisał(a):

dziękuję dobry człowieku. No to teraz mam problem co jest nie tak, że ani lista mi sie nie otwiera, ani zgłoszenia wysłać nie mogę...

Inna przeglądarka. U mnie zadziałało edge, z chroma nie ruszy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6880993 Napisano: 06.09.2022 21:29:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madllen napisał(a):

mietowa napisał(a):

kunlunija napisał(a):

czy ktoś się orientuje, jakie są powody, dla których w niektórych konkursach są nagrody natychmiastowe (bramki) np. 1 bramka dziennie, a w innych jest losowanie np. jednej nagrody spośród wszystkich zgłoszeń z danego dnia? bramki wydają się totalnie bez sensu, ale widocznie takie nie są, skoro są tak popularne.  nie rozumiem tego i proszę o wytłumaczenie emotka  

Bramki są atrakcyjne dla nowicjuszy, którzy nie lubią czekać. Wygrywasz tu i teraz, to kusi. 

Dla mnie nigdy nie były, nie są ani nie będą atrakcyjne. Jak ktoś tu napisał bramki to samo zło emotka
Ps. Dla jasności dodam, że owszem sama zagram, bo w sumie niemal nie byłoby w czym brać udział,  jeśli chodzi o loterie. "Normalne" loterie to coraz  rzadziej się pojawiają niestety..

Chyba nie jesteś nowicjuszem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6880988 Napisano: 06.09.2022 21:16:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kunlunija napisał(a):

czy ktoś się orientuje, jakie są powody, dla których w niektórych konkursach są nagrody natychmiastowe (bramki) np. 1 bramka dziennie, a w innych jest losowanie np. jednej nagrody spośród wszystkich zgłoszeń z danego dnia? bramki wydają się totalnie bez sensu, ale widocznie takie nie są, skoro są tak popularne.  nie rozumiem tego i proszę o wytłumaczenie emotka  

Bramki są atrakcyjne dla nowicjuszy, którzy nie lubią czekać. Wygrywasz tu i teraz, to kusi.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6880984 Napisano: 06.09.2022 21:08:23 w Avanti
kalina590 napisał(a):

masza napisał(a):

mietowa napisał(a):

ReneK napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Czy ktoś kontakował się z Avanti, że strona im padła? Bo nie wiem, czy jest sens, żeby kolejna osoba im głowę tym samym zawracała. 

Działa!
wyników jak narazie za 4 etap brak!

U mnie niby działa, ale kliknąć nie mogę w poszczególne zakładki. Są nieaktywne. 

W telefonie mi działa. Nie ma listy za 4 etap/

Skoro nie ma listy, to może nie wszyscy zostali poinformowani? emotka  Wiem, wiem...mało prawdopodobne emotka  Ale człowiek ma w sobie jeszcze tę głupią nadzieję emotka

Dołączam do zawstydzonych z durną nadzieją emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6880979 Napisano: 06.09.2022 20:36:59 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

mietowa napisał(a):

darog napisał(a):

wino KUMALA? 
- do wczoraj mieli wybrać/ ktoś ma info??

Kumala ma czas do czwartku, ale ostatnio mieli opóźnienie 2-3 dniowe. Swoją drogą, przepyszne wino. Powiedziałam mężowi (on przynosi paragony), że muszę mieć kwitek do każdego zgłoszenia emotka

Aha, czyli może być opóźnienie, swoją drogą zamiast tych badziew "gadżetów" lepiej by za te sume wysłali 10 butelek. 

Nawet trzy by starczyły. 
A akurat Afekt ogólnie opóźnień nie ma, to był wyjątek - można spodziewać się, że wyniki będą do czwartku emotka Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

mietowa

#6880975 Napisano: 06.09.2022 20:27:13 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

wino KUMALA? 
- do wczoraj mieli wybrać/ ktoś ma info??

Kumala ma czas do czwartku, ale ostatnio mieli opóźnienie 2-3 dniowe. Swoją drogą, przepyszne wino. Powiedziałam mężowi (on przynosi paragony), że muszę mieć kwitek do każdego zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6880954 Napisano: 06.09.2022 18:52:55 w Wkurza mnie...
adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

radziosny napisał(a):

Ogólnie z ciekawości próbowałem znaleźć gdzieś to zdjęcie z Tatrami. I już byłem pewien, że znalazłem źródłowe zdjęcie w internecie, ale później stwierdziłem, że jednak różnią się szczegółami (chociażby, że na tym w internecie wyraźne chmury były). Potem sobie pomyślałem, że ludzie przecież jeżdżą w różne miejsca i robią fotki.
Brałem udział w konkursie, więc jakby okazało się, że ktoś zrobił plagiat to bym się wkurzył..emotka

Na moje oko tam dużo zdjęć jest ściągniętych z internetu albo ulepszonych w photoshopie. Regina po raz kolejny daje konkursowego ciała - co robią konkurs gdzie trzeba wrzucić fotki przyrody to okazuje się że większość ich jest niesłusznie nagrodzona.

Mnie za to zastanawia jak wyrywanie kwiatków i wsadzanie ich do kosza żeby zrobić zdjęcie ma się do dbania o naturę emotka

To bardziej pokazanie, jak piękna jest natura i jej dary emotka . Akurat to zdjęcie było bardzo ładne i od razu rzucało się w oczy - obstawiałam, że wygra. Szkoda, że żadne z moich nie dostało nawet nagrody pocieszenia. Ale mnie dziś wyniki ogólnie zbiczowały emotka . Wyświetl w wątku >>
2 adamo86, emi 0

mietowa

#6880929 Napisano: 06.09.2022 17:00:00 w Avanti
ReneK napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Czy ktoś kontakował się z Avanti, że strona im padła? Bo nie wiem, czy jest sens, żeby kolejna osoba im głowę tym samym zawracała. 

Działa!
wyników jak narazie za 4 etap brak!

U mnie niby działa, ale kliknąć nie mogę w poszczególne zakładki. Są nieaktywne.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6880714 Napisano: 05.09.2022 22:16:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
To uczucie, kiedy zastanawiasz się, czy sprzedać wygrany czytnik Kindle, bo w sumie twój stary działa, ale nie jest taki wybajerzony.... i wtedy, cały na biało, przychodzi mail o wygranym drugim czytniku emotka (mail odkryty wczoraj emotka ) Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6880712 Napisano: 05.09.2022 22:12:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryjane napisał(a):

mietowa napisał(a):

maryjane napisał(a):

A Somersby serio, cisza? Jak to jest, jeśli mają czas do dziś to mogą sobie tak przedłużać?

Somersby do tej pory działało regulaminowo, informując w ostatnim dniu. Myślę, że dziś też tak było, aczkolwiek nie mogę tego potwierdzić, bo ten konkurs jest moją największą porażką EVER emotka

Widzisz, moja tez emotka  dlatego ciagle dopytuje z nadzieja ze ktoś napisze "hej, jeszcze nie informowali, nadal masz szanse"  emotka

Życzę Ci, żeby tak było i żebyś jutro dostała upragnionego maila. Czasem się tak zdarza - np. ostatnio mój kochany Afekt miał opóźnienie, co jest dla niego nietypowe   emotka . W każdym razie ja Somersby odpuściłam, zdecydowanie nie nadajemy na tych samych falach.  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6880706 Napisano: 05.09.2022 22:00:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryjane napisał(a):

A Somersby serio, cisza? Jak to jest, jeśli mają czas do dziś to mogą sobie tak przedłużać?

Somersby do tej pory działało regulaminowo, informując w ostatnim dniu. Myślę, że dziś też tak było, aczkolwiek nie mogę tego potwierdzić, bo ten konkurs jest moją największą porażką EVER emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6880705 Napisano: 05.09.2022 21:58:35 w Czy informują/ informowali?
dwaburekoty napisał(a):

Colian ITM?
Salvequick główna?

Colian to tak pewnie za 2-3 tygodnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6880040 Napisano: 01.09.2022 19:51:58 w Wkurza mnie...
incendio12 napisał(a):

sabart napisał(a):

oldziaczek napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

A w temacie co mnie wkurza- konkursy promocyjne z margarynami, czipsami, majonezami, colą i wszystkim niezdrowym emotka

Też nad tym ubolewam, chciałby człowiek iść na diete, a trzeba żreć te laysy emotka

Nie trzeba, tylko to właśnie jest wkurzające że niewiadomo co z tym wtedy robić. emotka  

Jak się nie je to można to składować w schowku na pościel w kanapie emotka  Jak przychodzą znajomi to każe im otwierać kanapę, brać i jeść jak najwięcej emotka  Ale od jakiegoś czasu głównie kupuję paragony tutaj, bo jednak zawartość kanapy zawsze jest gdzieś z tyłu głowy i nieraz się jakieś Lay'sy schrupie wieczorem emotka  

Nieźle emotka . Ja rozdaję dzieciakom i nastolatkom w rodzinie. Na szczęście jest ich mnóstwo, zawsze się cieszą. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6879810 Napisano: 31.08.2022 20:54:23 w Dziś cieszę się z.....
dzasmina napisał(a):

mietowa napisał(a):

What?!  emotka

Twoja pewnie jest. Trza być optymistą emotka

Jest! Ale bałam się zerknąć emotka . Mam zdecydowanie za dużo na głowie ostatnio. Wyświetl w wątku >>
1 dzasmina 0