Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#6841904 Napisano: 01.02.2022 19:59:42 w Czy informują/ informowali?
fineessa napisał(a):

To kto wygrał autko? Przyznać się emotka

Ja nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6841840 Napisano: 01.02.2022 16:29:51 w Czy informują/ informowali?
@gnieszk@ napisał(a):

magie1982 napisał(a):

mietowa napisał(a):

greka napisał(a):

magie1982 napisał(a):

lucya napisał(a):

Czy Fortuna się już dziś do kogoś uśmiechnęła?  emotka  (Wawel)

Wczoraj konkurs się skończył, to chyba trochę za wcześnie, co?

zgodnie z regulaminem chyba dziśteż czekam

Tak, Fortuna tak ma. Ostatnio (tj. jakoś w październiku) też informowali dzień po zakończeniu, chyba późnym popołudniem. Czekamy emotka

Ło matko, to nie ma co liczyć, że czytają. A tak się starałam emotka

No coś Ty. Na pewno czytali na bieżąco  emotka

Ja też myślę, że na bieżąco. Wiadomo, gusta bywają różne, ale ostatnio u nich wygrała moja najbardziej dopieszczona odpowiedź, zgrabna i powabna, z której byłam dumna.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6841836 Napisano: 01.02.2022 16:25:42 w Czy informują/ informowali?
greka napisał(a):

magie1982 napisał(a):

lucya napisał(a):

Czy Fortuna się już dziś do kogoś uśmiechnęła?  emotka  (Wawel)

Wczoraj konkurs się skończył, to chyba trochę za wcześnie, co?

zgodnie z regulaminem chyba dziśteż czekam

Tak, Fortuna tak ma. Ostatnio (tj. jakoś w październiku) też informowali dzień po zakończeniu, chyba późnym popołudniem. Czekamy emotka Wyświetl w wątku >>
1 greka 0

mietowa

#6841818 Napisano: 01.02.2022 15:53:17 w Smolar
paula9891 napisał(a):

A ja mam pytanie odnośnie nr paragonu. Zawsze wpisuję taki, jaki jest (niczego nie pomijam) a w wynikach jest numer bez początkowych zer. Zaczęłam się zastanawiać, czy to ja źle wpisałam (chociaż mało prawdopodobne) czy zawsze tak się dzieje?

U smolara? On ma nawet info, żeby nie uwzględniać zer przy sprawdzaniu wyniku:)  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6841782 Napisano: 01.02.2022 14:20:36 w Smolar
Jest zakładka Centrum. Wyniki są podpięte.  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6841620 Napisano: 31.01.2022 20:37:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

mietowa napisał(a):

moninn napisał(a):

mietowa napisał(a):

moninn napisał(a):

Witam, co wpisujecie jako numer paragonu w konkursie " Słodkie Igrzyska z Wawelem" Intermarche.  W regulaminie nie ma wyjaśnienia, ani wizualizacji paragonu.

Numer, który znajduje się w tej samej linii, co data. Ja tak robię, nie wiem, czy inni i czy na 100% słusznie emotka

Dziękuję serdecznie.W niektórych konkursach Fortuny trzeba było wpisywać numer transakcji, systemowy, ten z dołu paragonu, stąd moja wątpliwość.

Hm... a inni? Co wpisujecie? 

Ten naprzeciwko daty, kilka nagród wygranych każda w domu emotka  

Dziękuję emotka  Bo już się trochę zmartwiłam emotka . Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

mietowa

#6841611 Napisano: 31.01.2022 20:23:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moninn napisał(a):

mietowa napisał(a):

moninn napisał(a):

Witam, co wpisujecie jako numer paragonu w konkursie " Słodkie Igrzyska z Wawelem" Intermarche.  W regulaminie nie ma wyjaśnienia, ani wizualizacji paragonu.

Numer, który znajduje się w tej samej linii, co data. Ja tak robię, nie wiem, czy inni i czy na 100% słusznie emotka

Dziękuję serdecznie.W niektórych konkursach Fortuny trzeba było wpisywać numer transakcji, systemowy, ten z dołu paragonu, stąd moja wątpliwość.

Hm... a inni? Co wpisujecie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6841598 Napisano: 31.01.2022 19:47:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moninn napisał(a):

Numer, który znajduje się w tej samej linii, co data. Ja tak robię, nie wiem, czy inni i czy na 100% słusznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6840845 Napisano: 27.01.2022 15:46:11 w Czy informują/ informowali?
giti napisał(a):

Jak ktos ma info ze lays 1 etap poszedl juz to prosimy o info emotka  na 10 nagrod pewno sie cos tutaj trafi emotka

Będą też wyniki na stronie emotka Wyświetl w wątku >>
2 byekitty, giti 0

mietowa

#6840791 Napisano: 27.01.2022 12:59:37 w Zdjęcia naszych wygranych
paula9891 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Ale mogłabyś już być uczciwa i wspomnieć o "kultowej torbie" 

🤣 chowa się pod trzema suchymi szamponami. Jest wielkości damskiej torebki, więc... Na zakupy zbyt mała, chyba, że po bułki 😆Oczywiście z kultowym napisem Batiste.

Podsumujmy: ani ładne, ani praktyczne. Miałam dziś dokładnie takie same odczucia  emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

mietowa

#6840781 Napisano: 27.01.2022 12:52:55 w Zdjęcia naszych wygranych
paula9891 napisał(a):

Batiste. Nie dość, że nagroda z kategorii najgorszych (według moich kryteriów), to jeszcze połamane opakowania. Brawo emotka

Ale mogłabyś już być uczciwa i wspomnieć o "kultowej torbie" emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6840501 Napisano: 26.01.2022 14:05:31 w Avanti
myja napisał(a):

Nie wiem czy też macie takie wrażenie, ale wydaje mi się, że w podwójnym świętowaniu wygrywało dużo więcej osób z forum. Pewnie jeszcze wszystkie maile z czitosów nie poszły, ale biorąc pod uwagę pierwszy etap i tak wydaje mi się, że średnio ze skutecznością... emotka

Mam identyczne wrażenie. Gdy było rozwiązanie podwójnego, robiło się tu jak w ulu. A teraz szybka akcja, kilka wpisów, jakieś 10 minut i po emotka . Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6840470 Napisano: 26.01.2022 13:34:03 w Avanti

mietowa

#6839844 Napisano: 24.01.2022 17:39:17 w Wkurza mnie...
rare85 napisał(a):

Wkurza mnie Visa. Dostaję maile żeby dołączyć do loterii, do której już dołączyłam emotka Czy Wy też dostajecie takie maile?

No właśnie tak! Dołącz i dołącz emotka Wyświetl w wątku >>
2 rare85, emi 0

mietowa

#6839740 Napisano: 24.01.2022 14:11:47 w Czy informują/ informowali?
gregory napisał(a):

Batiste nadal milczy???? Dzwonił ktos moze do nich?

Przecież dzisiaj mają być wyniki. Dzisiaj jeszcze trwa, spokojnie emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6839697 Napisano: 24.01.2022 11:51:27 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
domika napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na przelewy z Podwójnego Świętowania za 5 etap ?

Ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6839277 Napisano: 21.01.2022 20:05:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Aż wyjęłam swoje paragony. Kisiel GELLWE - C4. BitŚmietaGellwe - Biedronka. A to tylko dwa pierwsze z brzegu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6839273 Napisano: 21.01.2022 19:55:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

mietowa napisał(a):

sabanerro napisał(a):

emi napisał(a):

sabanerro napisał(a):

emi napisał(a):

Czy do loterii Gellwe, jeśli na paragonie nie istnieje nr transakcji, wpisujecie nr systemowy, który jest na dole dołu paragonu ?

U mnie na paragonach z Żabki na dole jest Nr sys. 1214xx i ja to wpisuję, bo z pierwszego zdjęcia paragonu "syst. nr transakcji"  wnioskuję że nr transakcji=nr systemowy. Czy dobrze robię to nie wiem

Dziękuję emotka Też tak zrobiłam, paragon też z Żaby, opis (bez Gellwe )  Słodki Kubek i ten numer emotka  , z innych sklepów są dwa numery i faktycznie Nr transakcji jest taki jak systemowy, a tu inaczej.

Ja robię zdjęcie paragonu na tle kupionego produktu. Jeszcze nie miałam przyjemności wygrać, więc nie wiem czy to przechodzi emotka

Radzę Wam czytać regulaminy. W niektórych jest wyraźnie zaznaczone (nie wiem, czy tutaj), że paragon musi wskazywać, że o dany produkt chodzi. Zwłaszcza jeśli produkt może być kupiony gdziekolwiek. Bo wiecie, jeśli sami żądają, żeby coś kupione było np. w ITM, no to można już trochę umyć ręce od opisu. Ale tutaj nie.I zawsze wyobrażajcie sobie, że wygraliście na taki paragon główną - tutaj auto. Czy naprawdę nie szkoda nerwów, skoro produkt konkursowy kosztuje grosze? P.S. Zdjęcie na tle produktu moim zdaniem zda się dokładnie na nic. To paragon jest dokumentem uprawniającym do odbioru nagrody, koniec, kropka. 

Czy kisiel i budyń Słodki Kubek produkuje jeszcze ktoś poza Gellwe ? Akurat w Żabce te produkty są najdroższe a nie najtańsze, więc nie dlatego tu kupione.
Z C4 i Leclerc i Biedronki  też opis Soda oczyszczonaemotka

Nie wiem, czy ktoś jeszcze to produkuje. Jeśli tylko Gellwe, to pewnie jest ok. A jeśli chodzi o ceny, nawet drogi Słodki Kubek w Żabce to wciąż produkt za kilka groszy. 
Też biorę udział w tej loterii i puszczam tylko takie paragony, co do których nie mam wątpliwości. "Sody oczyszczonej" bym nie puściła. Ale wiadomo, każdy robi, jak uważa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6839268 Napisano: 21.01.2022 19:42:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sabanerro napisał(a):

emi napisał(a):

sabanerro napisał(a):

emi napisał(a):

Czy do loterii Gellwe, jeśli na paragonie nie istnieje nr transakcji, wpisujecie nr systemowy, który jest na dole dołu paragonu ?

U mnie na paragonach z Żabki na dole jest Nr sys. 1214xx i ja to wpisuję, bo z pierwszego zdjęcia paragonu "syst. nr transakcji"  wnioskuję że nr transakcji=nr systemowy. Czy dobrze robię to nie wiem

Dziękuję emotka Też tak zrobiłam, paragon też z Żaby, opis (bez Gellwe )  Słodki Kubek i ten numer emotka  , z innych sklepów są dwa numery i faktycznie Nr transakcji jest taki jak systemowy, a tu inaczej.

Ja robię zdjęcie paragonu na tle kupionego produktu. Jeszcze nie miałam przyjemności wygrać, więc nie wiem czy to przechodzi emotka

Radzę Wam czytać regulaminy. W niektórych jest wyraźnie zaznaczone (nie wiem, czy tutaj), że paragon musi wskazywać, że o dany produkt chodzi. Zwłaszcza jeśli produkt może być kupiony gdziekolwiek. Bo wiecie, jeśli sami żądają, żeby coś kupione było np. w ITM, no to można już trochę umyć ręce od opisu. Ale tutaj nie.
I zawsze wyobrażajcie sobie, że wygraliście na taki paragon główną - tutaj auto. Czy naprawdę nie szkoda nerwów, skoro produkt konkursowy kosztuje grosze? 
P.S. Zdjęcie na tle produktu moim zdaniem zda się dokładnie na nic. To paragon jest dokumentem uprawniającym do odbioru nagrody, koniec, kropka.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6839045 Napisano: 20.01.2022 22:26:55 w Wkurza mnie...
incendio12 napisał(a):

Dlaczego nie ma konkursów na warzywa, owoce, chleb, twarożek, szynkę, czy cokolwiek co mogłabym jeść w większych ilościach bez wyrzutów sumienia emotka  Bo na ten moment tylko Chrupki i chipsy z Pepsi i Piwem w pakiecie emotka  Ileż można tyć  emotka  

Dużo. Tzn. tak słyszałam emotka emotka Wyświetl w wątku >>