Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika halliday

halliday

#6751979 Napisano: 14.12.2020 12:59:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

@niewyspanamama napisał(a): Milka emotka  już 2 raz emotka  ( info wczoraj) emotka   emotka

z jakiego konkursu? Wyświetl w wątku >>

halliday

#6751932 Napisano: 14.12.2020 11:29:41 w Wkurza mnie...
inska napisał(a):

superloser napisał(a):

Kiedys kilka godz zmarnowalismy na szukanie sklepow ABC ...

w zeszłym tygodniu objechałam 7 lokalizacji z ich strony - nie ma tam żadnych abc, w jednym miejscu powiedzieli że to jest abc ale "zależy do czego" i do konkursu jednak nie...

pewnie ten sklep był dobry, tylko pracownik nie wiedział o co chodzi w konkursie. Organizatorzy pewnie biorą listę sklepów z strony abc, więc na twoim miejscu bym kupił tam jak mają produkty konkursowe i wysłał smsa. Wyświetl w wątku >>

halliday

#6751725 Napisano: 12.12.2020 18:01:25 w WC - rozmowy o wszystkim
kuleczkar napisał(a):

Mam 2 nagrody dnia z circle k, niestety u mnie nie da się ich odebrać. Gumy Halls do jutra do 10 i soczek do pn do 10. Mogę przesłać smsy z linkiem do odbioru jak ktoś chce- może komuś uda się odebrać. Dla pierwszego chętnego... 

halls jest do poniedziałku ok 10:00, tymbark do wtorku też ok 10:00 Wyświetl w wątku >>
1 kuleczkar 0

halliday

#6751010 Napisano: 09.12.2020 19:58:59 w SZUKAM....
anaesth napisał(a):

halliday napisał(a):

anaesth napisał(a):

Czy ktoś z Was miał może taką sytuację, że płacił na Allegro e-kartą podarunkową i dokonał zwrotu towaru lub anulował zakup?

mi sprzedawca anulował bo towaru nie miał, to bon został dodany do konta z tą samą ważnością co był pierwszy bon.

Czy możesz mi napisać, gdzie szukać tego bonu? Długo się czeka na zwrot? Miałam dopłatę i to, co zapłaciłam Blikiem, mam już na koncie, a reszta pewnie wróci w formie bonu...

jak dobrze pamiętam to w zakładce kupony i monety, a kupon pojawił się szybko po zwrocie. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6750998 Napisano: 09.12.2020 19:04:31 w SZUKAM....
anaesth napisał(a):

Czy ktoś z Was miał może taką sytuację, że płacił na Allegro e-kartą podarunkową i dokonał zwrotu towaru lub anulował zakup?

mi sprzedawca anulował bo towaru nie miał, to bon został dodany do konta z tą samą ważnością co był pierwszy bon. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6750915 Napisano: 09.12.2020 13:53:29 w Giełda Kodów ; )
Posiadam kody z coca coli i bakusia, a szukam kodów z sprite. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6750914 Napisano: 09.12.2020 13:51:56 w SZUKAM....
kreatia napisał(a):

a, dzięki halliday, myślałam, że pisałaś do olabas emotka  ja też tylko t-m (niestety) 

a myślałem ze chodziło ci aby był tani w utrzymaniu ważność konta. Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

halliday

#6750886 Napisano: 09.12.2020 12:42:09 w SZUKAM....
olabas napisał(a):

halliday napisał(a):

kreatia napisał(a):

olabas napisał(a):

kreatia napisał(a):

olabas napisał(a):

Chciałabym kupić sobie starter T-Mobile, żeby wziąć udział w ich konkursie, ale całe życie używałam abonamentu i nie wiem, jak to działa emotka  Czy jest opcja, w której nie musiałabym robić regularnych doładowań?

słodko  emotka
idziesz np. do żabki i kupujesz starter, resjestrujesz go tam lub za pomocą bankowości (niektóre banki dają taką możliwość) i voila. jeśli chodzi o doładowanie to trzeba to robić jak kończy się ważność konta, np. co 3 miesiące albo szukać promek (w t-mobile jest słabo z ważnością konta). napisz na pw jakby co, pomogę   emotka

https://www.t-mobile.pl/c/na-karte/pl

A ta oferta na S na samym dole? Naprawdę wystarczy w niej zrobić jedno doładowanie na rok?

oferta S jest bez limitu -> zmuszają Cię do regularnych, comiesięcznych doładowań.
też się nie znam za bardzo na ofertach t-m, ale też zamierzam coś w najbliższym czasie kupować, więc niedługo będę myślała.
widzę tu coś fajnego, co się może przydać: Rok ważności konta za 20 zł

ja polecam https://lajtmobil...owienie/kup-starter/ po doładowaniu za 1zł konto jest wydłużane o pół roku, a jak ktoś chce od razu rok to 10zł, te kwoty doładowania pozostają do naszej dyspozycji.

Rejestracja numeru polega na uzupełnieniu formularza i wysłania przelewu 1zł dla potwierdzenia danych. Ta 1zł idzie na konto numeru który jest rejestrowany.

Starter kosztuje 9zł + 1zł wysyłka, starter działa na nadajnikach plusa.

Ale też możemy przenieść numer z innej sieci i także wszystko online wystarczy wypełnić formularz do przeniesienia numeru i przelać 1zł aby potwierdzić dane z starej sieci i jak się zgadzają otrzymamy za darmo listem starter z tym numerem.

Jak ktoś nie ma numerów do przeniesienia to polecam zamówić 3 darmowe startery w sieci lyca mobile https://www.lycamobile.pl/pl/checkout/ które trzeba zarejestrować w punktach lub sklepach i wtedy możemy od razu przenieść do lajt mobile.

Lyca mobile nie polecam do konkursów bo nie można słać smsów premium!

Ale to musi być T-mobile, bo chodzi konkretnie o ich konkurs emotka

tak, wiem ze ty chciałaś do konkursu t-mobile, ale ja się nie znam na ich ofercie. A myślałem ze kreatia chcę starter obojętnie jakiej sieci do konkursów. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6750879 Napisano: 09.12.2020 12:26:58 w SZUKAM....
kreatia napisał(a):

olabas napisał(a):

kreatia napisał(a):

olabas napisał(a):

Chciałabym kupić sobie starter T-Mobile, żeby wziąć udział w ich konkursie, ale całe życie używałam abonamentu i nie wiem, jak to działa emotka  Czy jest opcja, w której nie musiałabym robić regularnych doładowań?

słodko  emotka
idziesz np. do żabki i kupujesz starter, resjestrujesz go tam lub za pomocą bankowości (niektóre banki dają taką możliwość) i voila. jeśli chodzi o doładowanie to trzeba to robić jak kończy się ważność konta, np. co 3 miesiące albo szukać promek (w t-mobile jest słabo z ważnością konta). napisz na pw jakby co, pomogę   emotka

https://www.t-mobile.pl/c/na-karte/pl

A ta oferta na S na samym dole? Naprawdę wystarczy w niej zrobić jedno doładowanie na rok?

oferta S jest bez limitu -> zmuszają Cię do regularnych, comiesięcznych doładowań.
też się nie znam za bardzo na ofertach t-m, ale też zamierzam coś w najbliższym czasie kupować, więc niedługo będę myślała.
widzę tu coś fajnego, co się może przydać: Rok ważności konta za 20 zł

ja polecam https://lajtmobil...owienie/kup-starter/ po doładowaniu za 1zł konto jest wydłużane o pół roku, a jak ktoś chce od razu rok to 10zł, te kwoty doładowania pozostają do naszej dyspozycji.

Rejestracja numeru polega na uzupełnieniu formularza i wysłania przelewu 1zł dla potwierdzenia danych. Ta 1zł idzie na konto numeru który jest rejestrowany.

Starter kosztuje 9zł + 1zł wysyłka, starter działa na nadajnikach plusa.

Ale też możemy przenieść numer z innej sieci i także wszystko online wystarczy wypełnić formularz do przeniesienia numeru i przelać 1zł aby potwierdzić dane z starej sieci i jak się zgadzają otrzymamy za darmo listem starter z tym numerem.

Jak ktoś nie ma numerów do przeniesienia to polecam zamówić 3 darmowe startery w sieci lyca mobile https://www.lycamobile.pl/pl/checkout/ które trzeba zarejestrować w punktach lub sklepach i wtedy możemy od razu przenieść do lajt mobile.

Lyca mobile nie polecam do konkursów bo nie można słać smsów premium! Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6750775 Napisano: 08.12.2020 23:47:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

kalinea napisał(a):

Ktoś już kupował Tchibo w Dino? Jak to wygląda cenowo?

U mnie do kitu... 500 g - 13,99 zł. + granulowana 50 g - 5,99 zł. to najtańsza wersja...  emotka  /ewentualnie można kipić 3 x 5,99 zł., ale to ten malutki słoik/

a czy jest Kawa ziarnista TCHIBO Exclusive i w jakiej cenie? Ponieważ Tchibo family mnie nie interesuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6750661 Napisano: 08.12.2020 16:21:08 w Konkursy firm tytoniowych
tomasz3 napisał(a):

izkak napisał(a):

kraspi napisał(a):

Jak długo czekacie na maila/sms z tymczasowym/pierwszym hasłem do logowania. Znajomy się rejestrował z linka camela w czwartek 3 grudnia i do dzisiaj hasła nie ma a konto założone tylko nie ma się jak logować.

Ja dostałam natychmiast - w ciągu minuty od rejestracji. Na stronie jest chyba mail do kontaktu z nimi, niech znajomy wyśle im wiadomość, że nie dostał kodu emotka

nie wiem jak to możliwe bo ja kilka osób rejestrowałem i z kilkoma pisałem i zawsze emaila najwcześniej dochodzą następnego dnia.
jaki jest Twój sekret? gdzie masz pocztę onet.gmail? o którje godzinie tak szybko dostałaś hasło?

rejestracja po przez EDO App jest natychmiastowa i od razu po rejestracji można korzystać z strony. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6750360 Napisano: 07.12.2020 16:33:01 w Konkursy firm tytoniowych
tomasz3 napisał(a):

A jest jakiś czas ważności tego konkursu z Camel? nie widziałem w regulaminie daty granicznej.
Chodzi o w ogóle o wklepywanie kodów ,polecanie itd. do kiedy to trwa? do zakończenia nagród?

program trwa do 15 lutego. Wyświetl w wątku >>
1 tomasz3 0

halliday

#6749830 Napisano: 04.12.2020 17:34:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

Czy przy wygranym 50 zl z potrojne wygrywanie podajecie nr dowodu osobistego? 

a sprawdzałaś co oznacza 2 przy informacji o dowodzie? Jak nie to powiem ci ze jest informacja ze przy wygraniu nagrody rzeczowej trzeba podać numer dowodu, a bon to nie jest nagroda rzeczowa. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6749448 Napisano: 03.12.2020 10:49:55 w SZUKAM....
adriannaa napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

ita1987 napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

Czy ktoś może wie jak to jest... OLX-kupujący zapłacił za przedmiot z przesyłką olx za 1 zł do paczkomatu. Czyli pieniążki mają być przelane po tym jak odbierze przesyłkę. Ale co w przypadku, gdy nie odbierze przesyłki z paczkomatu. Ile muszę wtedy zapłacić za odbiór swojej przesyłki? 1 zł ?

dziekuje, to mnie uspokoiło bo ostatnio masa ludzi kupuje i nie odbiera paczek i mocno mnie to denerwuje;)

Ostatnio z Inpostem jest taki problem, że jeśli ktoś pobrał wcześniej aplikację i nawet ją usunął to od tego momentu przestaje dostawać smsy z informacją, że paczka dotarła i kodem odbioru, ja wysyłałam ostatnio przez olx i właśnie kilka osób pisało do mnie, że na śledzeniu pokazuje im, że paczka już jest dobę w paczkomacie a nie dostali żadnej informacji, że już tam dotarła, dzwoniłam na infolinię właśnie mi pani wyjaśniła jak to działa

Wystarczy aktywować ponowne smsy pod linkiem https://inpost.pl/powiadomienia-sms Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6749380 Napisano: 02.12.2020 23:15:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

kupiłam do konkursu Glade a na paragonie mam odś.pow.brise.300  czy zakup jest ok czy muszę latać po pieczątkę?

brise to ich dawna nazwa, więc myślę ze nie powinno być problemu. Wyświetl w wątku >>
1 sylwika76 0

halliday

#6749377 Napisano: 02.12.2020 23:13:58 w SZUKAM....
kejm napisał(a):

Czy podpowie mi ktoś jaki starter play można kupić żeby działał w smartwatchu garett? Mam jedna ale nie działa, a na infolinii play nie wiedzą. 

możesz kupić starter fakt mobile lub startery play do rozmów, nie do internetu. Czyli np play odNowa Wyświetl w wątku >>
1 kejm 0

halliday

#6749178 Napisano: 02.12.2020 12:52:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

dalej się dziwicie że większość się nie chwali wygranymi?
napisałam że wygrałam 4 razy w nestle dostałam łapke w dół  emotka

ja dałem łapkę w dół,  gdyż regulamin pozwala wygrać tylko 3 nagrody, więc informacja jest wprowadzenie w błąd, albo wygrane są na kilku kontach, a pytanie miało na celu dowiedzenie się czy można wygrać na to konto kilka razy czy tylko raz mimo podania w regulaminie ze można wygrać 3 razy. Wyświetl w wątku >>

halliday

#6748425 Napisano: 30.11.2020 10:37:30 w DARMOWE minuty i startery
sylzab2294 napisał(a):

halliday napisał(a):

halliday napisał(a):

https://lajtmobil...owienie/kup-starter/

Starter za 1zł + 1zł wysyłka można kupić max 10szt czyli przy zakupie 10szt zapłacimy 11zł razem z wysyłką.

Rejestracja startera polega na wypełnieniu formularzu na ich stronie po otrzymaniu startera i przelania przelewem min.1zł które zostanie dopisane do konta startera (można wszystkie startery zarejestrować jednym przelewem 1zł czyli do każdego startera zostanie dodane np. po 10gr)

Z startera możemy od razu wysłać smsa premium po rejestracji. Na każdym starterze powinno być na starter 9zł.

Dodatkowo możemy otrzymać darmowe doładowania za granie w grę na telefonie https://lajtmobil.../gra-inoichi-runner/

cały czas trwa promocja.
A numery w tej sieci rozpoczynają się od 737, 727 lub 459. A dodam do niedawna w agencji Smolar większość nagród wpadało na numery zaczynające się na 737.
Numer jest tani w utrzymaniu bo doładowanie 1zł przedłuża konto o pół roku.

Cena starteru 9 zł, a nie złotówka.... emotka

tak, dzisiaj już 9zł, wczoraj jeszcze były po 1zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6748284 Napisano: 29.11.2020 14:11:15 w DARMOWE minuty i startery
halliday napisał(a):

https://lajtmobil...owienie/kup-starter/

Starter za 1zł + 1zł wysyłka można kupić max 10szt czyli przy zakupie 10szt zapłacimy 11zł razem z wysyłką.

Rejestracja startera polega na wypełnieniu formularzu na ich stronie po otrzymaniu startera i przelania przelewem min.1zł które zostanie dopisane do konta startera (można wszystkie startery zarejestrować jednym przelewem 1zł czyli do każdego startera zostanie dodane np. po 10gr)

Z startera możemy od razu wysłać smsa premium po rejestracji. Na każdym starterze powinno być na starter 9zł.

Dodatkowo możemy otrzymać darmowe doładowania za granie w grę na telefonie https://lajtmobil.../gra-inoichi-runner/

cały czas trwa promocja.
A numery w tej sieci rozpoczynają się od 737, 727 lub 459. A dodam do niedawna w agencji Smolar większość nagród wpadało na numery zaczynające się na 737.
Numer jest tani w utrzymaniu bo doładowanie 1zł przedłuża konto o pół roku. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6748282 Napisano: 29.11.2020 14:07:44 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Czemu nie mogę płacić kartą mBank prepaid z konkursu Tchibo Smolar w internecie?
Czy odblokowanie tej transakcji wymaga najpierw płatności z pinem w sklepie? 

Kartami prepaid mbanku nie można chyba płacić online

chyba można ale trzeba je jakoś odblokować, ponieważ w innym konkursie gdzie były do wygrania karty z mbank dodawali regulamin tej karty i była informacja o płaceniu przez internet ale nigdy nie udało mi się zapłacić, a nie dzwoniłem na infolinie aby mi odblokowali. Wyświetl w wątku >>
0 0