Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika halliday

halliday

#6734307 Napisano: 07.10.2020 11:16:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaneta165 napisał(a):

halliday napisał(a):

rufus napisał(a):

czy przechodzi opis paragonu "ciastka belvita"? bez rodzaju i gramatury?

powinno przejść. 

Ja miałam na paragonie Belvita 2 i nie przeszlo.Najlepiej zrobic zdjecie paragonu z ciastkami i przejdzie.

a ja miałem belvita breakfast z i przeszło, a pod tą nazwą nawet te oryginalne mogłyby być, więc nie wiem na jakiej zasadzie to odrzucają. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6734183 Napisano: 06.10.2020 19:02:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

czy przechodzi opis paragonu "ciastka belvita"? bez rodzaju i gramatury?

powinno przejść. Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

halliday

#6734113 Napisano: 06.10.2020 14:22:09 w Paragony na trwające konkursy
Za paragon/y na 24 rolki papier regina dam 2 kody do pyszne . pl za 10zł przy zakupie za 30zł(można zrealizować 1 na 1 zamówienie) + 1 kod do
empiku . com 10zł taniej przy 50zł tylko na produkty z magazynu empik. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6733924 Napisano: 05.10.2020 18:14:51 w Giełda Kodów ; )
Kod zniżkowy 10zł przy 50zł do empiku z żywca zamienię na 3 kody z Lion lub 1 z almette
lub dam dwa kody zniżkowe 10zł przy 50zł do empiku za doładowanie telefonu 5zł

Kod zniżkowy 10zł przy zakupie 30zł do pyszne zamienię na doładowanie telefonu 5zł lub 6 kodów z lion

*kod zniżkowy wchodzi tylko na zakup towarów z empiku. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6733923 Napisano: 05.10.2020 18:14:22 w Paragony na trwające konkursy
Za paragon/y na 24 rolki papier regina dam 2 kody do pyszne . pl za 10zł przy zakupie za 30zł(można zrealizować 1 na 1 zamówienie) + 1 kod do empiku . com 10zł
taniej przy 50zł tylko na produkty z magazynu empik. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6733781 Napisano: 05.10.2020 12:03:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kejm napisał(a):

Czy dostaliście smsy z Belvity za weekend?

za sobotę były o 10 Wyświetl w wątku >>
1 kejm 0

halliday

#6733326 Napisano: 02.10.2020 16:30:09 w Giełda Kodów ; )
Kod zniżkowy 10zł przy 50zł do empiku z żywca zamienię na 3 kody z Lion lub 1 z almette

Kod zniżkowy 10zł przy zakupie 30zł do pyszne zamienię na doładowanie telefonu 5zł lub 6 kodów z lion

0 0

halliday

#6733325 Napisano: 02.10.2020 16:29:36 w Paragony na trwające konkursy
Za paragon/y na 24 rolki papier regina dam 1 kod do pyszne . pl za 10zł przy zakupie za 30zł + 1 kod do empiku 10zł
taniej przy 50zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6733252 Napisano: 02.10.2020 13:16:30 w Smolar
Agnes napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

izak1000 napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

iszhara napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Czy ktoś jeszcze nie dostał maila o pozytywnej weryfikacji z tigera w dino?

Ja nadal czekam emotka

Ja również czekam

Dzisiaj była weryfikacja bonów 100zl

Jest weryfikacja bonu 20 zł ????

tak dziś dostałam bon za 20zł

kurierem DPD? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6733086 Napisano: 01.10.2020 21:41:27 w Smolar
kalinea napisał(a):

Czy Smolar nagradza dwa razy te same numery telefonów?

ale w tym samym konkursie czy w innych? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6732915 Napisano: 01.10.2020 11:24:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
androm napisał(a):

-Violka- napisał(a):

Ja mam spiżarnię, te parę miesięcy mogą stać.  W pracy wiedzą,  że gram, więc nieraz ktoś się pyta  czy mam czekoladki czy coś  i kupują ode  mnie  taniej. 
No  i ośrodki dla bezdomnych.  Dzwonię i pytam , czy chcą.  Chcą. 
Tylko piwa nie nam się gdzie pozbyć.  

ja piwo daje taki pani żulce co czasem pod sklepem stoi
wiecie, ona i tak sobie kupi jak jej nie dam, a cieszy się, bo jak jej dam to za swoją kase kupi coś innego

ta co innego,  pewnie kolejne piwo Wyświetl w wątku >>

halliday

#6732754 Napisano: 30.09.2020 18:58:38 w Wkurza mnie...
Promocja play na wydłużenie ważności konta, zapewne zaraz we wszystkich taryfach zniknie opcja przedłużenia ważności za doładowanie.
Najlepiej uciekać z playa jak najprędzej, bo jak mamy płacić 100zł za przedłużenie konta za rok to złodziejstwo.
https://www.play....-W-PLAY-NA-KARTE.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6732716 Napisano: 30.09.2020 16:41:45 w Paragony na trwające konkursy
Za paragon/y na 24 rolki papier regina dam 1 kod do pyszne . pl za 10zł przy zakupie za 30zł + 1 kod do empiku 10zł
0 0

halliday

#6732715 Napisano: 30.09.2020 16:41:20 w Giełda Kodów ; )

0 0

halliday

#6732692 Napisano: 30.09.2020 15:01:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

Z jakiego konkursu są  sprzedawane kody 40 zl do Ikea wazne do dzisiaj ?Gdyby komus mial przepaść to przyjmę za jakis paragon 

z żadnego, wysyłali do losowo wybranych osób które mają kartę ikea, albo mieli jakiś system do wyboru tych osób. Wyświetl w wątku >>
1 edith 0

halliday

#6732418 Napisano: 29.09.2020 14:31:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
la-princessa napisał(a):

superloser napisał(a):

-Violka- napisał(a):

soulfly napisał(a):

-Violka- napisał(a):

Nieuczciwe,  nieuczciwe.

Ja gram w bramki i gram uczciwie - mam paragon, telefon na abonament (od wielu lat ten sam) i 2 ręce. Jestem sama do zakupów i do zgłaszania.  Do tego pracuję 8 godzin, dojeżdżam kolejne 2,  mam rodzinę . To jest nieraz orka, a nie hobby.  Ale nigdy nie zarobię takich pieniędzy,  jakie mogę wygrać,  więc gram.

Bramki nabijają  sprzedaż, to i są stosowane . 
Haseł wymyślę 2-3 , a losów loteryjnych mogę zgłosić tyle, ile mam kasy , czasu i możliwości zużycia.  Jeśli od razu wiem , że wygrałam kupuję następne,  wygrałam - następne.  Przegrywam- odpuszczam, zostaje mi chociaż towar.  Wygrywam - gram do końca,  a skoro i tak jestem do przodu, to te produkty oddaje do ośrodków dla bezdomnych. To ja . A może komuś nie szkoda wyrzucić? Serek zgłoszony,  zostawiasz wieczko , resztę  sru do kosza. 

Są loterie bez ograniczeń na osobę,  można grać. Jeżeli kupione, zapłacone ,  klikasz sam ręcznie,  to nikomu nic do tego. Trafić 1 zgłoszeniem to super fart,  wysłać w cholerę i nic nie trafić , to standard. A nie atak oszustów. 

Nie wyobrażam sobie , że ktoś w sklepie robi sobie fotki kodów. To ryzykowne i głupie. 
Wkurza mnie brak rezerw,   bo jeśli ktoś kilka od czapy , to niech wylosują jakiegoś szczęśliwca. 
Nie znam się, więc nie wiem, czy ktoś może blokować innych uczestników , mam nadzieję,  że nie .

I w almette nigdy nic nie wygrałam,  ani mnie nie wylosowali,  nie trafiłam  też w bramkę. 
Bo dla wszystkich nagród  nie starcza. 

A kody na widoku to jest zwyczajnie głupie. Wina organizatorów. Kogoś zawsze  pokusi zgłosić,  a cenzura co taki produkt potem kupi  jest w plecy. Ale nie sądzę,  by to była jakaś masowa skala.  

Podsumowując .  Ja lubię bramki . Ale tylko te, w które trafiam  emotka

Kody na zewnątrz w Almette to po prostu mistrzostwo!

Były kiedyś bramki,  gdzie odsyłało się kody i paragony @. Kody na widoku.  Zglosiłam  ich sporo, żaden nie był wcześniej wykorzystany.  Organizator zrobił mi weryfikację,  kazał przysłać wszystkie oryginały.  Nieźle się spociłam,  bo o ile kody skrupulatnie zbierałam,  na paragonach miałam inne konkursy - bo skoro,  chcą foto,  to luz. Odeslałam,  sprawdzili i oddali. Kasa moja. 
Więc jeżeli ktoś nie ma wszystkiego , to może się przeliczyć. Oby. 

Wszystkiego?
Tam jest tylko mail i numer telefonu w zgloszeniu. I pewnie jak sie wygra, to mozna automatycznie wypełnic formularz - jesli tak, to email i numer telefonu nie musza istniec  emotka

Trzeba mieć prawdziwego mejla, bo odnośnik do formularza przychodzi dopiero na pocztę.

są 10 minute bezpłatne maile, więc to nie problem.
A jeśli chodzi o zdjęcia to wystarczy kupić sobie Okulary szpiegowskie z kamerką i nikt nie będzie wiedział ze akurat kamerujesz w sklepie i w tym kody np. z almette.
Takie okulary można kupić za 100zł, więc to tylko 10% jednej wygranej w almette.

Ja akurat tam tylko raz zagrałem, na zakupiony przeze mnie produkt i więcej już nie gram, bo myślałem ze to loteria jak co roku, a jak dostałem od razu wynik ze nie wygrałem to zrezygnowałem z tego konkursu, bo bramki to nie dla mnie. Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

halliday

#6732399 Napisano: 29.09.2020 13:27:30 w WC - rozmowy o wszystkim
psotka napisał(a):

halliday napisał(a):

psotka napisał(a):

halliday napisał(a):

psotka napisał(a):

Czy ktos sie orientuje jaki internet mobilny jest najlepszy?

t-mobile
play
plus?

mam orange ale wieczory z netflixem odpadaja. nieustannie sie muli. koleczko sie kreci. nie da sie ogladac. przypomina mi to poczatki internetu w 2008 roku. Zamiast naprzod to sie cofa w rozwoju. Warszawa. Moze ktos pracowal w orange - jak bezproblemowo sie od nich uwolnic? gdy przenosilam od nich numer to trwalo to cale wieki

w każdy miejscu może być inny lepszy internet. Najlepiej sprawdź jakiej sieci najbliżej masz nadajnik z LTE, wtedy kup jakiś starter i aktywuj jakiś mały pakiet aby sprawdzić jak działa ten internet. Jak będzie ci odpowiadała to kup abonament tej sieci albo szukaj dalej.

Ale orange masz abonament na czas określony czy jak?

Umowa na 2 lata. Zostal jeszcze rok

to w takim razie nic nie zrobisz, bez kary umownej. Ponieważ w regulaminach nie mają zapisane minimum prędkości jakie musi być.
Próbowałaś modem ustawić w innym pokoju? Może się podłączy do innego nadajnika i będzie lepsza prędkość.
Albo antena zewnętrzna?
Także bym proponował sprawdzić czy na zasięgu 3g nie będzie lepiej działać?

Nawet sprawdzilam oferte play - za 35 zl jest 70 giga. Ja w orange place 45 i mam 50 giga. emotka

Ja bardziej polecam ofertę Plush za 25zł mamy co miesiąc 20gb, po korzystaniu z tej oferty przez 3 miesiące otrzymujemy co miesiąc 60gb za tą samą cenę, a po pół roku otrzymujemy już 80gb w każdym miesiącu za 25zł, a po roku 100gb. Umowę możemy zerwać w każdej chwili z wyprzedzeniem 30 dniowym bez dodatkowych kar umownych.

Można wybrać drugą taryfę 5 zł droższą i tam mamy na pierwsze 3 miesiące 40gb(co miesiąc), po 3 miesiącach mamy już 80gb, po pół roku 100gb, a po roku 120gb i to za 30zł/mies.

Podobną ofertę ma nju mobile, ale to działa na nadajnikach Orange więc będzie u ciebie tak samo działać jak teraz masz.
https://www.plush...u.pl/internet/oferta Wyświetl w wątku >>
1 psotka 0

halliday

#6732347 Napisano: 29.09.2020 11:13:07 w Giełda Kodów ; )

0 0

halliday

#6732346 Napisano: 29.09.2020 11:12:24 w Paragony na trwające konkursy
0 0

halliday

#6732342 Napisano: 29.09.2020 10:57:33 w WC - rozmowy o wszystkim
psotka napisał(a):

halliday napisał(a):

psotka napisał(a):

Czy ktos sie orientuje jaki internet mobilny jest najlepszy?

t-mobile
play
plus?

mam orange ale wieczory z netflixem odpadaja. nieustannie sie muli. koleczko sie kreci. nie da sie ogladac. przypomina mi to poczatki internetu w 2008 roku. Zamiast naprzod to sie cofa w rozwoju. Warszawa. Moze ktos pracowal w orange - jak bezproblemowo sie od nich uwolnic? gdy przenosilam od nich numer to trwalo to cale wieki

w każdy miejscu może być inny lepszy internet. Najlepiej sprawdź jakiej sieci najbliżej masz nadajnik z LTE, wtedy kup jakiś starter i aktywuj jakiś mały pakiet aby sprawdzić jak działa ten internet. Jak będzie ci odpowiadała to kup abonament tej sieci albo szukaj dalej.

Ale orange masz abonament na czas określony czy jak?

Umowa na 2 lata. Zostal jeszcze rok

to w takim razie nic nie zrobisz, bez kary umownej. Ponieważ w regulaminach nie mają zapisane minimum prędkości jakie musi być.
Próbowałaś modem ustawić w innym pokoju? Może się podłączy do innego nadajnika i będzie lepsza prędkość.
Albo antena zewnętrzna?
Także bym proponował sprawdzić czy na zasięgu 3g nie będzie lepiej działać? Wyświetl w wątku >>
1 psotka 0