Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika halliday

halliday

#7343762 Napisano: 21.03.2026 14:54:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Gdzie kupujecie Wielkopolski nie ma go w Biedrze. Nie kupię 2 raz Ż białego lepiej by mi odpisali co mam zrobić:)

ale patrzałaś czy majonezu Wielkopolski nie ma w biedronce? Bo wiem ze kiedyś kupowałem. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

halliday

#7343400 Napisano: 19.03.2026 18:12:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

Maggie81 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

aurorcia napisał(a):

A te kody z Pepsi do Biedry od Avanti macie aktywne? Moim nie udało się dziś zapłacić.

Dodam, że żadnego AL-KO nie miałam i nawet kobieta z Biedry podeszła na samoobsługę, ale na karcie pokazywało 0

Tak, wszystko działało

Po wbiciu płatności i kodu pojawiła sie strona do logowania pracownika sklepu, jak się kobietą zalogowała to pokazało saldo 0

na to wychodzi ze musieli wysłać komuś taki sam kod i został wykorzystany przez kogoś innego. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7343373 Napisano: 19.03.2026 16:44:49 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Glovo 100zł wymienię na 3xMaxburgery 50zł lub karta podarunkowa do Biedronka, Lidl lub Kaufland. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7343149 Napisano: 18.03.2026 20:13:39 w WC - rozmowy o wszystkim
magdalena-chili napisał(a):

halliday napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Jestem w tych sprawach zacofana i nie wiem po co mi GAME Pass? Wygrałam 2 x kod i co mam z nimi zrobić? To coś warte?

Kompletnie nie rozumiem podejścia ich, Spotify, audiotek itp.  Te kody są dla nowo tworzonych kont. Czyli jak się jest stałym użytkownikiem, ma swoje gry, postępy, itp, to psu na budę, nie skorzysta się. I o ile bylyby to kody dla stałych/starych użytkowników, to by była super nagroda, a tak to z tysiąca kodów, może ze max 100 zostanie wykorzystane. Jednym slowem: kolejna "szitowa" nagroda, ale przecież dajemy górę nagród. emotka

akurat xbox game pass aktywowany na innym koncie, ale na tej samej konsoli po ustawieniu opcji ze każdy może go używać, daje możliwość grania na starym koncie gdzie dalej liczą się twoje postępy itd.

A to akurat cenna wiadomosc, dziękuję! Ale sam tak przetestowałeś? emotka

tak dodaje na konsoli nowe konto z aktywnym xboxem game pass i później przelogowuje się na stare konto bez game pass i gram online na tym starym koncie. Wyświetl w wątku >>

halliday

#7343141 Napisano: 18.03.2026 19:10:56 w WC - rozmowy o wszystkim

delfinka101 napisał(a):

Jestem w tych sprawach zacofana i nie wiem po co mi GAME Pass? Wygrałam 2 x kod i co mam z nimi zrobić? To coś warte?

Kompletnie nie rozumiem podejścia ich, Spotify, audiotek itp.  Te kody są dla nowo tworzonych kont. Czyli jak się jest stałym użytkownikiem, ma swoje gry, postępy, itp, to psu na budę, nie skorzysta się. I o ile bylyby to kody dla stałych/starych użytkowników, to by była super nagroda, a tak to z tysiąca kodów, może ze max 100 zostanie wykorzystane. Jednym slowem: kolejna "szitowa" nagroda, ale przecież dajemy górę nagród. emotka

akurat xbox game pass aktywowany na innym koncie, ale na tej samej konsoli po ustawieniu opcji ze każdy może go używać, daje możliwość grania na starym koncie gdzie dalej liczą się twoje postępy itd. Wyświetl w wątku >>

halliday

#7343134 Napisano: 18.03.2026 18:56:36 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Glovo 100zł wymienię na 3xMaxburgery 50zł lub karta podarunkowa do Biedronka, Lidl lub Kaufland. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7342513 Napisano: 15.03.2026 20:34:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
StaryJunior napisał(a):

W KitKat Zabka, kupowal ktos ten baton o ksztalcie bolida - jeden wystarcza? Czy to DWA RAZY chunky odnosi sie tez do figurki?

ja nie kupowałem, ale uważam ze trzeba kupić 2szt. Jak wystarczy jedna szt to najwyżej dostaniesz dwa kody Wyświetl w wątku >>

halliday

#7341604 Napisano: 11.03.2026 17:24:55 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
0 0

halliday

#7339477 Napisano: 03.03.2026 15:33:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cytrusek napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Co wychodzi najtaniej w Dino Coca-Cola?

Chyba cola 330ml, 3,99 zł + nieszczęsna kaucja 0,50 zł

to bez kaucji chyba będzie w butelce szkalnej, a cena chyba ta sama Wyświetl w wątku >>

halliday

#7338421 Napisano: 27.02.2026 12:47:14 w SZUKAM....
burza64 napisał(a):

Jak mozna wykorzystać kod do Max burger z aplikacji
Coca Cola? Nie wystarczy podać yego kodu?

trzeba wygenerować karte płatniczą w aplikacji goodie, a później mozesz albo płacić nfc w restauracji, a jak nie masz nfc w telefonie albo w innym gadzecie, to mozesz wpisać numer karty cvc i date ważności w aplikacji max burger. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7337179 Napisano: 22.02.2026 16:40:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak ci chodzi o kartę goodie, to chyba transakcja nie przejdzie przy płatności w aplikacji pyszne pl.

Można ją płacić na kasach samoosługowych, kasy tradycyjna lub aplikacja Max burger. Wyświetl w wątku >>
1 primo2219 0

halliday

#7337178 Napisano: 22.02.2026 16:34:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
primo2219 napisał(a):

halliday napisał(a):

primo2219 napisał(a):

halliday napisał(a):

primo2219 napisał(a):

Mam pytanie związane z tymi kartami online z coca coli do max burgers. Jak wyjdzie ponad 50 zł do zapłaty to można jakoś dopłacić czy zamówienie łącznie musi być maksymalnie za 50 zł?

to jest zwykła karta płatnicza, więc na kasie samoobsługowej musisz zrobić zakupy poniżej 50zł aby przeszło, na zwykłej kasie możesz poprosić aby pobrali z tej karty 50zł, a resztę dopłacić gotówką lub drugą kartą.

A jak to wygląda na pyszne? Min. zamówienie 40 zł plus dostawa 9 i opłata wychodzi ponad 50. Będzie można dopłacić te kilka zł inną formą zapłaty np. blikiem?

to zamawiasz w aplikacji pyszne, więc tam wbijasz ten kod w aplikacji, a resztę dopłacić inną formą blik, karta. U nich można tylko wpisać jeden kod na zamówienie.

Nie no muszę wybrać kartę jako forma płatności i wpisać dane tej karty na której jest 50 zł i ciekawe czy będę mógł dopłacić te kilka zloty.

czyli to nie jest karta podarunkowa pyszne pl? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7337176 Napisano: 22.02.2026 16:21:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
primo2219 napisał(a):

halliday napisał(a):

primo2219 napisał(a):

Mam pytanie związane z tymi kartami online z coca coli do max burgers. Jak wyjdzie ponad 50 zł do zapłaty to można jakoś dopłacić czy zamówienie łącznie musi być maksymalnie za 50 zł?

to jest zwykła karta płatnicza, więc na kasie samoobsługowej musisz zrobić zakupy poniżej 50zł aby przeszło, na zwykłej kasie możesz poprosić aby pobrali z tej karty 50zł, a resztę dopłacić gotówką lub drugą kartą.

A jak to wygląda na pyszne? Min. zamówienie 40 zł plus dostawa 9 i opłata wychodzi ponad 50. Będzie można dopłacić te kilka zł inną formą zapłaty np. blikiem?

to zamawiasz w aplikacji pyszne, więc tam wbijasz ten kod w aplikacji, a resztę dopłacić inną formą blik, karta. U nich można tylko wpisać jeden kod na zamówienie. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7337173 Napisano: 22.02.2026 15:56:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
primo2219 napisał(a):

to jest zwykła karta płatnicza, więc na kasie samoobsługowej musisz zrobić zakupy poniżej 50zł aby przeszło, na zwykłej kasie możesz poprosić aby pobrali z tej karty 50zł, a resztę dopłacić gotówką lub drugą kartą. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7337099 Napisano: 21.02.2026 22:02:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reolo3 napisał(a):

Działa Wam aplikacja Blast Energy, tzn. czy było dziś losowanie?

dzisiaj nie mogłem zarejestrować się do losowania. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7336481 Napisano: 18.02.2026 17:51:13 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
asiaaa85 napisał(a):

halliday napisał(a):

stalowiak1979 napisał(a):

Kinder Bueno gdzie anjtaniej wychodzi?

dzisiaj jest promocja w biedronce drugi produkt kinder za 1zł, więc powinna wyjść dobra cena, ale zapewne lepiej brać 3-paki powinny wyjść taniej.

Co to za konkurs ?

pewnie chodziło mu o konkurs kinder piniata, ale trwał do wczoraj. Wyświetl w wątku >>

halliday

#7336479 Napisano: 18.02.2026 17:42:59 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
rufus napisał(a):

Syrop sodastream?

w Aldi dzisiaj jest 1+1, a cena za jedna sztukę 24,99zł więc nie najtaniej, ale przy dwóch 12,50 szt.

A jak interesuje ciebie tylko paragon, a nie produkt to w media expert:
https://www.media...-ml-bez-cukru tylko ten smak za 16 85zł Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

halliday

#7335838 Napisano: 15.02.2026 20:46:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Calliope22 napisał(a):

Hej , robiłam dziś zakupy w Żabce około 10 rano . Do tej pory nie wskoczyły mi kody ani do pepsi ani do 7 days . Ogólnie w apce nie widzę też tych zakupów . Karta była zeskanowana 2x . Na początku pan poprosił i na koniec zakupów . Czy jest szansa , ze nie weszła ? Czy tam te kody wchodzą czasami z opóźnieniem ?

czy czas na telefonie jest prawidłowy? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7335542 Napisano: 13.02.2026 16:11:26 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
stalowiak1979 napisał(a):

Kinder Bueno gdzie anjtaniej wychodzi?

dzisiaj jest promocja w biedronce drugi produkt kinder za 1zł, więc powinna wyjść dobra cena, ale zapewne lepiej brać 3-paki powinny wyjść taniej. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

halliday

#7333873 Napisano: 04.02.2026 22:01:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiwiwi napisał(a):

bandit napisał(a):

czec
https://www.e-kon...nowy-energy-drink-18
ma ktos linak do aplikacji ?
jakos nie moge tego znależć a ze strony POBIEZR nic nie robi

https://energy-bl...dziennie-wygrywaj/  - stąd powinno się otworzyć.

a czy ktoś wie jak zaliczyć misje odwróć telefon? Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0