Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika halliday

halliday

#6750886 Napisano: 09.12.2020 12:42:09 w SZUKAM....
olabas napisał(a):

halliday napisał(a):

kreatia napisał(a):

olabas napisał(a):

kreatia napisał(a):

olabas napisał(a):

Chciałabym kupić sobie starter T-Mobile, żeby wziąć udział w ich konkursie, ale całe życie używałam abonamentu i nie wiem, jak to działa emotka  Czy jest opcja, w której nie musiałabym robić regularnych doładowań?

słodko  emotka
idziesz np. do żabki i kupujesz starter, resjestrujesz go tam lub za pomocą bankowości (niektóre banki dają taką możliwość) i voila. jeśli chodzi o doładowanie to trzeba to robić jak kończy się ważność konta, np. co 3 miesiące albo szukać promek (w t-mobile jest słabo z ważnością konta). napisz na pw jakby co, pomogę   emotka

https://www.t-mobile.pl/c/na-karte/pl

A ta oferta na S na samym dole? Naprawdę wystarczy w niej zrobić jedno doładowanie na rok?

oferta S jest bez limitu -> zmuszają Cię do regularnych, comiesięcznych doładowań.
też się nie znam za bardzo na ofertach t-m, ale też zamierzam coś w najbliższym czasie kupować, więc niedługo będę myślała.
widzę tu coś fajnego, co się może przydać: Rok ważności konta za 20 zł

ja polecam https://lajtmobil...owienie/kup-starter/ po doładowaniu za 1zł konto jest wydłużane o pół roku, a jak ktoś chce od razu rok to 10zł, te kwoty doładowania pozostają do naszej dyspozycji.

Rejestracja numeru polega na uzupełnieniu formularza i wysłania przelewu 1zł dla potwierdzenia danych. Ta 1zł idzie na konto numeru który jest rejestrowany.

Starter kosztuje 9zł + 1zł wysyłka, starter działa na nadajnikach plusa.

Ale też możemy przenieść numer z innej sieci i także wszystko online wystarczy wypełnić formularz do przeniesienia numeru i przelać 1zł aby potwierdzić dane z starej sieci i jak się zgadzają otrzymamy za darmo listem starter z tym numerem.

Jak ktoś nie ma numerów do przeniesienia to polecam zamówić 3 darmowe startery w sieci lyca mobile https://www.lycamobile.pl/pl/checkout/ które trzeba zarejestrować w punktach lub sklepach i wtedy możemy od razu przenieść do lajt mobile.

Lyca mobile nie polecam do konkursów bo nie można słać smsów premium!

Ale to musi być T-mobile, bo chodzi konkretnie o ich konkurs emotka

tak, wiem ze ty chciałaś do konkursu t-mobile, ale ja się nie znam na ich ofercie. A myślałem ze kreatia chcę starter obojętnie jakiej sieci do konkursów. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6750879 Napisano: 09.12.2020 12:26:58 w SZUKAM....
kreatia napisał(a):

olabas napisał(a):

kreatia napisał(a):

olabas napisał(a):

Chciałabym kupić sobie starter T-Mobile, żeby wziąć udział w ich konkursie, ale całe życie używałam abonamentu i nie wiem, jak to działa emotka  Czy jest opcja, w której nie musiałabym robić regularnych doładowań?

słodko  emotka
idziesz np. do żabki i kupujesz starter, resjestrujesz go tam lub za pomocą bankowości (niektóre banki dają taką możliwość) i voila. jeśli chodzi o doładowanie to trzeba to robić jak kończy się ważność konta, np. co 3 miesiące albo szukać promek (w t-mobile jest słabo z ważnością konta). napisz na pw jakby co, pomogę   emotka

https://www.t-mobile.pl/c/na-karte/pl

A ta oferta na S na samym dole? Naprawdę wystarczy w niej zrobić jedno doładowanie na rok?

oferta S jest bez limitu -> zmuszają Cię do regularnych, comiesięcznych doładowań.
też się nie znam za bardzo na ofertach t-m, ale też zamierzam coś w najbliższym czasie kupować, więc niedługo będę myślała.
widzę tu coś fajnego, co się może przydać: Rok ważności konta za 20 zł

ja polecam https://lajtmobil...owienie/kup-starter/ po doładowaniu za 1zł konto jest wydłużane o pół roku, a jak ktoś chce od razu rok to 10zł, te kwoty doładowania pozostają do naszej dyspozycji.

Rejestracja numeru polega na uzupełnieniu formularza i wysłania przelewu 1zł dla potwierdzenia danych. Ta 1zł idzie na konto numeru który jest rejestrowany.

Starter kosztuje 9zł + 1zł wysyłka, starter działa na nadajnikach plusa.

Ale też możemy przenieść numer z innej sieci i także wszystko online wystarczy wypełnić formularz do przeniesienia numeru i przelać 1zł aby potwierdzić dane z starej sieci i jak się zgadzają otrzymamy za darmo listem starter z tym numerem.

Jak ktoś nie ma numerów do przeniesienia to polecam zamówić 3 darmowe startery w sieci lyca mobile https://www.lycamobile.pl/pl/checkout/ które trzeba zarejestrować w punktach lub sklepach i wtedy możemy od razu przenieść do lajt mobile.

Lyca mobile nie polecam do konkursów bo nie można słać smsów premium! Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6750775 Napisano: 08.12.2020 23:47:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

kalinea napisał(a):

Ktoś już kupował Tchibo w Dino? Jak to wygląda cenowo?

U mnie do kitu... 500 g - 13,99 zł. + granulowana 50 g - 5,99 zł. to najtańsza wersja...  emotka  /ewentualnie można kipić 3 x 5,99 zł., ale to ten malutki słoik/

a czy jest Kawa ziarnista TCHIBO Exclusive i w jakiej cenie? Ponieważ Tchibo family mnie nie interesuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6750661 Napisano: 08.12.2020 16:21:08 w Konkursy firm tytoniowych
tomasz3 napisał(a):

izkak napisał(a):

kraspi napisał(a):

Jak długo czekacie na maila/sms z tymczasowym/pierwszym hasłem do logowania. Znajomy się rejestrował z linka camela w czwartek 3 grudnia i do dzisiaj hasła nie ma a konto założone tylko nie ma się jak logować.

Ja dostałam natychmiast - w ciągu minuty od rejestracji. Na stronie jest chyba mail do kontaktu z nimi, niech znajomy wyśle im wiadomość, że nie dostał kodu emotka

nie wiem jak to możliwe bo ja kilka osób rejestrowałem i z kilkoma pisałem i zawsze emaila najwcześniej dochodzą następnego dnia.
jaki jest Twój sekret? gdzie masz pocztę onet.gmail? o którje godzinie tak szybko dostałaś hasło?

rejestracja po przez EDO App jest natychmiastowa i od razu po rejestracji można korzystać z strony. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6750360 Napisano: 07.12.2020 16:33:01 w Konkursy firm tytoniowych
tomasz3 napisał(a):

A jest jakiś czas ważności tego konkursu z Camel? nie widziałem w regulaminie daty granicznej.
Chodzi o w ogóle o wklepywanie kodów ,polecanie itd. do kiedy to trwa? do zakończenia nagród?

program trwa do 15 lutego. Wyświetl w wątku >>
1 tomasz3 0

halliday

#6749830 Napisano: 04.12.2020 17:34:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

Czy przy wygranym 50 zl z potrojne wygrywanie podajecie nr dowodu osobistego? 

a sprawdzałaś co oznacza 2 przy informacji o dowodzie? Jak nie to powiem ci ze jest informacja ze przy wygraniu nagrody rzeczowej trzeba podać numer dowodu, a bon to nie jest nagroda rzeczowa. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6749448 Napisano: 03.12.2020 10:49:55 w SZUKAM....
adriannaa napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

ita1987 napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

Czy ktoś może wie jak to jest... OLX-kupujący zapłacił za przedmiot z przesyłką olx za 1 zł do paczkomatu. Czyli pieniążki mają być przelane po tym jak odbierze przesyłkę. Ale co w przypadku, gdy nie odbierze przesyłki z paczkomatu. Ile muszę wtedy zapłacić za odbiór swojej przesyłki? 1 zł ?

dziekuje, to mnie uspokoiło bo ostatnio masa ludzi kupuje i nie odbiera paczek i mocno mnie to denerwuje;)

Ostatnio z Inpostem jest taki problem, że jeśli ktoś pobrał wcześniej aplikację i nawet ją usunął to od tego momentu przestaje dostawać smsy z informacją, że paczka dotarła i kodem odbioru, ja wysyłałam ostatnio przez olx i właśnie kilka osób pisało do mnie, że na śledzeniu pokazuje im, że paczka już jest dobę w paczkomacie a nie dostali żadnej informacji, że już tam dotarła, dzwoniłam na infolinię właśnie mi pani wyjaśniła jak to działa

Wystarczy aktywować ponowne smsy pod linkiem https://inpost.pl/powiadomienia-sms Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6749380 Napisano: 02.12.2020 23:15:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

kupiłam do konkursu Glade a na paragonie mam odś.pow.brise.300  czy zakup jest ok czy muszę latać po pieczątkę?

brise to ich dawna nazwa, więc myślę ze nie powinno być problemu. Wyświetl w wątku >>
1 sylwika76 0

halliday

#6749377 Napisano: 02.12.2020 23:13:58 w SZUKAM....
kejm napisał(a):

Czy podpowie mi ktoś jaki starter play można kupić żeby działał w smartwatchu garett? Mam jedna ale nie działa, a na infolinii play nie wiedzą. 

możesz kupić starter fakt mobile lub startery play do rozmów, nie do internetu. Czyli np play odNowa Wyświetl w wątku >>
1 kejm 0

halliday

#6749178 Napisano: 02.12.2020 12:52:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

dalej się dziwicie że większość się nie chwali wygranymi?
napisałam że wygrałam 4 razy w nestle dostałam łapke w dół  emotka

ja dałem łapkę w dół,  gdyż regulamin pozwala wygrać tylko 3 nagrody, więc informacja jest wprowadzenie w błąd, albo wygrane są na kilku kontach, a pytanie miało na celu dowiedzenie się czy można wygrać na to konto kilka razy czy tylko raz mimo podania w regulaminie ze można wygrać 3 razy. Wyświetl w wątku >>

halliday

#6748425 Napisano: 30.11.2020 10:37:30 w DARMOWE minuty i startery
sylzab2294 napisał(a):

halliday napisał(a):

halliday napisał(a):

https://lajtmobil...owienie/kup-starter/

Starter za 1zł + 1zł wysyłka można kupić max 10szt czyli przy zakupie 10szt zapłacimy 11zł razem z wysyłką.

Rejestracja startera polega na wypełnieniu formularzu na ich stronie po otrzymaniu startera i przelania przelewem min.1zł które zostanie dopisane do konta startera (można wszystkie startery zarejestrować jednym przelewem 1zł czyli do każdego startera zostanie dodane np. po 10gr)

Z startera możemy od razu wysłać smsa premium po rejestracji. Na każdym starterze powinno być na starter 9zł.

Dodatkowo możemy otrzymać darmowe doładowania za granie w grę na telefonie https://lajtmobil.../gra-inoichi-runner/

cały czas trwa promocja.
A numery w tej sieci rozpoczynają się od 737, 727 lub 459. A dodam do niedawna w agencji Smolar większość nagród wpadało na numery zaczynające się na 737.
Numer jest tani w utrzymaniu bo doładowanie 1zł przedłuża konto o pół roku.

Cena starteru 9 zł, a nie złotówka.... emotka

tak, dzisiaj już 9zł, wczoraj jeszcze były po 1zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6748284 Napisano: 29.11.2020 14:11:15 w DARMOWE minuty i startery
halliday napisał(a):

Starter za 1zł + 1zł wysyłka można kupić max 10szt czyli przy zakupie 10szt zapłacimy 11zł razem z wysyłką.

Rejestracja startera polega na wypełnieniu formularzu na ich stronie po otrzymaniu startera i przelania przelewem min.1zł które zostanie dopisane do konta startera (można wszystkie startery zarejestrować jednym przelewem 1zł czyli do każdego startera zostanie dodane np. po 10gr)

Z startera możemy od razu wysłać smsa premium po rejestracji. Na każdym starterze powinno być na starter 9zł.

Dodatkowo możemy otrzymać darmowe doładowania za granie w grę na telefonie https://lajtmobil.../gra-inoichi-runner/

cały czas trwa promocja.
A numery w tej sieci rozpoczynają się od 737, 727 lub 459. A dodam do niedawna w agencji Smolar większość nagród wpadało na numery zaczynające się na 737.
Numer jest tani w utrzymaniu bo doładowanie 1zł przedłuża konto o pół roku. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6748282 Napisano: 29.11.2020 14:07:44 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Czemu nie mogę płacić kartą mBank prepaid z konkursu Tchibo Smolar w internecie?
Czy odblokowanie tej transakcji wymaga najpierw płatności z pinem w sklepie? 

Kartami prepaid mbanku nie można chyba płacić online

chyba można ale trzeba je jakoś odblokować, ponieważ w innym konkursie gdzie były do wygrania karty z mbank dodawali regulamin tej karty i była informacja o płaceniu przez internet ale nigdy nie udało mi się zapłacić, a nie dzwoniłem na infolinie aby mi odblokowali. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6748012 Napisano: 27.11.2020 17:04:39 w DARMOWE minuty i startery
Orange
Mikołajkowa promocja w Orange trwa potrwa od 27 listopada do 6 grudnia 2020 roku (do godziny 23:00) i będzie dostępna dla użytkowników korzystających z taryf Orange YES, Orange POP, Orange Free na kartę oraz abonentów oferty Zetafon. Oferta polega na możliwości aktywacji usługi „Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet 5GB” z opłatą 0 zł.
by skorzystać z promocji, należy w trakcie jej trwania wysłać bezpłatną wiadomość SMS o treści MIKOLAJKI pod numer 364. Włączenie promocji nastąpi najpóźniej w ciągu 24 godzin od momentu przesłania SMS-a, a potwierdzeniem tego faktu będzie SMS zwrotny. Promocyjna usługa będzie aktywna na danym numerze przez 5 pełnych dni (do godziny 23:59). W ramach transmisji danych w roamingu w Strefie 1 udostępniony jest pakiet o wielkości 0,53 GB. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6747920 Napisano: 27.11.2020 12:02:53 w DARMOWE minuty i startery
Kioski Ruch
https://www.faceb.../?type=3&theater

Przy zakupie startera plus i doładowania 5zł powinnyśmy zapłacić 5,01zł za ten zestaw. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6747907 Napisano: 27.11.2020 11:53:07 w DARMOWE minuty i startery

Dodatkowo możemy otrzymać darmowe doładowania za granie w grę na telefonie https://lajtmobil.../gra-inoichi-runner/ Wyświetl w wątku >>
1 luk1990 0

halliday

#6747821 Napisano: 26.11.2020 21:55:18 w Konkursy firm tytoniowych
chochliczka napisał(a):

halliday napisał(a):

chochliczka napisał(a):

maryam napisał(a):

chochliczka napisał(a):

z tymi kodami to jaja polowa nie dziaala ;/

z maila Ci nie działają kody?

z papierosow

ale z tych promocyjnych opakowań?

nie wiem dostalam kod z forum ,a to jest ronizca czuy promocyjne opakowanie czy nie?

niebieskie w cienkim opakowaniu tylko w nowym opakowaniu biorą udział w promocji Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6747818 Napisano: 26.11.2020 21:46:56 w Konkursy firm tytoniowych
chochliczka napisał(a):

maryam napisał(a):

chochliczka napisał(a):

z tymi kodami to jaja polowa nie dziaala ;/

z maila Ci nie działają kody?

z papierosow

ale z tych promocyjnych opakowań? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6747815 Napisano: 26.11.2020 21:33:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@trampek, napisał(a):

Czy na konkurs psi patrol biedronka trzeba kupić zabawke czy może być np coś do jedzenia z psim patrolem a drugie pytanie czy Heineken życzenia informuje codziennie czy raz na tydzień. 

kilka osób pisało że kupują spożywcze rzeczy do tego konkursu, a heineken uzupełnia każdego dnia roboczego wyniki, na stronie masz wyniki do wczoraj. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6747526 Napisano: 25.11.2020 23:13:05 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

halliday napisał(a):

Ze od 14 września 2021 roku będzie pobierana opłata 3zł za każdy miesiąc za nie korzystanie z numeru w sieci Plus, więc kto ma numer w tej sieci tylko do wysyłania smsów konkursowych zalecałbym przenieść do innej sieci

A od 8 stycznia 2021 smsy i rozmowy będą droższe o kilka groszy w tej sieci!

To dopiero za 11 miesiecy emotka

tak wiem, ale informuje jak ktoś planuje kupić nowe numery do konkursu, albo ma dużo aby zaczął już się rozglądać za inną siecią. Wyświetl w wątku >>
0 0