Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika halliday

halliday

#7070326 Napisano: 22.12.2022 23:42:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Myślicie, że wszystkie TV z Visy już obdzwonione?

przecież dopiero rozlosowali pierwsze etapy, drugą połowę etapów rozlosują w styczniu Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

halliday

#7069224 Napisano: 19.12.2022 14:11:53 w Wkurza mnie...
rare85 napisał(a):

Że ktoś próbuje lub oszukał mnie... Sprzedaż na olx, odbiorca dziś napisał, że dostał coś innego niż wysłałam. Zapakowane w folii, gdzie ja wysłałam paczkę w kartonie z napisanym nr nadania. Nie wiem czy ten ktoś próbuje mnie oszukać czy w Inpoście ktoś podmienił przedmioty. Napisałam do Olx wyjaśnienia. Rzecz warta prawie 650 zł... heh.

jak to było nadanie bez etykiety to możliwe ze kurier pomylił się i twoja etykieta wylądowała na innej paczce. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7067260 Napisano: 09.12.2022 17:17:54 w Wkurza mnie...
jarekaska napisał(a):

tupotka napisał(a):

Wkurza mnie Loteria "Najlepsza 9 na świecie" z Żabki.Z racji tego że jest Mundial i były znane męskie imieniny udało mi sie wynegocjować w rodzinie zakupy Harnasia na ten konkurs.W sumie 12 zakupów po 4Harnasie.I Już na początku zaczął się problem.Niby Pani wbijała wszystko prawidłowo każdy zestaw osobno.I co?W domu patrzę a ja mam tylko zaliczony 1 i 2 etap przy zakupie 4 zestawów.Napisałam do Żabki na Fb i 2 dni czekałam na odp.podczas której znów zostały nabyte 3 zestawy po 4 Harnasie.I tutaj pasek nie bardzo drgnął.W tym czasie dostałam odp.od Żabki że coś tam niby naprawili i niestety w apce miałam tylko zaliczone jakbym nabyła 3 marne zestawy.Cóż znów do nich napisałam,ale był kolejny mecz i kolejne 2 zestawy po 4 szt doszły.Odpowiedzi zero ale teraz okazało się że mam raz "zaliczoną całą kreskę" czyli 4x po 4 Harnasie i nic więcej.Przecież powinnam mieć 2 "kreski" po 4 etapy zaliczone i i jeden etap z kolejnej kreski.I tutaj zjawił się szwagier z propozycją zakupu na mecz PL-Francja 3 kolejnych zestawów po 4Harnasie.Z grzeczności nie odmówiłam,ale wielką niechęć w sobie czułam.I co?Okazało się że mam w sumie zakupy 12 zestawów po 4Harnasie a w apce 2X 4/4 i ale tylko 6 losów na nagrodę główną.Udało mi się w sumie raz zagrać o bon do Żabki i raz o ten za 150,bo w sumie apka żyje sobie swoim życiem!Pisałam do Smolara to po dwóch dniach dostałam odp.żeby bezpośrednio pisać na maila "Żabki".Cóż w mailu było że Żabka nie reaguje a widąć że organizator uprawia "spychoterapie".A i najlepsze jest to że przestało dodawać "żabsy" za zakup piwa.Ekspwdientka z Żabki dzwoniła na infolinie i ktoś Jej tam powiedział że jest limit ileś litrów piwa w miesiącu na osobę ale nie wie ile i do regulaminu odsyła bo chyba tam coś powinno być w tym temacie.Szok!Dla mnie te "gierki" z etapami z Żabki to jakiś cyrk!Ps.Mam nadzieję że wszystko ok.wytłumaczyłam i przepraszam za tak dużo czytania.

Nie wiem, czy to prawdą, ale wczoraj przy skanowaniu kart z Żabki na Pepsi- Pan powiedział mi, że żabsy dodają się tylko cztery razy dziennie, tzn że jeśli użyjesz piąty raz aplikacji tego samego dnia- żabsy się nie dodadzą

coś takiego jest, chyba wcześniej było max 10 razy na dzień, a teraz chyba jest 5 razy dziennie. A ten zapis wydaje mi się ze jest zapisany w regulaminie.
Ale może musi być jaka przerwa w zakupach aby prawidłowo dodało. Bo np. w aplikacji Lidl jak zrobisz 2 razy pod rząd zakupy otrzymasz tylko 1 zdrapkę gratisową, ale jak zrobisz zakupy w większym odstępie to otrzyma się kolejną zdrapkę. Wyświetl w wątku >>

halliday

#7064092 Napisano: 28.11.2022 14:45:04 w WC - rozmowy o wszystkim
pikawka napisał(a):

Szukam kogoś kto korzysta z usług Enea i ma włączoną taryfę nocną G12

Płacę w tej chwili około 600-700 zł/za 2miesiące, zastanawiam się czy będzie opłacało się zmienić taryfę na nocną? Może ktoś ma i wypowie się? emotka  

ja nie mam, ale zapewne ci wyjdzie podobnie, a ja nie drożej, bo lodówka, piec itp. będą włączone cały dzień, więc będziesz płaciła więcej za działanie tego sprzętu w dzień.
Jak ja korzystałem z tej taryfy to miałem 10-20zł różnicy w cenie, a musiałem czekać z użytkowaniem aż będzie tańszy prąd. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7062016 Napisano: 20.11.2022 15:38:21 w WC - rozmowy o wszystkim
madzia1-s napisał(a):

halliday napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

halliday napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Czy komuś coś wiadomo na temat promocji na zakup smarta na allegro? Bywały promocje 10zł taniej przy zakupie w danym okresie.

od 21.11 cena idzie w górę i będzie trzeba kupić za 45zł aby odebrać w punkcie, a kurier będzie od 65zł. Więc lepiej nie czekać z zakupem bo osoby które mają aktywny smart to ceny w górę za wysyłkę pójdą po zakończeniu abonamentu zakupionego przed 21.11

Chodzi mi o koszt zakupu smarta rocznego, aktualnie to cena 49 zł na 12 miesięcy. Kiedyś pod koniec roku robili promocje cenowe, ciekawa jestem czy coś się komuś obiło o uszy, że znów ma być podobna promocja.

Mam jeszcze aktywny smart i z automatu mi poszła cena paczkomatu na 9,99 zł, zresztą pisali o tym, że będą sami dźwigać w ofertach już wystawionych.

no tak, od 21.11 od godziny 9:00 cena zakupu smarta będzie za 59,90 zł, a do 8:59 jest stara cena za 49zł oraz pozostaje stary limit do zakupów aby wysyłka była darmowa od 40zł. Więc jak aktywujesz ostatniego dnia nowy abonament to będziesz miała wysyłkę od 40zł do ok.21.11.2023, a jak aktywujesz za nową cenę to już będziesz miała wysyłkę darmową od 45zł punkty, a kuriera od 65zł.

a czy maja smarta do kwietnia moge sobie jeszcze o rok przedluzycwg starych zasad?  bo nigdzie nie widze opcji przedluzenia na moim koncie

pewnie by wszedł jakiś kod/y z promocji, konkursów. Ja sobie np przedłużyłem kodami za punkty shell Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7062005 Napisano: 20.11.2022 14:32:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

Działa Wam loteria w apce Coli?

już wczoraj przed 20 niebyło możliwości zagrania w loterie świąteczną  Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7060703 Napisano: 15.11.2022 21:39:41 w WC - rozmowy o wszystkim
bezaczek7 napisał(a):

halliday napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Czy komuś coś wiadomo na temat promocji na zakup smarta na allegro? Bywały promocje 10zł taniej przy zakupie w danym okresie.

od 21.11 cena idzie w górę i będzie trzeba kupić za 45zł aby odebrać w punkcie, a kurier będzie od 65zł. Więc lepiej nie czekać z zakupem bo osoby które mają aktywny smart to ceny w górę za wysyłkę pójdą po zakończeniu abonamentu zakupionego przed 21.11

Chodzi mi o koszt zakupu smarta rocznego, aktualnie to cena 49 zł na 12 miesięcy. Kiedyś pod koniec roku robili promocje cenowe, ciekawa jestem czy coś się komuś obiło o uszy, że znów ma być podobna promocja.

Mam jeszcze aktywny smart i z automatu mi poszła cena paczkomatu na 9,99 zł, zresztą pisali o tym, że będą sami dźwigać w ofertach już wystawionych.

no tak, od 21.11 od godziny 9:00 cena zakupu smarta będzie za 59,90 zł, a do 8:59 jest stara cena za 49zł oraz pozostaje stary limit do zakupów aby wysyłka była darmowa od 40zł. Więc jak aktywujesz ostatniego dnia nowy abonament to będziesz miała wysyłkę od 40zł do ok.21.11.2023, a jak aktywujesz za nową cenę to już będziesz miała wysyłkę darmową od 45zł punkty, a kuriera od 65zł. Wyświetl w wątku >>

halliday

#7060567 Napisano: 15.11.2022 16:24:51 w WC - rozmowy o wszystkim
bezaczek7 napisał(a):

od 21.11 cena idzie w górę i będzie trzeba kupić za 45zł aby odebrać w punkcie, a kurier będzie od 65zł. Więc lepiej nie czekać z zakupem bo osoby które mają aktywny smart to ceny w górę za wysyłkę pójdą po zakończeniu abonamentu zakupionego przed 21.11 Wyświetl w wątku >>

halliday

#7060127 Napisano: 14.11.2022 11:23:05 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
iszhara napisał(a):

W jakiej cenie jest kawa Prima Aroma Gold 1 kg w Biedronce ?  emotka

prawdopodobnie 39,99zł za 900g Wyświetl w wątku >>
1 iszhara 0

halliday

#7059804 Napisano: 11.11.2022 14:20:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy komuś udało się zgłosić do konkursu rockstar przez stronę? Ponieważ za każdym razem mam błąd, pomimo ze podaje numer partii jak jest podane na stronie. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7058378 Napisano: 06.11.2022 16:56:35 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Posiadam kod Rtv euro agd 100zł i wymienię na ekod do biedronki o tej samej wartości lub allegro
Również posiadam kody 50zł do 4f do sklepów stacjonarnych i także wymienię na ekod do biedronki o tej samej wartości lub allegro
kod z kinder na opaskę zamiennię na ekod/y o wartości 200zł do biedronki lub allegro Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0

halliday

#7057474 Napisano: 02.11.2022 20:10:38 w Co można dostać gratis?
https://zwrotalpro.pl/#cashback
anialistopad napisał(a):

titinunu napisał(a):

Psst!… Ale promocja! Dzisiaj wystartowała wyjątkowa akcja cashback'owa, którą stworzyliśmy wraz z [url=https://www.faceb...p;__tn__=kK-R]Alpro! Wielki test Alpro Psst!... To Nie Mlek*, zupełnie za darmo. Jak? Wejdź na [url=https://l.faceboo...ps://zwrotalpro.pl/, poznaj szczegóły i sam sprawdź roślinną stronę mlek*!

Nie widzę informacji o tej akcji . Ja tylko tak mam?

https://zwrotalpro.pl/#cashback Wyświetl w wątku >>

halliday

#7057392 Napisano: 02.11.2022 14:18:33 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Karolaaajn napisał(a):

Skarby Serowara

kiedyś w lidlu były, więc może nadal jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7057286 Napisano: 02.11.2022 10:37:34 w Kupię...
kod z kinder na opaskę zamiennię na ekod/y o wartości 200zł do biedronki lub allegro Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7057283 Napisano: 02.11.2022 10:34:46 w SZUKAM....
czy w dino zakupię kapsułki e oraz optima do zwrotów? Jak tak to w jakich cenach? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6847917 Napisano: 04.03.2022 12:57:00 w Kupię...
kate86 napisał(a):

Kupię piniatę z wysyłką bezpośrednio od organizatora

już chyba po terminie na odesłania danych z ostatniego etapu, więc już nie ma możliwości bezpośredniej wysyłki od organizatora. Wyświetl w wątku >>
2 kate86, darog 0

halliday

#6847820 Napisano: 03.03.2022 19:54:49 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
notta napisał(a):

pc174 napisał(a):

domika napisał(a):

as32572 napisał(a):

pc174 napisał(a):

Poszukuję azjatyckich dań w kubku z Knorr: Shanghai, Bombay, Hong Kong.Widziałem tylko w Kauflandzie. Biedronka, Lidl, Netto, Dino - brak.Poszukuję również "Pasta pełna smaku".W Kauflandzie strasznie drogo, a w Netto złapałem ostatnią sztukę i tylko jeden rodzaj. Biedronka, Lidl, Dino - brak.

Carrefour

Potwierdzam.

A w jakich cenach? Nie wiecie może, czy mieszczą się w limicie? emotka

o jakim limicie mowa? 

do jakiej kwoty maksymalnie zwracają, bo jak kupisz za 8zł, a max zwracają 5z to otrzymasz tylko 5zł. Wyświetl w wątku >>
2 notta, pc174 0

halliday

#6847802 Napisano: 03.03.2022 19:01:20 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
pc174 napisał(a):

domika napisał(a):

as32572 napisał(a):

pc174 napisał(a):

Poszukuję azjatyckich dań w kubku z Knorr: Shanghai, Bombay, Hong Kong.Widziałem tylko w Kauflandzie. Biedronka, Lidl, Netto, Dino - brak.Poszukuję również "Pasta pełna smaku".W Kauflandzie strasznie drogo, a w Netto złapałem ostatnią sztukę i tylko jeden rodzaj. Biedronka, Lidl, Dino - brak.

Carrefour

Potwierdzam.

A w jakich cenach? Nie wiecie może, czy mieszczą się w limicie? emotka

jeśli chodzi o hipermarket to mieścił się w limicie na początku promocji, a czy przez ten czas cena poszła w górę tego nie wiem Wyświetl w wątku >>
1 pc174 0

halliday

#6847364 Napisano: 01.03.2022 22:44:36 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Zamienię piniatę wysłaną od organizatora za bon allegro, biedronka 50zł lub przelew 80zł Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6847102 Napisano: 28.02.2022 16:02:25 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Zamienię piniatę wysłaną od organizatora za bon allegro, biedronka 50zł Wyświetl w wątku >>
0 0