Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika halliday

halliday

#7269174 Napisano: 10.06.2025 12:08:01 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
HM 25zł wymienię na 20zł do lidla,allegro lub biedronki
Zalando 25zł
wymienię na 20zł do lidla,allegro lub biedronki
2 kody Multikino 2D wymienię na 25zł do lidla,allegro lub biedronki
e-karta 200zł na zakupy w Empik wymienię na 200zł allegro, biedronka lub lidl.
Decathlon 100zł wymienię na 100zł allegro, biedronka lub lidl.
Multikino 2D wymienię na Xbox Game Pass Ultimate z Fanty lub 3xdoładowanie 5zł t-mobile. Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0

halliday

#7268640 Napisano: 08.06.2025 21:32:48 w Wkurza mnie...
PPPet-er napisał(a):

halliday napisał(a):

rufus napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Naprawdę nie mogę narzekać na aplikację. Wszystkie paragony dodaje mi od razu i nie kupuje masowo. Zakupiłam 2x po 3 cole w biedrze i 2 razy juz wygrałam

A widzisz, jak dobrze Cię zrozumiałam to na 1 paragonie masz 3 cole i dostałaś za to 3 losy. Jeśli tak to masz szczęście bo zgodnie z regulaminem powinien być 1 los. Dlatego też rozbijałam na osobne paragony.

Regulamin jest zle napisany, bo zakup wielokrotnosci normalnie zalicza x szt na paragon i jest to potwierdzone przez nav.

ale regulamin jest wiążący, więc aby później przy tych większych nagrodach nie było tak że nie wydadzą nagród bo ktoś otrzymał 4 losy zamiast 1 i nie zgłosił do weryfikacji ręcznej.

Z recznej tez daja wielokrotnosc

a jak tak, to nie powinni się przyczepić Wyświetl w wątku >>
1 PPPet-er 0

halliday

#7268637 Napisano: 08.06.2025 21:26:45 w Wkurza mnie...
rufus napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Naprawdę nie mogę narzekać na aplikację. Wszystkie paragony dodaje mi od razu i nie kupuje masowo. Zakupiłam 2x po 3 cole w biedrze i 2 razy juz wygrałam

A widzisz, jak dobrze Cię zrozumiałam to na 1 paragonie masz 3 cole i dostałaś za to 3 losy. Jeśli tak to masz szczęście bo zgodnie z regulaminem powinien być 1 los. Dlatego też rozbijałam na osobne paragony.

Regulamin jest zle napisany, bo zakup wielokrotnosci normalnie zalicza x szt na paragon i jest to potwierdzone przez nav.

ale regulamin jest wiążący, więc aby później przy tych większych nagrodach nie było tak że nie wydadzą nagród bo ktoś otrzymał 4 losy zamiast 1 i nie zgłosił do weryfikacji ręcznej. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7268149 Napisano: 06.06.2025 13:27:34 w Konkursy firm tytoniowych
tomasz3 napisał(a):

Loguje się do LD i od kilku dni nie widzę miejsca gdzie się dodaje kody.
Co się tam porobiło?

a kiedy widziałeś tam taką opcję? Przecież LD już dawno nic nie ma. Teraz jest w camel i winston. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7267651 Napisano: 04.06.2025 23:34:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nelusia102 napisał(a):

Witam serdecznie :
- co robicie jak w Coca Coli  ( Biedronka ) w aplikacji poszedł paragon do ręcznej weryfikacji - i ciągle  NIC ????
- nie ma podstawy do ręcznej weryfikacji, bo Coca Cola dobra kupiona 
O co im chodzi ?
Gdzie do nich pisać ?
Aplikację odświeżyłam, zainstalowałam jeszcze raz i wszystko posprawdzane ...

To musisz zrobić kolejne zdjęcie i wysłać ponownie. Albo jak masz wolny internet, to wysłać gdzie masz lepszy, bo widzę jak długo ładuję się zdjęcie to chcą weryfikację zrobić. Lub jeszcze możesz zmniejszyć wielkość zdjęcia. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

halliday

#7266095 Napisano: 30.05.2025 19:15:24 w WC - rozmowy o wszystkim
karkocka napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Ja mam pytanie nie do konca konkursowe;) 
Wiem, ze niekorzy macie po kilka numerów telefonow
maloletnia córka ma dostac swoj pierwszy telefon. W sumie nie zs duzo bedzie rozmawiać, pisac. W domu net z wi-fi. Poza domem raczej malo z internetu bedzie korzystac, wiec nie musi by żadna super oferta na net.  Telefon potrzebny, by w niespodziewanych przypadkach skontaktować sie z najbliższymi.
Do brzegu: polecacie jakis ekonomiczny, atrakcyjny abonament, starter, pakiet?

https://virginmob...wadzamy-pakiety-mini

https://www.faktm...a/atrakcyjne-pakiety

podobna oferta ale za 3zł jest Pakiet 50 minut i 50 SMS do wszystkich sieci oraz 250 MB Internetu na 31 dni. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7265733 Napisano: 29.05.2025 17:02:43 w Żabka
parad0x napisał(a):

gregory04 napisał(a):

halliday napisał(a):

Majkii napisał(a):

Te kody do żabki jakieś inne niż zawsze chyba, zawsze były dwie literki i reszta cyfry.
Jak się zrobi z tego kodu kod QR to wchodzi kasjerce? Oczywiście trzeba powiedzieć że to bon płatniczy.

ok, byłem dzisiaj w żabce, i to wchodzi jako bon, więc można kupować śmiało produkty na konkursy gdzie trzeba spełnić minimalną kwotę. Zrobiłem kod kreskowy i normalnie wchodzi na kasie samoobsługowej. Tylko jedna zagadka czy ten bon jest ważny do 3.06 czy może dłużej.

A czy te dwa kody można połączyć podczas jednych zakupow?

Tak

jak jeszcze masz konto w pluxee to możesz dodać ten kupon 5 przy 50zł https://uzytkowni...ia-w-sklepach-zabka! Wyświetl w wątku >>

halliday

#7265673 Napisano: 29.05.2025 13:57:18 w Żabka
Majkii napisał(a):

Te kody do żabki jakieś inne niż zawsze chyba, zawsze były dwie literki i reszta cyfry.
Jak się zrobi z tego kodu kod QR to wchodzi kasjerce? Oczywiście trzeba powiedzieć że to bon płatniczy.

ok, byłem dzisiaj w żabce, i to wchodzi jako bon, więc można kupować śmiało produkty na konkursy gdzie trzeba spełnić minimalną kwotę. Zrobiłem kod kreskowy i normalnie wchodzi na kasie samoobsługowej. Tylko jedna zagadka czy ten bon jest ważny do 3.06 czy może dłużej. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

halliday

#7265586 Napisano: 29.05.2025 10:29:38 w Żabka
nanajka81 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

alexmusic napisał(a):

Mam dwa bony Żabka (nominały 5 zł) na dowolne zakupy. Może ktoś potrzebuje coś nabyć na jakiś konkurs? W zamian z miłą chęcią przygarnę doładowanie tel lub kino. Ja nie bywam w tym sklepie  dlatego są mi zbędne.

Nie wiem skąd masz te bony ale ja dostałam jeden z anyway i w żadnej żabce nie udało mi się nim zapłacić... Zwyczajnie nie wchodzi emotka Jak ze wsześniejszymi nigdy nie miałam problemu tak ten nie działa.

Mi z jakiegoś konkursu też nie wchodził, okazało się że ekspedientka w żabce wybierała złą płatność, trzeba było BON Płatniczy. Spróbuj jeszcze raz

dzięki, to spróbuje przy kolejnym podbijaniu żabki emotka

najlepiej idź do kasy samoobsługowej i tam u góry wybierz bon żabka Wyświetl w wątku >>

halliday

#7265584 Napisano: 29.05.2025 10:28:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ajaxa napisał(a):

Do kiedy ważne są bony 100 zł do Biedronki z Sielskiego?

Biedronka ma ekody bezterminowe, więc pewnie te kody są bez terminu. Wyświetl w wątku >>
1 ajaxa 0

halliday

#7265280 Napisano: 28.05.2025 11:11:21 w Żabka
Majkii napisał(a):

tak wchodzi, lecz taki format zazwyczaj mają kody rabatowe, więc ja bym nie próbował kupować na konkursu gdzie trzeba kupić np. za min.10zł bo może pokazać nam na paragonie ze kupiliśmy za parę groszy produkty a nie za 10zł. Wyświetl w wątku >>
2 notta, andii 0

halliday

#7265276 Napisano: 28.05.2025 10:56:15 w Żabka
notta napisał(a):

kocie_lakocie napisał(a):

Dla osób, które wygrały dziś bony 50zł do Żabki z konkursu WARKA - bon jest ważny tylko przez 5 dni!!

faktycznie 5 dni czy im się daty pomyliły i chodziło o 2026 emotka  ?

wydaje mi się ze to może być informacja z 4-paka warki, ale trzeba się dopytać dla pewności. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7265275 Napisano: 28.05.2025 10:55:03 w Żabka
notta napisał(a):

k19645872 napisał(a):

Właśnie dostałem maila z bonem na 50zł za Warkę. Dwa kody po 25zł.

Podpowie ktoś jak to wykorzystać? Można te kody łączyć? I czy alkohol można? emotka

jak wcześniej miałam kody to można je było łączyć i alkohol też wchodził

jak to jest bon to wchodzi, a jak to jest kupon rabatowy to jedynie piwo może wejść. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7264740 Napisano: 26.05.2025 15:49:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

halliday napisał(a):

Piszę ponownie prośbę- jak zrealizować to 10 zł z Dudy? W sklepie próbowała kobietka na różne sposoby i nie przechodziło, w żabce jak ktoś proponował też nie wchodzi, żaden bankomat nie wypłaca 10 zł(minimalna 20 emotka )- już nie mam pojęcia jak to zrealizować. Nie mówiąc że nigdzie nie ma info o ważności tych kodówemotka

już ci raz pisałem https://www.e-kon...thor=123806#p7263759

Wybieram na Alerabat płatność Blik, wpisuje 9 cyfrowy kod, potem ten 4 cyfrowy PIN i niestety dalej mam "Błędny czek BLIK lub hasło. Spróbuj ponownie"- Kod z wczoraj więc na pewno ważny emotka

czyli jakieś wadliwe te kody, albo już próbowałaś wykorzystać w innym sklepie? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7264593 Napisano: 26.05.2025 10:18:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Piszę ponownie prośbę- jak zrealizować to 10 zł z Dudy? W sklepie próbowała kobietka na różne sposoby i nie przechodziło, w żabce jak ktoś proponował też nie wchodzi, żaden bankomat nie wypłaca 10 zł(minimalna 20 emotka )- już nie mam pojęcia jak to zrealizować. Nie mówiąc że nigdzie nie ma info o ważności tych kodówemotka

już ci raz pisałem https://www.e-kon...thor=123806#p7263759 Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7264376 Napisano: 24.05.2025 19:56:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Finezyjna napisał(a):

Hej, czy jak wygrywa się wbaplikacji coca cola to przychodzi formularz do uzupełnienia na @ ?

nie, musisz wejść do aplikacji w profil i tam ikonę nagrody którą wygrałaś i tam masz kod do odbioru i link do formularza. Wyświetl w wątku >>
1 Finezyjna 0

halliday

#7263763 Napisano: 22.05.2025 10:24:13 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

A te banki spółdzielcze czasami nie mają prowizji od wypłaty blika?
Bo jak odejmie z tego 10 zł prowizję to i tak monet bankomat nie wyda.
Tak brałam lecytynę i mam większe przebłyski świadomości hahhaha emotka

z karty pewnie tak, ale z blika chyba jeszcze nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7263759 Napisano: 22.05.2025 10:17:25 w SZUKAM....
PPPet-er napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

doo napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Szukam czy jest jakiś bankomat co można wyjąc 10 zł od Dudy (córka trafiła) czy tylko płatność Blik?

Przetestowałam kilka bankomatów i wszędzie minimalna to 20 zł emotka

w bankomacie nie wypłacisz, być może w jakiś sklepach ale nastawiaj się raczej na płacenie tym.

W zeszłym roku notta napisała tak:
ja wypłacałam 10zł z dudy normalnie w bankomacie, ale trzeba szukać takich, co mają takie nominały. U mnie przechodzi w bankomatach banków spółdzielczych

Ja w zeszłym roku próbowałam w bankomacie tego banku (po tym jak właśnie tu na forum ktoś o tym napisał) i nie udało się.

Może ktoś płacił w sklepie? Kasjerka wprowadza zapłatę jako blik i też ten kod i PIN nie przechodzą emotka

Żabol rok temu przyjmowal te bliki z dudy

to kupcie sobie kartę allegro na stronie https://alerabat....-podarunkowa/allegro i po problemie. Można łączyć do 15 kart przy 1 płatności. Lub żabka https://alerabat....ta-podarunkowa/zabka Wyświetl w wątku >>

halliday

#7263560 Napisano: 21.05.2025 13:36:43 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

Czy ktoś wygrał kartę z Reginy i wie, czy można robić na nią przelewy? Numer rachunku jest podany, syn na wycieczce z kartą, a mi cofnęło przelew emotka  Na infolinii nie mogę wybrać opcji rozmowy z konsultantem. To jakaś jednorazówka? emotka

nie wiem, ale jak syn ma telefon z nfc to może sprawdź kartę goodie.

eKarta goodie

to wirtualna karta przedpłacona, wydawana w systemie płatniczym VISA przez Bank Millennium S.A.

Akceptowana jest we wszystkich sklepach stacjonarnych i online w Polsce.

Aktywacja odbywa się za pośrednictwem bezpłatnej aplikacji goodie, w której znajdziesz dane eKarty oraz saldo.

https://lp.goodie.pl/ekarta Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

halliday

#7263204 Napisano: 20.05.2025 15:39:58 w Wkurza mnie...
xooxoo napisał(a):

Wysyłaliście ostatnio coś InPostem i mieliście problem? 
Już druga sytuacja u mnie, że paczka albo nie dotarła, albo dotarła niewłaściwa. Już wychodzę z siebie emotka  Raz wysłałam przez Vinted plecak. Paczka zaginęła, nie doszła do odbiorcy. Polityka Vinted powoduje, że muszę czekać prawie miesiąc na rozwiązanie sprawy - ja co prawda niby mam dostać ubezpieczenie ale u kupującego pieniądze wiszą i też musi na nie czekać. Paczka bardziej skradziona niż zaginiona, bo plecak w paczce 35x35 cm więc raczej niemała.
Druga sytuacja zamówiłam coś na Allegro, w dużym pudle. Zrobiłam zwrot, bo produkty mi nie pasowały. Po 10 dniach dostaję info ze sklepu, że w mojej paczce ze zwrotem był inny produkt niż kupiłam, więc zwrotu pieniędzy nie będzie. I jak niby mam to udowodnić? Ciągle sobie mówię, żeby robić zdjęcia wysyłanych paczek i zawartości ale zapomniałam i to też można podważyć. I teraz ani paczki, ani produktu, ani pieniędzy. emotka

pewnie to było wysyłane kodem, a nie z wydrukowaną etykietą? To pewnie kurier przy wyciąganiu przykleił kod kreskowy do innej paczki niż powinien. Wyświetl w wątku >>
0 0