Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#6436274 Napisano: 02.12.2017 19:56:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
"Tym razem nie wygrales karty". Jak ja gleboko nienawidze tej zwrotki. "Tym razem", jakbym kiedykolwiek kuzwa innego smsa dostala z bramek. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6435651 Napisano: 01.12.2017 11:06:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

Powiedzcie mi jak to jest z konkursem Moli ,wyniki do 14 grudnia a wysyłka nagród do 12 grudnia?Czy ja dobrzez rozumiem? emotka

Tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6435497 Napisano: 30.11.2017 22:08:45 w Lay's
Na pewno to wiecie, a ja jestem w tyle. Dlaczego w konkursie filmowym nie "łapie" mi kodu z obrazka? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6435488 Napisano: 30.11.2017 21:45:22 w Gratulacje! Dla wygranych!
I ja, i ja - nie znamy się nic a nic, ale wielkie, serdeczne gratulacje   emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6435283 Napisano: 30.11.2017 15:55:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

moim zdaniem losuja.. ja wygralam piszac do .. kanarka XD takze tego.. emotka

Aż się zakrztusiłam kawą ze śmiechu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6434854 Napisano: 29.11.2017 19:47:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie uwierzycie, ale nawet w Heinekenie nie wygrałam   emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6434852 Napisano: 29.11.2017 19:45:58 w Dyskusje o loteriach
ivanotta napisał(a):

agusiamajusia napisał(a):

cb656 napisał(a):

Gdzie kupujecie sałatki FIT & EASY najtaniej? Widziałem w Auchan ceny w okolicach 4 złotych.

biedronka za 2,99 te małe podwójne.

potwierdzam emotka . Kupiłam wczoraj  emotka

W Biedronce, to prawda. I zapominamy potem paragonu emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6434629 Napisano: 29.11.2017 13:02:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Jak wysyłacie zgłoszenie na tymbark lewiatan to czy Macie jakieś podziękowanie czy coś? Bo przeładowało stronę i formularz pusty i nie wiem czy to tak wyglada?

Coś mi mocno świta, że też tak miałam, zrobiłam jeszcze raz i było już dobrze. Ale ręki nie dam sobie uciąć, że to na 100% w tym konkursie. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

mietowa

#6434572 Napisano: 29.11.2017 11:25:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
marilla napisał(a):

Nie wszytskie były w galerii, pracy mojego dziecka nie było. Z reszta tu na forum tez dostałam informacje od kilku osób ze pracy nie było w galerii. Nie wiem czemu tak, bo jak jest "galeria nadesłanych prac" to powinny byc tam wszytskie. No i wiadomosci o nagrodzie brak. Ciekawe czy bedzie galeria zwyciezców.

Praca mojego syna ostatecznie znalazła się galerii zgłoszeń, ale nagrody ni ma. No chyyba, że zadzwonią, że mamy samochódemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6434552 Napisano: 29.11.2017 11:02:27 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

I w tym momencie się cieszę,że nigdy w zyciu nie byłam u dentysty,bo nie mam takiej poyrzeby, poza lakowaniem w wieku 6 lat.. 

Wkurza mnie,że śnieg przestał sypać, buuu...

Masz prawdziwy powód do szczęścia, w duszy ze śniegiem. Ja za wizyty u dentysty to pewnie już niezłe auto bym kupiła. A mój Mąż ma jak Ty i dzieci na całe szczęście za nim, bo bym splajtowała. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6434527 Napisano: 29.11.2017 10:31:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

Hej hej emotka  nie mogę znaleźć w regulaminie... Jeśli chodzi o konkurs Allegro, to czy zakupy zrobione w dzisiejszej rundzie uprawniają do zgłoszenia w rundzie kolejnej? Czyli kupię coś dzisiaj, ale zagram na te zakupy dopiero za 2-3 dni ?? Ktoś próbował??

Ja próbowałam. To była bolesna próba, bo 3 "kupony" poszły się emotka . emotka Wyświetl w wątku >>
1 xpac 0

mietowa

#6434207 Napisano: 28.11.2017 15:40:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
asia575 napisał(a):

witegz napisał(a):

izkak napisał(a):

Tradycyjnie Heineken  emotka  W tamtym roku okrągłe "0" i w tym roku pewnie będzie powtórka.

Mam takie same wyniki emotka

Dołączam do grupy emotka
Heniek emotka

Dzień dobry, czy mogę dołączyć? Jestem miętowa i już mogę to powiedzieć: jestem uzależniona od przegrywania w Heinekenie. Robię to codziennie i znowu i potem znowu. Jutro też na pewno to zrobię. Dziękuję za uwagę.  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6433759 Napisano: 27.11.2017 19:58:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ech, poniedziałki, poniedziałki... szkoda gadać. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6433477 Napisano: 27.11.2017 11:28:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

monisss napisał(a):

ir napisał(a):

mietowa napisał(a):

ir napisał(a):

mietowa napisał(a):

monisss napisał(a):

donia7 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

"Słodkie umilanie" Intermarche?Nikt się  nie chwalił wygraną?

coś mi się zdaje, że konkurs już rozwiązany i nagrody "rozdane"  emotka

sciemniaja.. mieli przeciez wyslac smsy ze nie wygrales czy cos..

Tak - i dokładnie tak odpisali mi w mailu 100 lat temu. Że "(...)Regulaminu Konkursu, jeżeli nie uda nam się dodzwonić do laureata konkursu 3 razy, w to miejsce wybierany jest nowy laureat konkursu, stąd zwłoka w poinformowaniu pozostałych uczestników, o tym że nie wygrali w konkursie". 
Srutututu.

biuro@ptconcept.pl
biuro@innova-btl.pl
[email protected]
[email protected]
Ja napiszę z pytaniem.

Super, daj znać!

Ok, może jeszcze ktoś by napisał.

poszło emotka na razie na 1 adres , piszecie na kazde z osobna czy razem?

Ok, ja piszę na serwis konsumenta Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6433468 Napisano: 27.11.2017 11:19:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ir napisał(a):

mietowa napisał(a):

monisss napisał(a):

donia7 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Tak - i dokładnie tak odpisali mi w mailu 100 lat temu. Że "(...)Regulaminu Konkursu, jeżeli nie uda nam się dodzwonić do laureata konkursu 3 razy, w to miejsce wybierany jest nowy laureat konkursu, stąd zwłoka w poinformowaniu pozostałych uczestników, o tym że nie wygrali w konkursie". 
Srutututu.

biuro@ptconcept.pl
biuro@innova-btl.pl
[email protected]
[email protected]
Ja napiszę z pytaniem.

Super, daj znać! Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6433451 Napisano: 27.11.2017 11:01:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

donia7 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Srutututu. Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

mietowa

#6433439 Napisano: 27.11.2017 10:49:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elmo napisał(a):

Czy macie zwrotki z  Konkurs "Złoty Sylwester z Pantene" Carrefour???

Tak. Wyświetl w wątku >>
1 elmo 0

mietowa

#6433305 Napisano: 26.11.2017 21:20:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

mietowa napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

mietowa napisał(a):

No szlag by to. Konkurs "Wielki test Adipure coś tam coś tam". Próbuję dodać wypowiedź, 350 znaków - ciągle komunikat, że dozwolona ilość znaków to 400. Zaraz tam do nich pojadę i każę im  emotka  przeliczyć wszystkie znaki z mojego zgłoszenia.
Wie ktoś może, z czego wynika ten problem? Może chodzić o użycie polskich znaków?

muisz jeszzcze bardziej skrocic. Mi tez dopiero za 20 razem chyba przeszlo  :zabawa

Wiesz co, jednak usunęłam polskie znaki i przeszło. Trudno, gorsze jakościowo, ale ich formularz także zostawia dużo do życzenia  emotka .

Polskie litery moga czasami podwajac ilosc znaków. 

MOJE PYTANIE:
Czy w Duracell przychodzi email zwrotny albo jakies podziekowanie ??

No to w smsach, ale że w formularzach? Człowiek się uczy całe życie.
Co do pytania - sprawdziłam skrzynkę, nie mam żadnej takiej wiadomości potwierdzającej udział, ale dla pewności niech ktoś jeszcze się wypowie. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6433303 Napisano: 26.11.2017 21:16:57 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie mój brak sił. Siadam wieczorem do konkursów i czuję, jak moja kreatywność macha mi z mułowatego dna, za to na ramieniu siedzi wizja książki, kanapy i olania sterty paragonów. Niedobrze, bo o innej porze ni hu, hu. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6433299 Napisano: 26.11.2017 21:10:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

mietowa napisał(a):

No szlag by to. Konkurs "Wielki test Adipure coś tam coś tam". Próbuję dodać wypowiedź, 350 znaków - ciągle komunikat, że dozwolona ilość znaków to 400. Zaraz tam do nich pojadę i każę im  emotka  przeliczyć wszystkie znaki z mojego zgłoszenia.
Wie ktoś może, z czego wynika ten problem? Może chodzić o użycie polskich znaków?

muisz jeszzcze bardziej skrocic. Mi tez dopiero za 20 razem chyba przeszlo  :zabawa

Wiesz co, jednak usunęłam polskie znaki i przeszło. Trudno, gorsze jakościowo, ale ich formularz także zostawia dużo do życzenia emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0