Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika janson

janson

#6429860 Napisano: 17.11.2017 20:59:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

janson napisał(a):

mattadore napisał(a):

superloser napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

superloser napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

mattadore napisał(a):

Przeglądam sobie jaki poziom prac w Persilu na instagramie emotka  Pralki kuszą , ale...  galerie nazwałbym " A tym czasem w psychiatryku... ". Oczywiście jury lubi takie pracę, a uczestnikom gratuluję pomysłu i kreatywności  emotka Chociaż , może za duzo kartonów  emotka  

Przejrzałem galerie i juz wiem co nagrodzą... To co wszędzie. Nuda.

Obstawiasz Jogobella ? Podłoga, mama, córka plus wycinanki? 

Bingo. Od Jogobella to już dużo podłogowych odsłon było. Ostatnio chyba w Russell  emotka

Ale dzieki temu widzisz jak dzieciak ROŚNIE. W ostatniej chwili Jarocin / kartony wymiecie wszystkich  emotka  zakładzik???

Fakt emotka  jeszcze Jarocina nie ma, pewnie farba schnie , to będzie komplet  emotka

Z cyklu znajdź 2 różnice hmmmm swoją drogą to chyba lepsze są odgrzewane kotlety niż dodawanie produktów w photoshopie...

Konto na potrzeby komentarza??  Tutaj raczej produkty persila są usunięte, a nie wstawione w photoshopie 

Hmmm a co za różnica czy dodane czy usunięte. Usuwanie produktów to również bardzo nieczysta zagrywka Wyświetl w wątku >>
0 0

janson

#6429851 Napisano: 17.11.2017 20:20:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

superloser napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

superloser napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

mattadore napisał(a):

Przeglądam sobie jaki poziom prac w Persilu na instagramie emotka  Pralki kuszą , ale...  galerie nazwałbym " A tym czasem w psychiatryku... ". Oczywiście jury lubi takie pracę, a uczestnikom gratuluję pomysłu i kreatywności  emotka Chociaż , może za duzo kartonów  emotka  

Przejrzałem galerie i juz wiem co nagrodzą... To co wszędzie. Nuda.

Obstawiasz Jogobella ? Podłoga, mama, córka plus wycinanki? 

Bingo. Od Jogobella to już dużo podłogowych odsłon było. Ostatnio chyba w Russell  emotka

Ale dzieki temu widzisz jak dzieciak ROŚNIE. W ostatniej chwili Jarocin / kartony wymiecie wszystkich  emotka  zakładzik???

Fakt emotka  jeszcze Jarocina nie ma, pewnie farba schnie , to będzie komplet  emotka

Z cyklu znajdź 2 różnice hmmmm swoją drogą to chyba lepsze są odgrzewane kotlety niż dodawanie produktów w photoshopie... Wyświetl w wątku >>
0 0