Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#6868101 Napisano: 04.07.2022 14:39:12 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Prosze o pomoc. 

czy dziecko 5 lat, 154 cm, waga ok. 26 kg mogę przewozić w podstawce samochodowej? 

emotka  

A nie pomyliłeś wieku dziecka? Moja ma 6 lat a ledwo 130cm wzrostu emotka o wadze już nie wspomnę...

Hahah 
no. Nie pomyliłem emotka  
u mnie 5 i 7 latka a 
5 latka większa i cięższa od 7 latki :p
wlasnie przed momentem mierzyłem i wymiary mam dokładne emotka  

mietowa hahaha No staram się emotka tylko wstyd się przyznać gdzie jedziemy emotka do maczka po wygrane zestawy z Coca coli emotka  
więc będzie bezpiecznie ale niezdrowo emotka  
najbardziej ubolewam, że mam na wakacje 5 siostrzeńców więc jeden zostaje w domu, ale dostanie zestaw z niespodzianką emotka  
apropo myślałem że podkładki są tak samo bezpieczne jak foteliki emotka dlatego myślałem żeby zamienić, bo wiadomo, dzieci w wieku 5.7.12.13 lat to swoje i tak będą podczas podróży gadać i narzekać, że ciasno i ta podkładka byłaby chyba lepsza emotka  

Masz prawo tego nie wiedzieć, ale fajne jest to, że pytasz emotka . A dla dzieci wyprawa do maka to zawsze ogromna radość (zresztą ja je rozumiem emotka ). Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6868092 Napisano: 04.07.2022 14:05:31 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

mietowa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Prosze o pomoc. 
jutro zamierzam zabrać na wycieczkę swoich siostrzeńców. Proszę o informacje, rodziców, którzy korzystają z fotelików bądź podstawek
czy dziecko 5 lat, 154 cm, waga ok. 26 kg mogę przewozić w podstawce samochodowej? 

czytam te przepisy ale jak czytam te „wyjątki”, to, że wiek, waga itp. Mogą być różne w zależności od czegoś tam… i nic nie wiem… 
mam fotelik od rodziców dziecka, ale pojedzie 3 innych dzieci i trochę mało miejsca, więc wolałbym podstawkę, a malo się znam, wiec wolę zapytać, tych którzy wiedzą więcej w praktyce emotka  

Nie idź w to. Podstawki nie gwarantują takiego bezpieczeństwa jak fotelik, a o bezpieczeństwo przecież tu chodzi. Lepiej żeby było ciaśniej, ale w fotelikach albo zorganizuj to jakoś inaczej. 

Zorganizowac się inaczej tego nie da już… No chyba jednak będą się w tyle gnieść emotka  

Dobra decyzja . Jestem z tych, którzy boleśnie przekonali się, że wypadki się zdarzają, niestety. Zaufaj mi, nie chcesz mieć wyrzutów sumienia z powodu zastosowania podstawki. 
P.S. Żeby tak moje dzieci mój brat zabrał na wycieczkę...:P Fajny wujek z Ciebie! Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

mietowa

#6868089 Napisano: 04.07.2022 13:56:30 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

Prosze o pomoc. 
jutro zamierzam zabrać na wycieczkę swoich siostrzeńców. Proszę o informacje, rodziców, którzy korzystają z fotelików bądź podstawek

czytam te przepisy ale jak czytam te „wyjątki”, to, że wiek, waga itp. Mogą być różne w zależności od czegoś tam… i nic nie wiem… 
mam fotelik od rodziców dziecka, ale pojedzie 3 innych dzieci i trochę mało miejsca, więc wolałbym podstawkę, a malo się znam, wiec wolę zapytać, tych którzy wiedzą więcej w praktyce emotka  

Nie idź w to. Podstawki nie gwarantują takiego bezpieczeństwa jak fotelik, a o bezpieczeństwo przecież tu chodzi. Lepiej żeby było ciaśniej, ale w fotelikach albo zorganizuj to jakoś inaczej.  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6868081 Napisano: 04.07.2022 13:40:04 w Smolar
myja napisał(a):

Jest już zakładka z Bref - ktoś potwierdzi czy podpięte?

Podpięte Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6867951 Napisano: 02.07.2022 21:45:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

fineessa napisał(a):

Co warto kupić na konkurs w Dino dobre dla planety żeby było dobrze opisane? Ja kupiłam dezodorant Rexona ale jest opisany tylko „antyperspirant” 

Ja kupiłem sosy sałatkowe Knorr i Ketchup z Tortexu. Niech sami dzwonią i się pytają Dino. W końcu w bazie maja wyszczególnione te nazwy produktów - jednakowe w sieci na całą Polskę.
Sos sałatkowy koperkowo ziołowy, włoski, francuski itp. Nie jest co prawda nazwa Knorr, ale cena 0,99 - to regularna cena i ich najdroższy sos. Z Prymata (który się nie wlicza do konkursu oczywiście jest tańszy i się odróżnia dużo tańsza cena i trochę nazwa).
Natomiast Tortex ketchup ma gramature 470g i ta gramatura się wyróżnia na paragonie. Zrobię fotę paragonu wśród tych produktów i niech się odczepią. To powinno być w ich gestii i samego sklepu. Uczciwie dokonaliśmy zakupu w wymaganej sieci i jeszcze należy się tłumaczyć z wydruku paragonu. Takie sieci powinny dać wykaz produktów z ich dokładna nazwa, jaka jest drukowana na paragonach i wyświetlana w czytnikach.
Dino to jeszcze pół biedy. Najgorszy jest Intermarche i czasem Auchan - nazywają produkty byle jak, że nie widać marki.

Zgadzam się. Ja kupuję, co mi pasuje z danej listy, jeśli konkurs organizowany jest w jednym sklepie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6867592 Napisano: 30.06.2022 16:41:34 w Gratulacje! Dla wygranych!
monisss napisał(a):

Nie wiem o co chodzi emotka  Ale przyłączam się do gratulacji emotka

"Zdjęcia naszych wygranych" emotka . Kaka - ogromne gratulacje! Cieszę się, że pochwaliłaś się z nami tak piękną nagrodą, to daje nam wszystkim nadzieję na lepsze jutro emotka
A jeśli jest tu pierwszy laureat (nie mogłam nie pomyśleć o tym biedaku) - emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6867416 Napisano: 29.06.2022 20:33:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Lubię piwo, ale jak widzę kolejny konkurs piwny, zwłaszcza w wykonaniu ASPE, to już mnie mdli emotka . Kup litry piwa, wygraj litry piwa emotka . Do duppy ogólnie ten letni czas konkursowy, dużo zasiałam i g*** zebrałam. Wolę zimę. 
Dziękuję za uwagę. A teraz idę na lampkę wina na przekór zgromadzonym zapasom sikacza.  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6867353 Napisano: 29.06.2022 13:42:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

Czy z Somersby przestały przychodzić powiadomienia o wysłanym zgłoszeniu, czy są to kolejne maile które mi nie dochodzą na onet?

Pisałam o tym wczoraj. Nie przychodzą. Przynajmniej u mnie na gmail. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6867291 Napisano: 29.06.2022 10:26:18 w Czy informują/ informowali?
sylzab2294 napisał(a):

czy z tego konka https://www.e-kon...leclerc#.YrwLsHZBzIV było już info?

Raczej nie, nikt się nie chwalił. Mają jeszcze troszkę czasu.  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6867147 Napisano: 28.06.2022 15:29:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

mietowa napisał(a):

Czy w 2 etapie Somersby przychodzi Wam zwrotka? W pierwszym była, teraz niczego nie dostaję

Na gmailu była zwrotka za 2 etap

No mam gmaila... i nie wiem, o co biega. Ani wczoraj, ani dziś. Maile wpisuję prawidłowo. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6867146 Napisano: 28.06.2022 15:28:37 w Czy informują/ informowali?
ajaneg napisał(a):

"Czysta przyjemność spełniania marzeń" Leclerc ?
Zgłoszenia były do 18...

Nie i mają jeszcze trochę czasu. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6867142 Napisano: 28.06.2022 15:24:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w 2 etapie Somersby przychodzi Wam zwrotka? W pierwszym była, teraz niczego nie dostaję Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6867110 Napisano: 28.06.2022 14:24:08 w Czy informują/ informowali?
loteryjny napisał(a):

Czy Aspe wysyła jeszcze maile z piwami lub innymi nagrodami ze Smakuj Życia czy już koniec?

Moim zdaniem już koniec. Dość szybko się uwijali. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6867068 Napisano: 28.06.2022 12:58:02 w Czy informują/ informowali?
isana123 napisał(a):

mietowa napisał(a):

idą piwa...

maile jednocześnie wysłane?

Nie, po kolei ślą Wyświetl w wątku >>
1 isana123 0

mietowa

#6867063 Napisano: 28.06.2022 12:52:48 w Czy informują/ informowali?

mietowa

#6867055 Napisano: 28.06.2022 12:24:10 w Czy informują/ informowali?
angelika01101 napisał(a):

Czy psb Mrówka informowała ?

Właśnie idą maile Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

mietowa

#6866884 Napisano: 27.06.2022 12:33:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
W moim osobistym konkursie na najbardziej nielubianą agencję amooco zdobywa dzisiaj główną.  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6866829 Napisano: 27.06.2022 09:18:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
To i ja się wpiszę z racji poniedziałku. Czekam na maila, który na chwilę odbierze mi dech! Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6866534 Napisano: 24.06.2022 12:03:32 w moje dzisiejsze wygrane :)

mietowa

#6866509 Napisano: 24.06.2022 09:55:09 w Czy informują/ informowali?
domika napisał(a):

Pataks 2 etap był ? emotka

Chyba nie. też czekam, choć nie wiem po co, bo Amooco mnie nienawidzi emotka Wyświetl w wątku >>