Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#7247444 Napisano: 18.03.2025 12:41:08 w Gratulacje! Dla wygranych!
MDL napisał(a):

Moja wymarzona nagroda w Twoich rękach 🤭 Wielkie gratulacje mietowa! 💚 Piękna nagroda...cudownych podróży 🙂

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7247440 Napisano: 18.03.2025 12:34:13 w Gratulacje! Dla wygranych!
rare85 napisał(a):

mietowa serdeczne gratulacje głównej w Raffaello emotka nagroda o wartości 20 tysi - wow! emotka

Dziękuję! emotka Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

mietowa

#7247436 Napisano: 18.03.2025 12:29:34 w Informują

mietowa

#7247434 Napisano: 18.03.2025 12:27:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
Główna z Raffaello!!!emotka  Dzwonił właśnie bardzo miły pan. Jeszcze mi się ręce trzęsą! emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7244927 Napisano: 06.03.2025 19:00:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

malmika napisał(a):

Czy agencja Amooco zazwyczaj w przypadku głównej wygranej chce, żeby odesłać oryginał paragonu pocztą, czy wystarcza im mailowo? Omyłkowo zgłoszony paragon wylądował w koszu, nie do odzyskania i tak myślę nad ewentualnymi konsekwencjami

Ktoś, coś? emotka

O ile dobrze pamiętam, to mailowo wystarczy emotka Wyświetl w wątku >>
1 malmika 0

mietowa

#7243996 Napisano: 01.03.2025 20:09:10 w Wkurza mnie...
estrelitta napisał(a):

mietowa napisał(a):

isiulka napisał(a):

olunka napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

bajm napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

isiulka napisał(a):

marcinzc napisał(a):

Pralka mi się dzisiaj zepsuła. A nowej Henkel nie dał ;(

Mam to samo, moja pralka już ledwo żyje ale się uparłam na wygraną emotka

Nie wiesz jak to jest z konkursami? Wygrasz 4 samochody, 100 tys zł, a pralki nie. No chyba, że sobie sama jakąś kupisz, to miesiąc później wygrasz 3 😁

A pamiętacie metodę Rachelową?

Oświecicie mnie na czym ona polega?

wg mnie metoda Rachelowa oznaczała, że się samemu coś kupiło, a nie wygrało, a to, że często po zakupie wpadała ta taka sama rzecz to druga sprawa emotka   kurcze ale czlowiek juz leciwy, jak takie legendy pamieta emotka

Dokładnie tak, bez doszywania teorii, po prostu idziesz i kupujesz to co chcesz wygrać emotka

Zastanawiałam się rok nad zakupem drugiego auta. W styczniu kupiliśmy, bo, cytuję męża: "Kupmy je w końcu, żebyś jakieś nareszcie wygrała". Kupiłam, czekam  emotka

Ja 2 lata temu miałam taką sytuację.  Kupiłam pięcioletniego Opla od firmy, w której pracuję  - tydzień później wygrałam Focusa od Pepsi.  Kilka lat wcześniej kupiliśmy z mężem rowery  - kolejnego lata wygrałam ich 8 emotka  Tak więc potwierdzam tę regułę  emotka  @miętowa  3mam kciuki,  to tylko kwestia czasu!

Dzięki! emotka  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7243992 Napisano: 01.03.2025 19:54:08 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

olunka napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

bajm napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

isiulka napisał(a):

marcinzc napisał(a):

Pralka mi się dzisiaj zepsuła. A nowej Henkel nie dał ;(

Mam to samo, moja pralka już ledwo żyje ale się uparłam na wygraną emotka

Nie wiesz jak to jest z konkursami? Wygrasz 4 samochody, 100 tys zł, a pralki nie. No chyba, że sobie sama jakąś kupisz, to miesiąc później wygrasz 3 😁

A pamiętacie metodę Rachelową?

Oświecicie mnie na czym ona polega?

wg mnie metoda Rachelowa oznaczała, że się samemu coś kupiło, a nie wygrało, a to, że często po zakupie wpadała ta taka sama rzecz to druga sprawa emotka   kurcze ale czlowiek juz leciwy, jak takie legendy pamieta emotka

Dokładnie tak, bez doszywania teorii, po prostu idziesz i kupujesz to co chcesz wygrać emotka

Zastanawiałam się rok nad zakupem drugiego auta. W styczniu kupiliśmy, bo, cytuję męża: "Kupmy je w końcu, żebyś jakieś nareszcie wygrała". Kupiłam, czekam  emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7241886 Napisano: 20.02.2025 11:15:47 w Avanti
Emememe napisał(a):

mietowa napisał(a):

olunka napisał(a):

czy ktoś dostał maila z 20 i 21.12?
mam z 19.12 przed chwilą, a na forum sa wygrane z 22.12
chodzi o biedronkę

No właśnie też mi się coś tu nie zgadza emotka .

22 poszedł na pewno, tylko jedno zgłoszenie puściłam z tego maila dokładnie w tym dniu. Na 21 tez czekam, może jakoś pomieszali kolejność emotka

Chyba tak, bo właśnie dostałam z 19-go emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7241884 Napisano: 20.02.2025 11:08:05 w Avanti
olunka napisał(a):

czy ktoś dostał maila z 20 i 21.12?
mam z 19.12 przed chwilą, a na forum sa wygrane z 22.12
chodzi o biedronkę

No właśnie też mi się coś tu nie zgadza emotka . Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

mietowa

#7241779 Napisano: 19.02.2025 19:37:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
DAIKOKU napisał(a):

stówka od Pepsi Biedronka i  kubek z kawą Lavazza ...a propos czy już Mini Cupa odjechała?? emotka

Mini Cupa odjechała już dawno, zwycięzcy byli informowani długo przed bonami. W temacie: ekspres od Lavazzy emotka  i boniki do Biedry emotka . Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7241624 Napisano: 19.02.2025 12:38:19 w Czy informują/ informowali?
olunka napisał(a):

czy móglby ktos napisać za który dzień dzisiaj informuje Avanti z Biedronki?

Na pewno za 15-ty Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7241051 Napisano: 17.02.2025 13:56:35 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

gosienia8501 napisał(a):

Na jakim dniu jest aktualnie  lays biedronka avanti ?

A może ktoś pisał do nich i podpytywał o kolejną dawkę wyników? Sporo dni im jeszcze zostało...

Właśnie zaczęli wysyłać kolejne maile. Na moje oko z 22 grudnia.

edit: albo z 13 grudnia

Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

mietowa

#7241032 Napisano: 17.02.2025 12:53:33 w Wkurza mnie...
niunio napisał(a):

martaxxx73 napisał(a):

Wkurza mnie punk karny za to, że prawidłowo wysłałam zgłoszenie na Ptasie mleczko. 13 lutego wysłałam wieczorem, bo dowiedziałam się o tym konkursie w tym samym dniu z ekonkursów. 14 lutego dostałam informację, że wygrałam Pochwaliłam się na forum( chyba już się nie będę chwalić-nauczka na przyszłość). Nawet nie miałam pojęcia kiedy będą informować. Z regulaminu dxisiaj  przeczytałam, że na koniec tygodnia - to jakie ja przestępstwo popełniłam, że dostałam punk karny!!!
,, Na koniec każdego tygodnia trwania konkursu komisja konkursowa wybierze 20
uczestników uprawnionych do odebrania nagrody głównej oraz 40 uczestników""- czytajcie regulaminy że zrozumieniem

Konkurs rozpoczął się 3 lutego, w poniedziałek i kończy się 9 marca, w niedzielę. Jaki podział na etapy tygodniowe proponujesz w swojej wersji zdarzeń?

Ja nie grałam w tym konkursie, moja koleżanka tak. I tu była identyczna sytuacja - wysłane 13-go, wygrana 14-go. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7240675 Napisano: 14.02.2025 19:38:19 w Gratulacje! Dla wygranych!
niunio napisał(a):

Z głębi serca gratuluję wszystkim zwycięzcom Ptasiego Mleczka z minionego tygodnia. Mam nadzieję, że warto było trzymać ten rarytas w sekrecie. emotka
Całe szczęście teraz, po zakończonym pierwszym etapie, widnieje już w bazie, więc nie dostaniecie karniaków. Nie ma za co. emotka

Nie brałam udziału, bo konkurs mnie nie interesuje, ale tak z czystej ciekawości - czy tak trudno dodać 3 konkursy raz na 3 miesiące, żeby mieć dostęp do zapowiedzi? W sensie dać też też coś od siebie, a nie tylko brać? emotka

Edit: Niunio, bardzo przepraszam. Prześledziłam i zobaczyłam, o co Ci chodziło. Wybacz! emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 niunio

mietowa

#7240402 Napisano: 13.02.2025 10:20:07 w Avanti
gregory napisał(a):

Avanti chyba nie ma dokumentów do podpisu przy przesyłkach? Czy się mylę?

Do bonów z dino, które teraz są wysyłane, są dokumenty zwrotne. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7239693 Napisano: 09.02.2025 11:00:37 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

pimparimpa napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

Dziura w pamięci 👀 tak schowałam kartę prezentową (naładowaną) że nijak nie mogę znaleźć.. dom przekopany i nic.. obawiam się że znajdę jak termin ważności straci 🤯🤯😤 czy ma ktoś pomysł jak sobie przypomnieć?? 😩😩

mam podobnie z tą dziurą w pamięci... jakiś czas temu kupilam trzy czekoladowe serca na walentynki dla dzieci i męża. Dziś mi się o nich przypomniało, jak je w zobaczylam znów w sklepie. No nie pamiętam gdzie to upchnelam, cały czas mi dzieci kryjówki na konkursowe słodycze i laysy odnajdują, że upycham je w nowych miejscach, o ktorych zapominam... wkurza mnie to. Ciekawe czy do tegorocznych walentynek znajdę te serca.

Też jestem mistrzem kryjówek. Od tygodnia szukamy patelni, największej jaką miałam. Jestem w stanie zgubić wszystko, siebie notorycznie też gubię, choćby w supermarkecie.

Też tak kiedyś szukałam - intensywnie szukałam jakiegoś garnka czy czegoś. Jaka byłam zła na siebie, że zgubiłam! Potem okazało się, że kupiłam tylko w mojej głowie - po prostu przeglądałam masę ofert, na końcu niczego nie wybrałam, ale zakodowałam, że kupione emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7238013 Napisano: 30.01.2025 13:04:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kocie_lakocie napisał(a):

Też myślicie, że Pepsi x Lay'S x Biedronka jeszcze będą informować?

Podobno 100 bonów dziennie było do wygrania.

Mam nadzieję, że wczoraj tylko pierwsza fala poszła  emotka

Na milion procent jeszcze będą. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7237859 Napisano: 29.01.2025 15:52:00 w Avanti
olunka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

olunka napisał(a):

czy maile z Biedronki ida dniami?

myślę że tak grałam w 2 pierwszych

dzieki, to czekam emotka

ja dopiero chwilę temu dostałam z pierwszego dnia. Myślę, że to zajmie im kilka dni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7236872 Napisano: 23.01.2025 16:31:26 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

mietowa napisał(a):

...jestem zakochana w dresach Tiger (...) dresy są mega - miękkie, trwałe, idealnie układają się na ciele emotka

Jestem głęboko przekonany, że to właśnie konkretne ciało okryte tym dresem ma decydujące znaczenie. emotka
Wkurza mnie, że moje cielsko się do nich nie dopasowało, ech... emotka

Coś w tym musi być, mąż też lubi, gdy noszę te dresy  emotka . Choć trochę dietki i mi się przyda, konkursy Avanti odbijają się tu i tam emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

mietowa

#7236863 Napisano: 23.01.2025 15:37:27 w Wkurza mnie...
gosia46 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Prince Polo chyba zapoczątkowało bluzy ale ten obrazek łosia na 3/4 przodu, no dla mnie okropny. Jak już napisałam większość bluz które były do wygrania jakościowo są super - niestety często przez kolor, napis, obrazek lub/i wieeeelkie logo organizatora obciach je nosić gdzieś dalej niż poza domem emotka

Mnie się akurat łoś podobał 😁 ale co do logo firmy pełna zgoda - też mnie zniechęca do chodzenia. Z drugiej strony dokładnie o to chodzi firmom, które chcą sobie w ten sposób zapewnić "darmową" reklamę. Nie dogodzi konkursowiczom 😂

A to co mnie jeszcze dobija w tych wszystkich bluzach to rozmiarówki, które niekiedy też nie dają cieszyć się wygraną. Z LECHa przynajmniej przysyłali to co się kliknęło. L to L, M to M, a nie albo ślą L które jest jak XL, albo jak w przypadku świątecznej bluzy z Coca Coli - kliknęłam że chce L, przyszło XL i co ja mam z takim czymś zrobić? Nikt u mnie w rodzinie nie nosi XL. Bluza jakościowo fajna, nawet ten napis Coca Cola mi nie przeszkadza ale rozmiar nie dla mnie...

U mnie karierę zrobiły bluzy z Somersby kilka lat temu, takie kolorowe, z kapturem i bez były. Jak podobały się córce, to musiały być naprawdę fajne. Do tego chyba loga nie miały, a być może takie do wyprucia. Potem oddałam za darmo w moim mieście , zgłosiła się przez internet młoda dziewczyna i też była zachwycona tymi kolorowymi bluzami.

Ja dla odmiany jestem zakochana w dresach Tiger. Z zasady nie gram o takie rzeczy, ale tu polowałam na co innego. Tymczasem dresy są mega - miękkie, trwałe, idealnie układają się na ciele emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0