Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika halliday

halliday

#7263560 Napisano: 21.05.2025 13:36:43 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

Czy ktoś wygrał kartę z Reginy i wie, czy można robić na nią przelewy? Numer rachunku jest podany, syn na wycieczce z kartą, a mi cofnęło przelew emotka  Na infolinii nie mogę wybrać opcji rozmowy z konsultantem. To jakaś jednorazówka? emotka

nie wiem, ale jak syn ma telefon z nfc to może sprawdź kartę goodie.

eKarta goodie

to wirtualna karta przedpłacona, wydawana w systemie płatniczym VISA przez Bank Millennium S.A.

Akceptowana jest we wszystkich sklepach stacjonarnych i online w Polsce.

Aktywacja odbywa się za pośrednictwem bezpłatnej aplikacji goodie, w której znajdziesz dane eKarty oraz saldo.

https://lp.goodie.pl/ekarta Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

halliday

#7263204 Napisano: 20.05.2025 15:39:58 w Wkurza mnie...
xooxoo napisał(a):

Wysyłaliście ostatnio coś InPostem i mieliście problem? 
Już druga sytuacja u mnie, że paczka albo nie dotarła, albo dotarła niewłaściwa. Już wychodzę z siebie emotka  Raz wysłałam przez Vinted plecak. Paczka zaginęła, nie doszła do odbiorcy. Polityka Vinted powoduje, że muszę czekać prawie miesiąc na rozwiązanie sprawy - ja co prawda niby mam dostać ubezpieczenie ale u kupującego pieniądze wiszą i też musi na nie czekać. Paczka bardziej skradziona niż zaginiona, bo plecak w paczce 35x35 cm więc raczej niemała.
Druga sytuacja zamówiłam coś na Allegro, w dużym pudle. Zrobiłam zwrot, bo produkty mi nie pasowały. Po 10 dniach dostaję info ze sklepu, że w mojej paczce ze zwrotem był inny produkt niż kupiłam, więc zwrotu pieniędzy nie będzie. I jak niby mam to udowodnić? Ciągle sobie mówię, żeby robić zdjęcia wysyłanych paczek i zawartości ale zapomniałam i to też można podważyć. I teraz ani paczki, ani produktu, ani pieniędzy. emotka

pewnie to było wysyłane kodem, a nie z wydrukowaną etykietą? To pewnie kurier przy wyciąganiu przykleił kod kreskowy do innej paczki niż powinien. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7262591 Napisano: 18.05.2025 21:55:11 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
sania30 napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Gdzie kupię wafelki Roshen?
Wiem, że są w Dino, ale akurat tam są często kiepsko opisane produkty.

W aldi po 1.99, w Kauflandzie po 2.39

a gdzie w aldi one się znajdują? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7262590 Napisano: 18.05.2025 21:54:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
InkaR napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

InkaR napisał(a):

Czy ktoś kto gra w Fuze Tea może mnie oświecić o co chodzi - niby mam nagrodę Voucher o wartości 2050zł, ale poza kodem tego vouchera jest informacja, że wexmie on udział w losowaniu nagrody - czy  wtakim razie ja mam jakiś voucher do wykorzystania czy o co chodzi? nie ogarniam tej aplikacji Coca Coli emotka Pomoc proszę emotka

bo nagrodą jest los w loterii

ok, czyli nie mam vouchera który moge wydac tylko los?

vouchery te dwa pierwsze są losowane i masz tylko los jak wybierzesz te nagrody. Kolejne nagrody od drukarki są w bramkach, więc od razu masz wynik czy wygrałeś czy nie. Wyświetl w wątku >>
1 newgirl 0

halliday

#7262572 Napisano: 18.05.2025 21:00:33 w Żabka
koniczynka123 napisał(a):

czy w żabce sprzedają karty doładowujące Google?

https://gaming.za.../google-play-10-600/ o te ci chodzi? to tak Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7260320 Napisano: 12.05.2025 16:58:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudzixon napisał(a):

Gdzie kupujecie produkty Duda? I co wychodzi najtaniej?

najtaniej pasztet, ale i tak trzeba wydać min 5zł. Więc nie ma co kupować pasztetu Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7259682 Napisano: 09.05.2025 21:34:30 w Żabka
misiamisiam napisał(a):

Czy po zgłoszeniu w Tiger przychodził jakiś email potwierdzający? Nie Wim gdzie szukać emotka

chodzi o zgłoszenie do konkursu Tiger Tatoo? TO tak był mail potwierdzający z mailu konkurs@tigerwzabce.pl Wyświetl w wątku >>

halliday

#7259503 Napisano: 09.05.2025 11:11:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

halliday napisał(a):

andii napisał(a):

Helo. Czy ns ten konkurs Warki w zabce trzeba się najpierw zarejestrować? Bo warka kupiona a kodu brakemotka

Hej, wczoraj kupiłem 4 paki i nie dostałem kodów.
Czy też zeskanowałaś kod z 4-paku czy z pojedynczych produktów?

Czteropak kupiłam, ale z reg...
(tj. zakup 4-paka traktowany jest jako zakup 4 pojedynczych piw,

dzisiaj pojawiły mi się 2 kody, z środy, nic im nie zgłaszałem. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

halliday

#7259432 Napisano: 08.05.2025 22:39:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

halliday napisał(a):

andii napisał(a):

Helo. Czy ns ten konkurs Warki w zabce trzeba się najpierw zarejestrować? Bo warka kupiona a kodu brakemotka

Czy też zeskanowałaś kod z 4-paku czy z pojedynczych produktów?

Czteropak kupiłam, ale z reg...
(tj. zakup 4-paka traktowany jest jako zakup 4 pojedynczych piw,

aha, to trzeba do nich pisać bo tez kupiłem wczoraj 2, 4-paki i nie mam kodów nadal. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

halliday

#7259288 Napisano: 08.05.2025 13:40:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

Czy też zeskanowałaś kod z 4-paku czy z pojedynczych produktów? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7259029 Napisano: 07.05.2025 16:57:32 w Żabka
czy za zakup 4-paka warki nie dają kodu? Zakupiłem 2x4-pak nabiłem z kodu zbiorowego ale nie dostałem ani jednego kodu. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7258711 Napisano: 06.05.2025 15:23:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBagnieszka12 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

FBagnieszka12 napisał(a):

Czy w milka oreo chce oryginal paragonu ? Pani w sklepie mi zabrała jak robiłam wymiane innego produktu emotka

Do nagrody 1 stopnia oryginał paragonu wraz z oświadczeniem odsyła się do organizatora, do nagród 2 stopnia wystarczy zdjęcie.

Zdjecia też nie mam tylko w apce biedronka wirtualny paragon

ale jak otrzymałaś papierowy paragon to znaczy ze nie dostałaś eparagan fiskalny więc wątpię aby przyjęli eparagon niefiskalny. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7258168 Napisano: 04.05.2025 23:25:02 w Wkurza mnie...
iwona0103 napisał(a):

Wkurza mnie, że ktoś próbuje zresetować hasło do mojego facebooka... czy ktoś z Was też dostaje takie maile w ostatnim czasie?

to nie jest mail od facebook! więc nie wchodź nawet w tego maila i w link które tam są podane. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7258033 Napisano: 04.05.2025 10:27:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=mo.m.d]Cześć! Czy ktoś może mi wyjaśnić jak zgłosić się w loterii wielkich serc ? Przy dokonywaniu płatności za produkty wybrać przelewy24 czy można tego dokonać wpłacając od razu na fundację? Coś mi to nie idzie emotka musisz mieć takie okienko:
Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7257865 Napisano: 02.05.2025 21:47:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sania30 napisał(a):

Czy ktoś wygrał na e-paragon z biedronki? Zastanawiam się czy agencje honorują je jak zwykłe paragony? Dzisiaj poszłam do odległej biedronki po kitkat i dostalam pół paragonu, bo papier się skończył.

jak dostałaś zwykły paragon to nie dostałaś eparagonu fiskalnego w aplikacji, aby dostać eparagon fiskalny trzeba ustawić w aplikacji ze chce eparagon.
Więc w tej chwili masz w aplikacji eparagon niefiskalny który zapewne jest nie honorowany. Więc jedynie może agencja przyjmie ten paragon łącznie z eparagonem niefiskalnym Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7257846 Napisano: 02.05.2025 19:38:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cala-w-trawie napisał(a):

W jakim sklepie zrobiliście zakupy online, żeby móc wziąć udział w loterii wielkich serc? Bo mi się jeszcze nigdzie nie wyświetliło emotka

doładowanie do sieci lajtmobile Wyświetl w wątku >>

halliday

#7257540 Napisano: 30.04.2025 20:23:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jak nadają DPD to z dokumentami do podpisu.
Jak bez dokumentów to do paczkomatu albo GLS. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7257254 Napisano: 29.04.2025 21:18:29 w Oddam za darmo
oddam kod do konkursy bakoma żabka który jest do dzisiaj, jak ktoś ma zdjęcie mogę oddać https://www.e-kon...koma-men-skyr-zabka1
pw Wyświetl w wątku >>
1 mm.ii 0

halliday

#7257045 Napisano: 29.04.2025 11:21:58 w SZUKAM....
piszczowata napisał(a):

Szukam konkursu gdzie trzeba kupić :
1. szampon do włosów
2. Kawę mieloną
3. makaron
4. gotową pizzę

Jak już kupować to z jakąś nadzieją emotka

Będę wdzięczna za sugestie.

pizza: https://www.e-kon...rs/konkurs-pizza-hut
jak interesuję ci gotowa z pizzery Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7256873 Napisano: 28.04.2025 16:12:54 w Żabka
banka-manka napisał(a):

jokan napisał(a):

czy w żabce jest jakiś konkurs OREO z lodami? Bo mam otwartą stronę (nie wiem skąd...) ale pusta i się zastanawiam co to jest...czy to coś starego czy dopiero coś będzie? emotka

Była aktywna strona, ale znikła. Miałam wczoraj tę samą zagadkę. Albo zrobili falstart, albo całkiem się wycofali. Na głównej stronie Froneri w zakładce konkursy też nic nie ma. Może pojawi się w środę?

może ruszy w środę jak zazwyczaj konkursy w żabce. Wyświetl w wątku >>
0 0