Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika halliday

halliday

#7206420 Napisano: 16.09.2024 23:52:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

Inpost:
100 pojedynczych nagród, którą każdą stanowi podwójny bilet na mecz Polskiej Reprezentacji (...) Wartość pojedynczej Nagrody wynosi 180,00 zł
Czy tutaj jest pomyłka i chodziło o pojedynczy bilet, czyli wartość nagrody to 360?
Zastanawiam się czy opłaca mi się grać i w razie wygranej jechać do Wawy emotka

bilety zaczynają się od 120zł, więc cena 180zł pasuję do 1 biletu 2 kategorii. Czyli wartość nagrody powinna być 360zł. Ale czy tak jest to inpost tylko wie. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7203405 Napisano: 02.09.2024 21:50:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Credo89 napisał(a):

Kochani proszę napiszmy masowo do Kropki Bordo że powinni nam dać możliwość odesłania oświadczeń drogą mailową. Koszt wysyłki poleconym czy kurierem to 10 zł emotka  bądźmy Eco!

tu chyba bardziej chodzi o oryginał paragonu, a nie oświadczenie. 
Czy jakaś agencja już przyjmuję e-paragony fiskalne do konkursów? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7199164 Napisano: 14.08.2024 16:38:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Wiele osób wygrało w aplikacji Coca-Coli.Niestety nie ja a kodów to ja wtopiłam pewnie w sumie już z 200-300.Niestety tylko się pobawiłam na sucho ( w sensie bez nagród ).
Po wprowadzeniu kaucji za wszystkie butelki od styczni 2025 roku pewnie mi zapał minie bo będzie sporo roboty z oddawaniem tych butelek itp itd.A tanie nie będą.

Przecież już kaucja może być pobierana od 31.07.2024, jak butelka ma oznaczenie ze jest z kaucją i ma nowy kod kreskowy. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7198947 Napisano: 13.08.2024 17:50:19 w SZUKAM....
cleo25 napisał(a):

Czy jest jakaś sieć, która oferuje numer na kartę, z rokiem ważności konta ?

chodzi ci o karty sim? To tak faktmobile, virgin mobile po doładowaniu za 5zł daje rok ważności konta.
Lajtmobile po doładowaniu za 10zł daje rok, lub za 1zł daję pół roku.
Orange po przeniesieniu numeru otrzymujemy rok ważności konta gratis, ale tylko przez pierwszy rok, później można przedłużać numer za 1zł z salda na koncie sim na miesiąc i tak co miesiąc.

PS. A2mobile także po doładowaniu za 5zł rok ważności. Wyświetl w wątku >>
2 pioge7, cleo25 0

halliday

#7196795 Napisano: 04.08.2024 21:02:19 w WC - rozmowy o wszystkim
zielonaszpilka napisał(a):

Serio przy nagrodach za 100 zł chcą paragon? Ktoś jeszcze dostał taką prośbę przy wygraniu stówki w heinekenie czy desperadosie?

pewnie wygrał główną i dlatego chcą paragony. Wyświetl w wątku >>

halliday

#7195817 Napisano: 31.07.2024 14:32:27 w Wkurza mnie...
ale aby mieć fakturę to musisz w aplikacji Rossmann wybrać Rossmann Go i wszystkie produkty zeskanować przez telefon i opłacić zakupy na telefonie to otrzymasz po kilku minutach, godzinach od zakupu fakturę na maila. Wyświetl w wątku >>

halliday

#7195793 Napisano: 31.07.2024 13:28:33 w Wkurza mnie...
Anisu napisał(a):

Wczoraj w Rossmann zacięła sie kasa samoobsługowa, i nie wypluła paragonu, oczywiście akurat miałam Tołpa do konkursu. Idę do kasjerki i mówię, że nie dostałam paragou. Spojrzała się na mnie jak na debilkę, i pyta: a chce Pani? A ja, że chcę!!! To zrobię pani duplikat. Poszła na zaplecze, i przyniosła kartkę białą A4 , która chyba sama pisała na komputerze, na której było napisane u góry  "paragon" , numer kasy, paragonu, kwota i nazwa kosmetyków. Ani jaki sklep, ani nr NIP,  I mówię, że dziwnie to wygląda, że chciałabym jaką pieczątkę , podpis, albo najlepiej oddać te kosmetyki. To nie chciała. Więc porażka. Taki pech no. Mieliście już taką sytuację?

Lepiej skorzystaj kolejnym razem z aplikacji Rossmann Go, otrzymasz 5% rabatu i jeszcze fakturę imienną na maila zamiast paragonu. Wyświetl w wątku >>

halliday

#7195792 Napisano: 31.07.2024 13:25:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

Czy Max Burgers na konkurs można kupić na Orlen 

ale jak na orlenie? Przecież Max Burgers to taka restauracja jak MC Donalds, więc jak chcesz kupić na Orlenie? Ze Max Burgers ma punkt w Orlenie, ale w to wątpie. Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

halliday

#7193921 Napisano: 23.07.2024 19:38:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś korzystał z e-paragonu w biedronce który jest dostępny od dzisiaj w niektórych sklepach? Czy ten paragon jest taki sam jak przy zakupie w rossmann go? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7193023 Napisano: 20.07.2024 12:03:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

notta napisał(a):

tic tac bilety - działa Wam hasło do biletów?

Tak

mi n atelefonie - rozpakowuje plik bez hasła

to może ściągnij aplikację Adobe Acrobat jak to plik pdf z hasłem? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7193022 Napisano: 20.07.2024 12:01:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katee14 napisał(a):

Działa wam strona żywca? U mnie na tel i komputerze info, że wygasł im dzisiaj jakiś certyfikat

przecież możesz kliknąć że wchodzisz na własne ryzyko i będzie ci działać strona. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7192151 Napisano: 17.07.2024 11:43:02 w Smolar
masza napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Smolar wysyła podobno listy, że chce oświadczenia z banku i od operatorów komórkowych, że jest się właścicielem rachunku bankowego i numeru telefonu  emotka  Chyba troszkę zaczynają przesadzać ale cóż nagroda niewydana jak ktoś nie odeśle zostaje u nich a rezerw u nich raczej brak. To chyba nie tak powinno wyglądać emotka

niby jest rodo

ale oni chyba żądają od laureata aby załatwił te oświadczenia, więc rodo w tym przypadku nie jest łamane.

elemelex napisał(a):

Jeśli ma to zapobiec nieuczciwym graczom, którzy dobrze wiedząc jaki jest regulamin łamią go, to nie mam z tym problemu. To wszystko jest w ich regulaminach.

ale zapisz o limicie nagród na adres jest legalny? Rozumiem konkursy na czas gdzie wyniki są od razu i od razu wiadomo że po wygraniu limit na adres został wyczerpany, ale w loterii gdzie losowanie jest po całej loterii i nagle cała rodzina kupuję produkty na loterię i każdy ślę na własną rękę przez cały miesiąc i okazuję się ze więcej osób z tego adresu wygrało i tylko jedna osoba dostanie nagrodę to jest uczciwe? Wyświetl w wątku >>

halliday

#7191906 Napisano: 16.07.2024 15:50:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fifidorea napisał(a):

Witam skąd wezmę swój numer ID w aplikacji Żabka. Jest mi potrzebny do konkursu coca-coli

ID / ID w Aplikacji Żappka – oznacza unikalny kod kreskowy wraz z numerem, przypisany do użytkownika Aplikacji Żappka od chwili rejestracji. Uczestnik w tym samym czasie może posiadać w Aplikacji Żappka tylko jedno ID. ID służy do identyfikacji Uczestnika w ramach aplikacji.

Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7190900 Napisano: 12.07.2024 10:25:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ErniPPL napisał(a):

Cześć wczoraj za pomocą ZAPPKI kupiłem cztery piwka garage potrzebne do konkursu oraz loda twister .. przy każdy zakupie skanowałem kartę z aplikacji a do tej pory nie mam jeszcze kodów w aplikacji żeby móc wziąć udział w konkursach.. czy to normalne ? Że tak długo trzeba czekać za tymi kodami ?

jeśli chodzi o lody, to jak mi wiadomo tam potrzebny jest tylko paragon, a garage czy widzisz w swojej aplikacji to wyzwania do zrobienia? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7190705 Napisano: 11.07.2024 15:28:35 w Wkurza mnie...
Catcat napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Zawyżanie cen za produkty do odprowadzenia podatku przez organizatorów i producentów.
Przykładowo płyn do mycia naczyń Fairy (everydayme).Podatek od 27,99 zł za ile dziś kupiłam go w tej samej pojemności 1350 ml.No 13,99 zł.Tak to dyskont oni ostro negocjują ceny................
Za to się powinny urzędy zabrać za to oszukiwanie które jest nazywane prawa rynku ,ja mam prawo kupić po najwyższej cenie.
Gorąco a ja się dodatkowo zagotowałam za ta wszystkie przekręty przez te wszystkie lata trwające.

Ale po co oni zawyżają sztucznie te ceny? Co im to daje?

przy tej małej wartości, pewnie doliczyli koszt kuriera. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7189992 Napisano: 09.07.2024 12:15:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Uprzejmie informuję publicznie osobę, która bezpodstawnie zglasza mój adres email jako swój w loterii Tymbark Disney, Frugo i Bobovita Dino, że sprawa została zgłoszona tym agencjom i  potencjalne nagrody i tak nie zostaną jej wydane,hi hi hi.

ty naprawdę myślałaś ze ktoś grał na twój e-mail aby wygrać dla siebie nagrodę? Pewnie zgłasza abyś ty miała problemy w razie wygranej, bo nie będziesz miała wszystkich zgłoszonych paragonów. Wyświetl w wątku >>

halliday

#7189500 Napisano: 07.07.2024 10:25:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mima napisał(a):

mam pytanie odnoście nagrów w askGFK. bon Pluxee dostajemy w formie kodu- literek, cyferek.... taki bon nie wchodzi np w biedronce, bo brak kodu kreskowego. Gdzie realizowaliście swoje bony, jeśli takie mieliście?
będę wdzięczna za odpowiedż, bo nie chcę żeby przepadło...

możesz sobie wygenerować kod kreskowy np tutaj https://www.barco...ich-kodow-kreskowych
Dla biedronki (EAN13) dla innych kodów zazwyczaj (Code128) Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

halliday

#7189462 Napisano: 06.07.2024 21:14:42 w Żabka
ZycieToKonkurs napisał(a):

Kupiłem wczoraj tyskie (bilety na mecz), ale nie widzę w ogóle wyzwania w aplikacji. Ktoś wie co może być przyczyną?

jak nie masz wyzwania, to pewnie nie masz ustawione ze jesteś osobą pełnoletnią, więc w ustawieniach musisz podać datę urodzenia, oraz wyrazić zgodę na oferty alkoholowe. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

halliday

#7157024 Napisano: 04.02.2024 13:22:34 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

Mnie się wydaje, że prędzej czy później te firmy biorące kasę za brak aktywności na koncie np. Orange dostaną za to jakąś karę, bo to jest jak okradanie.

od któregoś lutego orange rezygnuje z tej opłaty. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

halliday

#7156967 Napisano: 03.02.2024 22:56:10 w Wkurza mnie...
as32572 napisał(a):

joan napisał(a):

halliday napisał(a):

Zmiana cennika w Play od 1 marca ceny w cenniku usług podstawowych będą wynosić odpowiednio:

• minuta krajowego połączenia głosowego i wideo do wszystkich krajowych sieci komórkowych i stacjonarnych – 0,79 zł,
  • wiadomość SMS do wszystkich krajowych sieci komórkowych i stacjonarnych – 0,79 zł,
  • wiadomość MMS do wszystkich krajowych sieci komórkowych – 0,79 zł.
Więc kto ma starter Play na kartę zalecam jak najszybciej przenieść numer do innej sieci. Bo np. sms konkursy pod numer typu 4321 będą kosztować nasz 0,79gr.

A za to w orange rezygnują pod koniec lutego z opłaty za brak aktywności więc to jest na plus dla tej sieci.

Czy te zmiany cennikowe obejmują również rozmowy & smsy wewnątrz Play?

Jak dotąd wszystko było darmowe (opłata miesięczna za utrzymanie numeru: 5 zł przy zerowych kosztach).

To było prawdopodobnie przy włączonym stanie darmowym, który likwidują od marca.

dokładnie, dzień później ogłosili ze stan darmowy także zostanie wycofany, a Plus także ogłosił ze darmowe rozmowy do siec Plus po doładowaniu zostanie wyłączony coś około 20 lutego. Więc zaraz wszystko nam wyłączą. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0