Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika misiamarysia

misiamarysia

#6774630 Napisano: 09.04.2021 18:29:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karta podarunkowa do Carrefour z "Loteria Wawel" - list polecony od "Fortuna" był w skrzynce. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6774532 Napisano: 09.04.2021 15:37:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
ivanotta napisał(a):

5000zl tmobile  emotka

U mnie 500 zł Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6774526 Napisano: 09.04.2021 15:24:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

ivanotta napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Może jestem dziwna ale Lindt za dużą wagę przywiązuje do tych ich drogich, kartonowych pudełek na nagrody.Serio do kilku pudełek czekoladek potrzeba aż grubego ,ciężkiego kartonu jak na wielki kapelusz.Czy mają tam kogoś kto zarabia na tych pudelkach bo mi się podejrzliwość zawsze odzywa na takie zbędne drogie ,graty.

ja akurat te kartony zostawiam sobie do przechowywania. Są mega wytrzymałe i żal mi ich wyrzucać.

Ja też zostawiam - są ładne, solidne i mozna w nich dać komuś pięknie zapakowany prezent emotka

Ja też tak robię jak domika emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6774396 Napisano: 08.04.2021 23:24:59 w WC - rozmowy o wszystkim
agusiac87 napisał(a):

Kochani, liczę na Waszą kreatywność

Gdzie mogę schować w mieszkaniu "dziennik - pamiętnik"? (by nie dostał się w niepowołane ręce? ) Temat piwnicy/garażu nie wchodzi w grę, bo nie będzie mi sie chcialo specjalnie tam iść... 

Chętnie wysłucham Waszych pomysłów emotka

Podobno najciemniej pod latarnią,  ale chyba bym nie zaryzykowała. Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

misiamarysia

#6774364 Napisano: 08.04.2021 20:41:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

anaesth napisał(a):

agniecha1985 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Czy z Duck wysyłali też maile o niewygraniu za ostatnie dni?

Tak, były

Dzięki. Ciekawe, czy dostali moje zgłoszenie, skoro nie mam info ani o wygranej, ani o jej braku. 

Może dostaniesz o głównej i czekanie się opłaci. Za ostatni dzień na pewno było info (niestety negatywnie)

Myślę, że główne będą wybierali spośród zgłoszeń nagrodzonych stówkami emotka

Nie zawsze tak jest, logika agencji jest nieodgadniona, a nadzieja umiera ostatnia emotka

Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

misiamarysia

#6774293 Napisano: 08.04.2021 15:55:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

agniecha1985 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Czy z Duck wysyłali też maile o niewygraniu za ostatnie dni?

Tak, były

Dzięki. Ciekawe, czy dostali moje zgłoszenie, skoro nie mam info ani o wygranej, ani o jej braku. 

Może dostaniesz o głównej i czekanie się opłaci. Za ostatni dzień na pewno było info (niestety negatywnie) Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6774286 Napisano: 08.04.2021 15:02:40 w Czy informują/ informowali?
ktosiek1 napisał(a):

A czy z mydziewczyny (tampax, Discreet) informowali już za marzec? (może być na priv emotka )

Może też być "publicznie" emotka Wyświetl w wątku >>
1 ktosiek1 0

misiamarysia

#6774202 Napisano: 08.04.2021 10:11:14 w Czy informują/ informowali?
Czy Raffaello do końca poinformowane? Może ktoś potwierdzić wygraną z ostatnich dni? Wyświetl w wątku >>
1 steve91 0

misiamarysia

#6774190 Napisano: 08.04.2021 09:51:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
patysiaczek napisał(a):

Wyczyść nagrody Leclerc bez podania co emotka

Ja również Leclerc bez podania rodzaju nagrody. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6773976 Napisano: 07.04.2021 13:11:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
"Z eksperckim składem ... " Carrefour - bon 100 zł (sms, Smolar) Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6773940 Napisano: 07.04.2021 11:15:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mountain napisał(a):

hejka orientujecie się do kiedy są ważne kody do pyszne.pl z loterii coca cola zero?

Ja jeszcze nie dostałam swojego z samego początku loterii, ale muszą być (moim zdaniem) ważne dłużej niż trwa loteria. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6773383 Napisano: 02.04.2021 09:49:59 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

Jestem monotematyczna ale czy wczoraj t mobile jeszcze dzwoniło? Zakończyli już? Czy ktoś się orientuje? 

Wczoraj nikt już się nie chwali, więc mam nadzieję, że te 500 zł to może jednak sms-em puszczą. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6773377 Napisano: 02.04.2021 01:35:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

Moja wypowiedź dotyczyła ogólnie forumowych zagrywek, a odnosząc się do tego, co napisałaś, to skoro udział biorą produkty marki Jacobs, to nawet gdyby ktoś dostał negatywną weryfikację (z powodu zakupu małej kawy), to byłoby to niezgodne z tym zapisem.
Ps: Oni chyba o weryfikacji nie informują- przynajmniej ja nic takiego nie mam (a wygrana za kawę w słoiku).

To jutro jednak kupię taką malutką, "pomogę szczęściu". Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6773375 Napisano: 02.04.2021 01:20:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

"W Loterii udział biorą produkty marki Jacobs"- czasem mam wrażenie, że niektórzy specjalnie sieją zamęt, by zniechęcić konkurencję...

Wrażenie jest jak najbardziej mylne, ale całe szczęście, że to tylko wrażenie, a nie oskarżenie. Niemniej poczułam się wywołana do tablicy, a że szkoły zamknięte, to i ja odpowiem online, jak to w pandemii. Nie zniechęcam, daleka jestem od tego, raczej pomagam każdemu jak mogę i nie postrzegam Was jako konkurencji, a kolegów i koleżanki z forum i cieszę się z Wami z każdej Waszej wygranej, choćby skarpetki, i zawsze gratuluję zwycięzcom. Każdy raz wygrywa, raz nie, co los (lub łaskawy organizator) da i szczęście przyniesie. Bardziej jestem chyba ostrożna niż podstępna, a że nie gram hurtowo, to dlatego moje pytanie brzmiało: "A jesteście pewni, że one na 100% biorą udział (te małe)? Nie sieję zamętu, pytam na poważnie, czy ktoś wygrał i ma pozytywną weryfikację." Sama o tym zamęcie wspomniałam, żeby nikt mnie o niego nie posądził, no i proszę... mam za swoje.
Ja zgłosiłam dwie normalne, duże kawy w słoiku (i nie wygrałam), ale ile można kupić dużych, rozpuszczalnych, jak się ma ekspres? Więcej nie potrzebuję i stąd to pytanie, żadnego podstępu ani chytrości, może po prostu ktoś ma już potwierdzoną wygraną za taką malutką kawę i zechce odpowiedzieć. I owszem, czytałam regulamin, że wszystkie produkty biorą udział, ale mimo to zadałam to pytanie, bo ... już sama nie wiem dlaczego, po prostu zadałam pod wpływem chwili, jak czytałam dyskusję forumowiczów.  Jeśli zdenerwowałam visserarthur to przepraszam, nie było to celowe, jestem pokojowo nastawiona do każdej istoty żywej, a już przed Świętami to 200% normy. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6773370 Napisano: 01.04.2021 23:46:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

kalinea napisał(a):

Jaka pojemność maja wasze saszetki Jacobs z Żabki? U mnie są tylko 100g za ponad 7zl

U mnie są tylko saszetki Jacobs Cappuccino Milka (chyba 18g) po 1,99zł i na dodatek źle opisane emotka

A jesteście pewni, że one na 100% biorą udział (te małe)? Nie sieję zamętu, pytam na poważnie, czy ktoś wygrał i ma pozytywną weryfikację. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6773161 Napisano: 01.04.2021 10:56:48 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Agnes napisał(a):

czy ktoś wygrał bon do pyszne z zerolimitów ?
nie widzę w regulaminie do kiedy mają czas na wysyłkę bonów a wygrałam 2 pierwszego dnia

Nie wysyłali jeszcze chyba. Ja nic nie dostałam, a też wygrałam jakoś na początku. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6773144 Napisano: 01.04.2021 10:22:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Myślicie, że te maile z Hochland (wpis na forum) to też prima aprilis? Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6773092 Napisano: 31.03.2021 22:06:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nitka310 napisał(a):

Z discreet jest jakieś podziękowanie na stronie? U mnie po wysłaniu, pokazal się napis gratulacje, jestes zarejestrowany na mydziewczyny.pl emotka

Jak to zgłaszałam, to też tak miałam i nie można było wpisać daty urodzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6772918 Napisano: 30.03.2021 22:20:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

[quote=

kreatia napisał(a):

hmmm skoro dzwonią drugi raz z t-mobile, to pewnie obdzwaniają tylko pierwszą 20tkę? Oby reszta poszła mailem (i smsem)

kreatia] hmmm skoro dzwonią drugi raz z t-mobile, to pewnie obdzwaniają tylko pierwszą 20tkę? Oby reszta poszła mailem (i smsem)

Czy mógłby napisać ktoś, do kogo dzwonili po raz drugi, czy rzeczywiście oddzwaniają po 12 godzinach (kolejnego dnia), czy wcześniej?

pierwszy telefon wczoraj - nie wiem która godzina bo telefon się rozładował i sms przyszedł koło 15:34, dzisiaj dzwonili o 13:10 drugi raz

Raczej później niż 12 godzin...bo żeby dzwonić wcześniej (niż 12 godzin), musieliby zadzwonić tego samego dnia lub późno w nocy emotka  

No tak, to logiczne, bardziej chodziło mi o to, czy nie dzwonią np. po godzinie albo dwóch, ale w moim przypadku już chyba "po zawodach". Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6772871 Napisano: 30.03.2021 17:13:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=
kreatia napisał(a):

hmmm skoro dzwonią drugi raz z t-mobile, to pewnie obdzwaniają tylko pierwszą 20tkę? Oby reszta poszła mailem (i smsem)

kreatia] hmmm skoro dzwonią drugi raz z t-mobile, to pewnie obdzwaniają tylko pierwszą 20tkę? Oby reszta poszła mailem (i smsem) Czy mógłby napisać ktoś, do kogo dzwonili po raz drugi, czy rzeczywiście oddzwaniają po 12 godzinach (kolejnego dnia), czy wcześniej? Wyświetl w wątku >>
0 0