Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika halliday

halliday

#7246776 Napisano: 14.03.2025 20:32:52 w SZUKAM....
hania25 napisał(a):

Proszę o info czy kod Blik ma jakiś określony 
czas realizacji?

tak ustawia się czas czeku blik przy generowaniu, chyba maksymalny czas jaki można wybrać to 30 dni. Wyświetl w wątku >>
1 hania25 0

halliday

#7246714 Napisano: 14.03.2025 16:09:22 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
andii napisał(a):

halliday napisał(a):

Po ile w żabce u was jest nascafe 2 w 1 lub 3 w 1 x10szt ?

2w1 2.99szt😁

dzięki za informację, lecz chodziło mi o 10-pak.

A jeśli chodzi o ten pojedyncze to jest za 2,99zł lecz przy zakupię 3szt chyba jest rabat i za 3szt trzeba zapłacić 6,60zł więc trzeba dobrać 4 szt aby mieć prawidłowy paragon. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

halliday

#7246707 Napisano: 14.03.2025 15:55:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Andrzej007 napisał(a):

W jakich sklepach kupię produkty Maoma? Szczerze powiedziawszy nigdzie ich nie widziałem emotka

sinsay chyba jest, Wyświetl w wątku >>

halliday

#7246705 Napisano: 14.03.2025 15:54:19 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
0 0

halliday

#7246513 Napisano: 13.03.2025 20:14:55 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Wymienię zalando 25zł na bon lidl,biedronka lub allegro 20zł.
Ja posiadam zalando. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7246499 Napisano: 13.03.2025 19:48:11 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Po ile w żabce u was jest nascafe 2 w 1 lub 3 w 1 x10szt ?
Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7246149 Napisano: 12.03.2025 17:48:51 w Co można dostać gratis?
Od dzisiaj do zakupów byle jakich w żabce otrzymujemy bon 5zł przy zakupach za 25zł, zakupy kolejne trzeba zrobić kolejnego dnia, najpóźniej 3 dni od wydrukowania bonu. Do kwoty minimalnej (25 złotych) nie wliczają się: napoje alkoholowe (z wyjątkiem piwa) wyroby tytoniowe, papierosy elektroniczne, pojemniki zapasowe lub rekwizyty tytoniowe, leki OTC, suplementy, produkty dla niemowląt (początkowego żywienia niemowląt) produkty nabywane w ramach Zamawiania Kuponów w rozumieniu pkt. 7 Regulaminu programu „żappka” (odbiór produktów za zgromadzone żappsy) oraz produkty nabywane za wartość innych
kuponów promocyjnych. Promocja trwa do 25.03

https://cdn.zabka...2-25.03.2025_ost.pdf Wyświetl w wątku >>
1 kalmia86 0

halliday

#7246146 Napisano: 12.03.2025 17:40:47 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
anaesth napisał(a):

ReneK napisał(a):

To ja również spytam!
gdzie kupujecie o najtaniej LINDT ? emotka

Najtaniej pewnie wyjdą "batoniki" 38g Lindt Lindor, które można kupić w Rossmannie za 7,49zł. Kiedyś kupowałam je w Leclercu po 6,99, ale nie wiem jaka jest teraz ich cena.
Na Wedla to pewnie najtaniej wyjdzie Bajeczny albo Pawełek. Widziałam parę dni temu w Społem WW po 2,29zł.

W biedronce na walentynki takie Lindory były za 3,99 https://www.biedr...ndt-serduszko-13-9-g więc zobacz może nadal są i sprawdź w regulaminie czy taki produkt bierze udział w konkursie. Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

halliday

#7245738 Napisano: 10.03.2025 22:31:43 w Wkurza mnie...
ze już nie ma zdrapek w sklepach Action, a to dopiero tydzień od startu i prawie miesiąc do końca etapu emotka Wyświetl w wątku >>
1 luimig 0

halliday

#7245236 Napisano: 08.03.2025 15:00:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
antylopia napisał(a):

Czy wiadomo czy jest się wśród pierwszych 1000 osób w padliszkach zabkowych ? Jest jakiś zegar licznik czy nie wiadomo?

po wprowadzeniu kodu masz formularz do wypełnienia z danymi dla pierwszych 1000 osób i później mail z potwierdzeniem. Wyświetl w wątku >>
2 aja, antylopia 0

halliday

#7244703 Napisano: 05.03.2025 15:31:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

Karty podarunkowe pyszne pl są do wielokrotnego użytku?Ktoś się orientuję?

tak są takie karty do pyszne wielorazowego użytku. Wyświetl w wątku >>
1 samuraj 0

halliday

#7244586 Napisano: 04.03.2025 23:43:44 w Co można dostać gratis?
Za zakup 2 paczek Doritos z aplikacją żappka do odebrania bilet do Multikina, jedna aplikacja ma możliwość dwa razy odebrać bilet. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7244585 Napisano: 04.03.2025 23:40:46 w Co można dostać gratis?
https://taktomoznarysowac.pl/
Żabka od jutra 5.03 dla pierwszych 1000osób które kupią z aplikacją żappka dwa ketchupy Pudliszki mogą otrzymać: Nagrodę gwarantowaną dla pierwszych 1000 prawidłowych zgłoszeń w konkursie stanowią 1000
pisaków “Ketchupen” (Ketchupen - limitowany produkt od Pudliszek - to specjalny długopis, który
zamiast tuszu wypełnia się ketchupem. Służy do pisania oraz tworzenia słodkich dedykacji bez dodatku
cukru. Sposób użycia: otwórz korek, wypełnij ketchupem i zamknij. Dzięki naciskowi na Ketchupen
możesz teraz pisać lub rysować) Oraz 2 ketchupy marki Pudliszki dla pierwszych 1000 osób o łącznej
wartości 65 zł, które dokonają zgłoszenia w okresie przyjmowania zgłoszeń.

https://taktomozn...ppka_x_Pudliszki.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7244345 Napisano: 03.03.2025 22:53:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

rufus napisał(a):

Pojawily sie wyniki blikomanii za kolejny tydzien emotka

Ta.. ja już nie ufam, ja już nie wierzę. nanajka81 dobrze mówiła.

Jutro powinny być wiadomości w MDW.

Nadal podtrzymuje, że nie ma co tam zaglądać i gdybać czy to ja czy nie ja. Rok temu tak zerkałam - i nic. Tydzień temu też popatrzyłam jak tu ludzie zaczęli rozkminiać czy to ich inicjały - moje były ale to nie ja. Nie patrzę więcej. Czekam na niespodziankę emotka

Jeden lubi rozkminiac, drugi nie. Myślę, że to indywidualny wybór. Ja zaglądam, bo lubię emotka ale wyniki przyjmuje na chłodno.

Ja to nie lubię sobie nadziei robić... Rok temu to mnie ta blikomania tak pochłonęła, że zapomniałam że aby mieć darmo konto to muszę limit wyrobić płacąc kartą. I mało że nie wygrałam to jeszcze -10 zł opłata za konto.

A tam się nie liczą płatności zbliżeniowe kartą?

tak w loterii liczą się płatności blikiem zbliżeniowym, lecz pewnie bank nie zalicza tej płatności jako płatność kartą, pomimo że infrastrukturę daje im mastercard, więc zapewne pod transakcje jest podpięta karta mastercard. Wyświetl w wątku >>

halliday

#7244272 Napisano: 03.03.2025 16:39:00 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
maverick napisał(a):

halliday napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

maverick napisał(a):

Co najtaniej wychodzi i gdzie z Pedigree? emotka

saszetki chyba, ale ja pojedyncze widziałam póki co tylko w Żabce (3,40 - jakoś tak)

ale saszetki nie biorą udziału w loterii

Ja byłem m.in w Carrefour i żadnych z tych małych nie ma na wykazie, a jak są to kod EAN nie pasuje emotka

może masz action takie coś za 3,50zł możesz tam kupić https://www.actio...-pedigree-dentastix/ Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

halliday

#7244264 Napisano: 03.03.2025 16:00:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

lolzek napisał(a):

A czy z blikomanii informują SMSowo czy mailowo? Trzeba wypełniać jakiś formularz po wygraniu?

sms i mail. nic nie wypełniasz tylko wybierasz blik

tam są codziennie losowania czy co tydzien? emotka emotka

raz w tygodniu w czwartki, a wyniki dają w poniedziałek, wtorek.
Dzisiejsze wyniki są do 23.02.2025. Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

halliday

#7244258 Napisano: 03.03.2025 15:47:25 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
mellowfruit napisał(a):

maverick napisał(a):

Co najtaniej wychodzi i gdzie z Pedigree? emotka

saszetki chyba, ale ja pojedyncze widziałam póki co tylko w Żabce (3,40 - jakoś tak)

ale saszetki nie biorą udziału w loterii Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7242128 Napisano: 21.02.2025 10:32:06 w Wkurza mnie...
Monika11 napisał(a):

halliday napisał(a):

montezuma napisał(a):

krakowskispleen napisał(a):

Wkurza mnie, że znowu zapomniałam, że paragony z Auchana są do niczego i mam paragon, na którym parówki Berlinki są jako parówki CL 😑

wg mnie akurat w Auchan i C4 są bardzo dobre paragony - mają chyba przy każdym produkcie cyfrowy kod, który po wpisaniu na stronie ich sklepu w zasadzie od razu daje odpowiedź na pytanie, czy zakupiony produkt spełnia kryteria konkursu/loterii.
Miałem przed rokiem taką sytuację - bodajże Albedo poprosiło mnie o pieczątkę... wysłałem link do sklepu internetowego Auchan, gdzie po wpisaniu tych cyferek wszystko się wyjaśniło...
Po pieczątkę nie musiałem nigdzie jeździć emotka

EDIT: w C4 warto robić zakupy z ich aplikacją - wówczas na e-paragonie pojawia się dodatkowo zdjęcie produktu - wówczas już absolutnie nie ma podstaw, by cokolwiek było kwestionowane...

tylko w carrefour  to jest e-paragon niefiskalny więc i tak musisz zgłosić papierowy, jedynie wydrukować/dosłać jak przyczepią się do opisu.

Wg mnie w Auchan i Dino to najgorzej opisane paragony do konkursów.
Auchan np. Pepsi ma opisany napój jakieś cyfry których nigdzie na produkcie nie ma, więc tylko sklep wie co to za produkt.

Mam paragon Dino bardzo ładnie opisany; Parówki Berlinki, Pepsi, baton Pawełek emotka

Teraz jest loteria mlekovity i whiskas w mlekovicie w dino jest tylko  opis jogurt + smak, a w whiskas tylko karma dla kota. Frugo pamiętam ze także był opis napój coś tam. Tak samo karma dla kota Felix też był opis Karma dla kota. Więc może to zależy od sklepu albo od produktów. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#7242021 Napisano: 20.02.2025 16:45:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
eli75 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Anisu napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

5 negatywnych weryfikacji w Lubella makaron  emotka   4 w trakcie

a dlaczego negatywne?

Moze ktos płatki kupil do makaronu by paragon był 2w1

A może ktoś nie odesłał na czas dokumentów do weryfikacji, zgodnie z regulaminem jest na to 5 dni.

wydaje mi się ze paragon nie był opisany tak jak agencja chciała i odrzuciła. Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

halliday

#7242020 Napisano: 20.02.2025 16:44:56 w Wkurza mnie...
catcat napisał(a):

halliday napisał(a):

montezuma napisał(a):

krakowskispleen napisał(a):

Wkurza mnie, że znowu zapomniałam, że paragony z Auchana są do niczego i mam paragon, na którym parówki Berlinki są jako parówki CL 😑

wg mnie akurat w Auchan i C4 są bardzo dobre paragony - mają chyba przy każdym produkcie cyfrowy kod, który po wpisaniu na stronie ich sklepu w zasadzie od razu daje odpowiedź na pytanie, czy zakupiony produkt spełnia kryteria konkursu/loterii.
Miałem przed rokiem taką sytuację - bodajże Albedo poprosiło mnie o pieczątkę... wysłałem link do sklepu internetowego Auchan, gdzie po wpisaniu tych cyferek wszystko się wyjaśniło...
Po pieczątkę nie musiałem nigdzie jeździć emotka

EDIT: w C4 warto robić zakupy z ich aplikacją - wówczas na e-paragonie pojawia się dodatkowo zdjęcie produktu - wówczas już absolutnie nie ma podstaw, by cokolwiek było kwestionowane...

tylko w carrefour  to jest e-paragon niefiskalny więc i tak musisz zgłosić papierowy, jedynie wydrukować/dosłać jak przyczepią się do opisu.

Wg mnie w Auchan i Dino to najgorzej opisane paragony do konkursów.
Auchan np. Pepsi ma opisany napój jakieś cyfry których nigdzie na produkcie nie ma, więc tylko sklep wie co to za produkt.

Dino ma bardzo wąskie paragony, tam dosłownie nic nie pisze konkretnego emotka

przecież intermarche ma chyba takie same paragony, a potrafią dodać nr kodu kreskowego produktu na paragonie. Wyświetl w wątku >>
1 catcat 0