Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika misiamarysia

misiamarysia

#6700523 Napisano: 02.05.2020 13:06:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wódka emotka  Jest obecnie jakiś konkurs ? emotka

Amundsen?

pikawka napisał(a):

Wódka emotka  Jest obecnie jakiś konkurs ? emotka

W Biedronce Tullamore, ale to nie wódka, ale może ogólnie o alkohol chodzi, to ten. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6699574 Napisano: 27.04.2020 20:55:51 w Czy informują/ informowali?
Czy BLACK (konkurs BP) już informował? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6699521 Napisano: 27.04.2020 16:27:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
lowmacp napisał(a):

mountain napisał(a):

suszarka z konkursu H&S Hebe emotka

U mnie również emotka

I u mnie suszarka Braun (Hebe, Head&Shoulders", Karlsbad) Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6699148 Napisano: 25.04.2020 18:44:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
titinunu napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Ogłaszam konkurs na najbardziej upierdliwą agencję - zgłaszam Unique One, która wysyła mnie w okresie pandemii do Kauflandu po pieczątkę na paragonie z napisem KARMA MK GOURMET bo brakuje im tam napisu "gold". Już się rozpędzam. Nie lubię ich tez za to, ze potrafią parę miesięcy przetrzymać wygrane przelewy i wysłać je dokładniusieńko ostatniego dnia wg regulaminu. Wsadźcie sobie pod ogon ten zestaw SPA dla kota. 

Chyba sobie jaja robią... ja bym napisała im co o tym myślę

No właśnie chyba uprzejmie dopytam czy to aby konieczne...

tak, pewnie też bym zaczęła od "uprzejmego" pytania emotka  a potem ewentualnie równie uprzejmie acz dosadnie napisałabym, co o tym myślę emotka

Do mnie też odezwali się po pieczątkę,a napisano dokładnie karma Goumert saszetki 85 g.Wygrałam karmę za 10 zł ,to będzie rezerwa

Ja im odesłałam zdjęcie paragonu  położonego obok tych puszek, bo akurat je mam i napisałam, że jeżeli to nie wystarczy, to nie jestem w stanie obecnie zdobyć tej pieczątki i jeśli nagroda przepadnie, to trudno. Na szczęście do zestawu SPA, który też udało mi się wygrać, miałam dobry opis, a tej wygranej karmy (najmniejsza paczka) aż tak nie żal, żeby teraz jeździć i się napraszać o pieczątkę. Może mają rezerwę, to ktoś inny nakarmi swojego kitku emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6698947 Napisano: 24.04.2020 14:00:18 w moje dzisiejsze wygrane :)

misiamarysia

#6698916 Napisano: 24.04.2020 12:01:36 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw produktów z Kulinarna podróż z Somat, od  Smolar, kurier DPD.
Trzeba podpisać dokumenty zwrotne . Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6698852 Napisano: 23.04.2020 22:23:22 w Żegnamy zmarłych
Na Facebooku na stronie Albedo Marketing jest informacja, że z powodu nagłego ataku choroby, dziś rano odszedł ich kolega Michał Rolak, "wiecznie optymistyczny chłopak, którego zaangażowania nie sposób było przygasić". Wstawili duże, uśmiechnięte zdjęcie. Przykra sprawa, młody człowiek. Pewnie z nim rozmawialiśmy przez telefon przy okazji jakichś wygranych.
Niech spoczywa w pokoju.

https://www.faceb.../?type=3&theater Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6698737 Napisano: 23.04.2020 12:57:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kosmetyki Rimmel, kurier DPD, niestety trzeba podpisywać dokumenty zwrotne, musiałam też otwierać zafoliowany dokument nożem, bo kurier w rękawiczkach nie dawał rady:(     Był równie spanikowany jak ja, w sumie to współczuję takiej pracy w obecnej sytuacji. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6698561 Napisano: 22.04.2020 17:45:36 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
rogaliczek napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

mia napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Hej, gdzie kupujecie Staropolankę?

Kaufland 1.39 

A czy w Kauflandzie widział ktoś też Staropolankę w małych butelkach (0,5 lub 0,33)? emotka
Będę przejeżdżać kolo Kauflanda, ale nie mam ochoty stać w kilometrowej kolejce, po to żeby sprawdzić, że nie mają takiej... emotka

ja szukałam właśnie małej w Carrefour Ale nie było tam, nie wiem czy gdziekolwiek jest

Wczoraj kupiłam w C4 mała gazowana Staropolanke. 

Selgros Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6698482 Napisano: 22.04.2020 13:23:37 w Zdjęcia naszych wygranych
Inne ujęcie, kolor w rzeczywistości to bardziej mocny róż (taki "barbiowy"), bardzo ładna jest:)

Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6698435 Napisano: 22.04.2020 11:51:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Walizka Ochnik od Jordan (wreszcie się wyjaśniło co wygrałam), kurier DPD przed chwilą Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6697809 Napisano: 20.04.2020 12:01:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

werix7 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

jokan napisał(a):

Ile się czeka na przelew z WAWEL? Ktoś wie może?

ja wygrałam jakoś w pierwszych dniach, na początku, a przelew był niedawno, pewnie zbierają wygrane np z miesiąca albo innego okresu czasu i wtedy hurtem posyłają... tak mi to wyglądało. Jak Ci będzie zależało na konkretnych datach, to dawaj znać i sprawdzę emotka  

A jak to możesz sprawdzić? Ja odsyłałam oświadczenie 7 marca i chętnie się dowiem kiedy mogę spodziewać się przelewu    

około 10 lutego wygrałam, 14 lutego odsyłałam paragon i oświadczenie, a przelew dostałam 4 kwietnia. Jednocześnie widziałam, że kilka osób tego samego dnia informowało o przelewie, więc obstawiałabym, że jednego dnia zrobili przelewy dla wielu osób, np za pierwszy miesiąc.

U mnie również był przelew 4 kwietnia Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6697750 Napisano: 20.04.2020 00:31:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
werix7 napisał(a):

Grał ktoś w konkursie Jeżyków? Czy po przesłaniu zgłoszenia powinnam dostać na pocztę jakieś potwierdzenie? 

Ja grałam tuż przed północą i nie dostałam nic na maila, ale potwierdzenie pojawiło się na stronie od razu po zgłoszeniu. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6697001 Napisano: 15.04.2020 20:33:50 w Gratulacje! Dla wygranych!
katake gratulacje wielkie emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6696927 Napisano: 15.04.2020 16:31:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
agakaz2 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Bilety z Cherrissimo - losowanie dodatkowe

również u mnie Wow jak cieszy emotka

U mnie to samo - bilety do Kinads od Cherrissimo Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6696782 Napisano: 15.04.2020 09:14:35 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

nicoletta napisał(a):

Wkurza mnie wyłudzanie danych w loterii Valbon, do nagrody 100zł chcą wszystkie dane takie jak numer dowodu, PESEL, miejsce urodzenia i imię ojca...ja się pytam po co im to wszystko???

Absolutnie nie podawaj prawdziwego imienia ojca czy miejscowości Twojego miejsca urodzenia!

No chyba żartujesz??? Tyle danych??? Oszaleli??? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

misiamarysia

misiamarysia

#6696585 Napisano: 14.04.2020 11:58:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Zapytanie mam o cole na messengerze. Potwierdzam logowanie podajac dane do fb, ale potem kolejny krok sie pojawia, znowu chca podania maila i hasla (Skorzystaj z opcji poniżej i potwierdź swoje dane aby wziąć udział w promocji.The email is already registered, authenticate to merge accounts). wpisuje ponownie to samo (bo co innego? Juz kiedys pare kodow wyslalam na aktualna promocje, a tu znow kaza potwierdzac dane) i komunikat Unknown message translation. Ktos ma jakis pomysl?

miałam tak zmieniłam przeglądarkę i poszło

u mnie nie idzie na żadnej przeglądarce, na żadnym z 3 laptopów. Załamka

U mnie też na niczym nie idzie, już podziękowałam Coli Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6696145 Napisano: 10.04.2020 18:40:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yreks napisał(a):

Działa wam strona Develey- tak smakuje wygrana ?

Od kilku dni nie działa (u mnie) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6695967 Napisano: 09.04.2020 20:09:04 w Smolar
blanca napisał(a):

nataszka napisał(a):

Były już jakieś potwierdzenia pozytywnej weryfikacji z Gourmet ???

Jeszcze nie

Ja nic nie dostałam, ale torobił Unique One, nie Smolar, chyba, że inny konkurs jakiś. Jedną nagrodę (karmę) mam już od dawna w domu, na pozostałe (zestaw SPA i karma) czekam. Wyświetl w wątku >>
0 0