Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#6879806 Napisano: 31.08.2022 20:45:33 w Dziś cieszę się z.....
dzasmina napisał(a):

Właśnie w wielkich mękach miałam coś napisać na pepsi shell, ale przyuważyłam drobny druczek z listą stacji. Mojej tam nie ma. No i ok, mogę teraz wymęczyć następne zgłoszenie. W końcu do północy jest jeszcze tyyyle czasu. Dam radę!

What?!  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6879744 Napisano: 31.08.2022 14:48:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
adamo86 napisał(a):

Dzisiaj jeszcze nic emotka
Chyba muszę się bardziej skupić na pisaniu zgłoszeń na konkursy niż postów na forum...

Coś tak czułem, że mnie w tym miesiącu trochę poniosło emotka

O ludu, i ze mnie taka gaduła? emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6879682 Napisano: 31.08.2022 11:54:52 w co chcielibyście wygrać?
Coś mega w loterii, taki złoty strzał  emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6879585 Napisano: 30.08.2022 19:53:54 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
banka-manka napisał(a):

mietowa napisał(a):

Czy wszyscy dostali już bony do Dino z pierwszego etapu Wszystkie Smaki Lata z Kropki Bordo?

Nie, ja dalej czekam.

Dziękuję Ci za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6879582 Napisano: 30.08.2022 19:51:47 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy wszyscy dostali już bony do Dino z pierwszego etapu Wszystkie Smaki Lata z Kropki Bordo? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6879542 Napisano: 30.08.2022 17:13:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Basniowa napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Hello zwycięzcy Grants, czy idziecie po pieczątkę do sklepu? Mam konkretnie paragon z Biedronki a tam: Whis/NapSpi Gr0,7l?emotka

Mam taki sam ale wydaje mi sie ze nie ma potrzeby. Jak myslicie?

Z takim bym poszła. W formularzu było napisane, że powinno być wskazanie, że to ORANGE, a nie tylko Grants. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

mietowa

#6879541 Napisano: 30.08.2022 17:12:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Basniowa napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Hello zwycięzcy Grants, czy idziecie po pieczątkę do sklepu? Mam konkretnie paragon z Biedronki a tam: Whis/NapSpi Gr0,7l?emotka

Mam taki sam ale wydaje mi sie ze nie ma potrzeby. Jak myslicie?

Ja nie, bo mam Grants 0,7 O. I liczę, że to moje "O" przejdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6879449 Napisano: 30.08.2022 13:20:57 w Avanti
A w ogóle w Avanti w tym konku można wygrać dwa razy na te same dane? Może to jest problem? W regulaminie nic nie widzę, ale może gdzieś mi umknęło. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6879431 Napisano: 30.08.2022 12:51:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
myja napisał(a):

Lidka zapomniała o moim istnieniu,
me zranione serce ma na sumieniu.
Ja tu rymy tworzę, melodyjne wersy,
a 500-tki nie ma na conversy...

Rozumiem Twój ból, mi też rozrywa serce
- za piękną poezję żal mam w podzięce,
planów na zakupy miałam niemało,
niestety brak maila, więc się zes....o ;) Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6879402 Napisano: 30.08.2022 12:11:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Do bani ten dzień emotka Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

mietowa

#6879350 Napisano: 30.08.2022 10:33:00 w Czy informują/ informowali?
magdalena-chili napisał(a):

mietowa napisał(a):

darog napisał(a):

mietowa napisał(a):

Czy Pastella już była? Na stronie jest "gratulujemy zwycięzcom", więc tak jakby już zostali poinformowani.

Była i była dyskusja,że zgłoszenia na kilka minut przed końcem nie przyjmowali

No to były te wyniki czy nie? emotka

właśnie puścili SMSy emotka

Tak, wiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6879338 Napisano: 30.08.2022 10:06:02 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

mietowa napisał(a):

Czy Pastella już była? Na stronie jest "gratulujemy zwycięzcom", więc tak jakby już zostali poinformowani.

Była i była dyskusja,że zgłoszenia na kilka minut przed końcem nie przyjmowali

No to były te wyniki czy nie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6879325 Napisano: 30.08.2022 09:34:24 w Czy informują/ informowali?
Aaa, no to dzięki za wiadomość - jest nadzieja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6879322 Napisano: 30.08.2022 09:30:34 w Czy informują/ informowali?
Czy Pastella już była? Na stronie jest "gratulujemy zwycięzcom", więc tak jakby już zostali poinformowani. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6879140 Napisano: 29.08.2022 13:17:31 w Avanti
Avanti właśnie informuje o stówkach z Lato z Lay's, więc pewnie znów nie będzie wyników drugiego konka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6878604 Napisano: 26.08.2022 11:18:09 w Avanti
gregory napisał(a):

anaesth napisał(a):

Ciekawe, czy będą dziś wyniki za III etap Lay’s. Jak obstawiacie? emotka

też bym bardzo chciał. może napisać do nich i zapytać, to ich zmobilizuje...

Myślę, że to tak nie działa emotka . Cierpliwości, i tak fajnie, że zawsze dają wyniki stosunkowo szybko.  Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

mietowa

#6877808 Napisano: 23.08.2022 09:47:16 w Gratulacje! Dla wygranych!
Ja również serdecznie gratuluję! Mega nagroda!:) Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

mietowa

#6877650 Napisano: 22.08.2022 15:03:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
wojteke-konkursy napisał(a):

slomkab napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Vougeinthecity napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Lay’s nic. Szczerze już nie wiem, co pisać do Avanti. Rymy „z wyższej półki” źle, proza też źle, nawet rymy częstochowskie im nie odpowiadają. Lokowanie produktu, brak lokowania, gry słów, teksty z humorem, poważne, nic, po prostu nic emotka  Może mają jakieś widełki, że w ogóle nie biorą pod uwagę tych, co wysyłają po 1-2 zgłoszenia? Albo po prostu mają w nosie moją „twórczość”…

A może zwyczajnie, byli lepsi? ☺️ 
konkurs jest mocno wypromowany, zobaczcie ile osób z forum gra. Wydaję mi się, że nie ma czegoś takiego jak „sposób” na daną agencję. 
Ja miałam z Avanti mocno pod górkę na początku konkursowej przygody, potem jak poszło to kilka nagród wpadło. Teraz 3 zgłoszenia im nie siadły, trudno, idę dalej. 😉

U mnie zaś na początku bardzo dobrze u nich szło (kilka lat temu). Odkąd w zeszłym roku wpadła jedna główna (ale rzędu 1500 zł), to nic więcej nie ugrałam. Nie twierdzę, że nie ma lepszych, bo wiem, że są 😁
A to, że konkurs jest mocno promowany, to akurat o tym nie wiem, bo należę na szczęście do tych, co nie mają telewizji. Co do ilości zgłoszeń - 3 to już coś. Ja zazwyczaj wysyłam jedno, raz na jakiś czas dwa. Akurat chipsy, słodycze i inne niezdrowe przekąski u mnie nie schodzą, także wolę nie kupować tego zbyt wiele.

U mnie podobnie wysyłam
max 2 zgłoszenia i może dlatego
tak kiepsko mi idzie ehhh tęsknie
za tymi latami kiedy było łatwiej i codziennie coś wpadało 

Myślę, że pracownicy sklepów/rodziny pracowników są w stanie wysyłać kilkadziesiąt zgłoszeń dziennie. Przecież mnóstwo ludzi nie bierze paragonów, więc jaki problem sobie je odkładać?

Przecież to nie loteria. Napisanie kilkudziesięciu zgłoszeń DZIENNIE jest już jednak problematyczne.  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6877616 Napisano: 22.08.2022 13:17:16 w Czy informują/ informowali?
anaesth napisał(a):

darog napisał(a):

mia napisał(a):

mietowa napisał(a):

Chyba się nie doczekamy emotka

Już się zdarzało, że wyniki pojawiały się na stronach konkursowych pięć minut przed północą... emotka

wątpię, ta agencja jest pokręcona, nieogarnięta. Kiedyś pomylili nagrody w wysyłce, o wyniki trzeba było się upominać, na reklamacje nie odp ponad miesiąc ( a było 14 dni) 

No dobra, mogliby już "wylosować". Może chociaż wpadnie flaszka na zapicie niedawnych porażek emotka

No teraz to się robi bezczelne z ich strony. Zwłaszcza że ludzie im na fb zwracali uwagę - ale oczywiście usuwają komentarze. Fajna agencja, taka nie za profesjonalna.  Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

mietowa

#6877489 Napisano: 22.08.2022 08:25:32 w Żegnamy zmarłych
Mia jest mi bardzo przykro emotka . Trzymaj się ciepło emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 1 mia