Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika halliday

halliday

#6716421 Napisano: 17.07.2020 13:39:12 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
halliday napisał(a):

antylopia napisał(a):

nitka310 napisał(a):

antylopia napisał(a):

gdzie teraz najtaniej wychodzi Black?

W Dino kupilam za 1,59;)

dziękuję

w biedronce po tyle samo, lub jak jest u ciebie +50ml więcej to jest za 1,49zł.

dzisiaj jednak sprawdziłem i już black 1,99zł, że są u ciebie 10% to one są za 1,49zł. U mnie można je znaleźć przed kasami. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6716268 Napisano: 16.07.2020 15:24:49 w Giełda Kodów ; )
Kod zniżkowy 10zł przy 50zł do empiku z żywca zamienię na 3 kody z Kozel albo na 6 kodów z żywca Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6716251 Napisano: 16.07.2020 14:17:39 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
antylopia napisał(a):

nitka310 napisał(a):

antylopia napisał(a):

gdzie teraz najtaniej wychodzi Black?

W Dino kupilam za 1,59;)

dziękuję

w biedronce po tyle samo, lub jak jest u ciebie +50ml więcej to jest za 1,49zł. Wyświetl w wątku >>
1 antylopia 0

halliday

#6716025 Napisano: 15.07.2020 15:30:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jusiaa napisał(a):

fantagiro napisał(a):

bilety do kina z tymbarka od Smolara - do wygrania były na święta  ważne do 30.06.2020
okazuję się, że są przeterminowane i nie wchodzą na kasie w kinie.. emotka
co zrobić aby je przedłużyć  ?

Właśnie wczoraj córka była w kinie, kody nie weszły. Taka to nagroda.

przecież kody były do 30.06, a dzisiaj jest 15.07 więc co się dziwić ze nie wchodzą?

Kody można było przedłużyć wysyłając do nich maila, ale nie wiem czy po terminie także taka opcja jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6715878 Napisano: 14.07.2020 22:47:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Jak to jest z tymi znakami specjalnymi? Czy to są tylko znaki typu trade mark (TM) albo R, C w kółeczkach? Domyślam się, że "+" czy "()" są dozwolone w konkursach SMS na 160 znaków. Ktoś potwierdzi? emotka

pewnie takie co nie skrócają sms-a, czyli jak po wbiciu tego kodu nie zmniejszy się długość sms z max.160 do 70 to jest prawidłowy. Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

halliday

#6715841 Napisano: 14.07.2020 18:19:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

halliday napisał(a):

superloser napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

halliday napisał(a):

sylzab2294 napisał(a)

a co chciałaś wygrać jak można podświetlić latarką miejsce informacji o wygranej i widać bez otwierania, więc już dawno ktoś z pracowników mógł wygrane kupony rozdać znajomym, to samo w leroy merlin.

wiesz, nie wpadłam na to... Jak się komuś chce podświetlać każdy kupon, to powodzenia życzę emotka
A wygrać co chciałam? To co wszyscy emotka

Tylko troche ponad 4 miliony kuponow emotka
Ale nie wiem jaki sprzet trzeba miec, by to odczytac pod tym nadrukiem 

zobacz zwykła latarkę z telefonu i przyłóż ją do tej strony przedniej i sprawdź z drugiej strony czy widzisz informacje o 3xwięcej punktach itp.

Ale do 4 liter loteria  emotka

czyli jednak można to samo z kuponami z leroy merlin.
Kasjerki pewnie dostają po 100 kuponów co jakiś czas, więc kto je wydaje ma czas na sprawdzenie, a te 4 miliony to jest na wszystkie sklepy a jest ich chyba z 220. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6715814 Napisano: 14.07.2020 16:33:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

halliday napisał(a):

sylzab2294 napisał(a)

a co chciałaś wygrać jak można podświetlić latarką miejsce informacji o wygranej i widać bez otwierania, więc już dawno ktoś z pracowników mógł wygrane kupony rozdać znajomym, to samo w leroy merlin.

wiesz, nie wpadłam na to... Jak się komuś chce podświetlać każdy kupon, to powodzenia życzę emotka

Tylko troche ponad 4 miliony kuponow emotka
Ale nie wiem jaki sprzet trzeba miec, by to odczytac pod tym nadrukiem 

zobacz zwykła latarkę z telefonu i przyłóż ją do tej strony przedniej i sprawdź z drugiej strony czy widzisz informacje o 3xwięcej punktach itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6715791 Napisano: 14.07.2020 14:36:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy na konkurs w Kauflandzie Gillette i HS trzeba wysłać dokumenty pocztą? czy można mailem?
Przecież od dawna TQG wystarczył skan na maila lub na ich stronie, a teraz znów wrócili wysyłkę pocztą? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6715788 Napisano: 14.07.2020 14:35:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

halliday napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

as32572 napisał(a):

superloser napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

superloser napisał(a):

soulfly napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

A mnie wkurzają kasjerki w kauflandzie. O kupony na loterie trzeba się po zakupach upominać. Miałem rozdzielone zakupy na 2 paragony, ale z wielka łaska dostałem jeden kupon. Kasjerka stwierdziła, ze klient nie może sobie rozdzielac zakupów i za jedne zakupy jest jeden kupon. Nie chciałem robić scen. Ale powiedziałem, ze zapoznam się jeszcze raz
szczegolowo z regulaminem, bo czytałem go pobieżnie i jestem przekonany, ze kupon jest do kazdych
zakupow na jeden paragon jeden kupon bez wzgledu na wartość paragonu i ze następnym razem przyjdę na duże zakupy. Wtedy poproszę o każdy produkt na osobnym paragonie z karta Payback i będzie mi musiała wydać sto paragonów i sto kuponów. Kasjerka mało mnie nie zjadła wzrokiem i patrzyła jak na psychicznego. A ja z uśmiechem na ustach pożyczyłem jej miłego dnia. Ktoś próbował dostać na kilka paragonów kilka kuponów na loterię przy jednej kasie?

Możesz zakupy rozbić na pojedyncze artykuły i musi dac Ci kupon,jeżeli narzeka że długo trwa,zapytaj jak długo trwalaby obsługa gdyby ustawili sie klienci z pojedynczą rzeczą ,zawsze działa:)

Smolar dal zapis, zeby ograniczyc rozbicie zakupow. Przebiegli sa  emotka
Ale wydawane kupony nie sa wcale rejestrowane w systemie emotka  a w nich samochody, ktore moga trafic do kosza albo znajomego, ktory dostanie 5 “zlepionych” losow  emotka
 Kasjerzy w Biedrze bardziej rozliczani sa z nalepek na plusze niz  Kaufland rozlicza z losow na nagrody warte tysiace. 

ps. Ciekawe, czy  wszystkie samochody zostana wydane 

jest jednak sposób na nich. trzeba sobie zrobić kilka razy zakupy, nawet najmniejsze i iść za każdym razem do innej kasy. Dziś bez problemu dostałem 3 losy od 3 różnych kasjerek. Pomijam fakt, że nic nie trafiłem:P 

Jasne, ze jest. Ale zapis gulpi, bo kasjerka moze wydac Ci jeden albo 10. Nie ma zadnych zabezpieczen  emotka

myslalam ze bedą skanować te kupony tak jak jest w żabce, wtedy to by miało jakiś sens, a tak to co z tego że w przypadku wygranej wymagaja podanie numeru karty Payback, jak mozna sobie zakupy z karta zrobić po znalezieniu/otrzymaniu kuponu zwyciezskiego

u mnie wydają bez problemu za każdy zakup, alee co z tego, jak same punkty tylko na wszystkich zdrapkach...  emotka

jakby była dobrze zabezpieczona to mogłaś mieć nadzieje, a przy takim zabezpieczeniu wątpię aby ktoś wygrał bez znajomości w sklepie.

Też tak myślałem, ale jak słyszę ze kasjerki potrafią prześwietlać butelki z piwem aby sprawdzić czy jest wygrana czy nie, to tu gdzie jest o wiele szybciej i łatwiej do sprawdzenia czy jest wygrana czy nie, to spokojnie prześwietlą. Wyświetl w wątku >>

halliday

#6715745 Napisano: 14.07.2020 12:32:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

as32572 napisał(a):

superloser napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

superloser napisał(a):

soulfly napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

A mnie wkurzają kasjerki w kauflandzie. O kupony na loterie trzeba się po zakupach upominać. Miałem rozdzielone zakupy na 2 paragony, ale z wielka łaska dostałem jeden kupon. Kasjerka stwierdziła, ze klient nie może sobie rozdzielac zakupów i za jedne zakupy jest jeden kupon. Nie chciałem robić scen. Ale powiedziałem, ze zapoznam się jeszcze raz
szczegolowo z regulaminem, bo czytałem go pobieżnie i jestem przekonany, ze kupon jest do kazdych
zakupow na jeden paragon jeden kupon bez wzgledu na wartość paragonu i ze następnym razem przyjdę na duże zakupy. Wtedy poproszę o każdy produkt na osobnym paragonie z karta Payback i będzie mi musiała wydać sto paragonów i sto kuponów. Kasjerka mało mnie nie zjadła wzrokiem i patrzyła jak na psychicznego. A ja z uśmiechem na ustach pożyczyłem jej miłego dnia. Ktoś próbował dostać na kilka paragonów kilka kuponów na loterię przy jednej kasie?

Możesz zakupy rozbić na pojedyncze artykuły i musi dac Ci kupon,jeżeli narzeka że długo trwa,zapytaj jak długo trwalaby obsługa gdyby ustawili sie klienci z pojedynczą rzeczą ,zawsze działa:)

Smolar dal zapis, zeby ograniczyc rozbicie zakupow. Przebiegli sa  emotka
Ale wydawane kupony nie sa wcale rejestrowane w systemie emotka  a w nich samochody, ktore moga trafic do kosza albo znajomego, ktory dostanie 5 “zlepionych” losow  emotka
 Kasjerzy w Biedrze bardziej rozliczani sa z nalepek na plusze niz  Kaufland rozlicza z losow na nagrody warte tysiace. 

ps. Ciekawe, czy  wszystkie samochody zostana wydane 

jest jednak sposób na nich. trzeba sobie zrobić kilka razy zakupy, nawet najmniejsze i iść za każdym razem do innej kasy. Dziś bez problemu dostałem 3 losy od 3 różnych kasjerek. Pomijam fakt, że nic nie trafiłem:P 

Jasne, ze jest. Ale zapis gulpi, bo kasjerka moze wydac Ci jeden albo 10. Nie ma zadnych zabezpieczen  emotka

myslalam ze bedą skanować te kupony tak jak jest w żabce, wtedy to by miało jakiś sens, a tak to co z tego że w przypadku wygranej wymagaja podanie numeru karty Payback, jak mozna sobie zakupy z karta zrobić po znalezieniu/otrzymaniu kuponu zwyciezskiego

u mnie wydają bez problemu za każdy zakup, alee co z tego, jak same punkty tylko na wszystkich zdrapkach...  emotka

a co chciałaś wygrać jak można podświetlić latarką miejsce informacji o wygranej i widać bez otwierania, więc już dawno ktoś z pracowników mógł wygrane kupony rozdać znajomym, to samo w leroy merlin. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6715735 Napisano: 14.07.2020 11:41:25 w Giełda Kodów ; )
Kod zniżkowy 10zł przy 50zł do empiku z żywca zamienię na 3 kody z Kozel albo na 6 kodów z żywca

lub dam dwa kody zniżkowe 10zł do empiku za doładowanie telefonu 5zł Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6715564 Napisano: 13.07.2020 15:38:30 w Giełda Kodów ; )
Kod zniżkowy 10zł przy 50zł do empiku z żywca zamienię na 3 kody z Kozel albo na 6 kodów z żywca

lub dam dwa kody zniżkowe 10zł do empiku za doładowanie telefonu 5zł Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6715479 Napisano: 13.07.2020 10:52:28 w SZUKAM....
ewa2333 napisał(a):

Szukam numeru telefonu do underground media pomoże ktoś?

pewnie agencja smolar ci pomoże, oby dwie firmy mają tych samych współwłaścicieli

Smolar Agencja Promocyjno Reklamowa
Biuro pracuje od poniedziałku do piątku w godzinach 9-17

ul. Inżynierska 15
93-569 Łódź tel.: (42) 636 90 97
tel.: (42) 636 90 93 Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6715405 Napisano: 12.07.2020 20:13:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Chcialam oplacic karta Visa rachunek za telefon w Plusie w internecie, aby przy okazji wziac udzial w konkursie organizowanym przez Brainstorm.Niestety, wyskoczyl mi blad autoryzacji karty.Ktos wie o co chodzi? W zasadzie to nigdy nie place karta w sieci, jedynie robie przelewy ze strony banku.No ale chcialam wziac udzial w konkursie.Czy ja musze ta karte gdzies najpierw zarejestrowac,aby jej uzywac do platnosci w necie?

nie wiem w jakim banku, ale może ustawiłaś jakiś limit płatności do transakcji internetowych? Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

halliday

#6715388 Napisano: 12.07.2020 18:02:49 w Informują
Informują z Konkurs "Zachowaj sportowego ducha" Kaufland

Rodzaj powiadomienia: SMS
Dodatkowe informacje:
5 minut temu Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6715287 Napisano: 11.07.2020 19:09:52 w Giełda Kodów ; )
Kod zniżkowy 10zł przy 50zł do empiku z żywca zamienię na 3 kody z Kozel albo na 6
kodów z żywca

0 0

halliday

#6715286 Napisano: 11.07.2020 19:07:49 w WC - rozmowy o wszystkim
androm napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Jest jakaś wyszukiwarka sztabów wyborczych? wpisuje w google a tam pustka. mam wielki plakat wyborczy na płocie - nikt nie pytał mnie o zdanie. Chcę żeby go ściągnęli....

Jeśli to Twój teren to idziesz i zrywasz. Pierwszy raz słyszę, że sobie tak wieszają gdzie chcą i za darmo.

a to nie będzie złamanie ciszy wyborczej? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6715150 Napisano: 10.07.2020 15:44:57 w Giełda Kodów ; )
2 e-kodu rabatowego o wartości 5,00 USD (słownie: pięć dolarów amerykańskich i 00/100) do serwisu AliExpress, Kody rabatowe do serwisu
AliExpress są ważne do 31 sierpnia2020 r., kodów nie można ze sobą
łączyć, a minimalna wartość zakupu (bez ceny przesyłki) niezbędna, aby
zrealizować kod to 30 USD wymienię na doładowanie orange 5zł które
będzie mogło brać udział w konkursie lub 1 kod na 1 kod z lodów kaktus
shake

Kod zniżkowy 10zł przy 50zł do empiku z żywca zamienię na doładowanie
telefonu 5zł, lub na 3 kody z Kozel albo na 6 kodów z żywca Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6715147 Napisano: 10.07.2020 15:44:12 w SZUKAM....
chochliczka napisał(a):

szukam kogos kto tworzy strony www. mam kilka pytan staram sie  o prace i trzeba min umiec cos wrzucic na stronke, czy to jest trudne? prosze pomozcie

nie wiem co to za strona, ale możliwe ze wrzuca się tak samo jak dodaje się post np. na tym forum, tylko przez specjalny panel dla admina. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6715123 Napisano: 10.07.2020 14:43:11 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

superloser napisał(a):

sks900 napisał(a):

superloser napisał(a):

Czyli wlasciciel rachunku wybiera sam kwote przed wygenerowaniem kodu?  

Podczas wypłaty z bankomatu, wybiera się opcję wypłaty BLIK w bankomacie, wpisuje kwotę jaką chce się wypłacić, wpisuje kod BLIK z aplikacji, wtedy  pojawia się okienko w aplikacji do zatwierdzenia transakcji, jest tam adres bankomatu i kwota wypłaty, wtedy zatwierdzamy Pinem i odbieramy kasę. 

Dlatego mowie, ze brak zabezpieczen. Nie kazdy klient banku jest z IT na ty. I jesli by wlasciciel rachunku, przed wygenerowaniem kodu, musial wpisac kwote wyplaty, to by Kasia nie stracila tyle kasy. Bo watpie, by wpisala 2000zl  

Właściciel konta generuje kod Blik, a następnie potwierdza transakcję na określoną kwotę, która jest podana i widoczna.

Kto wybiera kwote?

ten kto jest przy bankomacie lub robi zakupy. A na telefonie pojawia się kwota jaka została wybrana i możesz zaakceptować albo nie. Wyświetl w wątku >>
0 0