Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika misiamarysia

misiamarysia

#6723528 Napisano: 21.08.2020 11:48:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

edith napisał(a):

Jestem pierwszy raz w takiej sytuacji i nie wiem co robić. Nie moge wyegzekwować nagrody - voucher do hotelu na 1800 zl od organizatora.Konkurs byl tutaj dodany , byl na fb.Podobno wyslali voucher 3 tygodnie temu , nie chcą podać nr nadania i reklamować zaginięcia. Tłumaczą się, że są na urlopie i po powrocie  dzisiaj podadzą nr przesyłki- zero odzewu. W międzyczasie napisali, ze w ten poniedziałek hotel wyśle bezpośrednio na e-mail voucher...niestety dalej nie ma.Mało tego jak zadzwoniłam hotel powiedział, ze nigdy nie wystawiał vouchera na to nazwisko.Wiem, że zwycięzca 2 miejsca też nie otrzymał nagrody...podobno rower tez zaginął. Co mogę zrobić w tej sprawie? Bo mi już ręce opadają   :-( 

Voucher nie musi być imienny, więc hotel nie musi mieć o nim informacji. Konkurs wygląda średnio, firma też. Pewnie spodziewali się dużo większego zainteresowania, wyskoczyli z dość drogimi nagrodami, a tu raptem kilkanaście zgłoszeń i mam wrażenie, że się przeliczyli. W regulaminie mają zapis o tym, że jak zwycięzca nie odbierze przesyłki to roszczą sobie prawo do niewysyłania jej ponownie. Pytanie czy nie będą chcieli się tym zapisem wykpić, ale to słaba opcja, bo jakby się na to powołali to ja bym walczyła z nimi i musieliby w końcu podać numer przesyłki. Generalnie póki co porób screeny regulaminu i wyników i męcz ich dalej (chociaż to dopiero 3 tygodnie i rzeczywiście trwa sezon urlopowy, a w regulaminie nie ma słowa o dacie wysyłki, więc ja bym im dała jeszcze czas). A potem zostaje Ci chyba rzecznik praw konsumenta, a potem ewentualnie sąd.

Rób screeny szybko, zanim usuną regulamin, poza tym całkowicie zgadzam się z opinią powyżej. Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

misiamarysia

#6723245 Napisano: 20.08.2020 12:27:56 w Zdjęcia naszych wygranych

misiamarysia

#6722993 Napisano: 19.08.2020 13:40:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
kalina590 napisał(a):

Zestaw produktów HARIBO  emotka

U mnie również zestaw Haribo (produkty) Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6722858 Napisano: 18.08.2020 19:28:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawelkoo napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Wygrał ktoś z Was w Żywcu - wodzie niegazowanej? to jedyna loteria w której kupuje produkty na pęczki, ale woda schodzi u nas w domu błyskawicznie (tak, wiem, że woda jakościowo kiepska, ale jedyna, która jest dostępna u nas Biedronce oprócz wód wysokozmineralizowanych, których z kolei ja nie mogę pić, a u nas w kranie woda woła o pomstę do nieba).miło by było chociaż raz być wylosowaną.

Nikt się chyba nie chwalił. Ja wysłałem dwa zgłoszenia w dwa pierwsze dni (sobota, niedziela), kiedy jeszcze loteria nie była opublikowana na forum i oczywiście pustka emotka

U mnie na 4 zgłoszenia nic Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6722681 Napisano: 18.08.2020 03:44:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Nivea / Hebe już cały poinformowany? Tylko jedna osoba się chwaliła, ale pewnie już "po zawodach".

Eeee nie jedna, spójrz w wygranych na wymianę emotka

Hmmm, rzeczywiście, dzięki za odpowiedź Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6722680 Napisano: 18.08.2020 03:42:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Nivea / Hebe już cały poinformowany? Tylko jedna osoba się chwaliła, ale pewnie już "po zawodach".

Wydaje mi się, że maile jeszcze nie poszły.

a co do nutelli to admin ma wolne! Świętuje i ślubuje  emotka

Oooo, to jego zdrowie, cieszę się jego szczęściem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6722608 Napisano: 17.08.2020 20:07:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nivea / Hebe już cały poinformowany? Tylko jedna osoba się chwaliła, ale pewnie już "po zawodach". Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6722607 Napisano: 17.08.2020 20:00:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fiona25 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

jokan napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

jokan napisał(a):

po ile wychodzi najtansza nutella?

drogo nieco, w biedronce 350g po 10.99. same puste kalorie w słoiku:) mniejszych tam nie ma.

to nie ma tych 230 gramowych?

ja nie widziałem w biedronce małych słoików. Może w niektórych są, w mojej może wylupione. 

jest jakiś konkurs z Nutellą? Nic mi w oko nie wpadło...

https://www.nutel...utella-kocha-weekend

może być zastój w dodawaniu z wiadomego powodu

Dziękuję emotka , opóźnienie zrozumiałe  emotka

Ale że o co chodzi, jeśli to nie tajne/poufne??? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6722406 Napisano: 17.08.2020 08:27:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy może ktoś kojarzy konkurs, w którym do wygrania był basen zewnętrzny z jaccuzzi? Będę wdzięczna za jakąś podpowiedź.

https://www.e-konkursy.info/konkurs/wygraj-basen-z-hydromasazem.html#.XzlJ0ugzbIU może to?

dokładnie to, bardzo dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6722318 Napisano: 16.08.2020 16:57:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy może ktoś kojarzy konkurs, w którym do wygrania był basen zewnętrzny z jaccuzzi? Będę wdzięczna za jakąś podpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6721806 Napisano: 13.08.2020 11:41:07 w Zdjęcia naszych wygranych
magie1982 napisał(a):

Konkursowa passa ostatnio nie bardzo jest ze mną. Wiec dla wszystkich w dołku i nie tylko coś na poprawę humoru. Nagroda od Versus. W gratisie płytka, pytanie czy od Versus czy od kuriera. Bo paczka wydawała się dobrze zamknięta  emotka

Ale numer, wyślij im fotkę (agencji) z podziękowaniem za gratis. emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6721738 Napisano: 13.08.2020 00:26:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agnes111 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

Zauważyliście, że w Bref Lewiatan, oświadczenia z pkt. 3.6 Regulaminu różnią się od tego z gotowego druku na końcu Regulaminu (zał. 1) ? Brakuje np. całego punktu o danych osobowych  emotka  Chyba dostaną ode mnie dwa druczki, niech se wybiorą...

Ja im wysłałam bez tego załącznika 1 . Skopiowałam treść oświadczeń i wypełnił am 

A jeśli na paragonie nie ma nazwy Lewiatan, to muszę iść do sklepu po jakieś potwierdzenie, czy organizator sam to weryfikuje?

U mnie też nie ma, ale sprawdziłam na stronie Lewiatana i ten adres (sklepu z paragonu, inna nazwa sklepu) jest podany w wykazie w moim mieście, więc nic nie załatwiam, tylko odsyłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6721721 Napisano: 12.08.2020 22:35:02 w Czy informują/ informowali?
nariam napisał(a):

czy informowali już z- Wielka Loteria Kaufland

Tak, dzisiaj  o 16.00 Wyświetl w wątku >>
1 nariam 0

misiamarysia

#6721717 Napisano: 12.08.2020 22:18:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
50 zł za ocenę sklepu Kaufland (org. Smolar - Wielka loteria w Kauflandzie) info przez sms o 16.00 Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6721319 Napisano: 11.08.2020 11:59:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
delfinka101 napisał(a):

2 i 3 nagroda z elseve, dobre i to emotka

ja również 2 i 3 stopień Elseve Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6721110 Napisano: 10.08.2020 15:27:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Albedo wysłało eski... Nie wierzę  emotka

Ja też w szoku Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6721103 Napisano: 10.08.2020 15:19:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
mama-l-k-m napisał(a):

Bref 2x 50 zł

U mnie to samo 2x50 zł emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6720974 Napisano: 09.08.2020 21:09:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw (podobno wypasiony) z konkursu "100 lat dla Haribo" - dlaLejdis (info dzisiaj mailowo) Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6720768 Napisano: 08.08.2020 00:04:24 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
antylopia napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy orientuje się ktoś ile wychodzi za Martini w Biedrze?

25 zl

Martini Prosecco 29,99 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6720732 Napisano: 07.08.2020 20:26:40 w Gratulacje! Dla wygranych!
grand87  GRATULUJĘ AUTA, rozumiem, że nie każdy chce, by go "namierzali" ci bardziej dociekliwi, którzy sami nigdy się niczym nie chwalą, nie zamieszczają żadnych wpisów w innych, pozostałych wątkach, a piszą na priv prośby o gotowe "rozwiązania". Często przecieram oczy ze zdumienia, ile jest osób na forum, o których istnieniu nie mam pojęcia. Tak czy inaczej, kimkolwiek jesteś, GRATULUJĘ nagrody i fajnie, że dałeś / dałaś nam znać, że auto zostaje u forumowicza. Nagroda zacna, może nie dla każdego, ale wartościowa, korzystaj bezpiecznie i ... w drogę, póki pogoda rozpieszcza. emotka emotka Wyświetl w wątku >>