Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika halliday

halliday

#6730254 Napisano: 19.09.2020 14:34:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

asantesana napisał(a):

To jest najgorszy rodzaj karty prepaid i najgorszy bank, pamiętam że kiedyś miałam duży problem z rejestracją, bo mają dane laureata, a ja pomieszałam dwie karty, kazali żeby zadzwoniła uprawniona osoba, jak zadzwoniła to wzięli ją na przepytki, bo sobie zanotowali że ktoś się podszywał, dobrze że o nr buta nie pytali (dla 50 zł!). Złotówkę pobierają za każdy nowy miesiąc, a żeby było mało - jak ktoś chce doładować taką kartę, to opłata wynosi uwaga... 15 zł! 

Nie ogarniam czemu po prostu nie zrobią przelewu emotka  tyle zachodu z przypisywaniem nazwisk do kart, a potem z rejestracją i jeszcze ta złotówka opłaty plus koszty kuriera na wysyłkę tego  emotka

Ja też nie ogarniam, zakup 150 kart plastikowych po 50 zł, załatwianie z bankiem, opłata kuriera, problem dla laureata z rejestracją i tracenie wielu minut na połączenie z bankiem (niektórzy jeszcze płaca za rozmowę) i strata niby 1 zł, ale przy 150 kartach to już 150 zł itd. Geniusze tam muszą pracować. 

chyba każdy płaci za rozmowy, tylko niektórzy płacą raz w miesiącu za pakiet rozmów, a inni płacą za każdą minute rozmowy.
1zł jak zużyje się kartę w jednym miesiącu, a jak np użyjemy kartę 30.09 np. za 20zł a drugą płatność 1.10 to zapłacimy razem 2zł prowizji.
Więc zdecydowanie lepszy by był przelew. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6730110 Napisano: 18.09.2020 17:48:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

działa wam karta z bref z lewiatana?
Wczoraj dzowniłem na infolinię, aktywowali, pan powiedział, że jest 50zł na koncie i dziś w sklepie nie działała emotka

ale próbowałaś zapłacić całą 50zł? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6729880 Napisano: 17.09.2020 21:24:02 w SZUKAM....
zielonaszpilka napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

czy mogę nadać przesylke w paczkomacie bez drukowania etykiety ? Nie mam dostępu do drukarki?

Możesz  https://inpost.pl...posrednio-w-maszynie

Jaka to cudowna wiadomość! Dziękuję emotka

tylko na paczce najlepiej jeszcze napisać numer odbiorcy, ponieważ kurier może przez pomyłkę nakleić inną etykietę gdy będzie więcej paczek nadane bez etykiet i twoja paczka trafi do kogoś innego. Wyświetl w wątku >>

halliday

#6729830 Napisano: 17.09.2020 17:35:35 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
marfiusza napisał(a):

halliday napisał(a):

zna ktoś cenę kinder bueno w lidlu?

2,69 zł

czyli wyjdzie drożej niż w biedronce bo 1,89zł i trzeba mieć aplikacje lidla i max 4 sztuki. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6729792 Napisano: 17.09.2020 15:06:36 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
zna ktoś cenę kinder bueno w lidlu? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6729786 Napisano: 17.09.2020 14:57:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

izak1000 napisał(a):

A w sprawie aktywacji kart bref z lewiatana to trzeba dzwonić na infolinię chociaż jest nr pin w zalaczeniu.. 

Co z tego, że jest pin, jak karta zablokowana. Nie da się zapłacić bez aktywacji- wypróbowane na Allegro

a może tylko jest blokada na zakupy online, w sklepach stacjonarnych może da się zapłacić bez rejestracji? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6729037 Napisano: 15.09.2020 00:00:23 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

Szukam regulaminu Regina albo informacji, czy jest ograniczenie na gospodarstwo domowe????

masz regulamin https://www.regin...n_regina_recznik.pdf Wyświetl w wątku >>

halliday

#6729035 Napisano: 14.09.2020 23:56:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

halliday napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wygral ktoś w nutelli zakupem na mały słoik (230g) w sklepie INNE?
Wiem, że to loteria, wiem że farta trzeba mieć, ale czytam że na 1 zgłoszenie wygrana, a u mnie już 5 zgłoszeń poszło i nic emotka  
i nie wiem czy to że zaznaczam sklep osiedlowy to tu tkwi problem i lepiej kupić w tych z listy czy że mały słoik, czy że co emotka  

a skan/zdjęcia paragonów spełniają ten warunek "Wymagana szerokość zdjęcia: min. 1200 pikseli." ?

a skąd takie wymagania ?

w formularzu pod polem do wstawiania zdjęcia jest taka informacja. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6728998 Napisano: 14.09.2020 21:42:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Wygral ktoś w nutelli zakupem na mały słoik (230g) w sklepie INNE?
Wiem, że to loteria, wiem że farta trzeba mieć, ale czytam że na 1 zgłoszenie wygrana, a u mnie już 5 zgłoszeń poszło i nic emotka  
i nie wiem czy to że zaznaczam sklep osiedlowy to tu tkwi problem i lepiej kupić w tych z listy czy że mały słoik, czy że co emotka  

a skan/zdjęcia paragonów spełniają ten warunek "Wymagana szerokość zdjęcia: min. 1200 pikseli." ? Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

halliday

#6728346 Napisano: 11.09.2020 00:02:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

baxter napisał(a):

soulfly napisał(a):

Komuś brakuje nagród z Familijne?

Ja jeszcze czekam na przelew

Ja też czekam na przelew ale nie miałam @ o pozytywnej weryfikacji a na liście z tego dnia są moje inicjały. Czekam aż zadzwonią do mnie z główną emotka a potem napisze reklamacje na tą stówkę emotka

ale inicjały pojawiały się od razu po wygranej, a jak mają do ciebie zadzwonić z główną jak mają od ciebie tylko e-mail do kontaktu? Wyświetl w wątku >>

halliday

#6728341 Napisano: 10.09.2020 23:26:23 w Giełda Kodów ; )
Kod zniżkowy 10zł przy 50zł do empiku z żywca zamienię na 3 kody z Kozel lub 3 kody z Lion
lub dam dwa kody zniżkowe 10zł przy 50zł do empiku za doładowanie telefonu 5zł

Kod zniżkowy 10zł przy zakupie 30zł do pyszne zamienię na doładowanie telefonu 5zł lub 5 kodów z lion Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6728048 Napisano: 09.09.2020 19:29:39 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

Czy ktos wie czy na allegro mozna jakos recznie zatwierdzic, ze otrzymalo sie wplate od kupujacego? Koles kupil ode mnie kurtke, rozpoczal niby transakcje w payU, ale w wiadomosci prywatnej poprosil mnie o podanie danych bo chce droga tradycyjna wplacic na konto bankowe. Podalam, wplacil, ale teraz nie jestem w stanie wyslac przez Allegro inPost , bo nie utworzylo mi przesylki... Czy idzie to jakos zalatwic?

nie, tradycyjną płatność mógł wybrać także w payu, teraz musisz zapłacić więcej za przesyłkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6727806 Napisano: 08.09.2020 23:17:59 w SZUKAM....
kopernik napisał(a):

samuraj napisał(a):

kopernik napisał(a):

Szukam pomocy.
Mianowicie chciałbym kupić babci telefon na kartę, a w sumie to starter bo telefon już mam. wiadomo babcia internetu nie obsłuży, wiec żadne gigabajty nie potrzebne. Tel potrzebny tylko do dzwonienia i ważne żeby miał długo ważne konto.
Polecacie coś?

Tak starter z virgin mobile   Jesli babcia nie korzysta dużo z internetu to są pakiety od 3zł na miesiąc.Moja mather wybiera sobie za 9zl i ma 300 min,300sms i 1gb ale jest też pakiet za 3zł i w nim 30min,30sms i 300mb.Waznosc konta na rok od doładowania 5zł

Elegancko, wielkie dzięki

sieć Virgin została przejęte przez Play, więc te pakiety mogą zaraz zniknąć!
Jeśli chodzi o ważność konta to
Orange po aktywacji usługi wciągu 93 dni od aktywacji jest pobierana opłata 3zł za aktywację rok ważności konta, kolejne po tym terminie przedłużenie jest darmowe, tylko trzeba wysłać darmowego smsa.
Play na kartę rok ważności konta to wystarczy wysłać darmowego sms-a i konto zostaje przedłużone o rok.
Play inne taryfy, Fakt mobile najczęściej po doładowaniu za 5zł konto zostaje przedłużone o rok.
Plus i Plush także można mieć po doładowaniu rok ważności konta, ale tu trzeba aktywować najpierw usługę która przedłużą konto o rok po doładowaniu. Wyświetl w wątku >>
1 kopernik 0

halliday

#6727570 Napisano: 07.09.2020 23:11:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

Dino znów ma konkurs piwny z bonamiTYSKIE od 07.09-04.10

znów agencja kropla? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6727436 Napisano: 07.09.2020 14:16:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBewa36 napisał(a):

Ma ktoś może link do listy tych bankomatów z kaktusa?

https://www.euron...m_2=front&id=254 Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6727404 Napisano: 07.09.2020 13:25:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aendrius1 napisał(a):

Mam pytanie: jak sprawdxacie numer paragonu w TIGER w DINO to wpisujecie w formularz "W" przed numerem czy sam numer...bo ni cholery nie moge oszukać wygranego paragonu.

tak wbijasz cały numer z W i 0 jak jest na początku po W. Wyświetl w wątku >>
1 aendrius1 0

halliday

#6727350 Napisano: 07.09.2020 11:18:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stalowiak1979 napisał(a):

Witam.Czy do konkursy Bref z biedronki prawidłowy sms jest taki czy taki bo wysłałem obydwa i nie dostałem żadnego potwierdzenia/ fakt mają 24 godziny-po jakim czasie dostawaliście potwierdzenie/ ale nie pobrało mi też kasy za wysłanie smsa. Które jest prawidłowe
"Bref".Moja odpowiedz.
"Bref.Moja odpowiedz."

po kilku sekundach od wysłania.
Czy masz odblokowane smsy premium? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6727148 Napisano: 05.09.2020 22:34:17 w WC - rozmowy o wszystkim
cleo25 napisał(a):

superloser napisał(a):

Jak ktos ma vouchery Tesco to czas sie ich pozbyc...
https://www.forbe...-przez-netto/lpf4g5k

Dokładnie. A co z bonami z konka "Pełen  portfel"? - https://www.e-kon...18.html#.X1PxXmkwg0M
Wysylka do października, a sklepy mają zamykać ...

ale mają do tego czasu zamknąć 6 sklepów pozostałem nawet do końca 2021 roku mogą działać. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6727138 Napisano: 05.09.2020 21:28:27 w Giełda Kodów ; )
Kod zniżkowy 10zł przy 50zł do empiku z żywca zamienię na 3 kody z Kozel lub 3 kody z Lion
lub dam dwa kody zniżkowe 10zł przy 50zł do empiku za doładowanie telefonu 5zł

Kod zniżkowy 10zł przy zakupie 30zł do pyszne zamienię na doładowanie telefonu 5zł lub 5 kodów z lion Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6726877 Napisano: 04.09.2020 13:48:46 w Smolar
kiedystobylo napisał(a):

Myślicie, że są jakieś szanse na rezerwy i dodatkowe losowania z Zozoli (3 szanse na raz?). Tyle paragonów wklepanych, a tylko raz 5 dyszek do Ps Store wpadło. emotka

w tej loterii chyba bramki się zamykały i nie przechodziły na kolejną bramkę, więc możliwe ze jakaś rezerwa będzie jak w regulaminie o tym napisali?. Wyświetl w wątku >>
0 0