Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika halliday

halliday

#7264376 Napisano: 24.05.2025 19:56:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Finezyjna napisał(a):

Hej, czy jak wygrywa się wbaplikacji coca cola to przychodzi formularz do uzupełnienia na @ ?

nie, musisz wejść do aplikacji w profil i tam ikonę nagrody którą wygrałaś i tam masz kod do odbioru i link do formularza. Wyświetl w wątku >>
1 Finezyjna 0

halliday

#7263763 Napisano: 22.05.2025 10:24:13 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

A te banki spółdzielcze czasami nie mają prowizji od wypłaty blika?
Bo jak odejmie z tego 10 zł prowizję to i tak monet bankomat nie wyda.
Tak brałam lecytynę i mam większe przebłyski świadomości hahhaha emotka

z karty pewnie tak, ale z blika chyba jeszcze nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7263759 Napisano: 22.05.2025 10:17:25 w SZUKAM....
PPPet-er napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

doo napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Szukam czy jest jakiś bankomat co można wyjąc 10 zł od Dudy (córka trafiła) czy tylko płatność Blik?

Przetestowałam kilka bankomatów i wszędzie minimalna to 20 zł emotka

w bankomacie nie wypłacisz, być może w jakiś sklepach ale nastawiaj się raczej na płacenie tym.

W zeszłym roku notta napisała tak:
ja wypłacałam 10zł z dudy normalnie w bankomacie, ale trzeba szukać takich, co mają takie nominały. U mnie przechodzi w bankomatach banków spółdzielczych

Ja w zeszłym roku próbowałam w bankomacie tego banku (po tym jak właśnie tu na forum ktoś o tym napisał) i nie udało się.

Może ktoś płacił w sklepie? Kasjerka wprowadza zapłatę jako blik i też ten kod i PIN nie przechodzą emotka

Żabol rok temu przyjmowal te bliki z dudy

to kupcie sobie kartę allegro na stronie https://alerabat....-podarunkowa/allegro i po problemie. Można łączyć do 15 kart przy 1 płatności. Lub żabka https://alerabat....ta-podarunkowa/zabka Wyświetl w wątku >>

halliday

#7263560 Napisano: 21.05.2025 13:36:43 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

Czy ktoś wygrał kartę z Reginy i wie, czy można robić na nią przelewy? Numer rachunku jest podany, syn na wycieczce z kartą, a mi cofnęło przelew emotka  Na infolinii nie mogę wybrać opcji rozmowy z konsultantem. To jakaś jednorazówka? emotka

nie wiem, ale jak syn ma telefon z nfc to może sprawdź kartę goodie.

eKarta goodie

to wirtualna karta przedpłacona, wydawana w systemie płatniczym VISA przez Bank Millennium S.A.

Akceptowana jest we wszystkich sklepach stacjonarnych i online w Polsce.

Aktywacja odbywa się za pośrednictwem bezpłatnej aplikacji goodie, w której znajdziesz dane eKarty oraz saldo.

https://lp.goodie.pl/ekarta Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

halliday

#7263204 Napisano: 20.05.2025 15:39:58 w Wkurza mnie...
xooxoo napisał(a):

Wysyłaliście ostatnio coś InPostem i mieliście problem? 
Już druga sytuacja u mnie, że paczka albo nie dotarła, albo dotarła niewłaściwa. Już wychodzę z siebie emotka  Raz wysłałam przez Vinted plecak. Paczka zaginęła, nie doszła do odbiorcy. Polityka Vinted powoduje, że muszę czekać prawie miesiąc na rozwiązanie sprawy - ja co prawda niby mam dostać ubezpieczenie ale u kupującego pieniądze wiszą i też musi na nie czekać. Paczka bardziej skradziona niż zaginiona, bo plecak w paczce 35x35 cm więc raczej niemała.
Druga sytuacja zamówiłam coś na Allegro, w dużym pudle. Zrobiłam zwrot, bo produkty mi nie pasowały. Po 10 dniach dostaję info ze sklepu, że w mojej paczce ze zwrotem był inny produkt niż kupiłam, więc zwrotu pieniędzy nie będzie. I jak niby mam to udowodnić? Ciągle sobie mówię, żeby robić zdjęcia wysyłanych paczek i zawartości ale zapomniałam i to też można podważyć. I teraz ani paczki, ani produktu, ani pieniędzy. emotka

pewnie to było wysyłane kodem, a nie z wydrukowaną etykietą? To pewnie kurier przy wyciąganiu przykleił kod kreskowy do innej paczki niż powinien. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7262591 Napisano: 18.05.2025 21:55:11 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
sania30 napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Gdzie kupię wafelki Roshen?
Wiem, że są w Dino, ale akurat tam są często kiepsko opisane produkty.

W aldi po 1.99, w Kauflandzie po 2.39

a gdzie w aldi one się znajdują? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7262590 Napisano: 18.05.2025 21:54:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
InkaR napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

InkaR napisał(a):

Czy ktoś kto gra w Fuze Tea może mnie oświecić o co chodzi - niby mam nagrodę Voucher o wartości 2050zł, ale poza kodem tego vouchera jest informacja, że wexmie on udział w losowaniu nagrody - czy  wtakim razie ja mam jakiś voucher do wykorzystania czy o co chodzi? nie ogarniam tej aplikacji Coca Coli emotka Pomoc proszę emotka

bo nagrodą jest los w loterii

ok, czyli nie mam vouchera który moge wydac tylko los?

vouchery te dwa pierwsze są losowane i masz tylko los jak wybierzesz te nagrody. Kolejne nagrody od drukarki są w bramkach, więc od razu masz wynik czy wygrałeś czy nie. Wyświetl w wątku >>
1 newgirl 0

halliday

#7262572 Napisano: 18.05.2025 21:00:33 w Żabka

czy w żabce sprzedają karty doładowujące Google?

https://gaming.za.../google-play-10-600/ o te ci chodzi? to tak Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7260320 Napisano: 12.05.2025 16:58:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudzixon napisał(a):

Gdzie kupujecie produkty Duda? I co wychodzi najtaniej?

najtaniej pasztet, ale i tak trzeba wydać min 5zł. Więc nie ma co kupować pasztetu Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7259682 Napisano: 09.05.2025 21:34:30 w Żabka
misiamisiam napisał(a):

Czy po zgłoszeniu w Tiger przychodził jakiś email potwierdzający? Nie Wim gdzie szukać emotka

chodzi o zgłoszenie do konkursu Tiger Tatoo? TO tak był mail potwierdzający z mailu konkurs@tigerwzabce.pl Wyświetl w wątku >>

halliday

#7259503 Napisano: 09.05.2025 11:11:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

halliday napisał(a):

andii napisał(a):

Helo. Czy ns ten konkurs Warki w zabce trzeba się najpierw zarejestrować? Bo warka kupiona a kodu brakemotka

Hej, wczoraj kupiłem 4 paki i nie dostałem kodów.
Czy też zeskanowałaś kod z 4-paku czy z pojedynczych produktów?

Czteropak kupiłam, ale z reg...
(tj. zakup 4-paka traktowany jest jako zakup 4 pojedynczych piw,

dzisiaj pojawiły mi się 2 kody, z środy, nic im nie zgłaszałem. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

halliday

#7259432 Napisano: 08.05.2025 22:39:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

halliday napisał(a):

andii napisał(a):

Helo. Czy ns ten konkurs Warki w zabce trzeba się najpierw zarejestrować? Bo warka kupiona a kodu brakemotka

Czy też zeskanowałaś kod z 4-paku czy z pojedynczych produktów?

Czteropak kupiłam, ale z reg...
(tj. zakup 4-paka traktowany jest jako zakup 4 pojedynczych piw,

aha, to trzeba do nich pisać bo tez kupiłem wczoraj 2, 4-paki i nie mam kodów nadal. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

halliday

#7259288 Napisano: 08.05.2025 13:40:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

Czy też zeskanowałaś kod z 4-paku czy z pojedynczych produktów? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7259029 Napisano: 07.05.2025 16:57:32 w Żabka
czy za zakup 4-paka warki nie dają kodu? Zakupiłem 2x4-pak nabiłem z kodu zbiorowego ale nie dostałem ani jednego kodu. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7258711 Napisano: 06.05.2025 15:23:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBagnieszka12 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

FBagnieszka12 napisał(a):

Czy w milka oreo chce oryginal paragonu ? Pani w sklepie mi zabrała jak robiłam wymiane innego produktu emotka

Do nagrody 1 stopnia oryginał paragonu wraz z oświadczeniem odsyła się do organizatora, do nagród 2 stopnia wystarczy zdjęcie.

Zdjecia też nie mam tylko w apce biedronka wirtualny paragon

ale jak otrzymałaś papierowy paragon to znaczy ze nie dostałaś eparagan fiskalny więc wątpię aby przyjęli eparagon niefiskalny. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7258168 Napisano: 04.05.2025 23:25:02 w Wkurza mnie...
iwona0103 napisał(a):

Wkurza mnie, że ktoś próbuje zresetować hasło do mojego facebooka... czy ktoś z Was też dostaje takie maile w ostatnim czasie?

to nie jest mail od facebook! więc nie wchodź nawet w tego maila i w link które tam są podane. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7258033 Napisano: 04.05.2025 10:27:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=mo.m.d]Cześć! Czy ktoś może mi wyjaśnić jak zgłosić się w loterii wielkich serc ? Przy dokonywaniu płatności za produkty wybrać przelewy24 czy można tego dokonać wpłacając od razu na fundację? Coś mi to nie idzie emotka musisz mieć takie okienko:
Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7257865 Napisano: 02.05.2025 21:47:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sania30 napisał(a):

Czy ktoś wygrał na e-paragon z biedronki? Zastanawiam się czy agencje honorują je jak zwykłe paragony? Dzisiaj poszłam do odległej biedronki po kitkat i dostalam pół paragonu, bo papier się skończył.

jak dostałaś zwykły paragon to nie dostałaś eparagonu fiskalnego w aplikacji, aby dostać eparagon fiskalny trzeba ustawić w aplikacji ze chce eparagon.
Więc w tej chwili masz w aplikacji eparagon niefiskalny który zapewne jest nie honorowany. Więc jedynie może agencja przyjmie ten paragon łącznie z eparagonem niefiskalnym Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7257846 Napisano: 02.05.2025 19:38:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cala-w-trawie napisał(a):

W jakim sklepie zrobiliście zakupy online, żeby móc wziąć udział w loterii wielkich serc? Bo mi się jeszcze nigdzie nie wyświetliło emotka

doładowanie do sieci lajtmobile Wyświetl w wątku >>

halliday

#7257540 Napisano: 30.04.2025 20:23:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jak nadają DPD to z dokumentami do podpisu.
Jak bez dokumentów to do paczkomatu albo GLS. Wyświetl w wątku >>
0 0