Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika halliday

halliday

#7353171 Napisano: 06.05.2026 18:20:23 w SZUKAM....
yaagatka napisał(a):

ile znaków może liczyć SMS zeby nie zmienilo na MMS?
kiedys mi sie pokazywała opcja w samsungu, że zmienia na mms, ale w iphonie nie widac

ustaw w opcji telefonu ze ma wysyłać prosty tekst i wtedy nie powinno zmieniać na mms. a tekst będzie bez polskich znaków. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7353168 Napisano: 06.05.2026 18:18:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

Czy ktoś korzystał w restauracjach z karty edenred z cocacoli? 
Jeśli zamówię za więcej niż 150zł, to mogę dopłacić spokojnie inną kartą/gotówką, czy będzie głupia sytuacja i będzie odmowa?

przecież na karcie jest 150zł, więc jak na terminalu będzie powyżej to będzie odmowa, pracownik powinien wbić ze chcesz zapłacić 150zł i tyle musi wyświetlać na terminalu i wtedy przejdzie, a resztę możesz inną kartą zapłacić lub gotówką. Wyświetl w wątku >>

halliday

#7351187 Napisano: 27.04.2026 15:43:02 w SZUKAM....
as32572 napisał(a):

halliday napisał(a):

Agnes napisał(a):

Szukam osób które wygrały bon do max burgera. Z trudem udało mi się zainstalować tą kartę do portfela...ale ja jestem ciemna w te klocki i nie wiem czy by nią zapłacić to muszę coś w ustawieniach telefonu zrobić ? Od razu zaznaczę że nie płacę telefonem ani blikiem.

więc tak musisz mieć aktywną usługe NFC na teleofnie, ustawić aplikacji Portfel, google pay jako główna do płatności oraz aby karta goodie była ustawiona domyślnie do płatności.
Przy terminalu przyłoż telefon i odczekaj najlepiej z 2-3 sek.

PS. przed zapłatą odblokuj telefon.

jak nie mam NFC to wykorzystam ta karte wogole?

tak, ale tylko w aplikacji max burger złozysz zamówienie. W aplikacji w max burger wybierasz płatność kartą i wbijasz dane z aplikacji goodie. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7351185 Napisano: 27.04.2026 15:36:52 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

Jakby ktoś miał jakieś porady w prawie spadkowym jak się niestety przegapiło termin odrzucenia spadku czyli 6 miechów od śmierci. A wyszło ,że są tylko długi a wszyscy z 1 linii powinowactwa w porę odrzucili i ty jako 7 woda po kisielu zostałeś do spłacania. Za głupotę się płaci i to setki tysięcy.

Przecież od paru lat automatycznie się przyjmuję z spadek z dobrodziejstwem inwentarza, więc tylko odpowiadasz do tej kwoty jaką otrzymałaś (nieruchomościa, w przedmiota itp.)  w spadku, więc aby były setki tysiące byś musiała otrzymać przedmioty za setki tysiące, więc jak mówisz ze nic nie było, to tylko zapłacisz za wycene rzeczy które możesz odzieczyć po zmarłym. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7349864 Napisano: 21.04.2026 21:25:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

Czy ktoś kto realizował Max Burgera z Coli może mi napisać PRIV czy kody da się łączyć i czy to można wykorzystać w lokalu?? Po kliknięciu "zrealizuj" wskakuje mi jakieś goodie...

na początku musisz wymienić ten kod co otrzymałaś na karte płatniczą w aplikacji goodzie, później tą kartę musisz dodać do portfelu google aby zapłacić na kasie, na zwykłej kasie możesz zrealizować więcej kart, ale musisz powiedzieć kasjerowi ze ma pobrać z tej karty 50zł i musisz w aplikacji zmienić na kolejną kartę aby pobrało z kolejnej karty. Telefon musi obsługiwać NFC, jak nie masz telefonu z NFC możesz zrealizować tą kartę w aplikacji Maxburger, ale tam nie możesz łączyć, więć musisz kupić poniżej 50zł albo równo 50zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7349526 Napisano: 20.04.2026 19:08:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

joan napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Na tyle nagród tak mało fanty na forum?
W wynikach widzę chociażby Mykolę Y.,  Mikitę M., Mariię Y. ...
Tylko mnie to dziwi?

Kolejna "egzotyka" laureatów w wydaniu Albedo, proponuję zerknąć na wyniki z akcji "Spicy Match" emotka Szkoda słów na tę agencję (i mam tu również na myśli słowa w zgłoszeniach konkursowych) emotka Ciekawe, kto w Albedo (lub: na zlecenie Albedo) "wybiera" laureatów, chciałabym poznać imiona + nazwiska tychże osób...

A czy że Sprite Spicy Małych poszły już te bony po 15 zł?

przecież już dawno były linki do bonów sms-em Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7348083 Napisano: 14.04.2026 15:05:53 w SZUKAM....
Agnes napisał(a):

Szukam osób które wygrały bon do max burgera. Z trudem udało mi się zainstalować tą kartę do portfela...ale ja jestem ciemna w te klocki i nie wiem czy by nią zapłacić to muszę coś w ustawieniach telefonu zrobić ? Od razu zaznaczę że nie płacę telefonem ani blikiem.

więc tak musisz mieć aktywną usługe NFC na teleofnie, ustawić aplikacji Portfel, google pay jako główna do płatności oraz aby karta goodie była ustawiona domyślnie do płatności.
Przy terminalu przyłoż telefon i odczekaj najlepiej z 2-3 sek.

PS. przed zapłatą odblokuj telefon. Wyświetl w wątku >>

halliday

#7348081 Napisano: 14.04.2026 15:02:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kanafapinifi napisał(a):

halliday napisał(a):

rufus napisał(a):

as32572 napisał(a):

Odnośnie dyskusji w wątku szukam i zacytowanego fragmentu regulaminu blikomanii, że dziennie losują 5000 szczęśliwych godzin, to jak to się ma do niecałych 300 wygranych dziennie? Te pozostałe tysiące będą czasem w którym nikt nie zrobi blika?

Sposrod 5000 sprawdzaja 300, ktore sa zarejestrowane w loterii. Wiadomo ze nie kazdy wylosowany jest zarejestrowany, wiec tak jadą po kolei az wypelni sie lista 300 osob.
Chyba nic nie pomieszalem. emotka

no chyba jednak nie tak, trzeba trafić w idealny czas w formie (godzina:minuta:sekunda: jedna dziesiąta sekundy) więc jakby było tylko 300 szczęśliwych godzin to lista była by bardzo krótka bo mało kto trafi w tak idealny format, dlatego są losowane 5000 szczęśliwych godzin aby było 300 osób.

Strasznie zawiłe się to wydaje czyli rozumiem że szanse są niewielkie? emotka

ten mechanizm jest przynajmniej od 2 poprzednich edycji i wtedy zapełniała się lista laureatów, więc da się wygrać, ale bym nie proponował specjalnie kupować rzeczy aby tylko zagrać, bo pewnie małe szanse, ale przy tradycyjnych opłatach nie zaszkodzi zapłacić blikiem, może akurat się uda. Wyświetl w wątku >>

halliday

#7347937 Napisano: 13.04.2026 23:30:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

as32572 napisał(a):

Odnośnie dyskusji w wątku szukam i zacytowanego fragmentu regulaminu blikomanii, że dziennie losują 5000 szczęśliwych godzin, to jak to się ma do niecałych 300 wygranych dziennie? Te pozostałe tysiące będą czasem w którym nikt nie zrobi blika?

Sposrod 5000 sprawdzaja 300, ktore sa zarejestrowane w loterii. Wiadomo ze nie kazdy wylosowany jest zarejestrowany, wiec tak jadą po kolei az wypelni sie lista 300 osob.
Chyba nic nie pomieszalem. emotka

no chyba jednak nie tak, trzeba trafić w idealny czas w formie (godzina:minuta:sekunda: jedna dziesiąta sekundy) więc jakby było tylko 300 szczęśliwych godzin to lista była by bardzo krótka bo mało kto trafi w tak idealny format, dlatego są losowane 5000 szczęśliwych godzin aby było 300 osób. Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

halliday

#7347410 Napisano: 10.04.2026 21:53:03 w SZUKAM....
ochenka napisał(a):

Który w konkursie Bakusia potrzebny jest   numer z  e-paragonu by wysłać zgłoszenie konkursowe?Tu jest inny rozkład niż na zwykłym paragonie 

ja bym wysłał 5824, ale musisz się dowiedzieć u zródła

PS. Jednak sprawdziłem dzisiejszy paragon i eparagon i na to wychodzi ze tego pola nie ma na eparagonie co jest zaznaczony w przykładzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7347409 Napisano: 10.04.2026 21:26:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

stalowiak1979 napisał(a):

Jak wygląda ta Milka Monopoly i w jakiej cenie jest ?

Opakowania mają informacje na sobie (Napis: Monopoly). Ceny od 5 zl wzwyz. 
Aczkolwiek to są bramki - i to nawet bramki w bramkach - albo proboj wygrac 20 zl albo nazbieraj komplet kart czyli 22 i wtedy masz 8 prób na trafienie albo 1 tys albo 3 tys. I jest naprawde ciezko. Ja już się zraziłam emotka

dzisiaj i jutro w biedronce drugie opakowanie ciastek po 1zł. Wyświetl w wątku >>

halliday

#7347405 Napisano: 10.04.2026 21:20:00 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

Po ile robicie transakcji Blikiem do loterii emotka  Bo ja się tak odpaliłam dziś już  4 razy nie licząc tej 1 zł na fundację by wejść do gry emotka
Tak wiem wuja wygram ale jestem napalona.

przecież w tej loterii są bramki w którą trzeba trafić idealnie co godzina:minuta:sekunda: jedna dziesiąta sekundy. Jak zrobić zakupy sekundę po otwarciu bramki to i tak nie wygrasz. Pomimo ze nikt inny nie kupił między czasie. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7346445 Napisano: 05.04.2026 18:37:05 w Wkurza mnie...
as32572 napisał(a):

Wkurza mnie,że mam coraz więcej problemów z dodzwonieniem się do rodziców, bo ciągle jest użytkownik niedostępny, jak się tylko rozłącze od razu jest sms, że już jest dostęþny, po czym przeważnie nadal nie da się dodzwonić.
Myśleliśmy, że to jakieś zakłócenia w domu, bo jest tam też problem z wifi, ale teraz również na mieście jest ten sam problem.
Wymiana karty sim i telefonu nic nie dała, zostaje chyba wina sieci Fakt Mobile emotka

a to chyba od wielu lat tak jest w tej sieci, pamiętam ze miałem podobny problem cały czas byłem w zasięgu, a dostawałem sms ze próbował się ktoś dodzwonić, zawsze po drugiej próbie było normalne połączenie. Ale wtedy było zwalane ze to winna ze akurat telefon się przełaczał pomiędy nadajnikami, bo zasięg był wszystkich sieci. Ale od tego roku jak mi wiadomo play działa tylko na własnych nadajnikach. Ja przeniosłem numer do innej sieci i problem zniknął. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7344907 Napisano: 27.03.2026 21:21:08 w Konkursy firm tytoniowych
mahuska napisał(a):

Czy w winstonach kody na allegro można łączyć?

tak, w jednej transakcji na allegro można wykorzystać max 15 kart podarunkowych Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7344649 Napisano: 26.03.2026 19:09:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stalowiak1979 napisał(a):

Konkurs "JAKI TIGER?" w aplikacji Żappka  Czy może ktoś wrzucic zdjęcie jak wygląda ten Tiger który trzeba kupić TIGER 0,5L Mystery Low Caffeine,

Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7344233 Napisano: 24.03.2026 22:47:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
Edi000 napisał(a):

2x Mutti dzienna  emotka  ( ja i mąż ) 🍀

jest limit 1 na adres.

A ja wygrałem miesięczny Game Pass Xbox w aplikacji Fanta Wyświetl w wątku >>

halliday

#7344211 Napisano: 24.03.2026 19:44:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

jak w krakuskach ułożyć sudoku w 1 sekunde? to jak układanie rubika w 3? emotka

a co to za konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7343762 Napisano: 21.03.2026 14:54:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Gdzie kupujecie Wielkopolski nie ma go w Biedrze. Nie kupię 2 raz Ż białego lepiej by mi odpisali co mam zrobić:)

ale patrzałaś czy majonezu Wielkopolski nie ma w biedronce? Bo wiem ze kiedyś kupowałem. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

halliday

#7343400 Napisano: 19.03.2026 18:12:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

Maggie81 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

aurorcia napisał(a):

A te kody z Pepsi do Biedry od Avanti macie aktywne? Moim nie udało się dziś zapłacić.

Dodam, że żadnego AL-KO nie miałam i nawet kobieta z Biedry podeszła na samoobsługę, ale na karcie pokazywało 0

Tak, wszystko działało

Po wbiciu płatności i kodu pojawiła sie strona do logowania pracownika sklepu, jak się kobietą zalogowała to pokazało saldo 0

na to wychodzi ze musieli wysłać komuś taki sam kod i został wykorzystany przez kogoś innego. Wyświetl w wątku >>
0 0