Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika halliday

halliday

#7143234 Napisano: 29.11.2023 18:56:23 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
1) 2 bilety Cinema-City na bilet 2D możliwe do wykorzystania do dnia ,31.12.2023 za paysafecard 30zł, ekod biedronka 25zł, allegro 25 lub 25
monety allegro.

2)voucher na wyjatkowyprezent.pl o wartości 75 zł! Voucher jest ważny do 31.12.2025 r. Na kod o wartości 50zł biedronka

Tylko wymiana! Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7142080 Napisano: 24.11.2023 17:35:18 w PODZIĘKOWANIA
koala33
Szybka dostawa, bardzo dobrze zapakowana przesyłka, Polecam z całą odpowiedzialnością! Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7138145 Napisano: 10.11.2023 18:35:38 w WC - rozmowy o wszystkim
mlodaaa18 napisał(a):

Witam czy na bilety na mecz Polski może wejść ktoś inny niż są dane? Może ktoś wie

jak się nic nie zmieniło to samemu skanujesz na bramce bilet i wchodzisz na stadion, więc nikt inny w ręku takiego biletu nie będzie miał. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7137811 Napisano: 09.11.2023 14:56:59 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)

halliday

#7136503 Napisano: 06.11.2023 11:30:05 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
mima napisał(a):

chciała kupić w Dino folię aluminową- ale nie ma u mnie, albo Paclan nie produkuje...

https://allegro.p...iowa-12m-13719237350
więc produkuję Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7136337 Napisano: 05.11.2023 13:45:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

No dobra,a jak sprawdzić gwarancje tej konsoli z duszków?

https://services....pair/WarrantyChecker

może tutaj? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7136332 Napisano: 05.11.2023 13:40:41 w WC - rozmowy o wszystkim
agusiac87 napisał(a):

czy podczas robienia jednego zakupu na Allegro moge zrealizować 3 kupony 20 zł ?
WIdze mozliwosc zaznaczenia jednego kuponu, nie wiem jak dołączyc 3 kupony?

jak to są karty podarunkowe to można połączyć, maksymalnie 15 kart do jednej transakcji. Ale aby dodać więcej kart trzeba użyć aplikacji allegro, bo chyba przez stronę nie ma takiej możliwości. Sam zakup możesz zrobić przez stronę, ale dodanie większej ilości kart trzeba przez aplikację.
Jak to jest kupon wymieniony za monety to nie można go połączyć z kartą podarunkową. Wyświetl w wątku >>
2 samuraj, andii 0

halliday

#7136229 Napisano: 04.11.2023 15:00:40 w Wkurza mnie...
BeataMa napisał(a):

W Dino paragony niestety nie są opisane, tak jak powinny, jeśli chodzi o ich przydatność do konkursów. Dzisiaj poprosiłam panią przy kasie o potwierdzenie, że chodzi o  Paclan. Pani zawołała kierowniczkę, która poszła na zaplecze, przyszły z powrotem dwie panie, które zaczęły mnie przekonywać, że to przecież trzeba paragon zarejestrować, a firma sobie zadzwoni i sprawdzi, a że regulamin mam przeczytać... Panie chyba nigdy w życiu nie brały udziału w żadnej loterii, przybicie pieczątki to prawie afera, a na pewno niepotrzebne gadanie i strata czasu. Rozumiem, że panie pracujące w sklepie nie mają obowiązku potwierdzać sprzedanych produktów, tylko że nijak się to ma do wymogów loteryjnych, a same przecież wywieszają plakaty o konkursach. Ciekawa jestem, kto wpisuje nazwy, które drukują się na paragonach. Osobiście chyba już do Dino jeździć nie będę...

ale Smolar i kropla bordo tak robią ze sami się dowiadują w sklepie czy dany produkt to produkt promocyjny, ale nie każda agencja tak robi. Wyświetl w wątku >>

halliday

#7135703 Napisano: 02.11.2023 12:56:14 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
1) 2 bilety Cinema-City na bilet 2D możliwe do wykorzystania do dnia ,31.12.2023 za paysafecard 30zł, ekod biedronka 25zł, allegro 25 lub 25
monety allegro.

2)Kod Adidas 250zł na na bon 200zł biedronka lub allegro

3)voucher na wyjatkowyprezent.pl o wartości 75 zł! Voucher jest ważny do 31.12.2025 r. Na kod o wartości 50zł biedronka Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7135039 Napisano: 30.10.2023 17:59:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaka72 napisał(a):

Czy tymi wygranymi kartami z Kauflanda można płacić za zakupy na kolejne etapy? 
Nie widzę zapisu w regulaminie, że nie.

przecież to zwykłe karty podarunkowe więc czemu nie? Wyświetl w wątku >>
1 kaka72 0

halliday

#7134505 Napisano: 27.10.2023 18:59:14 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

halliday napisał(a):

pioge7 napisał(a):

caramela napisał(a):

pioge7 napisał(a):

caramela napisał(a):

Czy orientuje się ktoś z Was drodzy forumowicze czy warto brać telefon z nowym numerem z sieci komórkowej? Jeśli tak to na jaki zerknąć? Może ktoś osatnio z Was tak robił i wie co się oplaca  emotka  potrzebuje zmienić numer a i telefon też do wymiany.

nie żebym był alfą i omegą w tym temacie, ale brat brał 2 lata temu. co prawda jego wina bo nie dopytał, nie doczytał, tylko podpisał ale... właśnie umowa się skończyła, chciał wziąć nowy telefon na raty w media expert. i co się okazało. umowa na abonament się skończyła po 24 miesiącach, ale raty na tel. jeszcze trzeba płacić 12 miesięcy. koniec końcow. telefon wyszedł go o wiele drożej niż gdyby wziął na raty w jakimś sklepie z elektroniką. także za 2 tel. płacił miesięcznie ponad 250 zł z abonamentem, a teraz wyliczając raty plus abo. za droższy tel. wyjdzie go ok. 160 zł za 2 tel.
to tylko tak z życia przykład. niestety, ale więcej nie wiem. emotka

Dziękuję za informację emotka  nie pomyślałam, że tak się da 😅 myślałam, że można połączyć jedno z drugim ale chyba praktycznie lepiej osobno telefon i osobno kartę. Przeglądałam oferty playa, głównie myślę o ofercie na kartę.  telefony mogłyby być ale najbardziej to zależy mi na numerze. Tylko tak tam dziwnie rozpisują... Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź emotka

Tzn nie wiem czy tak jest wszędzie. Oni mają tel w playu. Nie czytałem tej umowy, bo dowiedzieli się raptem 2 tyg temu jak u nas byli. Nie wiem co jest w umowie. Po prostu byli zdziwieni, że pomimo tego, że umowa się skończyła, dalej przychodzą takie wysokie rachunki i kontaktowali się z Playem. 
Jeśli masz dobry zasięg z Orange, polecam nju na abonament biorąc nju z subskrypcją z aplikacją, 29 zł płacisz i masz nielimitowane rozmowy I SMS-y i internetu 60 GB.
jak weźmiesz i przejdziesz przez goodie to będziesz mieć jeszcze zwrot 120 zł a i może załapiesz się na abonament za 0 zł przez 3 miesiące emotka  taka mała sugestia emotka

jeśli chodzi o nju mobile to za 29zł masz 20gb, dopiero po pół roku  będzie 40gb, a po roku 50gb i dopiero po 2 latach 60gb, więc chyba lepiej wybrać heyah01 za 20zł i masz to samo na początku o 9zł taniej,

Fakt. Przepraszam. Przenosiłem się do subskrypcji  i miałem 60gb na osobe, ale fakt. W nju jesteśmy prawie od początku. Przepraszam pomyliłem się emotka  co nie zmienia faktu że po 2 latach jest 60 GB, a jak się weźmie z kilkoma osobami to jest po 60 GB na osobę i 19 zł emotka

no przy dwóch osoba wychodzi 19zł na miesiąc, więc o 1zł taniej, ale po pół roku w nju powiększy się nam gb do 40 itd.
Więc przy dwóch osobach lub więcej brać nju mobile, a przy 1 to heyah 01. A jak masz słaby zasięg t-mobile i orange, to wybierz Plush lub lajtmobile bo to działa na zasięgu Plusa.
A jeśli chodzi o telefon zobacz ofertę media expert i raty 0% może znajdzie się telefon w dobrej cenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7134492 Napisano: 27.10.2023 17:54:22 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

caramela napisał(a):

pioge7 napisał(a):

caramela napisał(a):

Czy orientuje się ktoś z Was drodzy forumowicze czy warto brać telefon z nowym numerem z sieci komórkowej? Jeśli tak to na jaki zerknąć? Może ktoś osatnio z Was tak robił i wie co się oplaca  emotka  potrzebuje zmienić numer a i telefon też do wymiany.

nie żebym był alfą i omegą w tym temacie, ale brat brał 2 lata temu. co prawda jego wina bo nie dopytał, nie doczytał, tylko podpisał ale... właśnie umowa się skończyła, chciał wziąć nowy telefon na raty w media expert. i co się okazało. umowa na abonament się skończyła po 24 miesiącach, ale raty na tel. jeszcze trzeba płacić 12 miesięcy. koniec końcow. telefon wyszedł go o wiele drożej niż gdyby wziął na raty w jakimś sklepie z elektroniką. także za 2 tel. płacił miesięcznie ponad 250 zł z abonamentem, a teraz wyliczając raty plus abo. za droższy tel. wyjdzie go ok. 160 zł za 2 tel.
to tylko tak z życia przykład. niestety, ale więcej nie wiem. emotka

Dziękuję za informację emotka  nie pomyślałam, że tak się da 😅 myślałam, że można połączyć jedno z drugim ale chyba praktycznie lepiej osobno telefon i osobno kartę. Przeglądałam oferty playa, głównie myślę o ofercie na kartę.  telefony mogłyby być ale najbardziej to zależy mi na numerze. Tylko tak tam dziwnie rozpisują... Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź emotka

Tzn nie wiem czy tak jest wszędzie. Oni mają tel w playu. Nie czytałem tej umowy, bo dowiedzieli się raptem 2 tyg temu jak u nas byli. Nie wiem co jest w umowie. Po prostu byli zdziwieni, że pomimo tego, że umowa się skończyła, dalej przychodzą takie wysokie rachunki i kontaktowali się z Playem. 
Jeśli masz dobry zasięg z Orange, polecam nju na abonament biorąc nju z subskrypcją z aplikacją, 29 zł płacisz i masz nielimitowane rozmowy I SMS-y i internetu 60 GB.
jak weźmiesz i przejdziesz przez goodie to będziesz mieć jeszcze zwrot 120 zł a i może załapiesz się na abonament za 0 zł przez 3 miesiące emotka  taka mała sugestia emotka

jeśli chodzi o nju mobile to za 29zł masz 20gb, dopiero po pół roku  będzie 40gb, a po roku 50gb i dopiero po 2 latach 60gb, więc chyba lepiej wybrać heyah01 za 20zł i masz to samo na początku o 9zł taniej, Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7134175 Napisano: 26.10.2023 15:27:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
w tym konkursie predator żabka tylko jedna osoba wygrała? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7133524 Napisano: 24.10.2023 13:52:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

pikawka napisał(a):

Agnes napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Mój "dzieciak" jedzący Monstery ma już prawie pół wieku .Nie zauważyłam skutków ubocznych po zjedzeniu.Ja tego nie lubię i czasami podjadam po kilka sztuk z paczki.Ale chyba spasuję bo i tak tam nie wygrywam a wygrałam za dużo tych z kotła prażonych i nawet przez rok tego nie przejemy.Jakie to słone jest nigdy tego nie jadłam wcześniej,to mnie zaskoczyło najbardziej.

a ja z chęcią bym zagrała w tych kotle ale u mnie nigdzie tego nie ma przynajmniej nie w tych sklepach do których chodzę

W biedronce są z kotła..

Chyba tez nie w kazdej.
W jednej widzialem, w innej nie.

smak solony i paprykowej powinien być u każdego, lecz najczęściej zostają same solone bo smak paprykowy jest zazwyczaj 1/3 kartonu lub mniej, a inne smaki są w kartonach najczęściej przy produktach spożywczych tygodnia i te mogą być nie w każdym sklepie. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7132825 Napisano: 21.10.2023 16:31:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Czy dostaliście przelewy blik Zozole z poczatku wrzesnia?

tam dają czekbliki do wypłaty, ale tak były Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7132815 Napisano: 21.10.2023 15:20:37 w WC - rozmowy o wszystkim
moskala22 napisał(a):

Czy możecie mi podpowiedzieć jacy operatorzy komórkowi maja teraz najlepsze oferty na abonament (zarówno pod względem cenowym, jak i ofertowym)?

https://www.heyah.pl/heyah01/ za 19,99zł 20gb i darmowe rozmowy i smsy zasięg t-mobile. Dodatkowo korzystając np z letyshops otrzymamy cashback 37,50zł https://letyshops.com/pl/shops/heyah-01 Wyświetl w wątku >>

halliday

#7132804 Napisano: 21.10.2023 14:44:25 w Oddam za darmo
mam paragon na konkurs https://www.e-kon...zdobadz-nagrody-dare lecz produkt słabo opisany i nie ma nic ze to tej firmy, jak ktoś chce taki paragon to mogę mu go oddać, nie będę chodził po pieczątki do sklepu!
https://www.e-kon...zdobadz-nagrody-dare Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7132511 Napisano: 20.10.2023 11:36:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

maverick napisał(a):

olunka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Agnes napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Agnes napisał(a):

Czy ktoś ma ochotę wziąć udział w Somersby w żabce?
Ja chcę ale w aplikacji nie mam tego wyzwania to jak niby dostanę kod?

Wejdź w zakładkę strefa piwoszy i tam będzie emotka

Dzięki w życiu bym tego nie znalazła do tej pory wszystkie akcje z kodami miałam na głównej stronie

z ciekawości: ile trzeba zainwestować w ten konkurs ? (czyli: ile kosztują 3 butelki tego czegoś?)

ja płaciłam 17,28

16,97

chyba zalezy jakie sie rodzaje wybierze

chyba cena się różni od sklepu. Bo tylko ceny z gazetki mają być takie same w tej sieci. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7132402 Napisano: 19.10.2023 19:57:24 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

bartez1357 napisał(a):

Wkurza mnie brak dostępności produktów, jeżeli chodzi o Żabkę. Odwiedziłem 4 i wcześniej nie było nigdzie Devarsa pod konkurs a teraz Actimel - towar widmo. U Was też tak słabo?

ktos zwiedził 10 żabek I bez efektu - actimela brak. Mnie się udało jeden dorwać.

to powiedź pracownikowi ze chcesz zakupić tego actimela to pewnie ci zamówi. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7132369 Napisano: 19.10.2023 17:45:04 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Żabu lub krowę Muller (alarmo) zamienię na kod allegro 10zł lub 2x5 monety allegro Wyświetl w wątku >>
0 0