Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika halliday

halliday

#6805637 Napisano: 02.09.2021 17:51:06 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
pc174 napisał(a):

Czy w internetowym Hebe dostajemy normalny paragon z kasy? Tam wychodzi najtaniej, ale nie mam sklepu pod nosem emotka

tak, jak ostatnio zamawiałem otrzymałem zwykły paragon jaki otrzymujemy w sklepie stacjonarnym. Wyświetl w wątku >>
1 pc174 0

halliday

#6805380 Napisano: 01.09.2021 20:15:09 w SZUKAM....
baxter napisał(a):

CZy jest aktualnie jakas loteria za nadanie paczki w paczkomacie? Cos mi się zdaje, że gdzie cos czytałam na ten temat emotka

tak jest zniżka do stacji benzynowej, ale nadanie musi być z aplikacji inpost albo ze strony szybkienadanie czy jakoś tak. Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

halliday

#6805179 Napisano: 01.09.2021 09:35:01 w Co można dostać gratis?
Kup 4 dowolne paczki Cheetos w sklepach żabka
Przy zakupie zeskanuj swoją aktywną aplikację żappka
Odbierz kod na T‑shirt Cheetos w karcie questu

Sprzedaż premiowa w sklepach Żabka trwa od 01.09.2021 roku do 14.09.2021 roku
lub do wyczerpania puli kodów (2000 sztuk), dotyczy zakupów z aktywną
aplikacją żappka. Jeden uczestnik może otrzymać tylko jeden kod. Wymiana
kodów na koszulki Cheetos do dnia 30.09.2021 roku. Szczegóły w REGULAMINIE. 4 paczki Cheetos, które uprawniają do otrzymania kodu na koszulkę to
zestaw rodzinny, nieprzeznaczony do spożycia dla jednej osoby.

https://cheetos.c...20d14d7976d09d87b036 Wyświetl w wątku >>

halliday

#6805176 Napisano: 01.09.2021 09:29:07 w Co można dostać gratis?
pionas napisał(a):

kachna1111
Błyśnij sprytem wysyłając paczkę z InPost - Paczkomaty, Kurier i lśniącym samochodem, który umyjesz ze zniżką na Circle K.

W tym tygodniu nadając przesyłkę przez InPost, otrzymasz gwarantowany rabat - z usługi Myjni w programie Podstawowym skorzystasz za jedyne 9,99 zł
https://paczkonadawanie.pl/

warto dopisać że tylko paczki nadane w aplikacji InPost Mobile lub na SzybkieNadania.pl biorą udział. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6805174 Napisano: 01.09.2021 09:27:59 w Co można dostać gratis?
https://wyprobujmajonezpudliszki.pl/

Promocja trwa od 01.09.2021 do 03.11.2021 roku.

Kup majonez Pudliszki 240 ml lub majonez Pudliszki 480 ml lub majonez Pudliszki 710 ml i zachowaj paragon

Wypełnij prawidłowo formularz zgłoszeniowy

Otrzymaj zwrot pieniędzy na wskazany rachunek bankowy Wyświetl w wątku >>
1 karkocka 0

halliday

#6805126 Napisano: 31.08.2021 22:15:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kukuleczka napisał(a):

Czy z Blikomani informowali już za ostatnie losowanie? Wg regulaminu powinni do wczoraj, a chyba nikt się nie chwalił wygraną, chyba że coś przegapiłam

masz na stronie wyniki. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6805017 Napisano: 31.08.2021 16:31:04 w SZUKAM....
slonecznik1309 napisał(a):

wygrałam zestaw kosmetyków Nivea z loterii emotka kiedy przychodzi jakieś info na emaila? bo otrzymałam tylko takie coś:
Już jutro kolejna edycja konkursu Sianokosy z Sielskim!  no-reply no-reply@sianokosy.pl   Tak jakby mieli podpiętą zwrotkę z innego konkursu ;( ktoś tak miał?

jak zostanie twój paragon zweryfikowany prawidłowo otrzymasz formularz do wypełnienia danych. Wyświetl w wątku >>

halliday

#6804991 Napisano: 31.08.2021 15:49:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawelkoo napisał(a):

psotka napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Nie mam  pojęcia z rana Hall's działał normalnie.

Uprzejmie donoszę,że karta do Lidla na 200 zł z Coca-Coli wchodzi na kasę bez problemu.Ale szybko się takie nagrody  wydaje:)

Fajnie, że wydałaś. Mój mąż wziął na zakupy i zgubił... najprawdopodobniej w sklepie jak wyciągał telefon z listą zakupów. Nikt nie oddał emotka  
Dowiadywaliśmy się w sklepie...
Tak mi żal... 200zł  emotka

Ale czy ktos skorzystał skoro pin sami ustawialiscie? Wtedy chyba karta jest bezuzyeczna. A obslugi pytaliscie?

Do karty z lidla nie ma kodu PIN. Jest po prostu kod kreskowy który się skanuje (nawet na kasie samoobsługowej) i normalnie się nią płaci.

kod pin znajduję się na karcie, ale jest potrzebny tylko do sprawdzenia salda na stronie lida. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6804850 Napisano: 30.08.2021 22:16:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś wygrał w kubusiu w dwóch innych lub więcej etapach na ten sam numer telefonu? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6804732 Napisano: 30.08.2021 15:59:45 w Smolar
iwona0103 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Pojawiła się zakładka z konkursem Knorr/Tortex z C4 emotka

Są podpięte emotka

ale smsów nie było? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6803738 Napisano: 25.08.2021 19:53:24 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

halliday napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

halliday napisał(a):

asantesana napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

wqrza mnie to co zrobiło OLX (ochronę kupujących) i że od kilku godzin ich przesyłki nie działają.

Ode mnie chcieli skan dowodu z obu stron i wyciąg z banku, przesłałam wszystko, zasłoniłam tylko nr dowodu, nie przeszłam weryfikacji, więc nie mogę nadawać paczek przez olx. Nie dam im skanu mojego dowodu z nr, niech się cmokną. 

chyba od sprzedaży powyżej 4000zł od każdego chcą.

no ode mnie takich rzeczy nie chcieli żebym mogła sprzedawać na OLX - normalnie sprzedaję.... Fakt, są to cenzurarele o wartości do 200 zł więc pewnie temu...

bo dopiero jak osiągniesz tą kwotę sprzedaży przez wysyłka OLX będą chcieli dowód, bo tak jest napisane w regulaminie.

Ja sprzedałam 3 drobne rzeczy przez wysyłkę olx, więc nie wiem o co im chodzi.

w regulaminie jest informacja ze mogę także zażądać w dowolnym momencie, ale przy małych kwotach nie wiem dlaczego zażądali dowodu. Wyświetl w wątku >>

halliday

#6803706 Napisano: 25.08.2021 17:34:35 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

halliday napisał(a):

asantesana napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

wqrza mnie to co zrobiło OLX (ochronę kupujących) i że od kilku godzin ich przesyłki nie działają.

Ode mnie chcieli skan dowodu z obu stron i wyciąg z banku, przesłałam wszystko, zasłoniłam tylko nr dowodu, nie przeszłam weryfikacji, więc nie mogę nadawać paczek przez olx. Nie dam im skanu mojego dowodu z nr, niech się cmokną. 

chyba od sprzedaży powyżej 4000zł od każdego chcą.

no ode mnie takich rzeczy nie chcieli żebym mogła sprzedawać na OLX - normalnie sprzedaję.... Fakt, są to cenzurarele o wartości do 200 zł więc pewnie temu...

bo dopiero jak osiągniesz tą kwotę sprzedaży przez wysyłka OLX będą chcieli dowód, bo tak jest napisane w regulaminie. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6803666 Napisano: 25.08.2021 16:07:12 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

chyba od sprzedaży powyżej 4000zł od każdego chcą. Wyświetl w wątku >>

halliday

#6802571 Napisano: 20.08.2021 13:22:07 w Konkursy firm tytoniowych
ludzka_istota napisał(a):

Gdzie znajdę informację, co zrobić z kodami z WINSTONów?

tutaj https://login.strefakonsumencka.pl/nowa Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6801135 Napisano: 13.08.2021 17:37:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

melancholia napisał(a):

Czy udało się komuś zapłacić gdzieś tą kartą podarunkową z konkursu Coca-Coli w Kaudlandzie? Chcialam w Dino, ale Pani powiedziała, że oni w ogóle nie obsługują takich kart. 

wszędzie płaciłam
zabka,lidl, biedronka, nawet ślimak z jedzeniem objazdowym 

a jak w żabce zapłacić? Bo u mnie jest tylko terminal duży na zbliżenie i panel z numerami, ale miejsca na przesunięcia tym paskiem magnetycznym nie znalazłem i kasjerka też nie potrafiła mi pokazać. A w innych sklepach płaciłem, ale musiałem kilka razy bo chyba za szybko przeciągałem. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6800960 Napisano: 13.08.2021 10:43:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Dzięki czyli może od razu aktywne oby bo nie chcę w sklepie mieć problemów:)Akurat z  Kauflanda nie wygrałam więc nie  wiem jak było tam.

w kauflandzie były karty płatnicze a nie sklepowe. I te karty docierały w piątek, a doładowanie dochodziło we wtorek.

Ale możesz sprawdzić czy doładowane na stronie lidla. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

halliday

#6798504 Napisano: 31.07.2021 23:15:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

undefined

ale ten obrazek nie jest z loterii Black, ale też chciałem wysłać ten numer co podajesz, ale dla pewności wysłałem zapytanie do nich. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6798496 Napisano: 31.07.2021 22:44:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

halliday napisał(a):

lachoca1 napisał(a):

Proszę o pomoc chodzi mi o loterie black gdzie chcą jakieś numery systemowe a na paragonie z Lidla czegoś takiego nie ma. Powie ktoś co mam podać z paragonu Lidla?

trzeba wysłać numer który jest od razu pod słowem SUMA PLN i jest przed #

Fortis z Lidla chce numer paragonu, te cyfry po nr: 
Na poziomie godziny 

dostałem odpowiedź o Fortis ze z paragonu z lidla mam wysłać ten numer pod SUMA, dostali scan mojego paragonu i wskazali numer który jest pod suma pln. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6798491 Napisano: 31.07.2021 22:20:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lachoca1 napisał(a):

Proszę o pomoc chodzi mi o loterie black gdzie chcą jakieś numery systemowe a na paragonie z Lidla czegoś takiego nie ma. Powie ktoś co mam podać z paragonu Lidla?

trzeba wysłać numer który jest od razu pod słowem SUMA PLN i jest przed # Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6797108 Napisano: 23.07.2021 15:47:58 w Czy informują/ informowali?
taylors napisał(a):

Lidl- coca cola który wczoraj informował wysyla info o pozytywnej weryfikacji? 

z tej agencji nie ma co liczyć na maila z pozytywną weryfikacją. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0