Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#7048991 Napisano: 24.09.2022 17:18:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Działają Wam formularze laureata Velvet u Smolara? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7048617 Napisano: 22.09.2022 19:29:28 w Czy informują/ informowali?
kuoka napisał(a):

Colian w końcu informował? Do kiedy mają czas?

Nie, wciąż nie informował. Oni nie określają w regulaminie terminu informowania laureatów - robią to wtedy, kiedy im pasuje. W końcu poinformują emotka Wyświetl w wątku >>
1 Basniowa 0

mietowa

#7048604 Napisano: 22.09.2022 18:26:29 w Avanti
freyja88 napisał(a):

Czy dostaliście już @ z cheetos czy tylko są wyniki na stonie? 

Były maile. Wyświetl w wątku >>

mietowa

mietowa

#7048452 Napisano: 22.09.2022 12:00:06 w Smolar
malenka89 napisał(a):

ch_magd napisał(a):

A 1 etap z konkursu Trefl? Coś ktoś? emotka

pojawiła się zakładka w "dla laureata", ale nie wiem czy podpięta, nie grałam emotka

Jest też zakładka Empik. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7048429 Napisano: 22.09.2022 10:28:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

kropka-82 napisał(a):

rare85 napisał(a):

kropka-82 napisał(a):

Dzisiaj kurier dostarczył leżaki z Namysłów Dino. Grilla brak. Czy ktoś też tak miał? Nie spotkałam się do tej pory z wysyłką jednej wygranej na raty.

Do mnie też jedzie przesyłka od nich -jedna. W aplikacji dpd w tym samym czasie były przygotowane dwie etykiety. Jedna paczka została nadana, druga jeszcze nie. Może najpierw wysyłają leżaki, a później nadadzą grille?

Być może. Daj znać jak odbierzesz, jak to wygląda u Ciebie. Dzięki za informację 🙂

Właśnie dojechały leżaki. Druga przygotowana etykieta nadal widnieje w aplikacji jako nienadana. Czyli wysyłają na raty  emotka

Pokażecie może te leżaki na fotkach, jak znajdziecie chwilę? Będę wdzięczna - chcę je komuś od razu przekazać bez otwierania, a nie wiem, czy nie będzie obciachu, że jakiś shit absolutny. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7048226 Napisano: 21.09.2022 12:16:17 w Czy informują/ informowali?
katrin1 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

mia napisał(a):

adamo86 napisał(a):

mixik napisał(a):

Cisza.. brak SMSów, brak w wynikach i laureatach.

Może mają problem z weryfikacją płatności mobilnej. emotka Skoro tak genialnie, zamiast potwierdzeń płatności kartą, zażądali paragonów...

Ja myślę że tam też był problem z tym numerem paragonu, który był inny niż zawsze. I napisali o tym numerze tylko w regulaminie. Podejrzewam, że duża część zgłoszeń ma inny numer paragonu niż ten na dodanym zdjęciu. Powinni najpierw odrzucić wszystkie zgłoszenia niespełniające kryteriów, a dopiero potem wybierać laureatów. Ale czy tak robią? Bo jak nie, to podejrzewam, że bardzo dużo nagrody będzie do dyspozycji organizatora emotka  

O kurcze, dopiero mi uświadomiłaś, że wpisywało się nr transakcji a nie nr paragonu, a ja niestety nr paragonu wpisałam, jak zwykle u Smolaraemotka

Nie Ty jedna... aż mi smutno, jak widzę to napięcie i oczekiwanie na forum. Zaraz będzie wysyp hulajnóg, a ja tak dałam ciała emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

mietowa

#7048190 Napisano: 21.09.2022 10:10:48 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
sledzik860 napisał(a):

Czy ktoś z Was nie miał tak jak ja powiadomienia od DPD w sprawie wysyłki nagród z loterii Namysłów ?

Ja nie mam - tam, gdzie był grill i bon. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7048189 Napisano: 21.09.2022 10:10:22 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
domika napisał(a):

Kinley? Ktoś coś ? ( słuchawki, czytniki)

Cisza niestety. Wyświetl w wątku >>
1 domika 0

mietowa

#7048031 Napisano: 20.09.2022 14:05:51 w Czy informują/ informowali?
izkak napisał(a):

1. Czy informowali z konka Jutrzenki w ITM (konkurs skończył się w lipcu emotka )? https://www.e-kon...arnosc-intermarche 
  2.  Czy Ballantine's wysyłał już info z ostatniego konkursu na Fb? Chyba do dziś mają termin emotka https://www.e-kon...urs-tak-to-robie  

Jutrzenka nie. Kiedy zaczną informować, to chyba nie wie nikt. Wyświetl w wątku >>
1 izkak 0

mietowa

#7047764 Napisano: 19.09.2022 10:52:07 w Avanti
rufus napisał(a):

Maile ida hurtem? Czy mam miec nadzieje ze to ja na liscie?

Zazwyczaj lista jest po poinformowaniu zwycięzców.  Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

mietowa

#7047757 Napisano: 19.09.2022 10:44:34 w Avanti
Już jest lista na stronie. Poszli dziś jak burza.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7047705 Napisano: 18.09.2022 20:47:09 w Czy informują/ informowali?
Basniowa napisał(a):

Czy informowali juz z tego konkursu?

https://www.e-kon...arnosc-intermarche 

Jeszcze nie.  Wyświetl w wątku >>
1 Basniowa 0

mietowa

#7047582 Napisano: 17.09.2022 14:28:51 w Wkurza mnie...
A weźcie, jak moje dzieci były noworodkami, to nie dotykałam ich tak delikatnie jak tych paragonów emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7047565 Napisano: 17.09.2022 12:27:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
anaesth napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

anet napisał(a):

Oj, jeśli jest szansa, że zglosilas ten paragon dwa razy to szkoda emotka  mój pro tip jak nie mogę od razu zaznaczyć na paragonie, że jest zgłoszony i włożyć go odpowiedniej koperty to robię takie zagięcie u góry paragonu i wtedy wiem, że był już zgłoszony. W sumie robię już tak z każdym paragonem i wtedy nie mam wątpliwości czy zgłosiłam czy nie emotka

Ja robiłam obok zgłoszonego produktu kropkę. Więc albo mnie dopadło roztargnienie, że jej nie zaznaczyłam, albo ślepota, że jej nie widziałamemotka , trzeba zmienić system:P To moja pierwsza utracona nagroda,więc boli.emotka

polecam na górze paragonu pisac  jak tylko zostanie zgłoszony .... " wyslany dnia xxxx a po tym dopisac imie swoje, czy tam męża emotka  nie ma błedów i nie ma problemów emotka

jak mam pod ręką ołówek i czas to piszę na paragonie  emotka  ale czasem zgłaszam paragon "w biegu" często bez żadnego pisaka pod ręką. Zagięcie mogę zrobić zawsze i w sekundę i wtedy nie mam wątpliwości, że był już użyty. Jak kiedyś ogarnę sobie porządne konkursowe biurko i paragony przestaną waląc się po wszystkich koszykach w domu, to pewnie obejdzie się bez zaginania emotka emotka

A ja robię screeny zgłoszeń. Wtedy wiem dokładnie, który paragon zgłosiłam, na kogo, jakie były wymagane dane w formularzu, jakiego dnia i o której godzinie poszło zgłoszenie. Później nie mam żadnych wątpliwości emotka Screeny wrzucam na serwer, więc mam je w dwóch kopiach (serwer+laptop/telefon). Polecam emotka

A w temacie: dołączam do Kinderowych przegranych, ale do tej pory wysłałam mało zgłoszeń, więc nie mam pretensji... Ale jeśli w VI etapie nie wygram, to zwątpię totalnie w jakiekolwiek szczęście emotka

Ja z kolei odkładam do opisanych kopert zgłoszone i koperty wkładam do oddzielnego pojemnika. Robię to od razu po zgłoszeniu, nie ma opcji, żeby zgłosić drugi raz ten sam.  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7047545 Napisano: 17.09.2022 10:05:20 w Smolar
aleksandra008 napisał(a):

A czy była zakładka z wynikami konkursu "Naturalne wygrywanie" Carrefour z Velvet? Bo na stronie Smolara nie widzę jest tylko ten drugi konkurs z Velvet. Czyżby zdjęli tak szybko?

Dopiero wczoraj wyłaniali laureatów, więc nie mogła się pojawić.  Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

mietowa

#7047204 Napisano: 15.09.2022 14:47:25 w Informują
Informują z Konkurs Dan Cake "Wolne od obowiązków" etapy

Rodzaj powiadomienia: mail teraz
Dodatkowe informacje:
2. etap, zestaw produktów Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7047166 Napisano: 15.09.2022 12:56:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Basniowa: Z regulaminu: "Przesłany w Konkursie materiałmoże zawierać maksymalnie 500 znaków, łącznie ze spacjami" emotka

O, to to mi uciekło emotka Wyświetl w wątku >>
1 Basniowa 0

mietowa

#7047163 Napisano: 15.09.2022 12:52:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Basniowa napisał(a):

Czy na Maslanke Mragowska jest jakas ograniczona ilosc znakow? Nie chce mi przepuscic zgloszenia ale nie wiem dlaczego ...

Tam wygląda, jakby nie puściło, ale pod zgłoszeniem jest podziękowanie za udział. I przychodzi mail.  Wyświetl w wątku >>
1 Basniowa 0

mietowa

#7046900 Napisano: 14.09.2022 13:15:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
Rower miejski od Activii, właśnie informują emotka
Mega się cieszę, bo ostatnio mimo dużych starań wygrywam tyle co kot napłakał. Albo nakapał - Purem do kubka emotka . Wyświetl w wątku >>