Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika halliday

halliday

#7317363 Napisano: 29.11.2025 18:38:33 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
stalowiak1979 napisał(a):

Loteria "Kinley 2025" gdzie dostajecie z kodem ten produkt i w jakiej  cenie?

a tam nie ma cały czas kodów? Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

halliday

#7316725 Napisano: 26.11.2025 22:37:26 w SZUKAM....
Monika11 napisał(a):

halliday napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Czy z Coca Coli  Bolesławiec było jakieś ograniczenie ? Lecą weryfikacje negatywne ....od Fortis

w pierwszym rozdaniu było po 6szt z każdego

ja mam po 3  na cztery osoby , czyli 12 .... i po dwa pozabierali dali tylko 1... ale chodzi o drugi rzut

widzę regulamin 13.10 i tam jest taki zapis:

3.2 Każdy Uczestnik może odebrać maksymalnie po 1 nagrodzie każdego rodzaju w trakcie trwania Promocji, z zastrzeżeniem treści pkt 3.1. powyżej. Liczba nagród jest
ograniczona. O przyznaniu prawa do nagrody decyduje prawidłowo
wypełniony i zatwierdzony formularz, o którym mowa w pkt 3.1. ppkt d)
powyżej i w pkt 5 poniżej. Organizator ustala liczbę nagród
przysługujących Uczestnikowi na podstawie podanych przez niego danych
identyfikacyjnych, w szczególności adresu e-mail, numeru telefonu,
adresu zamieszkania lub loginu w Aplikacji. Nagroda może zostać
przyznana wyłącznie jednej osobie w ramach danego gospodarstwa domowego.
Regulamin:
https://www.coca-...c/regulamin-promocji

Wiem ze w pierwszym rozdaniu była infomracja o 6 Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

halliday

#7316676 Napisano: 26.11.2025 18:47:56 w SZUKAM....
Monika11 napisał(a):

Czy z Coca Coli  Bolesławiec było jakieś ograniczenie ? Lecą weryfikacje negatywne ....od Fortis

w pierwszym rozdaniu było po 6szt z każdego Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7316249 Napisano: 24.11.2025 21:18:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lubiekisiel napisał(a):

anialistopad napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

jak mogę odebrać blik z dudy o wartości 10 zł?

https://alerabat....odarunkowa/allegro  kupić sobie np bon do allegro za 10 zł. Można było też na samoobsłudze w Lidlu i żabce ale na forum pisano, że czasem są problemy

U mnie oczywiscie nie dziala. Albo kod pin ,albo czek jeet do du....napisalam do nich juz

A możecie powiedzieć jak kupić ten bon do allegro, bo jak przechodzę do płatności to mogę wybrać tylko zwykły blik - 6-cyfrowy kod z aplikacji, a nie ten 9-cio co wysłali, czy wybrać inny sposób płatności?

no tam właśnie wbijasz te 9 cyfr, a później pin Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7315040 Napisano: 19.11.2025 19:15:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

halliday napisał(a):

rare85 napisał(a):

Wiem, że przez stronę Biedronki nie można sprawdzić salda e-kodów. Jak można to szybko i sprawnie sprawdzić? Mam kilka e-kodów do sprawdzenia, bo gdzieś umknęło mi trochę kasy i nie wiem z którego kodu zostało emotka paragonów wszystkich nie mam, a w aplikacji nie ma podanego nr kody tylko ogólnie, że inna karta podarunkowa.

Ja jak nie wiem, to płacę na samoobsłudze. Albo przejdzie albo nie. Można użyć kilku na raz. Bo sprawdzić chyba się nie da.

ale przecież jak karta jest pusta, to musi pracownik zaakceptować, więć nie wiem czy dobry to pomysł? Ze u ciebie cały czas jakiś pracownik jest przy kasach samoobsługowych to nie ma z tym problemu, bo u mnie to kasjer który kasuje na zwykłej kasie, więc każde zaakceptowanie trwa długo.

Nie musi. Płaciłam ostatnio czterema kartami/e-kodami(w tym z Nałęczowianki) - 1 była pusta i nikt nic nie akceptował.
U mnie nie ma osoby od kas. Obsługuje je ta sama osoba, która jest na normalnej kasie.

to może coś się zmieniło, bo kiedyś jak miałem pustą to musiał przyjść pracownik zaakceptować i dopiero wtedy mogłem dalej korzystać z kasy. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7315039 Napisano: 19.11.2025 19:07:05 w SZUKAM....
basiag napisał(a):

czy z tej elektronicznej karty w Rossmanie za te piany to można jakoś już kupować, czy trzeba czekać aż przyślą na adres mailowy ?

jak masz numer karty i pin to możesz korzystać, bo u mnie nic takiego jeszcze nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7314307 Napisano: 17.11.2025 12:58:31 w Żabka
myszania napisał(a):

Czy za wygrany Bon w Żabie można kupować produkty konkursowe?

jeśli chodzi z aplikacji to jak najbardziej, a jeśli chodzi o inne to zalezy czy to jest kupon rabatowy czy bon, jak kupon rabatowy to nie warto kupować jak jest jakieś minimum zakupowe ponieważ w takim przypadku na paragonie np będzie ze zapłaciłeś 1zł, pomimo ze miałeś np produkty za 25zł. A jeśli to zwykły bon to możesz kupować wszystko co jest bo to normalna płatność. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

halliday

#7313930 Napisano: 15.11.2025 16:00:59 w Oddam za darmo
oddam kod na quiz biedronka
9919590935290 Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7313925 Napisano: 15.11.2025 15:49:01 w Oddam za darmo
oddam kod na quiz biedronka
9918665629034 Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7312727 Napisano: 11.11.2025 12:08:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

rare85 napisał(a):

Wiem, że przez stronę Biedronki nie można sprawdzić salda e-kodów. Jak można to szybko i sprawnie sprawdzić? Mam kilka e-kodów do sprawdzenia, bo gdzieś umknęło mi trochę kasy i nie wiem z którego kodu zostało emotka paragonów wszystkich nie mam, a w aplikacji nie ma podanego nr kody tylko ogólnie, że inna karta podarunkowa.

Ja jak nie wiem, to płacę na samoobsłudze. Albo przejdzie albo nie. Można użyć kilku na raz. Bo sprawdzić chyba się nie da.

ale przecież jak karta jest pusta, to musi pracownik zaakceptować, więć nie wiem czy dobry to pomysł? Ze u ciebie cały czas jakiś pracownik jest przy kasach samoobsługowych to nie ma z tym problemu, bo u mnie to kasjer który kasuje na zwykłej kasie, więc każde zaakceptowanie trwa długo. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7309195 Napisano: 28.10.2025 13:43:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Iwaiwa napisał(a):

Mam pytanie o konkurs z apki Coca cola. Czy dostał ktoś już drukarkę? Mnie nagroda zniknęła z profilu już dawno a nic nie dostałam.

a w linku po wypełnieniu formularza nie ma statusu nagrody? Bo wydaje mi się ze takie coś było u nich Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

halliday

#7309015 Napisano: 27.10.2025 17:32:11 w Żabka
tomasz2 napisał(a):

Przedłużyli konkurs do 30.10 z tego co widzę.

przecież oni cały czas mają zakup do wtorku, a zgłoszenie można wysłać do czwartku, piątku. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7308509 Napisano: 24.10.2025 23:55:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

andii napisał(a):

Hello ludki.emotka
Ile wychodzi paragon w Biedronce z Milki?

27.

przecież dzisiaj i jutro w promocji jest czekolada mmmax przy zakupie 2 szt, 1 szt wychodzi 10,99 czyli paragon konkursowy wychodzi 22zł. Wyświetl w wątku >>
2 andii, rooney 0

halliday

#7307875 Napisano: 22.10.2025 23:07:04 w SZUKAM....
InkaR napisał(a):

gdzie kupujecie Legia Energy Drink?

a w tych sklepach sprawdzałaś?

Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

halliday

#7307847 Napisano: 22.10.2025 20:50:43 w WC - rozmowy o wszystkim
agicho napisał(a):

Zachęcona wygranymi w aplikacji Rossman weszłam po raz pierwszy wyskoczył komunikat 
Że wygrałam maszer lodowy ale gdzie go szukać w aplikacji i jak go odebrać?
Ktoś podpowie.

przecieć to nagroda gwarantowana, każdy otrzymuje, wystarczy zrobić zakupy na kasie tradycyjnej i zeskanować tą kartę i kasjerce powinien wyskoczyć komunikat o gratisie, a jak nie to wystarczy powiedzicieć ze miałaś komunikat o gratisie do odbioru. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7306568 Napisano: 17.10.2025 14:39:51 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
coccinelle napisał(a):

jokan napisał(a):

karkocka napisał(a):

jokan napisał(a):

gdzie najlepiej kupić Foxy?

Może nie najtaniej, ale opłaca się teraz kupić papier toaletowy 8 rolek w Netto za 8,99 zł

tak, widziałam na Blixie, ale myślałam, że może coś tańszego jest  emotka

Ręczniki papierowe (słabszej jakości) - 5,79 zł, Spar

to może lepiej zobaczyć w osiedlowych sklepach, bo u mnie są chusteczki za 5zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7305930 Napisano: 15.10.2025 13:07:29 w SZUKAM....
joan napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Szukam osoby która założy mi konto w biedronkowym SAPie emotka

Umów się na randkę z pracownicą Biedronki, oczaruj ją (albo: rzuć na nią swój yyy urok!) i włala, najszybsza droga! emotka

a szybciej nie będzie wziąć zlecenie na jeden dzień i jeszcze dostaniesz dniówke. Wyświetl w wątku >>

halliday

#7305808 Napisano: 14.10.2025 21:18:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

deva napisał(a):

Ktoś wie może czy w apce Coca Coli Bolesławiec jest limit ogólnie na wszystkie naczynia, czy ten limit obowiązuje na poszczególne naczynia?

Nie ma chyba limitu, tylko jak ktoś ma za dużo to chcą potwierdzenia w paragonach, ze kupiło się.

w pierwszej rozdaniu był limit 6szt z każdego. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7304266 Napisano: 08.10.2025 20:11:28 w Żabka
alexmusic napisał(a):

Czy kupon 5 zł, przy min. zakupie 30 zł, który mam w apce Żabki wejdzie mi na zakup doładowania do tel? Może ktoś się orientuję?

dwa miesiące temu rabatowało przy zakupie doładowań do telefonu, więc pewnie nadal tak jest. Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0

halliday

#7303447 Napisano: 06.10.2025 11:37:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

parad0x napisał(a):

Kolejna po Sensodyne misja widmo z apki Rossmanna? Czy komuś się wyświetla normalnie? 
Sensodyne do kiedy w ogóle miało trwać?

ja u siebie tego nie widzę Sensodyne miałam od razu

u mnie jest obok misji z pinem usta, a wyzwaniem sensodyna Wyświetl w wątku >>