Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika halliday

halliday

#7084494 Napisano: 16.03.2023 21:08:43 w Co można dostać gratis?
ameryka napisał(a):

escada napisał(a):

come-back-voucher-vol-2-regulamin.pdf (zabka.pl)
w Zabce hot dog gratis przy zakupach za min10zł (obowiązują wyłaczenia wg.regulaminu) 
najpierw trzeba zrobic jakiekolwiek zakupy w Zabce i na paragonie drukuje sie bon na tego hot-doga do odebrania do 19III.
Jesli dobrze zrozumiałam, to te pierwsze zakupy trzeba zrobić do dzisiaj tak,że  lepiej nie odkładac sprawy:)
aaa, i możliwe że ten paragon z wydrukowanym bonem odbiorą więc lepiej nie miejcie na nim nic  konkursowego

można poprosić o odcięcie kuponu a hot-doga - tak mi się udało w poprzednich tygodniach

a czemu nie możesz sam odciąć przed zakupami? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7083997 Napisano: 13.03.2023 18:16:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

https://www.e-kon...a-zabka#.ZA9PnOzTlkw
Kupował ktoś np. 6 puszek albo 9 przy 1 translacji? Ile dostajecie wtedy kodów w apce? Niby jest, że wielokrotność uprawnia do większej ilości zgłoszeń ale jak to jest przy większych zakupach podczas 1 transakcji?

w innych akcjach żappki była informacja aby każde zadanie robić osobno czyli po 3 na puszki na paragon, dziennie można skorzystać 4 razy z aplikacji. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

halliday

#7083842 Napisano: 12.03.2023 23:51:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryjane napisał(a):

Czy paragon z produktami Kubuś immuno zgłaszacie również na ogólną loterię Kubusia? emotka

a czemu nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7083841 Napisano: 12.03.2023 23:51:14 w Dyskusje o loteriach
simonapp napisał(a):

OJ AGENCJE! 
Konkurencja Wam rośnie. emotka
Loterię organizują sami. 
Ogólnie regulamin sprawiedliwy, szkoda tylko kasjerek. 
Przybyło im  dużo pracy, na koniec dnia będą też rozliczane ze zdrapek.

a wystarczyło aby zdrapki pojawiały się w aplikacji  i nie było by problemu z wydawanie i drukowaniem. Wyświetl w wątku >>

halliday

#7083568 Napisano: 09.03.2023 23:10:29 w WC - rozmowy o wszystkim
mia napisał(a):

joan napisał(a):

mia napisał(a):

W żadnej "apce". emotka W sensie, że korzystałabym z tego w komputerze - więc jeśli tu mogę wejść na te Google Docs, to ok.
Ważne jest dla mnie, żeby to był dobry program, bo o większości opinie są żałosne. No i chodzi o język polski, co pewnie też ma znaczenie.

Przed chwilą przetestowałam na Google Doc, u mnie działa cacy emotka

To pójdę tą drogą, dzięki. emotka emotka
Teraz tylko muszę odkopać swoje konto na gmail.com (od wieków go nie używałam).

można np na tej stronie https://translate.google.pl/?hl=pl tylko trzeba później skopiować np. notatnik, word itd. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

halliday

#7083567 Napisano: 09.03.2023 23:08:33 w WC - rozmowy o wszystkim
Credo89 napisał(a):

O dziwo jedna z forumowiczek trafia bez przerwy w bramki, i to te kwoty z najwyższej półki, których zazwyczaj jest niewiele. U mnie tyle wbitych paragonów i efekt żaden. Zaczynam się zastanawiać czy to czasem nie reklama typu...zobaczcie ja wygrywam Wy też możecie. No bo sorry ale w aż taką skuteczność czy "szczęście" zwał jak zwał, nie wierzę...

może ma pełno paragonów i śle w krótkim odstępie czasu, albo ma dokładne czasy otwarcia bramek. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7083566 Napisano: 09.03.2023 23:06:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

Czy komuś udało się wygrać telewizor w Pringlesach? Zamierzam spróbować tam, ale jeszcze się waham. Czy ktoś może mi doradzić w prywatnej wiadomości, co to za obrazki do przesuwania? Bo zanim ja to (cokolwiek to jest) rozkminię, to pewnie od razu będzie "game over"... To jakieś zagadki logiczne? To to w ogóle jest? Odpowiada się podobno na pytanie, o ile dobrnę  emotka  Przy okazji zapraszam do wątku paragony, bo ja mnie już żołądek boli od chipsów.

Tam jest już tylko 1 telewizor chyba na 2-3 miesiące więc małe szanse, a tam trzeba przesuwać 5 obrazków aby 6 obrazków zrobiło całość. Może się zdarzyć ze będziesz potrzebował 2-3 ruchy, a przy kolejnym razie 10 ruchów to będzie za mało. Więc to bardziej loteria. Wyświetl w wątku >>

halliday

#7083346 Napisano: 08.03.2023 21:55:49 w SZUKAM....
memos napisał(a):

Kochani, pomóżcie. Wiem, że temat był wałkowany kilka razy co najmniej, ale te oferty tak szybko się zmieniają... Ale do brzegu - szukam najbardziej korzystnej oferty telefonu na kartę. Potrzebuję najtańszej oferty, najlepiej z nielimitowanymi rozmowami w każdej sieci. Super, jeśli dołożą do tego rwk... Nie zależy mi na GB.

https://www.lycam...n=SIM%20%2B%20Bundle

tylko musisz podpiąć kartę płatnicą na której będzie co miesiąc co najmniej 10zł. Lecz jeśli chodzi o konkursy to nie można z niego słać na numery premium. Wyświetl w wątku >>
1 memos 0

halliday

#7082943 Napisano: 06.03.2023 21:09:14 w DARMOWE minuty i startery
kto ma Virgin Mobile na kartę to od 1 marca można aktywować darmowe pakiety Ukraina gdzie dostaniemy 10GB i 120 minut rozmów oraz jest drugi pakiet 20GB za darmo na 30 dni, pewnie jeszcze po doładowaniu za 10zł także będzie można aktywować pakiet 150gb za darmo, a to wszystko w aplikacji Play24 Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7082909 Napisano: 06.03.2023 18:48:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Zna ktos jakis sposób na pingwina z Kinder. Chrześnica szaleje, gdy do nas przychodzi. Córka jest na etapie, kiedy jeszcze nie chce go oddać. Pomine, ze świetnie sie sprawdza jął stoper do drzwi.

za nic nie moge utrafić, a tych ulepow nikt nie chce jesc :(

tam jest limit 1 nagroda na adres, więc pewnie zaraz wszystkim adresy się skończą i pod koniec nie będzie chętnych na te maskotki. Wyświetl w wątku >>
1 ladyinred 0

halliday

#7082353 Napisano: 02.03.2023 16:29:28 w Co można dostać gratis?
mh12 napisał(a):

750 zł do wzięcia z kontem VeloBanku

Nie ma teraz konta bankowego z większymi bonusami emotka

a santader nie ma przypadkiem 780? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7082061 Napisano: 28.02.2023 21:50:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dekasia napisał(a):

kalf napisał(a):

Czy przechodzi Wam  przez stronę zgłoszenie Predator?

Nadal nie

a podajecie swoją datę urodzenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7081982 Napisano: 28.02.2023 13:47:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szkodnik1988 napisał(a):

[quote=tak po kliknięciu wyślij

halliday]

szkodnik1988 napisał(a):

Sorry, You're not eligible to enter this promotion

ale to jest po wysłaniu czy kiedy?

a czy podajesz prawidłową datę w polu przy kod z paragonu? Bo tam trzeba podać datę swojego urodzenia, a nie datę z paragonu. Wyświetl w wątku >>

halliday

#7081976 Napisano: 28.02.2023 13:32:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szkodnik1988 napisał(a):

Sorry, You're not eligible to enter this promotion

ale to jest po wysłaniu czy kiedy? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7081972 Napisano: 28.02.2023 13:24:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bianco napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze ma problem z Predatorem?

ja ma cały czas - ze wszystkich przeglądarek

a jaki masz problem? nie wczytuje strona czy jest jakiś błąd przy wysyłaniu? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7081763 Napisano: 27.02.2023 14:02:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

Dekasia napisał(a):

bianco napisał(a):

Czy działa wam poprawnie formularz na predatora?
mi cały czas wyskakuje, że
Sorry, you're not eligible to enter this promotion.

Próbuję wysłać i od wczoraj nie mogę. Udało Ci się?

U mnie też nie hula strona, masakra!

u mnie strona działa, ale czy zgłoszenie można wysłać nie wiem, ale wczoraj wysłałem.

PS. 14;20 właśnie sprawdziłem czy można wysłać zgłoszenie i mam komunikat "Dziękujemy za zgłoszenie! Jeżeli zdecydujemy się je nagrodzić skontaktujemy się z Tobą mailowo." Więc wszystko ok. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

halliday

#7081658 Napisano: 26.02.2023 21:00:09 w Wkurza mnie...
ze konkurs maoam miał etap do wczoraj, a chciałem wysłać dzisiaj na pierwszy etap zgłoszenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7081656 Napisano: 26.02.2023 20:58:10 w WC - rozmowy o wszystkim
boss75 napisał(a):

Witam
Czy ktoś zna sposób  jak odzyskać część kwoty w Plusie , chodiz o telefon na kartę
Mam tu troszkę środków a nie korzystam emotka

chyba nadal działa usługa teleprzelew https://www.plus.pl/uslugi/teleprzelew więc można doładować komuś w rodzinie lub sprzedać na jakimś portalu doładowanie. Ale maksymalnie 20zł na miesiąc można przelać komuś. Wyświetl w wątku >>
1 boss75 0

halliday

#7081413 Napisano: 24.02.2023 13:45:13 w WC - rozmowy o wszystkim
yreks napisał(a):

Od maja kaufland rezygnuje z Payback. Sieć zapowiada wprowadzenie własnego programu lojalnościowego. 
https://www.wirtu...-jak-wymienic-punkty

przecież nowy program lojalnościowy już działa nazywa się kaufland card i za zakupy 200zł otrzymamy kupon 1+1 masło Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7080923 Napisano: 21.02.2023 22:14:21 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Posiadam kod Rtv euro agd 100zł wymienię na ekod do biedronki lub allegro 90zł Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0