Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika misiamarysia

misiamarysia

#6761725 Napisano: 28.01.2021 20:14:51 w Gratulacje! Dla wygranych!
FBagnieszka29  gratulacje pięknego auta emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6761475 Napisano: 27.01.2021 23:10:46 w SZUKAM....
koniczynka123 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Może ktoś wie, co jutro wozi Fedex?

a nie walkera?

To Walker, bo też mam sms a czekam tylko na tą nagrodę od InCubi

Ja też czekam, czyli zagadka rozwiązana, dzięki. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6761471 Napisano: 27.01.2021 22:53:07 w SZUKAM....
Może ktoś wie, co jutro wozi Fedex? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6761319 Napisano: 27.01.2021 14:28:16 w Zdjęcia naszych wygranych
Konkurs oleju Kujawskiego 3 ziarna:

Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6761120 Napisano: 26.01.2021 18:01:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

domika napisał(a):

magdalena_g napisał(a):

katrin1 napisał(a):

FBmagdalena17 napisał(a):

FBanna21 napisał(a):

Czy do wszystkich dotarły dziś wygrane spieniacze z kawami z Selgrosa, czy ktoś jeszcze nie dostał? emotka

Nie dostałam, info też żadnego emotka

Ja tak samo, dane odesłane mailem ze względu na niedziałający formularz emotka

Też nie mam żadnego info o wysyłce. Dane również wysyłałam mailem. Mam nadzieję, że to uwzględnili i nagroda dojdzie.

Do mnie wczoraj dotarł bez wcześniejszego info o wysyłce

Tam nie ma żadnego info o wysyłce ani sms-a wcześniej, przywozi inPost kurier.

U mnie był DPD ze spieniaczem, Inpostem przyszło żelazko z Kauflandu.

Przepraszam za wprowadzenie w błąd, masz rację, miałam kuriera po kurierze i rzeczywiście pomyliłam paczki i kolejność, żelazko było bez wcześniejszej informacji. Wyświetl w wątku >>
1 domika 0

misiamarysia

#6761118 Napisano: 26.01.2021 17:56:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

magdalena_g napisał(a):

katrin1 napisał(a):

FBmagdalena17 napisał(a):

FBanna21 napisał(a):

Czy do wszystkich dotarły dziś wygrane spieniacze z kawami z Selgrosa, czy ktoś jeszcze nie dostał? emotka

Nie dostałam, info też żadnego emotka

Ja tak samo, dane odesłane mailem ze względu na niedziałający formularz emotka

Też nie mam żadnego info o wysyłce. Dane również wysyłałam mailem. Mam nadzieję, że to uwzględnili i nagroda dojdzie.

Do mnie wczoraj dotarł bez wcześniejszego info o wysyłce

Tam nie ma żadnego info o wysyłce ani sms-a wcześniej, przywozi inPost kurier. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6761057 Napisano: 26.01.2021 14:03:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

Odpowiedź od Hankey Bannister:

Chcielibyśmy Cię poinformować, że w tym czasie dowiedzieliśmy się od Organizatora konkursu, że w formularzu zgłoszeniowym na stronie internetowej wystąpił błąd techniczny, który dopuszczał zgłoszenia dłuższe niż określono w Regulaminie. Rozumiemy, że może to być frustrujące, i nie jest to standard, którego oczekujesz od Hankey Bannister, ale chcielibyśmy Cię zapewnić, że wzięliśmy pod uwagę wszystkie zgłoszenia zgodnie z warunkami Regulaminu. Wszystkie zgłoszenia zostały ocenione wyłącznie do długości 360 znaków i wszystko po tym nie było liczone jako część odpowiedzi.

czyli zgłoszenie na 1000 znaków, ale czytaliśmy tylko do momentu jak miało 360 znaków emotka  

Dla takich ludzi jest w piekle specjalny kociołek - z barszczem. 
A w ogóle to w jakich okolicznościach przeszliście na TY?
Tfu. A kysz. 

No już by nie brnęli, bo aż przykro, że tak z ludzi robią debili. Nie grałam, ale się wkurzyłam. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6760941 Napisano: 25.01.2021 22:00:34 w SZUKAM....
Czy w konkursie Wawel Intermarche jest limit znaków? W regulaminie nic takiego nie widzę poza niepokojącą wzmianką o znakach zgodnych z ASCII, której tak do końca nie rozumiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6760931 Napisano: 25.01.2021 21:26:46 w Pomocy!!!!
zabcia0410 napisał(a):

Dostałam dzisiaj maila z Pudliszek z informacją o wygranych patelniach,niestety link nie działa,nie można też wysłać maila na kontakt pudliszki.Miał tak ktoś? Co zrobić w takiej sytuacji?

Mnie bardzo szybko swego czasu odpisali w sprawie tej loterii na messengerze, spróbuj. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6760798 Napisano: 25.01.2021 12:12:50 w Zdjęcia naszych wygranych

misiamarysia

#6760742 Napisano: 25.01.2021 10:32:05 w Zdjęcia naszych wygranych

misiamarysia

#6760526 Napisano: 23.01.2021 15:55:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
escada napisał(a):

czy po wysłaniu zgłoszenia Haribo pojawia się jakieś potwierdzenie,ze poszło? na stronie lub  w mailu?

Wysłałam 2 zgłoszenia i na żadne nie przyszło potwierdzenie ani nie było komunikatu na stronie, po prostu wszystko zniknęło, ale inni pisali, że mają jakieś potwierdzenia na maila, więc nie rozumiem o co chodzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6760343 Napisano: 22.01.2021 13:33:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Orientuje się ktoś może do kiedy ważne są te kody z Glade na świąteczne swetry? Co to za nagroda, gdy nie ma praktycznie z żadnego modelu mojego rozmiaru?  emotka
I czy możecie mi powiedzieć, czy te rozmiary są normalne, czy zaniżone/zawyżone?

chyba jakoś do września? my od razu jak dostaliśmy kod kupiliśmy za niego podkoszulki bo jeszcze rozmiary były jako takie. Aczkolwiek jakość Fruitowska, 50 zł za koszulkę to duża przesada, 140 za sweter - też.

Ja wygrałam w ostatnim etapie, kod doszedł grubo po świętach, rozmiarów już wtedy nie było z tego co chciałam, więc taka nagroda, że niech to chudy Mojżesz... 

Pisałam do sklepu od razu, jak przyszedł ten kod i pytałam, kiedy mają dostawy, bo jeśli bon ma termin jakoś tak właśnie do końca września, to może oni jeszcze nie będą mieli nowych swetrów, a teraz nie ma tam praktycznie już żadnych rozmiarów i wyboru. Niestety milczą. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6760247 Napisano: 22.01.2021 01:05:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

W Haribo jest jakieś podziękowanie czy email? Po wysłaniu wraca mi do formularza

U mnie nic się nie pojawiło, ani na stronie, ani mail. Może ktoś jeszcze się wypowie i potwierdzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6759952 Napisano: 20.01.2021 20:12:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
sasaaabp napisał(a):

Wczoraj Hankey Bannister ogłosiło zwyciezców konkursu
https://www.e-kon...18.html#.YAh9gehKhPY

dziś z kolei wrzucili część zwycięskich odpowiedzi: 
https://www.hanke...jXEhcTD6EcD2vYsLZTA0

większość z tych prac ma więcej niż 360 znaków, a zgodnie z regulaminem: 
"nie może zawierać żadnych zdjęć, rysunków, filmów czy linków do stron internetowych, ani danych osobowych innych, aniżeli dane
Uczestnika. Odpowiedź nie może być dłuższa niż 360 znaków ze spacjami, znakami interpunkcyjnymi i znakami specjalnymi."

jak ja tego nie lubię, że ludzie dostosowują się do regulaminu, a sam organizator nie i wybiera zgłoszenia nieregulaminowe, choć dawno nie widziałem, by agencja dopuściła się takiego błędu, niektóre odpowiedzi mają ponad 1100 znaków zamiatregulaminowe 360 ... to jest chyba przesada. 

Przeczytałam z ciekawości pierwsza i kawałek drugiej odpowiedzi. Zakończyłam na zdaniu "Głos był magnezem dla słuchaczy" Nie krytykuję tych odpowiedzi, nie grałam, nie czytałam też regulaminu, więc się nie mądrzę, ale żeby nagradzać błędy? Tego nie rozumiem. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6759948 Napisano: 20.01.2021 20:05:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariannaorzech napisał(a):

Ja znalazłam w internecie konkurs BabyGO na darmowe wakacje: https://logicznezagadki.pl/konkurs-baby-go/ Mało uczestników a bardzo dużo nagród emotka

To GRAJ!!! Jesteś pierwszy dzień na forum, łap wiatr w żagle!!! No i zgłaszaj konkursy we właściwych wątkach. emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6759946 Napisano: 20.01.2021 20:02:11 w Czy informują/ informowali?
magdalena_g napisał(a):

Czy ktoś z forum trafił nagrodę z Gellwe? Bo już dwa etapy  poinformowane a w MDW cisza.  

Nikt się nie chwalił, tak jak i Belvitą, przy tak małym nakładzie na paragon, braku ograniczenia do "dziwnych" sklepików, jednej wygranej dziennie i zacnych nagrodach będzie baaaardzo ciężko trafić, co nie znaczy, że to niemożliwe. W Delicjach też nie przypominam sobie wygranych na forum. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6759907 Napisano: 20.01.2021 17:35:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
venix napisał(a):

Finish Lidl zestaw produktów  emotka

U mnie również zestaw produktów Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6759841 Napisano: 20.01.2021 15:05:18 w Smolar
agusiac87 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

FBemilia6 napisał(a):

Bosze i Smolar zszedł na psy emotka  , jeśli nagradza zgłoszenia bez znaków interpunkcyjnych i poprawnej polszczyzny emotka

Skąd ten wniosek?

podpinam się pod pytanie emotka

Może ten ktoś pisze o swoim zgłoszeniu, którym wygrał, to jedyna możliwość, bo prace nie są przecież publikowane emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6759821 Napisano: 20.01.2021 14:00:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
inska napisał(a):

kaka72 napisał(a):

Cz Żabka-Winiary oddzwania na nieodebrane ?

w pierwszym etapie oddzwaniała następnego dnia

A który etap teraz informują? Ostatni? Wyświetl w wątku >>
0 0