Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika halliday

halliday

#6726876 Napisano: 04.09.2020 13:46:12 w SZUKAM....
sylwika76 napisał(a):

Wbiłam ten kod i mam info  twoja taryfa to play na kartę,szczegóły na play.pl  i nic więcej emotka

to wbij kod START.692 i wyślij na numer 111

Ale pewnie nie zadział i będzie trzeba zmienić taryfę, więc jak chcesz zmienić taryfę wbij kod *163*2# i po około godzinie wyślij jeszcze raz tego smsa.
Tylko jak mówiłem zablokują ci smsy premium i aby odblokować będzie trzeba doładować za 5zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6726838 Napisano: 04.09.2020 12:37:39 w SZUKAM....
sylwika76 napisał(a):

szukam  - mam Play na kartę  i szukam kodu by ustawić rok ważności konta - czy jest coś takiego ?

wbij kod *111*49*1# i podaj nam jaką masz taryfę.

Zmiana taryfy na inną wiąże się z blokadą smsów premium, którą odblokujesz doładowując konto za min.5zł

Jak masz tylko jedną kartę proponowałbym ci przejść kodem do Fakt mobile i po doładowaniu za 5zł masz rok ważności konta przez rok. A dodatkowo w gazecie fakt co 2-3 dni można zdobyć za darmo kod na darmowe rozmowy 10min(Poniedziałek), 10smsów(CZWARTEK) lub 50mb(sobota), a te kody można także znaleźć na różnych forach lub grupach na fb. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6726661 Napisano: 03.09.2020 19:25:04 w Giełda Kodów ; )
Kod zniżkowy 10zł przy 50zł do empiku z żywca zamienię na 3 kody z Kozel lub 3 kody z Lion
lub dam dwa kody zniżkowe 10zł przy 50zł do empiku za doładowanie telefonu 5zł

Kod zniżkowy 10zł przy zakupie 30zł do pyszne zamienię na doładowanie telefonu 5zł lub 5 kodów z lion Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6726512 Napisano: 03.09.2020 10:15:48 w WC - rozmowy o wszystkim
rare85 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

kochani, potrzebuję przechować bagaż na jeden dzień - okolice Warszawy Centralnej - ktoś coś może polecić?

Na Dworcu PKP są pewnie skrytki bagażowe i chyba nawet przechowalnia, ale to jakby ktoś mógł jeszcze potwierdzić. 

w złotych tarasach jest przechowalnia, ale widzę ze przez pandemię jest zamknięta. Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

halliday

#6726378 Napisano: 02.09.2020 16:02:13 w Giełda Kodów ; )
superloser napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Wymienię:

- kod LD lub winston na cheetos,
- kod rabatowy AliExpress na 2 x cheetos,
- zniżkę 10 zł. do empik na cheetos,
- haps żabka na danio z C4,
- somersby na kozel.

Sprzedam:
- kody loteriady po 1 zł./szt. 

Te Hapsy byly chyba do 31-08  emotka

Loteriada i Aliexpress także. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6726321 Napisano: 02.09.2020 13:01:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marines27 napisał(a):

Hej, Wygrał ktoś dwa razy Pakiet Jubileuszowy w familijnych? Wyślą mi na jeden adres?
P.S. Nie dla mnie, tylko dla dzieci! emotka

Ale imię te same? Jak inne to przyjdą. Wyświetl w wątku >>
1 marines27 0

halliday

#6725895 Napisano: 31.08.2020 22:00:11 w Giełda Kodów ; )
Kod zniżkowy 10zł przy 50zł do empiku z żywca zamienię na 3 kody z Kozel lub 3 kody z Lion
lub dam dwa kody zniżkowe 10zł przy 50zł do empiku za doładowanie telefonu 5zł

Kod zniżkowy 10zł przy zakupie 30zł do pyszne zamienię na doładowanie telefonu 5zł lub 5 kodów z lion Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6724328 Napisano: 24.08.2020 21:43:12 w Czy informują/ informowali?
FBmarta22 napisał(a):

darog napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

jokan napisał(a):

picola napisał(a):

donia7 napisał(a):

picola napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

assal napisał(a):

Rozwiązali w trakcie trwania etapu? Czy już po zamknięciu, ale wcześniej jak podali w regulaminie? 
Bo się pogubiłam  emotka  

Jeżeli rzeczywiście wtedy (tego 13.08) rozwiązali, to po  tym (drugim) etapie, ale przed datą posiedzenia komisji (wg regulaminu 17.08).

13.08. były wyniki z "Okocimskich wariantów" z I etapu.
Losowanie było 06.08.2020 i zgodnie z regulaminem wyniki były podane 13.08 (7 dni od losowania nagród z I etapu).
Nie było wyników z II etapu i dzisiaj mija termin, kiedy powinny być podane.
Może poczekajmy do popołudnia i dopiero potem ciskajmy gromy. emotka

Tylko właśnie sęk w tym, że już chyba ze trzy osoby potwierdziły, że dostały eski z 2 etapu, bo w pierwszym nawet nie grali emotka  Więc pierwszy etap poszedł od razu z drugim.

Ok, poczekamy, zobaczymy. Ja i znajomi dostaliśmy 13.08 eski tylko za I etap. Wtedy też były pretensje, że nie ma info o wygranych, a potem okazało się, że wszystko było w terminie.

czyli za III etap powinny byc w ten czwartek?

Wg regulaminu: wybór 28.08 + 7 dni na informację czyli do 4.09.... 

A jak będzie, zobaczymy emotka

No i teraz powiedzcie co to za cuda  emotka  Rozwiązali dwa razy, czy ktoś (a nawet dwa ktosie) ma nieprecyzyjne notatki?  emotka

Kiedyś mieli konkurs etapowy i etap który trwał np 1.01.2020 od 00;00 do 23:59, ale osoby które słały np o 2.01.2020 o 3:00  to także wygrał w tym etapie 1.01.

Więc może w tym konkursie znów mieli ten błąd i w pierwszy etapie wybrali zgłoszenia z drugiego etapu także, bo nikt nie sprawdził ze te zgłoszenie były słane już w 2 etapie?. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6723918 Napisano: 23.08.2020 17:30:46 w Smolar
reniii napisał(a):

edzia21 napisał(a):

reniii napisał(a):

superloser napisał(a):

halliday napisał(a):

darog napisał(a):

superloser napisał(a):

darog napisał(a):

To napisze co podoba mi się w Smolar. na www są regulaminy, oświadczenia, wszystko jasno i przejrzyście. To jest plus. 
A że regulaminy niezgodne z prawe polskim ...To inna sprawa.

W sumie to chyba jedyna agencja u ktorej mozna grac bez numeru telefonu i maila...

Nie łapie o co chodzi?

pewnie ze możesz wymyślić numer i e-mail, a o wygranej dowiesz się sprawdzają wyniki na stronie.

emotka  wystarczy czytac regulaminy ze zrozumieniem 

To dlatego zawsze wszczynane jest to larmo na forum o to czy podpięte są już wyniki na stronie Smolara. Człowiek jednak całe życie się uczy.

Niekoniecznie.
Niektórzy chcą tylko i wyłącznie zapoznać się z wynikami wcześniej, zanim otrzymają sms.

Uczciwi zapewne tak, ale skoro są i czarne owce, to wszystkiego można się po nich spodziewać. 

Ale pewnie chodzi z tymi numerami i e-mailami wymyślonymi, gdyby naprawę mieli czarną listę numerów i e-maili. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6723913 Napisano: 23.08.2020 17:04:42 w Smolar
reniii napisał(a):

superloser napisał(a):

halliday napisał(a):

darog napisał(a):

superloser napisał(a):

darog napisał(a):

To napisze co podoba mi się w Smolar. na www są regulaminy, oświadczenia, wszystko jasno i przejrzyście. To jest plus. 

W sumie to chyba jedyna agencja u ktorej mozna grac bez numeru telefonu i maila...

Nie łapie o co chodzi?

pewnie ze możesz wymyślić numer i e-mail, a o wygranej dowiesz się sprawdzają wyniki na stronie.

emotka  wystarczy czytac regulaminy ze zrozumieniem 

To dlatego zawsze wszczynane jest to larmo na forum o to czy podpięte są już wyniki na stronie Smolara. Człowiek jednak całe życie się uczy.

może tak, ale ja gram na prawdziwe numery i e-maile. Wyświetl w wątku >>
2 nkba, darog 0

halliday

#6723908 Napisano: 23.08.2020 16:51:21 w Giełda Kodów ; )
Kod zniżkowy 10zł przy 50zł do empiku z żywca zamienię na 3 kody z Kozel lub 1 kod z Kaktus Shake
lub dam dwa kody zniżkowe 10zł przy 50zł do empiku za doładowanie telefonu 5zł Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6723899 Napisano: 23.08.2020 15:51:52 w Smolar
darog napisał(a):

superloser napisał(a):

darog napisał(a):

Nie łapie o co chodzi?

pewnie ze możesz wymyślić numer i e-mail, a o wygranej dowiesz się sprawdzają wyniki na stronie. Wyświetl w wątku >>
2 reniii, darog 0

halliday

#6723761 Napisano: 22.08.2020 15:17:44 w Smolar
kermit napisał(a):

halliday napisał(a):

a czy smolar nie ma błędów w skrypcie i zamiast blokować duplikat paragonu to blokuje numer telefonu i gdy wyślemy z tego samego numeru 2,3 itp paragony to jest traktowany jako duplikat i tylko pierwsze nasze zgłoszenie bierze udział, pomimo wysłaliśmy 2-3 paragony każdy inny?

Nie

to na to wychodzi ze ja mam takiego pecha, ze albo nie wygram jak wyśle więcej na ten sam numer, albo wygram tylko na pierwszy paragon który wysłałem z tego numeru. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6723759 Napisano: 22.08.2020 15:15:50 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

1.Czy w orange na kartę od razu działają nr premium czy trzeba aktywować? Jeśli tak to jak?
2. Czy da się tam przedłużyć stan konta na rok? Jak?

1. trzeba doładować za min.10zł
2. Tak przez pierwsze 90 dni możesz wykupić rok ważności za 3zł, po tym terminie bezpłatnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6723750 Napisano: 22.08.2020 14:13:16 w Smolar
a czy smolar nie ma błędów w skrypcie i zamiast blokować duplikat paragonu to blokuje numer telefonu i gdy wyślemy z tego samego numeru 2,3 itp paragony to jest traktowany jako duplikat i tylko pierwsze nasze zgłoszenie bierze udział, pomimo wysłaliśmy 2-3 paragony każdy inny? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6723747 Napisano: 22.08.2020 14:06:08 w SZUKAM....
izak1000 napisał(a):

halliday napisał(a):

kalajf napisał(a):

azaflora napisał(a):

kalajf napisał(a):

Jak wypłacaliście 20 zł z Kaktusa,bo mnie pojawia się komunikat,że najmniejsza kwota do wypłaty to 50 zł. emotka

Szukaj bankomatu, który ma na stanie dwudziestki, sprawdź w wykazie bankomatów w swojej okolicy

Ale to te banki co są na stronie?

nie, tylko bankomaty euronet. Musisz znaleźć które wypłacają 20zł

Te bankomaty euronet przy Biedronkach wypłacają po 20 zł.

u mnie przy biedronce od 50zł, więc to zależy od bankomatu, u mnie w galerii gdzie są 4 bankomaty euronet, tylko jeden wypłaca 20zł, więc musiałem chodzić o bankomatu do bankomatu aby wypłacić i teraz wiem który ma 20zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6723678 Napisano: 21.08.2020 21:52:01 w SZUKAM....
kalajf napisał(a):

azaflora napisał(a):

kalajf napisał(a):

Jak wypłacaliście 20 zł z Kaktusa,bo mnie pojawia się komunikat,że najmniejsza kwota do wypłaty to 50 zł. emotka

Szukaj bankomatu, który ma na stanie dwudziestki, sprawdź w wykazie bankomatów w swojej okolicy

Ale to te banki co są na stronie?

nie, tylko bankomaty euronet. Musisz znaleźć które wypłacają 20zł Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6723491 Napisano: 21.08.2020 09:47:39 w Wkurza mnie...
[quote=

gosiak351] czemu  nie zdjęli napsiaów z szyby, jestem załamana

gosiak351 napisał(a):

słuchajcie, znalazłam ODIDO , wypisuję życzenia, patrzę a na paragonie FW "AMZ" - płakać mi sie chce

ale co ma nazwa sklepu? Przecież każdy sklep może mieć swoją nazwę pomimo że jest w franczyzie sieciowej. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

halliday

#6723091 Napisano: 19.08.2020 19:29:26 w SZUKAM....
ziolko napisał(a):

Pytanie z ciekawości. Pierwszy raz miałam taką sytuację.

Jakiś czas temu wygrałam kamień do pieczenia pizzy. Dotarł do mnie potłuczony (nie otwierałam przesyłki, ale przy lekkim potrząsaniu było słychać grzechotanie. Była ewidentnie wina nadawcy, bo przesyłka była źle zabezpieczona). 
Za radą kuriera odmówiłam przyjęcia przesyłki i zadzwoniłam do organizatora, żeby powiedzieć, co jest grane.
Cały czas mam numer przesyłki w śledzeniu i widzę, że prawie 2 tygodnie paczka leży w magazynie firmy kurierskiej (wcześniej była informacja, że czekają na dyspozycję nadawcy, co z tym zrobić).
Dziś zadzwoniłam do organizatora, żeby zapytać, czy i kiedy będzie nowa przesyłka i powiedziałam o tym, że paczka jest w magazynie. A babka na to "a niech tam leży, skoro i tak jest uszkodzona".
Jak to wygląda od strony nadawcy i adresata? czy przesyłka może tak leżeć? Czy jednak jechać do nich i odebrać ją i sprawdzić dokładnie, w jakim stanie jest wszystko w środku?

Nadawca zapewne dostanie rachunek za magazynowanie, więc w ich interesie jest aby jak najszybciej wróciła do nich ta paczka. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6722856 Napisano: 18.08.2020 19:26:17 w Giełda Kodów ; )
Kod zniżkowy 10zł przy 50zł do empiku z żywca zamienię na 2 kody z Kozel albo na 8 kodów z żywca , 1 kod z Kaktus Shake
lub dam dwa kody zniżkowe 10zł przy 50zł do empiku za doładowanie telefonu 5zł Wyświetl w wątku >>
0 0