Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#6848482 Napisano: 08.03.2022 11:07:42 w dziś mam urodzinki
monisss napisał(a):

dziś kończę 34 lata emotka  a z okazji dnia kobiet życzę wszystkiego dobrego , miłości, pokoju oraz dziś miłych prezencików emotka  

Najlepszego emotka . Piękny dzień urodzin emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

mietowa

#6848354 Napisano: 07.03.2022 15:23:59 w Informują
Informują z Konkurs "Wygrywaj lato z FA"

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
kosmetyki Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6847933 Napisano: 04.03.2022 14:06:53 w Smolar
marzenier napisał(a):

A mnie w lauratech "puszcza" dalej,ale w wynikach mnie nie ma :/Ale jak w formularzy proszą o skan paragonu,to pewnie to tylko 100 do Rosska,bo na te główne,chyba trzeba odsyłać oryginał prawda?
Eskow jeszcze nie było?

U mnie dokładnie ta sama sytuacja.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6847905 Napisano: 04.03.2022 11:22:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

mietowa napisał(a):

A jak tam Laysiki? Ktoś coś? emotka

Też czekam emotka  emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka mają być :p 

ps. 
przepraszam, musiałem emotka  

Wybaczam  emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

mietowa

#6847902 Napisano: 04.03.2022 11:16:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A jak tam Laysiki? Ktoś coś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6847899 Napisano: 04.03.2022 10:59:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

mietowa napisał(a):

monisss napisał(a):

pioge7 napisał(a):

margarittta napisał(a):

Czy dostał Ktoś info o głównych z Lidla od ASPE? emotka

Jeszcze czekam, nic nie dostałem ale się spodziewam do kilku godzin dostać emotka emotka emotka emotka

też chcę emotka  hahah 

Przykro mi, ale były emotka . Nie wiem, jak te "najgłówniejsze", ale jedno info o voucherze na sprzęt sportowy poszło na pewno emotka

Oj tam sprzęt sportowy emotka kto by się rozdrabniał. ja czekam na to info o voucher emotka ma być, nie wiem o której emotka

A no to wybacz emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

mietowa

#6847895 Napisano: 04.03.2022 10:49:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

pioge7 napisał(a):

margarittta napisał(a):

Czy dostał Ktoś info o głównych z Lidla od ASPE? emotka

Jeszcze czekam, nic nie dostałem ale się spodziewam do kilku godzin dostać emotka emotka emotka emotka

też chcę emotka  hahah 

Przykro mi, ale były emotka . Nie wiem, jak te "najgłówniejsze", ale jedno info o voucherze na sprzęt sportowy poszło na pewno emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6847552 Napisano: 02.03.2022 15:03:45 w Avanti
myja napisał(a):

Cheetos dalej milczy? emotka

Dziwne, ale chyba tak Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6847149 Napisano: 28.02.2022 19:51:19 w Avanti
zubi napisał(a):

przychodzi potwierdzenie z Konkursu "Sięgaj po filmowe nagrody od Lay’s”?

Nie ma potwierdzenia w tym konku emotka Wyświetl w wątku >>
1 zubi 0

mietowa

#6846992 Napisano: 28.02.2022 10:51:47 w Czy informują/ informowali?
Dajcie znać, jak Centrum będzie załadowane emotka . Moim szalonym jednym zgłoszeniem mogę to przeoczyć emotka . Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

mietowa

#6846812 Napisano: 26.02.2022 14:55:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
pusheen napisał(a):

pannajaska napisał(a):

Ciekawe czy ktos dostał informację od Wilkinson w wiadomosci prywatnej o głównej nagrodzie lub II stopnia bo poki co w komentarzach u wszystkich to samo a nikt sie nie chwali ze wpadło cos wiecej

Jak zaczną odpisywać na wiadomości to zapewne się wyjaśni. Jeszcze pewnie sami nie wiedzą jaką nagrodę komu przyznali, patrząc po tych ich śmiesznych komentarzach pod postami. Widać, że komentowali byle komu, byle zmieścić się w terminie ogłoszenia wyników. 

Patrząc po tym, co się tam wyprawiało, śmiem wątpić, czy ta osoba w ogóle była trzeźwa  emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6846785 Napisano: 26.02.2022 10:43:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
atanerka napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Nie brałam udziału u Grafa, ale patrzę i oczom nie wierzę. WSTYD emotka

To pokazuje jak często wybierani są zwycięzcy...tutaj akurat widać zgłoszone prace, ale skoro tak to wygląda tutaj, to jak jest kiedy nie widać zgłoszonych prac?Regulamin, którego nie przestrzega organizator,  limit 250znakow, A nagrodzone litanie na 1000 czy więcej słów. 
Wyniki tych konkursów daly mi do myślenia, że prawdopodobnie tak to wygląda  w większości konkursów, gdzie publikowana jest jedynie lista zwycięzców. A ile z wygranych prac spełniło regulamin, to już wie tylko sam organizator..o ile to wogole weryfikuje 

Nie no, przecież w ogromnej części konkursów są formularze, które nie przepuszczają większej liczby znaków. Smolar, Avanti, PMICombera - u nich takie cyrki nie przejdą. Zdjęcia też nie dodasz, jeśli nie ma o nim wzmianki.  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6846730 Napisano: 25.02.2022 20:14:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
Zastanawialiśmy się, jak będzie z wynikami Wilkinsona - to już wiemy. Wygrały nieregulaminowe odpowiedzi, które znacznie przekraczały 250 znaków. I oczywiście te ze zdjęciami też. Z dwie osoby już się tam wkurzyły, ale co z tego... Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6846641 Napisano: 25.02.2022 10:34:19 w Czy informują/ informowali?
gregory napisał(a):

Zima w Lidl do dzisiaj ma czas? czy jakoś dłużej?

Jeszcze tydzień. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6846433 Napisano: 24.02.2022 10:51:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

Czy macie w tytule maila z Milki ze nagroda II stopnia?

Za zgłoszenie z 5-go tak. Ktoś się po prostu zreflektował emotka . Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

mietowa

#6846420 Napisano: 24.02.2022 10:29:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
myja napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

myja napisał(a):

U mnie milka i u męża też, ale skąd mam wiedzieć co to za nagroda emotka  jak nie ma info że główna, tzn. że torba? Chociaż to karlsbad, więc nielogiczne byłoby gdybym miała jakieś nadzieje na więcej emotka

Przy głównej chcą nr konta w oświadczeniu a nie adres do wysyłki nagrody

Skąd taka informacja? Te 10 000 PLN to karta przedpłacona, a nie przelew.

Idźcie pogadać sobie gdzie indziej, co? emotka

W temacie - torba Milka. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6846051 Napisano: 22.02.2022 11:25:58 w Wkurza mnie...
monisss napisał(a):

mietowa napisał(a):

monisss napisał(a):

pikawka napisał(a):

7 miesięcy i 5 zębów, pobudka dzis o 1 w nocy, 2, 4 a od 5.15 nie śpimy... porażki w konkursach bo mało gram albo jestem flakiem nie do życia. Marzę o wyspaniu się. Wkurza mnie WSZYSTKO emotka

ja mam 7 latke i kazda noc nie przespana normalnie.. teraz choroba to spała z nami budze się co chwila, dzień zaczynam od 5-6 bo jaśnie Panna tak wstaje. Do tego muszę z nią pracować zdalnie a w konkursach praktycznie same pudła.. chciałam pracę zmienić a jak patrzę na oferty to się dosłownie NIGDZIE nie nadaje.. także tego... 

A nie myślałaś, żeby popracować nad zmianami? Siedmiolatek to już nie dzidzia (mam na stanie siedmiolatka właśnie), żeby spać z rodzicami i żeby trzeba było wstawać do niego rano emotka

mój model jest wyjątkowy... śpi z nami jak jest chora, a przyłazi w nocy też dość często bo się boi... a o 5-6 wstaje, od malutkiego tak było... prośby groźby nagrody kary nic nie działa. ona wstaje o 5-6 i koniec. wiem,że rówieśnicy potrafią spać do 11 w weekendy, moje dziecko nie spało w życiu dłużej niż do 8-9. ( może z 5 razy w życiu) 

E tam, nic wyjątkowego, typowy siedmiolatek emotka . Następnym razem niech rano ogarnie swój pokój, umyje zęby i się ubierze, a potem Cię budzi emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6846041 Napisano: 22.02.2022 11:08:51 w Wkurza mnie...
monisss napisał(a):

pikawka napisał(a):

7 miesięcy i 5 zębów, pobudka dzis o 1 w nocy, 2, 4 a od 5.15 nie śpimy... porażki w konkursach bo mało gram albo jestem flakiem nie do życia. Marzę o wyspaniu się. Wkurza mnie WSZYSTKO emotka

ja mam 7 latke i kazda noc nie przespana normalnie.. teraz choroba to spała z nami budze się co chwila, dzień zaczynam od 5-6 bo jaśnie Panna tak wstaje. Do tego muszę z nią pracować zdalnie a w konkursach praktycznie same pudła.. chciałam pracę zmienić a jak patrzę na oferty to się dosłownie NIGDZIE nie nadaje.. także tego... 

A nie myślałaś, żeby popracować nad zmianami? Siedmiolatek to już nie dzidzia (mam na stanie siedmiolatka właśnie), żeby spać z rodzicami i żeby trzeba było wstawać do niego rano emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6845508 Napisano: 18.02.2022 20:31:54 w Smolar
paula9891 napisał(a):

mietowa napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Smolar w konkursach z etapami (centrum) wysyła nagrody etapami, czy dopiero po zakończeniu konkursu? 

Raczej etapami. Ale mam małe doświadczenie emotka

Ja zerowe emotka  Dziękuję 💕

Coś czuję, że u Ciebie to chwilowe emotka  Nie ma za co emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6845506 Napisano: 18.02.2022 20:27:25 w Smolar
paula9891 napisał(a):

Smolar w konkursach z etapami (centrum) wysyła nagrody etapami, czy dopiero po zakończeniu konkursu? 

Raczej etapami. Ale mam małe doświadczenie emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0