Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika halliday

halliday

#6806126 Napisano: 05.09.2021 20:26:47 w Co można dostać gratis?
Do osób które wygrały karty w kauflandzie coca cola karty edenred i jeszcze nie wydały jej mogę się zarejestrować w promocji mastercard i otrzymać bon o wartości 50zł do różnych sklepów internetowych. Wystarczy się zarejestrować, wybrać o jaki bon gramy i robić zakupy, gdy wydamy powyżej 50zł to po tygodniu będziemy mogli odebrać bon który wybraliśmy po rejestracji. https://bezcennechwile.mastercard.pl/ Wyświetl w wątku >>
2 Frama, nswe69 0

halliday

#6805980 Napisano: 04.09.2021 11:23:28 w DARMOWE minuty i startery
Nie masz jeszcze numeru w lajt mobile? A może wciąż zastanawiasz się czy warto przenieść numer
Dziś jest idealna okazja, żeby to zrobić
W dniach od 4 do 5 września 2021 możesz kupić starter za jedyne 1 PLN!
Wystarczy, że w formularzu zamówienia aktywujesz kod rabatowy: SZKOŁA a standardowa opłata za starter w wysokości 9 PLN zamieni się na 1 PLN!
To świetny czas na zmianę! Nie musisz się męczyć.
Dołącz do sieci klientów https://lajtmobile.pl/oferta/starter/

Czyli za 2zł otrzymujemy starter zarejestrowany, listem zwykłym i m
ożemy od razu wysyłać smsy premium i mamy na start 9zł, ważność konta można przedłużyć doładowaniem 1zł o 180dni lub od 10zł na rok. Starter działa na zasięgu Plusa Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

halliday

#6805941 Napisano: 03.09.2021 20:44:25 w SNICKERS
magdalena_g napisał(a):

Mam pytanko - czy jak wyskoczy komunikat "Podany numer paragonu został już użyty" to już po zgłoszeniu czy można to jeszcze odkręcić? Napisać do nich?

przecież mają od razu przy wysyłaniu paragonu skan paragonu, więc mogą zweryfikować czy dany paragon został wysłany dwa razy czy to dwa razy inne. Więc ja bym pisał do nich aby dodali moje zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6805637 Napisano: 02.09.2021 17:51:06 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
pc174 napisał(a):

Czy w internetowym Hebe dostajemy normalny paragon z kasy? Tam wychodzi najtaniej, ale nie mam sklepu pod nosem emotka

tak, jak ostatnio zamawiałem otrzymałem zwykły paragon jaki otrzymujemy w sklepie stacjonarnym. Wyświetl w wątku >>
1 pc174 0

halliday

#6805380 Napisano: 01.09.2021 20:15:09 w SZUKAM....
baxter napisał(a):

CZy jest aktualnie jakas loteria za nadanie paczki w paczkomacie? Cos mi się zdaje, że gdzie cos czytałam na ten temat emotka

tak jest zniżka do stacji benzynowej, ale nadanie musi być z aplikacji inpost albo ze strony szybkienadanie czy jakoś tak. Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

halliday

#6805179 Napisano: 01.09.2021 09:35:01 w Co można dostać gratis?
Kup 4 dowolne paczki Cheetos w sklepach żabka
Przy zakupie zeskanuj swoją aktywną aplikację żappka
Odbierz kod na T‑shirt Cheetos w karcie questu

Sprzedaż premiowa w sklepach Żabka trwa od 01.09.2021 roku do 14.09.2021 roku
lub do wyczerpania puli kodów (2000 sztuk), dotyczy zakupów z aktywną
aplikacją żappka. Jeden uczestnik może otrzymać tylko jeden kod. Wymiana
kodów na koszulki Cheetos do dnia 30.09.2021 roku. Szczegóły w REGULAMINIE. 4 paczki Cheetos, które uprawniają do otrzymania kodu na koszulkę to
zestaw rodzinny, nieprzeznaczony do spożycia dla jednej osoby.

https://cheetos.c...20d14d7976d09d87b036 Wyświetl w wątku >>

halliday

#6805176 Napisano: 01.09.2021 09:29:07 w Co można dostać gratis?
pionas napisał(a):

kachna1111
Błyśnij sprytem wysyłając paczkę z InPost - Paczkomaty, Kurier i lśniącym samochodem, który umyjesz ze zniżką na Circle K.

W tym tygodniu nadając przesyłkę przez InPost, otrzymasz gwarantowany rabat - z usługi Myjni w programie Podstawowym skorzystasz za jedyne 9,99 zł
https://paczkonadawanie.pl/

warto dopisać że tylko paczki nadane w aplikacji InPost Mobile lub na SzybkieNadania.pl biorą udział. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6805174 Napisano: 01.09.2021 09:27:59 w Co można dostać gratis?
https://wyprobujmajonezpudliszki.pl/

Promocja trwa od 01.09.2021 do 03.11.2021 roku.

Kup majonez Pudliszki 240 ml lub majonez Pudliszki 480 ml lub majonez Pudliszki 710 ml i zachowaj paragon

Wypełnij prawidłowo formularz zgłoszeniowy

Otrzymaj zwrot pieniędzy na wskazany rachunek bankowy Wyświetl w wątku >>
1 karkocka 0

halliday

#6805126 Napisano: 31.08.2021 22:15:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kukuleczka napisał(a):

Czy z Blikomani informowali już za ostatnie losowanie? Wg regulaminu powinni do wczoraj, a chyba nikt się nie chwalił wygraną, chyba że coś przegapiłam

masz na stronie wyniki. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6805017 Napisano: 31.08.2021 16:31:04 w SZUKAM....
slonecznik1309 napisał(a):

wygrałam zestaw kosmetyków Nivea z loterii emotka kiedy przychodzi jakieś info na emaila? bo otrzymałam tylko takie coś:
Już jutro kolejna edycja konkursu Sianokosy z Sielskim!  no-reply no-reply@sianokosy.pl   Tak jakby mieli podpiętą zwrotkę z innego konkursu ;( ktoś tak miał?

jak zostanie twój paragon zweryfikowany prawidłowo otrzymasz formularz do wypełnienia danych. Wyświetl w wątku >>

halliday

#6804991 Napisano: 31.08.2021 15:49:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawelkoo napisał(a):

psotka napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Nie mam  pojęcia z rana Hall's działał normalnie.

Uprzejmie donoszę,że karta do Lidla na 200 zł z Coca-Coli wchodzi na kasę bez problemu.Ale szybko się takie nagrody  wydaje:)

Fajnie, że wydałaś. Mój mąż wziął na zakupy i zgubił... najprawdopodobniej w sklepie jak wyciągał telefon z listą zakupów. Nikt nie oddał emotka  
Dowiadywaliśmy się w sklepie...
Tak mi żal... 200zł  emotka

Ale czy ktos skorzystał skoro pin sami ustawialiscie? Wtedy chyba karta jest bezuzyeczna. A obslugi pytaliscie?

Do karty z lidla nie ma kodu PIN. Jest po prostu kod kreskowy który się skanuje (nawet na kasie samoobsługowej) i normalnie się nią płaci.

kod pin znajduję się na karcie, ale jest potrzebny tylko do sprawdzenia salda na stronie lida. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6804850 Napisano: 30.08.2021 22:16:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś wygrał w kubusiu w dwóch innych lub więcej etapach na ten sam numer telefonu? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6804732 Napisano: 30.08.2021 15:59:45 w Smolar
iwona0103 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Pojawiła się zakładka z konkursem Knorr/Tortex z C4 emotka

Są podpięte emotka

ale smsów nie było? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6803738 Napisano: 25.08.2021 19:53:24 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

halliday napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

halliday napisał(a):

asantesana napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

wqrza mnie to co zrobiło OLX (ochronę kupujących) i że od kilku godzin ich przesyłki nie działają.

Ode mnie chcieli skan dowodu z obu stron i wyciąg z banku, przesłałam wszystko, zasłoniłam tylko nr dowodu, nie przeszłam weryfikacji, więc nie mogę nadawać paczek przez olx. Nie dam im skanu mojego dowodu z nr, niech się cmokną. 

chyba od sprzedaży powyżej 4000zł od każdego chcą.

no ode mnie takich rzeczy nie chcieli żebym mogła sprzedawać na OLX - normalnie sprzedaję.... Fakt, są to cenzurarele o wartości do 200 zł więc pewnie temu...

bo dopiero jak osiągniesz tą kwotę sprzedaży przez wysyłka OLX będą chcieli dowód, bo tak jest napisane w regulaminie.

Ja sprzedałam 3 drobne rzeczy przez wysyłkę olx, więc nie wiem o co im chodzi.

w regulaminie jest informacja ze mogę także zażądać w dowolnym momencie, ale przy małych kwotach nie wiem dlaczego zażądali dowodu. Wyświetl w wątku >>

halliday

#6803706 Napisano: 25.08.2021 17:34:35 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

halliday napisał(a):

asantesana napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

wqrza mnie to co zrobiło OLX (ochronę kupujących) i że od kilku godzin ich przesyłki nie działają.

Ode mnie chcieli skan dowodu z obu stron i wyciąg z banku, przesłałam wszystko, zasłoniłam tylko nr dowodu, nie przeszłam weryfikacji, więc nie mogę nadawać paczek przez olx. Nie dam im skanu mojego dowodu z nr, niech się cmokną. 

chyba od sprzedaży powyżej 4000zł od każdego chcą.

no ode mnie takich rzeczy nie chcieli żebym mogła sprzedawać na OLX - normalnie sprzedaję.... Fakt, są to cenzurarele o wartości do 200 zł więc pewnie temu...

bo dopiero jak osiągniesz tą kwotę sprzedaży przez wysyłka OLX będą chcieli dowód, bo tak jest napisane w regulaminie. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6803666 Napisano: 25.08.2021 16:07:12 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

chyba od sprzedaży powyżej 4000zł od każdego chcą. Wyświetl w wątku >>

halliday

#6802571 Napisano: 20.08.2021 13:22:07 w Konkursy firm tytoniowych
ludzka_istota napisał(a):

Gdzie znajdę informację, co zrobić z kodami z WINSTONów?

tutaj https://login.strefakonsumencka.pl/nowa Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6801135 Napisano: 13.08.2021 17:37:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

melancholia napisał(a):

Czy udało się komuś zapłacić gdzieś tą kartą podarunkową z konkursu Coca-Coli w Kaudlandzie? Chcialam w Dino, ale Pani powiedziała, że oni w ogóle nie obsługują takich kart. 

wszędzie płaciłam
zabka,lidl, biedronka, nawet ślimak z jedzeniem objazdowym 

a jak w żabce zapłacić? Bo u mnie jest tylko terminal duży na zbliżenie i panel z numerami, ale miejsca na przesunięcia tym paskiem magnetycznym nie znalazłem i kasjerka też nie potrafiła mi pokazać. A w innych sklepach płaciłem, ale musiałem kilka razy bo chyba za szybko przeciągałem. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6800960 Napisano: 13.08.2021 10:43:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Dzięki czyli może od razu aktywne oby bo nie chcę w sklepie mieć problemów:)Akurat z  Kauflanda nie wygrałam więc nie  wiem jak było tam.

w kauflandzie były karty płatnicze a nie sklepowe. I te karty docierały w piątek, a doładowanie dochodziło we wtorek.

Ale możesz sprawdzić czy doładowane na stronie lidla. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

halliday

#6798504 Napisano: 31.07.2021 23:15:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

undefined

ale ten obrazek nie jest z loterii Black, ale też chciałem wysłać ten numer co podajesz, ale dla pewności wysłałem zapytanie do nich. Wyświetl w wątku >>
0 0