Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#7241779 Napisano: 19.02.2025 19:37:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
DAIKOKU napisał(a):

stówka od Pepsi Biedronka i  kubek z kawą Lavazza ...a propos czy już Mini Cupa odjechała?? emotka

Mini Cupa odjechała już dawno, zwycięzcy byli informowani długo przed bonami. W temacie: ekspres od Lavazzy emotka  i boniki do Biedry emotka . Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7241624 Napisano: 19.02.2025 12:38:19 w Czy informują/ informowali?
olunka napisał(a):

czy móglby ktos napisać za który dzień dzisiaj informuje Avanti z Biedronki?

Na pewno za 15-ty Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7241051 Napisano: 17.02.2025 13:56:35 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

gosienia8501 napisał(a):

Na jakim dniu jest aktualnie  lays biedronka avanti ?

A może ktoś pisał do nich i podpytywał o kolejną dawkę wyników? Sporo dni im jeszcze zostało...

Właśnie zaczęli wysyłać kolejne maile. Na moje oko z 22 grudnia.

edit: albo z 13 grudnia

Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

mietowa

#7241032 Napisano: 17.02.2025 12:53:33 w Wkurza mnie...
niunio napisał(a):

martaxxx73 napisał(a):

Wkurza mnie punk karny za to, że prawidłowo wysłałam zgłoszenie na Ptasie mleczko. 13 lutego wysłałam wieczorem, bo dowiedziałam się o tym konkursie w tym samym dniu z ekonkursów. 14 lutego dostałam informację, że wygrałam Pochwaliłam się na forum( chyba już się nie będę chwalić-nauczka na przyszłość). Nawet nie miałam pojęcia kiedy będą informować. Z regulaminu dxisiaj  przeczytałam, że na koniec tygodnia - to jakie ja przestępstwo popełniłam, że dostałam punk karny!!!
,, Na koniec każdego tygodnia trwania konkursu komisja konkursowa wybierze 20
uczestników uprawnionych do odebrania nagrody głównej oraz 40 uczestników""- czytajcie regulaminy że zrozumieniem

Konkurs rozpoczął się 3 lutego, w poniedziałek i kończy się 9 marca, w niedzielę. Jaki podział na etapy tygodniowe proponujesz w swojej wersji zdarzeń?

Ja nie grałam w tym konkursie, moja koleżanka tak. I tu była identyczna sytuacja - wysłane 13-go, wygrana 14-go. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7240675 Napisano: 14.02.2025 19:38:19 w Gratulacje! Dla wygranych!
niunio napisał(a):

Z głębi serca gratuluję wszystkim zwycięzcom Ptasiego Mleczka z minionego tygodnia. Mam nadzieję, że warto było trzymać ten rarytas w sekrecie. emotka
Całe szczęście teraz, po zakończonym pierwszym etapie, widnieje już w bazie, więc nie dostaniecie karniaków. Nie ma za co. emotka

Nie brałam udziału, bo konkurs mnie nie interesuje, ale tak z czystej ciekawości - czy tak trudno dodać 3 konkursy raz na 3 miesiące, żeby mieć dostęp do zapowiedzi? W sensie dać też też coś od siebie, a nie tylko brać? emotka

Edit: Niunio, bardzo przepraszam. Prześledziłam i zobaczyłam, o co Ci chodziło. Wybacz! emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 niunio

mietowa

#7240402 Napisano: 13.02.2025 10:20:07 w Avanti
gregory napisał(a):

Avanti chyba nie ma dokumentów do podpisu przy przesyłkach? Czy się mylę?

Do bonów z dino, które teraz są wysyłane, są dokumenty zwrotne. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7239693 Napisano: 09.02.2025 11:00:37 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

pimparimpa napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

Dziura w pamięci 👀 tak schowałam kartę prezentową (naładowaną) że nijak nie mogę znaleźć.. dom przekopany i nic.. obawiam się że znajdę jak termin ważności straci 🤯🤯😤 czy ma ktoś pomysł jak sobie przypomnieć?? 😩😩

mam podobnie z tą dziurą w pamięci... jakiś czas temu kupilam trzy czekoladowe serca na walentynki dla dzieci i męża. Dziś mi się o nich przypomniało, jak je w zobaczylam znów w sklepie. No nie pamiętam gdzie to upchnelam, cały czas mi dzieci kryjówki na konkursowe słodycze i laysy odnajdują, że upycham je w nowych miejscach, o ktorych zapominam... wkurza mnie to. Ciekawe czy do tegorocznych walentynek znajdę te serca.

Też jestem mistrzem kryjówek. Od tygodnia szukamy patelni, największej jaką miałam. Jestem w stanie zgubić wszystko, siebie notorycznie też gubię, choćby w supermarkecie.

Też tak kiedyś szukałam - intensywnie szukałam jakiegoś garnka czy czegoś. Jaka byłam zła na siebie, że zgubiłam! Potem okazało się, że kupiłam tylko w mojej głowie - po prostu przeglądałam masę ofert, na końcu niczego nie wybrałam, ale zakodowałam, że kupione emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7238013 Napisano: 30.01.2025 13:04:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kocie_lakocie napisał(a):

Też myślicie, że Pepsi x Lay'S x Biedronka jeszcze będą informować?

Podobno 100 bonów dziennie było do wygrania.

Mam nadzieję, że wczoraj tylko pierwsza fala poszła  emotka

Na milion procent jeszcze będą. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7237859 Napisano: 29.01.2025 15:52:00 w Avanti
olunka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

olunka napisał(a):

czy maile z Biedronki ida dniami?

myślę że tak grałam w 2 pierwszych

dzieki, to czekam emotka

ja dopiero chwilę temu dostałam z pierwszego dnia. Myślę, że to zajmie im kilka dni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7236872 Napisano: 23.01.2025 16:31:26 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

mietowa napisał(a):

...jestem zakochana w dresach Tiger (...) dresy są mega - miękkie, trwałe, idealnie układają się na ciele emotka

Jestem głęboko przekonany, że to właśnie konkretne ciało okryte tym dresem ma decydujące znaczenie. emotka
Wkurza mnie, że moje cielsko się do nich nie dopasowało, ech... emotka

Coś w tym musi być, mąż też lubi, gdy noszę te dresy  emotka . Choć trochę dietki i mi się przyda, konkursy Avanti odbijają się tu i tam emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

mietowa

#7236863 Napisano: 23.01.2025 15:37:27 w Wkurza mnie...
gosia46 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Prince Polo chyba zapoczątkowało bluzy ale ten obrazek łosia na 3/4 przodu, no dla mnie okropny. Jak już napisałam większość bluz które były do wygrania jakościowo są super - niestety często przez kolor, napis, obrazek lub/i wieeeelkie logo organizatora obciach je nosić gdzieś dalej niż poza domem emotka

Mnie się akurat łoś podobał 😁 ale co do logo firmy pełna zgoda - też mnie zniechęca do chodzenia. Z drugiej strony dokładnie o to chodzi firmom, które chcą sobie w ten sposób zapewnić "darmową" reklamę. Nie dogodzi konkursowiczom 😂

A to co mnie jeszcze dobija w tych wszystkich bluzach to rozmiarówki, które niekiedy też nie dają cieszyć się wygraną. Z LECHa przynajmniej przysyłali to co się kliknęło. L to L, M to M, a nie albo ślą L które jest jak XL, albo jak w przypadku świątecznej bluzy z Coca Coli - kliknęłam że chce L, przyszło XL i co ja mam z takim czymś zrobić? Nikt u mnie w rodzinie nie nosi XL. Bluza jakościowo fajna, nawet ten napis Coca Cola mi nie przeszkadza ale rozmiar nie dla mnie...

U mnie karierę zrobiły bluzy z Somersby kilka lat temu, takie kolorowe, z kapturem i bez były. Jak podobały się córce, to musiały być naprawdę fajne. Do tego chyba loga nie miały, a być może takie do wyprucia. Potem oddałam za darmo w moim mieście , zgłosiła się przez internet młoda dziewczyna i też była zachwycona tymi kolorowymi bluzami.

Ja dla odmiany jestem zakochana w dresach Tiger. Z zasady nie gram o takie rzeczy, ale tu polowałam na co innego. Tymczasem dresy są mega - miękkie, trwałe, idealnie układają się na ciele emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

mietowa

#7236515 Napisano: 21.01.2025 20:41:38 w Avanti
mdepfs napisał(a):

gregory napisał(a):

W delikatesach centrum ma szczycie listy pojawiło się nowe imię dzisiaj. Chyba należy przyjąć, że to zwycięzca nagrody głównej. Pawłowi gratuluje.

A może robili porządek i usuwali tych co nie dopełnili formalności, więc się lista zmieniła? emotka

Nie, zwycięzca został dziś poinformowany i podejrzewam, że nie uśnie dziś z wrażenia emotka . Niestety to nie jestem ja emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7236375 Napisano: 21.01.2025 12:18:33 w Avanti
radziosny napisał(a):

mietowa napisał(a):

radziosny napisał(a):

monisss napisał(a):

A jako agencja to jest najlepsza! Zawsze uprzejmi, mili, zawsze idący na rękę, przemili i prze profesjonalni ludzie emotka  Myślę, że jeśli serio patrzą na dane to nie jest to jedynie ich decyzja, a jeśli nie patrzą no to może po prostu nie trafiałam w ich gusta, może zmieniły się osoby, które to oceniały, może to zupełny przypadek, że moje prace się gdzieś podwijały i nie były widoczne. Jest taka możliwość emotka  chociaż w głębi duszy nutka zawiedzenia jest sta takie wnioski o patrzeniu na dane  emotka

Ogólnie to myślę, że komisja konkursowa nie powinna widzieć danych osobowych zgłoszenia, by nie być stronniczym. Nawet byłem przekonany, że tak to właśnie działa, ale nigdy ich o to nie pytałem. Może ktoś wie jak to jest?

W końcu i tak muszą je zobaczyć, choćby przy wysyłaniu info o wygranej. Ale musicie zrozumieć też sposób działania agencji. Konkursy mogą być niezłym polem do przekrętów i każdy to wie. Agencje, broniąc się przed podejrzeniami, nie mogą nagradzać pięcioma głównymi pod rząd np. Kasi z Pścimia Dolnego (nawet jeśli ma ona genialne odpowiedzi), bo przecież to od razu śmierdzi.

Przy wysyłaniu to już mogą zobaczyć, czemu nie.. chyba, że wysyłką zajmie się inny dział po prostu itp. Oczywiście w treści odpowiedzi też mogą być wskazówki co do zgłaszającej osoby np. jakieś słowa klucz, ale to już raczej byłoby wtedy jawnym sprzyjaniem osobie zgłaszającej.. ale ukryty mail i  inne dane to już by było dobrze.

Może i nawet tak jest, nie wiemy. Tak czy inaczej, dla mnie to agencja top of the top emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7236368 Napisano: 21.01.2025 12:12:03 w Avanti
radziosny napisał(a):

monisss napisał(a):

A jako agencja to jest najlepsza! Zawsze uprzejmi, mili, zawsze idący na rękę, przemili i prze profesjonalni ludzie emotka  Myślę, że jeśli serio patrzą na dane to nie jest to jedynie ich decyzja, a jeśli nie patrzą no to może po prostu nie trafiałam w ich gusta, może zmieniły się osoby, które to oceniały, może to zupełny przypadek, że moje prace się gdzieś podwijały i nie były widoczne. Jest taka możliwość emotka  chociaż w głębi duszy nutka zawiedzenia jest sta takie wnioski o patrzeniu na dane  emotka

Ogólnie to myślę, że komisja konkursowa nie powinna widzieć danych osobowych zgłoszenia, by nie być stronniczym. Nawet byłem przekonany, że tak to właśnie działa, ale nigdy ich o to nie pytałem. Może ktoś wie jak to jest?

W końcu i tak muszą je zobaczyć, choćby przy wysyłaniu info o wygranej. Ale musicie zrozumieć też sposób działania agencji. Konkursy mogą być niezłym polem do przekrętów i każdy to wie. Agencje, broniąc się przed podejrzeniami, nie mogą nagradzać pięcioma głównymi pod rząd np. Kasi z Pścimia Dolnego (nawet jeśli ma ona genialne odpowiedzi), bo przecież to od razu śmierdzi. Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

mietowa

#7236366 Napisano: 21.01.2025 12:06:33 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Wkurza mnie, że wczoraj złamałam Dysona za ponad 2,5tys 😪 Wychodzi na to, że nawet do odkurzania się nie nadaje.emotka Wprawdzie ten chiński badziew jest na gwarancji, ale wątpię by uznali...
Poza tym wkurza mnie, mąż, że wydaje kasę na pierdoły, a aktualnie nie mamy oboje pracy 🥺 Przydałoby się wygrać coś cennego, a tu też tylko drobiazgi wpadają...

Trzymam mocno kciuki za znalezienie satysfakcjonującej pracy! Ja też od 13 grudnia wykorzystuję swój zaległy urlop, a od lutego jestem bez umowy. i broń Boże, nie mów, że "nawet do tego się nie nadajesz!". Nadajesz się do wielu rzeczy - serio.

A jeśli już w tym wątku i temat pracy, to wkurza mnie proces rekrutacyjny w korporacjach. Wpasowałam się idealnie w ogłoszenie rekrutacyjne - 10+ pracy w eksporcie z czego 3 lata dokładnie z krajem z ogłoszenia, ich specyfikę i sposób pracy znam na wylot, mówię na co dzień w ich języku, mam 7+ doświadczenia w tej branży, a oni mi mówią, żebym czekała na odpowiedź emotka   emotka . Moje dzieci już nie są małe, potrafią czekać, w konkursach miałam przerwę - moja cierpliwość to już nie tak, jak 4 lata temu. Weźcie mnie do tej pracy i tyle!

Na pocieszenie - mój mąż właśnie przeprowadza rekrutacje i powiem Ci, że od początku ma wybrane jednego kolesia (dopisał do jego CV "super!"), ale procedury są takie, że musi spotkać się ze wszystkimi i dopiero wtedy podjąć ostateczną decyzją. Zatem trzymam kciuki! emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7235750 Napisano: 17.01.2025 16:10:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
Też będę zapuszczać Netflixa na nowym, wielkim sprzęcie od Avanti emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7235618 Napisano: 17.01.2025 11:49:30 w Avanti
isiulka napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

pusheen napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

pusheen napisał(a):

Skąd pomysł, że będą dzwonić skoro nie podawało się numeru?  emotka

Na platformie Joy chyba jest podany nr telefonu? Ale już ktoś pisał, że nawet przy autach wysyłają maila, potem dopiero telefoniczne uzgadnianie szczegółów 🙂

Nie trzeba podawać numeru na platformie emotka

A, to widocznie podałam dobrowolnie, przepraszam 😅

Regulamin nie daje podstaw do wątpliwości, co do sposobu powiadamiania:
20. O przyznaniu nagrody głównej i jej rodzaju laureat zostanie powiadomiony poprzez wysłanie przez Organizatora, na adres e-mail podany w trakcie rejestracji, wiadomości e-mail nie później niż do dnia 17.01.2025 roku.

jest prawie 12.00 , wiec pewnie już laureaci powiadomieni emotka

ja tam myślę, że już wcześniej byli, Avanti praktycznie zawsze informuje przed czasem Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7235194 Napisano: 15.01.2025 15:38:03 w Avanti
zezowaty_kot napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Z ciekawości - jak Avanti informuje główne typu auta? Zawsze mailowo czy w przypadku tak dużych wygranych dzwonią?

Mailowo, ale później kontakt jest też telefoniczny, bardziej w celu ustalenia szczegółów.

Ale to raczej właśnie w przypadku aut. Jeśli chodzi o kasę, nawet bardzo duże wygrane, to tylko maile emotka . Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7235180 Napisano: 15.01.2025 15:22:14 w Czy informują/ informowali?
1 adamo86 0