Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
halliday
Postów 1566
Data rejestracji 25.12.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli co biedronka ma inną wage niż tu podałeś? Wyświetl w wątku >>
Cześć! 😄 Polecam Ci aplikację goodie, A jeśli skorzystasz z mojego linka otrzymasz bonus - 10 zł cashback. 🤩 Kliknij w link poniżej i zarejestruj się, wybierz sklep, w którym chcesz zrobić zakup, przejdź do niego przez goodie, zrób zakupy jak zawsze i cashback będzie Twój. https://goodie.pl/kody/3YJR65NW
Podziel się swoją opinią. Zarabiaj pieniądze. Wpływaj na treść newsów:
https://account.y...TjNOIzG7sCQQlXgU7PDA
halliday
Postów 1566
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w biedronce za 9,99zł Wyświetl w wątku >>
halliday
Postów 1566
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w rossmannie jakaś czekolada 35g za 1,99zł, batonik 38g za 3,99zł Wyświetl w wątku >>
halliday
Postów 1566
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w superpharm jest proocja, drugie mydło za 1zł, ale czy są już promocyjne opakowania tego niewiem Wyświetl w wątku >>
halliday
Postów 1566
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a w jakiej sieci te trzy osoby sa? Wyświetl w wątku >>
halliday
Postów 1566
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.lajtmobile.pl Wyświetl w wątku >>
halliday
Postów 1566
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Auchan, carrefour, biedronka, kaufland itd. Wyświetl w wątku >>
halliday
Postów 1566
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to niewiem co zrobili ja wykonałem 5 prób z numeru virgin i nie otrzymałem ani jefnej zwrotki i dostałem odpowiwdź od organizatora ze te smsy niedotarły.
Ps. a jaka taryfa tego numeru oferta 2012 czy ta nowa?
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
halliday
Postów 1566
Punkty karne 0
Konkursy dodane
halliday
Postów 1566
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak słałaś z virgin mobile to nie zagrasz, wyślij tego samego smsa z innej sieci.
Dostałem dzisiaj odp od bok virgina ze numer 4321 nieobsługują Wyświetl w wątku >>
halliday
Postów 1566
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miałem ten sam problem napisałem do organizatora i dostałem odpowiedź ze sms nie dotarł, pomimo że mam informacje ze sms prawidłowo poszedł, dzisiaj napisałem do virgina i dostałem odpowiedź ze numer 4321 nieobsługują, dlatego trzeba wysłać reklamacje do virgin oraz ten sms wysłać szybko z innego numer innej sieci.
Ps. w lipcu z tego numeru wysłałem smsy bez problemu na ten numer, więc ta blokada musiała być któregoś sierpnia zrobiona. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
halliday
Postów 1566
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w biedeonce kiedyś kupiłem te w pudełku, i coś koło 6-7zł były.
W tesco masz jakieś za 4,99zł, a w auchanie 3,98zł Kopernik- piernik serca toruńskie Wyświetl w wątku >>
halliday
Postów 1566
Punkty karne 0
Konkursy dodane
halliday
Postów 1566
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to ja bym nie chciał ciebie spotkać na jakimś urlopie co byłabyś z tydzień lub dłużej
halliday
Postów 1566
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie ta firma ma podpisane z róznymi firmami umowe ze dostarcza im wode, a oni w upałach rozdawali swym pracownikom i dlatego tak dużo wygranych z tego regionu. Wyświetl w wątku >>
halliday
Postów 1566
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zmieniłem przeglądarke i udało się wysłać. Wyświetl w wątku >>
halliday
Postów 1566
Punkty karne 0
Konkursy dodane
halliday
Postów 1566
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może to wina smolara bo sms nie dotarł. Ale dzięki temu to ty masz ten bon. brawo.
koszulka z cheetos Wyświetl w wątku >>
halliday
Postów 1566
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w laysach mają też M Wyświetl w wątku >>
halliday
Postów 1566
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo oni losują ze wszystkich osób które się zgłosiły do loterii, pewnie w losowaniu z 11 maja wylosowali 12 osób które nie kupili nic w tygodniu który jest losowany w dniu 11.05 Wyświetl w wątku >>