Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika halliday

halliday

#6716812 Napisano: 20.07.2020 09:29:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Piłka z Dzień Dziecka na sportowa, ale bez podpisu. Zamiast tego dodają bon Sodexo 50zł. Wyświetl w wątku >>

halliday

#6716698 Napisano: 19.07.2020 10:21:50 w Giełda Kodów ; )
Kod zniżkowy 10zł przy 50zł do empiku z żywca zamienię na 3 kody z Kozel albo na 6 kodów z żywca

lub dam dwa kody zniżkowe 10zł do empiku za doładowanie telefonu 5zł Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6716440 Napisano: 17.07.2020 14:38:53 w Giełda Kodów ; )
Kod zniżkowy 10zł przy 50zł do empiku z żywca zamienię na 3 kody z Kozel albo na 6 kodów z żywca Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6716421 Napisano: 17.07.2020 13:39:12 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
halliday napisał(a):

antylopia napisał(a):

nitka310 napisał(a):

antylopia napisał(a):

gdzie teraz najtaniej wychodzi Black?

W Dino kupilam za 1,59;)

dziękuję

w biedronce po tyle samo, lub jak jest u ciebie +50ml więcej to jest za 1,49zł.

dzisiaj jednak sprawdziłem i już black 1,99zł, że są u ciebie 10% to one są za 1,49zł. U mnie można je znaleźć przed kasami. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6716268 Napisano: 16.07.2020 15:24:49 w Giełda Kodów ; )
Kod zniżkowy 10zł przy 50zł do empiku z żywca zamienię na 3 kody z Kozel albo na 6 kodów z żywca Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6716251 Napisano: 16.07.2020 14:17:39 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
antylopia napisał(a):

nitka310 napisał(a):

antylopia napisał(a):

gdzie teraz najtaniej wychodzi Black?

W Dino kupilam za 1,59;)

dziękuję

w biedronce po tyle samo, lub jak jest u ciebie +50ml więcej to jest za 1,49zł. Wyświetl w wątku >>
1 antylopia 0

halliday

#6716025 Napisano: 15.07.2020 15:30:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jusiaa napisał(a):

fantagiro napisał(a):

bilety do kina z tymbarka od Smolara - do wygrania były na święta  ważne do 30.06.2020
okazuję się, że są przeterminowane i nie wchodzą na kasie w kinie.. emotka
co zrobić aby je przedłużyć  ?

Właśnie wczoraj córka była w kinie, kody nie weszły. Taka to nagroda.

przecież kody były do 30.06, a dzisiaj jest 15.07 więc co się dziwić ze nie wchodzą?

Kody można było przedłużyć wysyłając do nich maila, ale nie wiem czy po terminie także taka opcja jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6715878 Napisano: 14.07.2020 22:47:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Jak to jest z tymi znakami specjalnymi? Czy to są tylko znaki typu trade mark (TM) albo R, C w kółeczkach? Domyślam się, że "+" czy "()" są dozwolone w konkursach SMS na 160 znaków. Ktoś potwierdzi? emotka

pewnie takie co nie skrócają sms-a, czyli jak po wbiciu tego kodu nie zmniejszy się długość sms z max.160 do 70 to jest prawidłowy. Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

halliday

#6715841 Napisano: 14.07.2020 18:19:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

halliday napisał(a):

superloser napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

halliday napisał(a):

sylzab2294 napisał(a)

a co chciałaś wygrać jak można podświetlić latarką miejsce informacji o wygranej i widać bez otwierania, więc już dawno ktoś z pracowników mógł wygrane kupony rozdać znajomym, to samo w leroy merlin.

wiesz, nie wpadłam na to... Jak się komuś chce podświetlać każdy kupon, to powodzenia życzę emotka
A wygrać co chciałam? To co wszyscy emotka

Tylko troche ponad 4 miliony kuponow emotka
Ale nie wiem jaki sprzet trzeba miec, by to odczytac pod tym nadrukiem 

zobacz zwykła latarkę z telefonu i przyłóż ją do tej strony przedniej i sprawdź z drugiej strony czy widzisz informacje o 3xwięcej punktach itp.

Ale do 4 liter loteria  emotka

czyli jednak można to samo z kuponami z leroy merlin.
Kasjerki pewnie dostają po 100 kuponów co jakiś czas, więc kto je wydaje ma czas na sprawdzenie, a te 4 miliony to jest na wszystkie sklepy a jest ich chyba z 220. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6715814 Napisano: 14.07.2020 16:33:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

halliday napisał(a):

sylzab2294 napisał(a)

a co chciałaś wygrać jak można podświetlić latarką miejsce informacji o wygranej i widać bez otwierania, więc już dawno ktoś z pracowników mógł wygrane kupony rozdać znajomym, to samo w leroy merlin.

wiesz, nie wpadłam na to... Jak się komuś chce podświetlać każdy kupon, to powodzenia życzę emotka

Tylko troche ponad 4 miliony kuponow emotka
Ale nie wiem jaki sprzet trzeba miec, by to odczytac pod tym nadrukiem 

zobacz zwykła latarkę z telefonu i przyłóż ją do tej strony przedniej i sprawdź z drugiej strony czy widzisz informacje o 3xwięcej punktach itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6715791 Napisano: 14.07.2020 14:36:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy na konkurs w Kauflandzie Gillette i HS trzeba wysłać dokumenty pocztą? czy można mailem?
Przecież od dawna TQG wystarczył skan na maila lub na ich stronie, a teraz znów wrócili wysyłkę pocztą? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6715788 Napisano: 14.07.2020 14:35:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

halliday napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

as32572 napisał(a):

superloser napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

superloser napisał(a):

soulfly napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

A mnie wkurzają kasjerki w kauflandzie. O kupony na loterie trzeba się po zakupach upominać. Miałem rozdzielone zakupy na 2 paragony, ale z wielka łaska dostałem jeden kupon. Kasjerka stwierdziła, ze klient nie może sobie rozdzielac zakupów i za jedne zakupy jest jeden kupon. Nie chciałem robić scen. Ale powiedziałem, ze zapoznam się jeszcze raz
szczegolowo z regulaminem, bo czytałem go pobieżnie i jestem przekonany, ze kupon jest do kazdych
zakupow na jeden paragon jeden kupon bez wzgledu na wartość paragonu i ze następnym razem przyjdę na duże zakupy. Wtedy poproszę o każdy produkt na osobnym paragonie z karta Payback i będzie mi musiała wydać sto paragonów i sto kuponów. Kasjerka mało mnie nie zjadła wzrokiem i patrzyła jak na psychicznego. A ja z uśmiechem na ustach pożyczyłem jej miłego dnia. Ktoś próbował dostać na kilka paragonów kilka kuponów na loterię przy jednej kasie?

Możesz zakupy rozbić na pojedyncze artykuły i musi dac Ci kupon,jeżeli narzeka że długo trwa,zapytaj jak długo trwalaby obsługa gdyby ustawili sie klienci z pojedynczą rzeczą ,zawsze działa:)

Smolar dal zapis, zeby ograniczyc rozbicie zakupow. Przebiegli sa  emotka
Ale wydawane kupony nie sa wcale rejestrowane w systemie emotka  a w nich samochody, ktore moga trafic do kosza albo znajomego, ktory dostanie 5 “zlepionych” losow  emotka
 Kasjerzy w Biedrze bardziej rozliczani sa z nalepek na plusze niz  Kaufland rozlicza z losow na nagrody warte tysiace. 

ps. Ciekawe, czy  wszystkie samochody zostana wydane 

jest jednak sposób na nich. trzeba sobie zrobić kilka razy zakupy, nawet najmniejsze i iść za każdym razem do innej kasy. Dziś bez problemu dostałem 3 losy od 3 różnych kasjerek. Pomijam fakt, że nic nie trafiłem:P 

Jasne, ze jest. Ale zapis gulpi, bo kasjerka moze wydac Ci jeden albo 10. Nie ma zadnych zabezpieczen  emotka

myslalam ze bedą skanować te kupony tak jak jest w żabce, wtedy to by miało jakiś sens, a tak to co z tego że w przypadku wygranej wymagaja podanie numeru karty Payback, jak mozna sobie zakupy z karta zrobić po znalezieniu/otrzymaniu kuponu zwyciezskiego

u mnie wydają bez problemu za każdy zakup, alee co z tego, jak same punkty tylko na wszystkich zdrapkach...  emotka

jakby była dobrze zabezpieczona to mogłaś mieć nadzieje, a przy takim zabezpieczeniu wątpię aby ktoś wygrał bez znajomości w sklepie.

Też tak myślałem, ale jak słyszę ze kasjerki potrafią prześwietlać butelki z piwem aby sprawdzić czy jest wygrana czy nie, to tu gdzie jest o wiele szybciej i łatwiej do sprawdzenia czy jest wygrana czy nie, to spokojnie prześwietlą. Wyświetl w wątku >>

halliday

#6715745 Napisano: 14.07.2020 12:32:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

as32572 napisał(a):

superloser napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

superloser napisał(a):

soulfly napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

A mnie wkurzają kasjerki w kauflandzie. O kupony na loterie trzeba się po zakupach upominać. Miałem rozdzielone zakupy na 2 paragony, ale z wielka łaska dostałem jeden kupon. Kasjerka stwierdziła, ze klient nie może sobie rozdzielac zakupów i za jedne zakupy jest jeden kupon. Nie chciałem robić scen. Ale powiedziałem, ze zapoznam się jeszcze raz
szczegolowo z regulaminem, bo czytałem go pobieżnie i jestem przekonany, ze kupon jest do kazdych
zakupow na jeden paragon jeden kupon bez wzgledu na wartość paragonu i ze następnym razem przyjdę na duże zakupy. Wtedy poproszę o każdy produkt na osobnym paragonie z karta Payback i będzie mi musiała wydać sto paragonów i sto kuponów. Kasjerka mało mnie nie zjadła wzrokiem i patrzyła jak na psychicznego. A ja z uśmiechem na ustach pożyczyłem jej miłego dnia. Ktoś próbował dostać na kilka paragonów kilka kuponów na loterię przy jednej kasie?

Możesz zakupy rozbić na pojedyncze artykuły i musi dac Ci kupon,jeżeli narzeka że długo trwa,zapytaj jak długo trwalaby obsługa gdyby ustawili sie klienci z pojedynczą rzeczą ,zawsze działa:)

Smolar dal zapis, zeby ograniczyc rozbicie zakupow. Przebiegli sa  emotka
Ale wydawane kupony nie sa wcale rejestrowane w systemie emotka  a w nich samochody, ktore moga trafic do kosza albo znajomego, ktory dostanie 5 “zlepionych” losow  emotka
 Kasjerzy w Biedrze bardziej rozliczani sa z nalepek na plusze niz  Kaufland rozlicza z losow na nagrody warte tysiace. 

ps. Ciekawe, czy  wszystkie samochody zostana wydane 

jest jednak sposób na nich. trzeba sobie zrobić kilka razy zakupy, nawet najmniejsze i iść za każdym razem do innej kasy. Dziś bez problemu dostałem 3 losy od 3 różnych kasjerek. Pomijam fakt, że nic nie trafiłem:P 

Jasne, ze jest. Ale zapis gulpi, bo kasjerka moze wydac Ci jeden albo 10. Nie ma zadnych zabezpieczen  emotka

myslalam ze bedą skanować te kupony tak jak jest w żabce, wtedy to by miało jakiś sens, a tak to co z tego że w przypadku wygranej wymagaja podanie numeru karty Payback, jak mozna sobie zakupy z karta zrobić po znalezieniu/otrzymaniu kuponu zwyciezskiego

u mnie wydają bez problemu za każdy zakup, alee co z tego, jak same punkty tylko na wszystkich zdrapkach...  emotka

a co chciałaś wygrać jak można podświetlić latarką miejsce informacji o wygranej i widać bez otwierania, więc już dawno ktoś z pracowników mógł wygrane kupony rozdać znajomym, to samo w leroy merlin. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6715735 Napisano: 14.07.2020 11:41:25 w Giełda Kodów ; )
Kod zniżkowy 10zł przy 50zł do empiku z żywca zamienię na 3 kody z Kozel albo na 6 kodów z żywca

lub dam dwa kody zniżkowe 10zł do empiku za doładowanie telefonu 5zł Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6715564 Napisano: 13.07.2020 15:38:30 w Giełda Kodów ; )

0 0

halliday

#6715479 Napisano: 13.07.2020 10:52:28 w SZUKAM....
ewa2333 napisał(a):

Szukam numeru telefonu do underground media pomoże ktoś?

pewnie agencja smolar ci pomoże, oby dwie firmy mają tych samych współwłaścicieli

Smolar Agencja Promocyjno Reklamowa
Biuro pracuje od poniedziałku do piątku w godzinach 9-17

ul. Inżynierska 15
93-569 Łódź tel.: (42) 636 90 97
tel.: (42) 636 90 93 Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6715405 Napisano: 12.07.2020 20:13:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Chcialam oplacic karta Visa rachunek za telefon w Plusie w internecie, aby przy okazji wziac udzial w konkursie organizowanym przez Brainstorm.Niestety, wyskoczyl mi blad autoryzacji karty.Ktos wie o co chodzi? W zasadzie to nigdy nie place karta w sieci, jedynie robie przelewy ze strony banku.No ale chcialam wziac udzial w konkursie.Czy ja musze ta karte gdzies najpierw zarejestrowac,aby jej uzywac do platnosci w necie?

nie wiem w jakim banku, ale może ustawiłaś jakiś limit płatności do transakcji internetowych? Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

halliday

#6715388 Napisano: 12.07.2020 18:02:49 w Informują
Informują z Konkurs "Zachowaj sportowego ducha" Kaufland

Rodzaj powiadomienia: SMS
Dodatkowe informacje:
5 minut temu Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6715287 Napisano: 11.07.2020 19:09:52 w Giełda Kodów ; )
Kod zniżkowy 10zł przy 50zł do empiku z żywca zamienię na 3 kody z Kozel albo na 6
kodów z żywca

0 0

halliday

#6715286 Napisano: 11.07.2020 19:07:49 w WC - rozmowy o wszystkim
androm napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Jest jakaś wyszukiwarka sztabów wyborczych? wpisuje w google a tam pustka. mam wielki plakat wyborczy na płocie - nikt nie pytał mnie o zdanie. Chcę żeby go ściągnęli....

Jeśli to Twój teren to idziesz i zrywasz. Pierwszy raz słyszę, że sobie tak wieszają gdzie chcą i za darmo.

a to nie będzie złamanie ciszy wyborczej? Wyświetl w wątku >>
0 0