Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika misiamarysia

misiamarysia

#6718895 Napisano: 29.07.2020 20:42:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zniżka do Medicine od InPost ("Szybkie polowanie") Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6716557 Napisano: 17.07.2020 23:22:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś z laureatów miał problem z wypełnieniem formularza laureata Wygraj z Groszkiem / Smolar? Ja od wczoraj próbuję i nic nie mogę wskórać, wszystko uzupełniam i gdy daję wyślij nic się nie dzieje i brak jakiegokolwiek komunikatu. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6716100 Napisano: 15.07.2020 21:05:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wygląda na to (info ze strony) że ja również 100 zł do EMPiKu (Wygrywaj z Groszkiem, Smolar) Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6715691 Napisano: 14.07.2020 00:34:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

FBviola napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

A mnie wkurzają kasjerki w kauflandzie. O kupony na loterie trzeba się po zakupach upominać. Miałem rozdzielone zakupy na 2 paragony, ale z wielka łaska dostałem jeden kupon. Kasjerka stwierdziła, ze klient nie może sobie rozdzielac zakupów i za jedne zakupy jest jeden kupon. Nie chciałem robić scen. Ale powiedziałem, ze zapoznam się jeszcze raz
szczegolowo z regulaminem, bo czytałem go pobieżnie i jestem przekonany, ze kupon jest do kazdych
zakupow na jeden paragon jeden kupon bez wzgledu na wartość paragonu i ze następnym razem przyjdę na duże zakupy. Wtedy poproszę o każdy produkt na osobnym paragonie z karta Payback i będzie mi musiała wydać sto paragonów i sto kuponów. Kasjerka mało mnie nie zjadła wzrokiem i patrzyła jak na psychicznego. A ja z uśmiechem na ustach pożyczyłem jej miłego dnia. Ktoś próbował dostać na kilka paragonów kilka kuponów na loterię przy jednej kasie?

Ja też dostałam tylko jeden kupon, chociaż miałam kilka paragon bo zakupy rozdzieliłam, 
mnie pani kasjerka wytłumaczyła ze tylko jeden kupon mogę otrzymać jeśli robię zakupy w tym samym czasie , ale jak przyjdę za godzinę to drugi kupon mi przysługuje 

Mi niestety powiedziała to samo, dodając, że 1 karta payback to max 1 kupon dziennie emotka

Niestety punkt 4.3 regulaminu o tym mówi, bo mi bardzo nieuprzejma pani machała w sklepie tym regulaminem przed nosem (z nieukrywaną satysfakcją), a innego dnia musiałam się upomnieć o kupon, bo nie dawała nikomu, że niby nie pamięta o takich tam "pierdołach". Fatalnie jest to zorganizowane, nie spodziewałam się po tej  agencji, ale jest oczywiste, że spora część kuponów nie trafi do klientów, tylko do zaradnych kasjerek emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

misiamarysia

#6714978 Napisano: 09.07.2020 23:07:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

izkak napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Macie zwrotki (smsy i maile) z colgate w Biedronce?

Nie, ale był komunikat na stronie, że zgłoszenie przyjęte  emotka  Ps. Pozdrawiam wszystkich, którzy tak jak ja czekali ze zgłoszeniem do ostatniego dnia  emotka   emotka

Dziękuję za pozdrowienia, ja właśnie zasiadam do pisania, jak często u mnie - w ostatniej chwili emotka

Piąteczka! Nie mam totalnie pomysłu, ale paragon nie może się zmarnować! emotka Nawet się nie łudzę, że wygram auto, no ale niech już będzie, że wyślę to jedno zgłoszenie emotka

No właśnie skończyłam pisać, ale motywacja zerowa, więc na tej samej zasadzie wysłałam, żeby potem nie żałować. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6714961 Napisano: 09.07.2020 22:10:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izkak napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Macie zwrotki (smsy i maile) z colgate w Biedronce?

Nie, ale był komunikat na stronie, że zgłoszenie przyjęte  emotka  Ps. Pozdrawiam wszystkich, którzy tak jak ja czekali ze zgłoszeniem do ostatniego dnia  emotka   emotka

Dziękuję za pozdrowienia, ja właśnie zasiadam do pisania, jak często u mnie - w ostatniej chwili emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6714037 Napisano: 04.07.2020 23:22:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

melancholia napisał(a):

Czy ktoś miał już styczność z wysyłką nagród od Unique One? Bo teraz dopatrzyłam się, że nagrody z konkursu Nestle w Intermarche, który skończył się ponad miesiąc temu, mają zamiar wysłać do 3 września... nigdy nic od nich wcześniej nie wygrałam i zastanawiam się czy oni dają sobie tylko dla spokoju taki termin czy faktycznie mają zamiar odczekać te 3 miesiące... bo to przecież 1/4 roku czekania na głupią nagrodę... 

u mnie hulajnoga z tego konkursu już w domu więc chyba nie czekają na ostatni moment  emotka

Mam same dobre doświadczenia zarówno z przelewami jak i z wysyłką nagród. Pewnie dali sobie zapas czasowy na wszelki wypadek. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6713608 Napisano: 02.07.2020 14:40:44 w Gratulacje! Dla wygranych!
slomkab  BRAWO!  BRAWO! BRAWO! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6713474 Napisano: 01.07.2020 22:24:38 w Czy informują/ informowali?
nitka310 napisał(a):

Czy za poniedziałek lub wtorek były wyniki z carefree?

a co to za konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6713459 Napisano: 01.07.2020 21:18:54 w Czy informują/ informowali?
alan84 napisał(a):

adriannaa napisał(a):

alan84 napisał(a):

Nadal cisza z benecolem czy bokiem przeszło

Po tym jak popieprzyli wyniki BIC C4 to bym się nie zdziwiła jakby zapomnieli rozwiązać ten konkurs

a co popie...czyli?

Poinformowali mnie i dwie inne osoby z forum o których wiem o wygranej, a nie graliśmy w tym konkursie. Odpisali po interwencji, że zaszła pomyłka i że nagrody oczywiście  nie będzie, ale bez magicznego słowa PRZEPRASZAMY. I tam mnie te nagrody nie interesowały, dlatego nie grałam, no ale ... Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6713313 Napisano: 01.07.2020 11:48:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
SMOLAR przelał mi 1000 zł z konkursu w Rossmannie Podziel się szczęściem, więc pewnie wybrana fundacja również dostała swój 1000 zł  emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6713309 Napisano: 01.07.2020 11:34:39 w SZUKAM....
Czy może kojarzycie jakie konkurs, gdzie trzeba kupić alkohol??? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6712811 Napisano: 29.06.2020 23:31:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

androm napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Kochani, czy ktoś z Was dostał dzisiaj info o wygranej z WIOSENNY KONKURS BIC, a nie brał w nim udziału?????
Mnie się to dzisiaj przytrafiło, może dlatego, że grałam w innych, wcześniejszych konkursach z tym produktem i wygrałam, może nałożyły im się jakieś dane??? Będę wdzięczna za odpowiedź tutaj lub na priv.

ale jaja

Ja nie.ale dostałam kiedyś wniosek urlopowy z jednej agencji... Nigdy tam oczywiście nie pracowałam a w konkursie grałam z rok wcześniej 

Skorzystałaś????? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 pikawka, ReneK 0

misiamarysia

#6712804 Napisano: 29.06.2020 22:52:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kochani, czy ktoś z Was dostał dzisiaj info o wygranej z WIOSENNY KONKURS BIC, a nie brał w nim udziału?????
Mnie się to dzisiaj przytrafiło, może dlatego, że grałam w innych, wcześniejszych konkursach z tym produktem i wygrałam, może nałożyły im się jakieś dane??? Będę wdzięczna za odpowiedź tutaj lub na priv. Wyświetl w wątku >>
1 adriannaa 0

misiamarysia

#6712723 Napisano: 29.06.2020 16:04:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kosz piknikowy "wiosenny konkurs BIC" Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6712186 Napisano: 26.06.2020 12:09:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
guarania napisał(a):

Grill elektryczny  z Heinz w Lidlu - DPD

u mnie również grill, przed chwilką, DPD, trzeba podać kod, który przyszedł sms-em rano Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

misiamarysia

#6712163 Napisano: 26.06.2020 10:58:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
anaesth napisał(a):

joasiunia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Co dziś wozi DPD??? Może ktoś już miał wizytę kuriera z rana?

Może coś z Heinza w Lidlu...? Bo to by mi pasowało. Albo odkurzacze jetsetterów... emotka  

Może być Heinz, bo też mam powiadomienie od DPD emotka

Edit: jednak bodziak od Nestle emotka

To pewnie Heinz z Lidla u mnie, bo w Nestle nie grałam. Kurier będzie po południu, to dam znać.

Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6712129 Napisano: 26.06.2020 10:00:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Co dziś wozi DPD??? Może ktoś już miał wizytę kuriera z rana? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6711854 Napisano: 24.06.2020 21:53:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rene napisał(a):

Nie podaja jaki nr paragonu trzeba odeslac! Napisalam zapytanie bo pewnie wszystkim sla bez numeru! emotka

Numer paragonu znajdziesz przy swoim imieniu na liście laureatów, jest już zamieszczona i możesz też do niej dotrzeć przez zakładkę Wyniki konkursów. Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

misiamarysia

#6711816 Napisano: 24.06.2020 18:54:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
Lewiatan (loteria Piłka 2020)  250 zł przelew na konto emotka Wyświetl w wątku >>