Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika misiamarysia

misiamarysia

#6772810 Napisano: 30.03.2021 14:44:35 w Żegnamy zmarłych
hrabinka napisał(a):

Kochani, dbajcie o siebie, bo naprawdę z tym cholerstwem wstrętnym nie ma żartów. Jutro chowam swojego teścia  emotka  W tydzień Covid Go rozmontował! Facet 68lat, ale taki byk-koń, co 100km na rowerze przejedzie... Jeszcze w dniu śmierci pisał, że już czuje się lepiej, a wieczorem znienacka odszedł. Taki drugi Tata, człowiek orkiestra, uśmiechnięta iskierka.. Córcia ma 9 miesięcy, za każdym razem jak widział wnusię, to się wzruszał. Miał nauczyć ją jeździć na rowerku, tymczasem umarł tuż przed jej pierwszym krokiem emotka emotka  I tak nas strasznie boli, że ona nawet go nie będzie pamiętała...
Tydzień później odszedł przyjaciel Męża. Test negatywny! Dostał się do szpitala z saturacją 55 (!). Walczył 12 dni pod respiratorem, niestety, przegrał tę walkę.
Dodam jeszcze, że Mama Męża ledwo wyszła ze szpitala, również Covid. Po śmierci Taty, nie mogliśmy jej nawet przytulić...a zobaczyliśmy się po tygodniu. 
To naprawdę są dramaty.
Jeszcze raz, dbajcie o siebie. A jeśli zaraza Was dotknie - koniecznie zaopatrzcie się w pulsoksymetr i badajcie saturację. Może gdybyśmy go mieli szybciej, któryś z nich byłby z nami? gdybanie... emotka  Serce mi pękło. Co za czasy...

Szczere wyrazy współczucia, ja znam (znałam) całą rodzinę, którą covid zabrał - dwójka starszych państwa i ich syn 50 lat, w ciągu miesiąca nie został nikt, pusty dom stoi. Po prostu dramat. Mój mąż pochował 3 kolegów, koleżanka tatę. Co za czasy okrutne. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6772631 Napisano: 29.03.2021 15:51:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

pikawka napisał(a):

asandraa napisał(a):

Konkurs t-mobile. Czy myślicie, że będą dzwonić też do 100 osób, które wygrały 500 zł czy tylko obdzwonią lepsze nagrody? Wie ktoś?

Też przed chwilą o tym myślałam i jestem ciekawa  emotka

Niestety regulamin tego nie precyzuje, szkoda.

Myślę, że smsem bedzie info tylko doladowaniach, pozostałe nagrody- beda dzwonIć.

a wie ktoś czy oddzwaniali na nieodebrane?

Wg regulaminu po upływie 12 godzin dzwonią ponownie. Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

misiamarysia

#6772596 Napisano: 29.03.2021 13:57:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

asandraa napisał(a):

Konkurs t-mobile. Czy myślicie, że będą dzwonić też do 100 osób, które wygrały 500 zł czy tylko obdzwonią lepsze nagrody? Wie ktoś?

Też przed chwilą o tym myślałam i jestem ciekawa  emotka

Niestety regulamin tego nie precyzuje, szkoda. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6772410 Napisano: 27.03.2021 19:55:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy te kody do pyszne.pl z loterii "Zero limitów" przysyłają od razu po wypełnieniu formularza? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6772232 Napisano: 26.03.2021 14:49:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie Duck / Pronto "Wysprzątaj dom  i sprzątnij nagrody" wygrał ktoś z Was na te same dane drugi raz? Niby tak zachęcają do udziału, ale się zastanawiam, czy nagradzają to samo nazwisko (i imię) ponownie. Będę wdzięczna za odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6771992 Napisano: 25.03.2021 13:29:12 w Czy informują/ informowali?
deva napisał(a):

domika napisał(a):

donia7 napisał(a):

demonisia napisał(a):

[quote=Ja jeszcze nie dostałam. 

agaluna] Czy ktoś jeszcze nie dostał potwierdzenia nadania paczki z Haribo?

Ja nie dostałam...

Też czekam emotka

I ja czekam... To i ja się dopiszę, też nie dostałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6771539 Napisano: 23.03.2021 11:32:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

Kutfa chciałem zedytować i usunąłem emotka Jednym słowem koniec loterii na horyzoncie a tu dalej nic nie wiadomo ;/ Boję się aby się w razie ew. wygranej nie okazało,że kod który został wylosowywany został wbity drugi raz.

Też trochę się tego obawiam, ale z drugiej strony jak pomyślę, że do tej pory nie udało się wstrzelić w bramkę, co się będzie działo, jak wszyscy wszystkie zaległe kody zaczną wklepywać ostatniego dnia, to już sama nie wiem, co robić. Napiszę do nich zaraz ponownie, ale wiem, że nic to nie da. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6771533 Napisano: 23.03.2021 11:13:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Wklepałam wszystkie kody ponownie nie będę czekać jak się loterii skończy a oni nic  i tak nie zrobią.Da się bez problemu.

Też powoli się ku temu skłaniam, bo chyba "umyli ręce". Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6771447 Napisano: 22.03.2021 20:53:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
awe napisał(a):

Listerine 1000 emotka

Ja również Listerine emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6771084 Napisano: 20.03.2021 11:29:27 w Czy informują/ informowali?
monkakk napisał(a):

Płyny Listerine?

Mam nadzieję, że jeszcze nie, nikt się nie chwalił.

Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6770944 Napisano: 19.03.2021 15:10:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

lusienka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

[quote=Zrobili nas w...
Ile dni do końca niewiele.
Nigdy więcej Hochlanda nawet jakby to był jedyny ser na świecie.
Chyba , że nas zaskoczą przykładowo ostatniego dnia promocji.
Marzyć można.

samuraj] Ma ktoś informacje co do starych kodów Hochland?Wbijamy ponownie bo żadnej informacji a dodam,że początkiem tygodnia mieli już coś na ten temat wiedzieć  emotka

Pisałam do Agencji. Są w trakcie usuwania awarii, wiec nie są w stanie jeszcze udzielić informacji. Ale jak tylko bedą wiedzieć w jaki sposób rozwiązać ten problem bedą informować.  Proszą o cierpliwość, więc nie ma się co martwić.

Wstawiłam odpowiedź od organizatora w wątku Hochland.

Skopiujesz tutaj bo nie mam dostępu emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6770941 Napisano: 19.03.2021 14:43:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lusienka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

[quote=Zrobili nas w...
Ile dni do końca niewiele.
Nigdy więcej Hochlanda nawet jakby to był jedyny ser na świecie.
Chyba , że nas zaskoczą przykładowo ostatniego dnia promocji.
Marzyć można.

samuraj] Ma ktoś informacje co do starych kodów Hochland?Wbijamy ponownie bo żadnej informacji a dodam,że początkiem tygodnia mieli już coś na ten temat wiedzieć  emotka

Pisałam do Agencji. Są w trakcie usuwania awarii, wiec nie są w stanie jeszcze udzielić informacji. Ale jak tylko bedą wiedzieć w jaki sposób rozwiązać ten problem bedą informować.  Proszą o cierpliwość, więc nie ma się co martwić.

Wstawiłam odpowiedź od organizatora w wątku Hochland. Wyświetl w wątku >>
1 samuraj 0

misiamarysia

#6770706 Napisano: 18.03.2021 16:45:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
stokrotka238 napisał(a):

lirianka napisał(a):

II Stopień w Konkursie „Kibicuj z Milka” emotka

U mnie też emotka  

I u mnie emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6770585 Napisano: 18.03.2021 12:40:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bombonierka CHERRISSIMO (sprawdzone na stronie) Smolara Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6770462 Napisano: 17.03.2021 18:30:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiesia30 napisał(a):

vazzz napisał(a):

jokan napisał(a):

czy kody Avanti dzisiaj wszystkim rozsyłali?

Ja nie mam.

ja mam

Ja nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6770379 Napisano: 17.03.2021 13:34:36 w Hochland
Odpowiedź od organizatora loterii Hochland:

Dzień dobry.
Obecnie pracujemy nad rozwiązaniem zaistniałych, niezależnie od nas, problemów
technicznych. Prosimy jeszcze o chwilę cierpliwości. Będziemy informować
o statusie, Państwa wcześniej rejestrowanych kodów, najszybciej jak to
możliwe.
Za powstałe trudności przepraszamy.

Albedo Marketing,
Organizator Loterii Hochland Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6770331 Napisano: 17.03.2021 11:08:30 w moje dzisiejsze wygrane :)

misiamarysia

#6770324 Napisano: 17.03.2021 10:48:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Z tym Hochlandem to niezłe jaja akurat blisko Wielkanocy.U mnie ok przebiegła ponowna rejestracja na tego samego maila i niby wszystko ok.Ale co z tego jak kody nie wróciły już kilka dni minęło.Dalej nie ogarnęli sytuacji.I teraz czy wbijać je 2 raz czy  czekać.Komunikat wisi cały czas ten sam a oni sobie nic z tego nie robią,że raczej tego nie naprawią 12 dni do końca promo i umyją ręce tak samo jak Haribo gdy miałam 2 razy paragon z tym samym numerem.Bo lepiej zamknąć oczy i przeczekać jak to  agencje mają w zwyczaju od lat.

Napisałam do nich na ten kontaktowy adres ze strony konkursu, poprosiłam o jakiekolwiek informacje, nie odpowiedzieli. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6770290 Napisano: 16.03.2021 23:59:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
"Wysprzątaj dom i sprzątnij nagrody" - czy tam jest limit znaków? W regulaminie nie widzę, ale może coś przeoczyłam. Będę wdzięczna za info. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6770276 Napisano: 16.03.2021 21:19:48 w SZUKAM....
iwona0103 napisał(a):

superloser napisał(a):

Szukam info

Wygrane kody Ipla i Player sa na wszstkie konta, nawet stare?

I jesli to normalny pakiet, to czy potrzebna jest karta do rejestracji tak jak w HBO czy dzieciakowi mozna podariwac, tak jak Netfix - bez stresu, ze sie zapomni "wypisac" i kasa bedzie potem szla jak kiedys w Showmax  emotka

Ja w playerze odpinam kartę minutę po załadowaniu pakietu emotka

A już wysyłali Ipla? Wyświetl w wątku >>
0 0