Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika halliday

halliday

#6739298 Napisano: 26.10.2020 19:41:56 w SZUKAM....
tadziowa napisał(a):

Szukam za jakie dni informował dzisiaj Develey (unikalnie napakowane)?

10.10.2020 i za wczoraj. Wyświetl w wątku >>
1 tadziowa 0

halliday

#6738965 Napisano: 25.10.2020 12:29:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aniolka2310 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

na jakie jeszcze maile przychodzi potwierdzenie z Wawel czekolady? Wiem, że na interię i onet, a na jakie jeszcze?

męczę teraz jakąś odpowiedź na skrzynkę z gmaila, to zaraz* dam znać czy doszło emotka

*jak coś uklepię emotka

jokan zgłoszenie poszło, email na gmaila przyszedł emotka

Waszym zdaniem to oznacza, że jeśli wysłałam zgłoszenie i zwrotka na Gmaila nie przyszła to oni tego zgłoszenia nie dostali? 
Uwielbiam takie konkursy  emotka Później będę się zastanawiać czy po prostu nie wygrałam czy też na mojego maila nie dochodzą od nich wiadomości  emotka

zgłoszenie dostali, ale jak nie dostałaś maile z potwierdzeniem, to zapewne z wygraną także nie dojdzie. Wyświetl w wątku >>

halliday

#6738947 Napisano: 25.10.2020 11:15:20 w Giełda Kodów ; )
2 kody na kawę z lotos za 1gr/szt zamienię na 1 kod z batonów lion lub z lecha.
2 kody na napój energetyczny Dynamo z lotos za 1gr zamienię na 1 kod z batonów lion  lub z lecha. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6738946 Napisano: 25.10.2020 11:14:46 w Paragony na trwające konkursy
Za paragon/y na 8 rolek papier regina dam kod do pyszne . pl za 10zł przy zakupie za 30zł lub 1 kod do empiku . com 10zł taniej przy 50zł tylko na produkty z magazynu empik. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6738859 Napisano: 24.10.2020 18:51:01 w Smolar
to tylko propozycja dla osób które uważają ze dany numer telefonu po wygranej zostaje zablokowany, a tym sposobem podaje nowy numer który jeszcze nie wygrał i według nich więcej szans na wygraną.

Ja zawsze gram na numery i e-maile które posiadam. Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

halliday

#6738825 Napisano: 24.10.2020 15:13:15 w Paragony na trwające konkursy
Za paragon/y na 8 rolek papier regina dam kod do pyszne . pl za 10zł przy zakupie za 30zł lub 1 kod do empiku . com 10zł taniej przy 50zł tylko na produkty z magazynu empik. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6738824 Napisano: 24.10.2020 15:11:10 w Giełda Kodów ; )
2 kody na kawę z lotos za 1gr/szt zamienię na 1 kod z batonów lion lub z lecha.
1 kod na napój energetyczny Dynamo z lotos za 1gr zamienię na 1 kod z batonów lion  lub z lecha. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6738810 Napisano: 24.10.2020 12:36:34 w Smolar
pikawka napisał(a):

halliday napisał(a):

pikawka napisał(a):

superloser napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

halliday napisał(a):

kalinea napisał(a):

Rozumiem ze jak spaliłam numer u Smolara W jednym konkursie to w żadnym innym konkursie już na niego nie wygram?

tego nie wiadomo, ale ja bym na wszelki wypadek kupił nowy numer.

Potwierdzam, wygrywam u Smolara na ten sam numer od 11 lat, również główne. To naprawdę porządna, normalna i wiarygodna agencja, gdzie wszytko jest przejrzyste, przychodzi potwierdzenie na maila o zgłoszeniu, następnie potwierdzenie o pozytywnej weryfikacji, są wyniki dla niecierpliwych na stronie i zawsze podaje się numer paragonu  (nie tak jak w pewnej popularnej innej agencji, gdzie zgłoszenia są zawsze bez numeru, ludzie wysyłają zachęceni tym faktem po kilkanaście zgłoszeń, potem przy weryfikacji nie mają tych paragonów, a nagrody niewydane pozostają do dyspozycji organizatora), czego chcieć więcej? No i jeszcze jedno - z losowań nagród Smolara można też oglądać filmiki i ... zawsze odbierają telefony i pomagają. Nawet jeśli czasami coś tam się zdarzy, to i tak dla mnie (każdy ma oczywiście prawo do swojego zdania i nie chcę tu wywoływać kilometrowych dyskusji, jedynie odpowiadam na pytanie) to jest najlepsza agencja i myślę, że spokojnie możesz zachować ten sam numer.

I mozna grac bez numeru telefonu i adresu email  emotka

No nie wiem.... bo niby jak Cię poinformują jak wygrasz auto np. w groszku.... 

filmik z losowania obejrzysz.

Tak. i oddzwonię z innego numeru... przepraszam to ja wygrałam, zgłaszam się! Tylko tamten numer mi się zapodział

jak w regulaminie nie jest zapisane ze będą informować poprzez rozmowę telefoniczną i ze trzeba odebrać przy iluś tam próbach to nie potrzebny jest prawdziwy numer. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6738748 Napisano: 23.10.2020 21:45:01 w Smolar
pikawka napisał(a):

superloser napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

halliday napisał(a):

kalinea napisał(a):

Rozumiem ze jak spaliłam numer u Smolara W jednym konkursie to w żadnym innym konkursie już na niego nie wygram?

tego nie wiadomo, ale ja bym na wszelki wypadek kupił nowy numer.

Potwierdzam, wygrywam u Smolara na ten sam numer od 11 lat, również główne. To naprawdę porządna, normalna i wiarygodna agencja, gdzie wszytko jest przejrzyste, przychodzi potwierdzenie na maila o zgłoszeniu, następnie potwierdzenie o pozytywnej weryfikacji, są wyniki dla niecierpliwych na stronie i zawsze podaje się numer paragonu  (nie tak jak w pewnej popularnej innej agencji, gdzie zgłoszenia są zawsze bez numeru, ludzie wysyłają zachęceni tym faktem po kilkanaście zgłoszeń, potem przy weryfikacji nie mają tych paragonów, a nagrody niewydane pozostają do dyspozycji organizatora), czego chcieć więcej? No i jeszcze jedno - z losowań nagród Smolara można też oglądać filmiki i ... zawsze odbierają telefony i pomagają. Nawet jeśli czasami coś tam się zdarzy, to i tak dla mnie (każdy ma oczywiście prawo do swojego zdania i nie chcę tu wywoływać kilometrowych dyskusji, jedynie odpowiadam na pytanie) to jest najlepsza agencja i myślę, że spokojnie możesz zachować ten sam numer.

I mozna grac bez numeru telefonu i adresu email  emotka

No nie wiem.... bo niby jak Cię poinformują jak wygrasz auto np. w groszku.... 

filmik z losowania obejrzysz. Wyświetl w wątku >>

halliday

#6738747 Napisano: 23.10.2020 21:44:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

wielopaki np. Smolar liczył jako jedno zawsze, najlepiej dopytać w agencji

a czteropaki piwa i napojów nie liczyli na sztuki? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6738732 Napisano: 23.10.2020 20:34:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rene napisał(a):

Może ktos doradzi! emotka
kupilam 2 czekolady z "Wawel"ale w pakiecie za 5 zł (zlaczone razem)czy taki zakup myslicie ze tez moze wziac udzial emotka

a jaka jest nazwa na paragonie? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6738632 Napisano: 23.10.2020 14:05:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy bony 20zł dino tiger wszyscy dostali czy ktoś czeka jeszcze? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6738630 Napisano: 23.10.2020 14:03:29 w SZUKAM....
chochliczka napisał(a):

Szukam odpowiedzi
Czy ktos z Was bral pozyczke poza bankowa i gdzie mnie nie oszukaja?Musze zaplacic jeden rachunek pilnie.

https://jakoszcze...-start-z-twisto.html

Lecz tutaj musisz spłacić do 15dnia kolejnego miesiąca i wtedy bez opłat.
I ten rachunek musisz być do opłacenia przez stronę,
Jest niby jeszcze jakiś konkurs ale nie widzę żadnej strony z regulaminem. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6738619 Napisano: 23.10.2020 13:58:06 w Paragony na trwające konkursy
Za paragon/y na 8 rolek papier regina dam kod do pyszne . pl za 10zł przy zakupie za 30zł lub 1 kod do empiku . com 10zł taniej przy 50zł
tylko na produkty z magazynu empik.

Dam 30zł kod do empiku.com + rabat 10zł przy min.50zł na towar z
magazynu z empiku za paragony na majonezy winiary, niewykorzystane. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6738368 Napisano: 22.10.2020 14:22:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
gieniaaa napisał(a):

Bon 50zł z develey  emotka  Przy tej suszy nagród dobry i  bonik na zakupy  emotka  Tylko dlaczego piszą że to nagroda rzeczową i wołają w oświadczeniu serie i numer dowodu oraz nr PESEL jakby to była nagroda główna  emotka

wypełniasz tylko formularz z samego dołu. Wyświetl w wątku >>

halliday

#6738361 Napisano: 22.10.2020 14:15:09 w Giełda Kodów ; )
2 kody na kawę z lotos za 1gr/szt zamienię na 1 kod z batonów lion
1 kod na napój energetyczny Dynamo z lotos za 1gr zamienię na 1 kod z batonów lion Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6738322 Napisano: 22.10.2020 12:54:27 w Giełda Kodów ; )
od zniżkowy 10zł przy 50zł do empiku z żywca zamienię na 3 kody z Lion lub 1 z almette lub dam dwa kody zniżkowe 10zł przy 50zł do empiku za
doładowanie telefonu 5zł *kod zniżkowy wchodzi tylko na zakup towarów z empiku.

Kod zniżkowy 10zł przy zakupie 30zł do pyszne zamienię na doładowanie telefonu 5zł lub 6 kodów z lion Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6738321 Napisano: 22.10.2020 12:54:04 w Paragony na trwające konkursy
Za paragon/y na 8 rolek papier regina dam kod do pyszne . pl za 10zł przy zakupie za 30zł lub 1 kod do empiku . com 10zł taniej przy 50zł
tylko na produkty z magazynu empik.

Dam 30zł kod do empiku.com + rabat 10zł przy min.50zł na towar z
magazynu z empiku za paragony na majonezy winiary, niewykorzystane. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6738315 Napisano: 22.10.2020 12:35:10 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
rajstopek22 napisał(a):

Co najtaniej na Colgate teraz jest w Biedronce? Nie mogłem spać i ładny wierszyk wymyśliłem  emotka

może to? https://www.biedr...w-colgate-max-100-ml Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6738304 Napisano: 22.10.2020 11:53:51 w Smolar
kalinea napisał(a):

tego nie wiadomo, ale ja bym na wszelki wypadek kupił nowy numer. Wyświetl w wątku >>
0 0