Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#6827211 Napisano: 01.12.2021 15:51:19 w Avanti
kiedystobylo napisał(a):

montezuma napisał(a):

stoonooga napisał(a):

rufus napisał(a):

Udaje wam sie wygrywac proza?

W pierwszym etapie wygrałam prozą, drugi trzeci układałam rymowanki i nic 

tak emotka  ...chyba ważniejsza jest treść (pomysł?), niż rymy lub ich brak

Ten mityczny pomysł, legendarna kreatywność... Dla takich świeżynek konkursowych jak ja to jest wiedza tajemna. emotka  Moja kreatywność i moje pomysły podobają się wszędzie, tylko nie w konkursach promocyjnych. Człowiek pracuje w branży kreatywnej, wydaje swoje teksty, publikuje opowiadania... Czy to pomaga w promocyjnych? Figę! Czy pomysłowe, rymowane, fantazyjne zgłoszenia zasługują na nagrodę zdaniem Avanti? Skądże znowu! Jeśli jakaś agencja rzuci drobiazgiem, to w 99 procentach za moje rymy częstochowskie, bez ładu i składu (nie wspomnę o sensie). Naprawdę was podziwiam, że tak często wam się udaje i zgarniacie TAAAKIE nagrody! emotka I jeszcze pytanie: czy zgłaszał ktoś paragony z krakersami Lay's? Są według was ok? 

Poczekaj, poczekaj. Jeszcze z czasem znajdziemy "know how" i dołączymy do konkursowych rekinów pływających w oceanach nagród   emotka  (albo i nie emotka ).
A co do krakersów - moim zdaniem są ok i zgłaszam. Wyczytałam w regulaminie, że dowolny produkt Lay's, więc nie widzę przeszkód.  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6826872 Napisano: 30.11.2021 18:25:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mietowa napisał(a):

Zakończmy ten listopad z przytupem! 

Srutututu majtki z drutu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6826645 Napisano: 30.11.2021 08:01:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Zakończmy ten listopad z przytupem!  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6826562 Napisano: 29.11.2021 19:35:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
lucya napisał(a):

Tyskie  emotka Jak Cię rozgryźć?

Chyba nijak emotka . Z całym szacunkiem dla wygranych, nie wierzę, że agencja ogarniająca taki konkurs czyta wszystkie odpowiedzi. Pozwól, że wkleję Ci cytat z wirtualnemedia.pl:
"Pociąg Tyskiego pojawił się w zeszłorocznej kampanii świątecznej marki i - jak podaje firma - cieszył dużym zainteresowaniem konsumentów. Marka w przesłanym komunikacie informuje, że akcja przekłada się na sprzedaż - według danych wewnętrznych Kompanii Piwowarskiej sprzedaż Tyskiego w dwóch pierwszych tygodniach listopada wzrosła o 30% w porównaniu do analogicznego okresu sprzed roku.

I delikatnie przypomnę, że oni wybierają dzień po dniu emotka . Ja traktuję Tyskie jak loterię. Trochę pogłaszczę po stópkach, może akurat do mnie się uśmiechnie.  Wyświetl w wątku >>
1 lucya 0

mietowa

#6826515 Napisano: 29.11.2021 17:10:48 w co chcielibyście wygrać?
Na Tyskie porzuciłam już nadzieję, więc aktualnie 5 koła z Cheetosów. I autko z Dino. Uśmiech nie schodziłby mi z ust chyba do Bożego Narodzenia 2022 emotka . Wyświetl w wątku >>
2 rare85, andii 0

mietowa

#6826317 Napisano: 28.11.2021 21:53:35 w co chcielibyście wygrać?
anaesth napisał(a):

sydariameki napisał(a):

sydariameki napisał(a):

500zl w Lays. Może też być wielokrotność  emotka

Wątku dziękuję za uwagę emotka

Skoro ten wątek jest taki magiczny, to i ja poproszę o nagrodę z Lay's emotka

I ja emotka . Może jutro?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6826220 Napisano: 28.11.2021 12:25:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Diabkate napisał(a):

ivanotta napisał(a):

czy jest na forum człowiek, który zrobił multum blików podczas loterii i nie wygrał nic? emotka

Tak.
I stwierdzam, że płacenie blikiem za zakupy w sklepie to utrudnianie sobie życia. emotka  

Dołączam do tej zacnej grupy emotka . Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6826052 Napisano: 27.11.2021 09:24:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
synk napisał(a):

skoro jest ograniczenie na osobę w Heinekenie, to może ktoś zdradzi, czy wygrał w tym roku wyszukanym rymem, czy prostym tekstem? Ciekaw jestem czy się dalej produkować, czy też po prostu losują.

Rym. Ale i tak uważam, że losują, biorąc pod uwagę szacowaną liczbę napływających tekstów.  Wyświetl w wątku >>
1 synk 0

mietowa

#6826034 Napisano: 26.11.2021 23:44:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
Heineken! Gdyby do mnie zadzwonili, że wygrałam auto, chyba bym była mniej zaskoczona emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6825978 Napisano: 26.11.2021 18:46:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yougerd napisał(a):

Dostałam maila i zgłupiałam.Aby  otrzymać nagrodę prosimy o wydrukowanie i wypełnienie formularza, który stanowi Załącznik nr 1 do Regulaminu Konkursu “HEINZLOWEEN” i przesłanie go, wraz z oryginałem dowodu dokonania zakupu promocyjnego, w ciągu maksymalnie 5 dni roboczych na adres Organizatora Wykonawczego.

Liczy się data wysyłki, czy dotarcia do Organizatora?

Tak czytam regulamin i wychodzi mi, że w ciągu 5 dni paragon powinien się znaleźć u organizatora. Rozumiem jeszcze, żebym wygrała główną nagrodę, ale zestaw produktów za 69 zeta i odsyłać paragon kurierem? Przy większych wygranych inne agencje satysfakcjonował skan , albo zdjęcie paragonu.

"i przesłanie go (...) w ciągu maksymalnie 5 dni roboczych."
Moim zdaniem chodzi o wysyłkę, przynajmniej tutaj nie ma nic o dotarciu do organizatora.  Wyświetl w wątku >>
1 yougerd 0

mietowa

#6825967 Napisano: 26.11.2021 18:27:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

mietowa napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

W Tyskim wygrywają rymowanki czy proza? Podpowie ktoś? Też chcę na Sybir z Wami 😉

Mogę Ci dać swoje bilety za koszt przesyłki paragonu do nich (o ile odpowiedzą na pytanie, który numer paragonu). Pociąg z Poznania. 

Jesteś kochanaemotka  ale celuję w Tychy. Do Poznania mam za daleko.

A chcesz, żebym wpisywała od teraz Tychy? Gdybym wygrała, mogę Ci odstąpić, bo do każdego pociągu mam od groma kilometrów.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6825951 Napisano: 26.11.2021 18:02:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

W Tyskim wygrywają rymowanki czy proza? Podpowie ktoś? Też chcę na Sybir z Wami 😉

Mogę Ci dać swoje bilety za koszt przesyłki paragonu do nich (o ile odpowiedzą na pytanie, który numer paragonu). Pociąg z Poznania.  Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

mietowa

#6825514 Napisano: 25.11.2021 13:02:22 w Czy informują/ informowali?
Monster Lidl już informował? Bo widzę, że są oferty sprzedaży nagród. Przespałam? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6825506 Napisano: 25.11.2021 12:45:32 w Czy informują/ informowali?
faworek napisał(a):

czyli z Tyskiego informowali do 23.11? Czy ja dobrze patrzę? 

Sorki, ja o tym napisałam - potem jednak sprawdziłam i 21.11. też coś tam wyskrobałam. Więc chyba jednak informowali jakoś za 20-21. Ale kto to w sumie wie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6825418 Napisano: 25.11.2021 08:05:30 w Avanti
pioge7 napisał(a):

lolzek napisał(a):

annabozena napisał(a):

Witam,czy ktoś podpowie co jest nr PARAGONU z Orlenu,na Paragonie INFO NUMER PARAGONU JEST PRZED NUMEREM KASY I KODEM KASJERA, NIE OBEJMUJE LITERY F.W REGULAMINIE

8. W przypadku paragonu fiskalnego wystawionego przez stacje ORLEN Uczestnik powinien uwzględnić, iż numer dowodu zakupu znajduje się po prawej stronie wydruku fiskalnego pod numerem NIP, po przeciwległej stronie daty zakupu.

U mnie NIP u góry po przeciwległej stronie po prawej nr W36...
Data znajduje się na dole pod suma do zapłaty.
Co wpisujecie?

up, czy w końcu wyjaśniło się który numer ma być? Zawsze wpisywałam ten w górnej części paragonu (nad "PARAGON FISKALNY"), ale po przeczytaniu regulaminu (a dodatkowo paragonu z Orlenu) teraz wydaje mi się, że miał być jednak ten w dolnej części paragonu zaczynający się od "F"? Pytanie czy oba w razie czego zostaną uznane za poprawne? Zapewne znakomita większość zgłoszeń będzie miała ten numer z góry zaczynający się na "W"

U Avanti zawsze numerem paragonu jest ten u góry, po prawej stronie na wysokości daty. Także wpisując ten, na pewno masz dobrze, bo 99,99% jak nie 100% osób ten wpisuje.

Jeśli agencja chce inny numer, zaznacza to i w regulaminie i w przykładowym paragonie, tak jak to robi Fortis czy Karlsbad.

Pytałam o to. Oba numery będą uwzględniane.  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6825383 Napisano: 24.11.2021 21:48:57 w Czy informują/ informowali?
lucya napisał(a):

Czy ktoś może dziś dostał info z Tyskiego za 21.11? 

Ja dziś wygrałam bilety, info koło godz. 21. I na 99% to z wczoraj.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6825251 Napisano: 24.11.2021 13:16:58 w Avanti
magdalena-chili napisał(a):

a tak w ogóle to wiemy już czy wszyscy już poinformowani z podwójnego świętowania? wczoraj relatywnie mało ludzi się pochwaliło, czy już odleciałam i myślę życzeniowo? emotka  

Widzę tam znajome, niepoinformowane inicjały emotka , więc byłoby fajnie, ale myślę, że już jest po wszystkim. Wczoraj jednak dość szybko to szło.  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6825173 Napisano: 24.11.2021 10:05:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adrian napisał(a):

Czy tylko ja w SMSie o wygranej w Bohaterowie Prania w Carrefour nie mam podanego rodzaju nagrody?To chyba dobry znak, bo widzę że IV i III stopnie były podawane. emotka

To pewnie suszareczka emotka Wyświetl w wątku >>
1 adrian 0

mietowa

#6825142 Napisano: 24.11.2021 05:23:51 w Gratulacje! Dla wygranych!
@gnieszk@ napisał(a):

Monisss, Paula9891, Mietowa - pięknego i z przytupem powrotu do konkursów (czuję w kościach, że wiele się tu jeszcze wydarzyemotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

mietowa

#6825113 Napisano: 23.11.2021 21:50:02 w Czy informują/ informowali?
yonex napisał(a):

mietowa napisał(a):

olivkap napisał(a):

paula9891 napisał(a):

A za wczoraj Rama?

Też jestem ciekawa

I ja. Byłoby fajnie, gdyby ktoś napisał, że było info, jeśli było  emotka

Było

Cholera, pomyliłam się, jednak nie jest fajnie emotka Wyświetl w wątku >>