Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika misiamarysia

misiamarysia

#6727711 Napisano: 08.09.2020 15:18:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=

fiona25 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

[quote=

FBewa36 napisał(a):

TicTacowe bluzy byłyby jeszcze względne gdyby nie napis tictak z tyłu i z przodu, a tak to chyba nadają się tylko na działkę, a szkoda, bo wydają się ładne i porządne, ale z tictakiem to nawet na prezent głupio dać

gienek1]

prosiaczek napisał(a):

[quote=

FBewa36] TicTacowe bluzy byłyby jeszcze względne gdyby nie napis tictak z tyłu i z przodu, a tak to chyba nadają się tylko na działkę, a szkoda, bo wydają się ładne i porządne, ale z tictakiem to nawet na prezent głupio dać

Oj to tak jak ja, nawet teraz siedzę w okularach Rayban z ostatnich wygranych, nie wspominając o super głośniku i wielu innych, zacnych nagrodach którymi uszczęśliwiłam rodzinę. jakiś niewypał z ostatnia loteria, ale mam nadzieję, że następna będzie znowu fajna. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6727388 Napisano: 07.09.2020 12:34:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
głośnik JBL z loterii 6wspaniałych, (nie wiem jaki kurier, nie ja odbierałam, ale bez dokumentów zwrotnych) Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

misiamarysia

#6727329 Napisano: 07.09.2020 10:26:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
świecące sznurówki  (Grześki) Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6726666 Napisano: 03.09.2020 19:58:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Ciekawe kiedy się obudzą z Wakacjami z T-mobile emotka

Ostatnio też tak długo to trwało, niestety. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6726306 Napisano: 02.09.2020 12:34:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kufle KOZEL, kurier DPD, bez dokumentów zwrotnych Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6726103 Napisano: 01.09.2020 18:30:40 w Mam problem...
aurorcia napisał(a):

W  związku z pandemią moja chrześnica odwołała wesele, a raczej przełożyła na przyszły rok, ale za miesiąc bierze cywilny, organizuje małe przyjęcie i ja, jako chrzestna też jestem zaproszona i powiedzcie mi, co ja mam jej dać teraz w prezencie teraz skoro będzie za rok duża impreza weselna? emotka emotka

Ja bym zapytała wprost, czy chce prezent weselny już teraz, a za rok na wesele coś symbolocznie, czy woli teraz symbolicznie, a na wesele prawdziwy prezent, no i liczyłabym, że wybierze opcję "teraz symbolicznie". Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6726032 Napisano: 01.09.2020 13:17:40 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karta 50 zł do Kaufland (za opinię) kurier DPD, dokumenty zwrotne do podpisania Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6726018 Napisano: 01.09.2020 12:34:37 w SZUKAM....
Co dzisiaj wozi DPD (nadawca to Smolar). Dostałam powiadomienie, może ktoś już dostał przesyłkę? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6725892 Napisano: 31.08.2020 21:47:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiedystobylo napisał(a):

magie1982 napisał(a):

kiedystobylo napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Tołpa Hebe

https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-opowiedz-nam-o-swojej-wakacyjnej-przygodzie-hebe.html
Czy ktoś może wie, czy w tym konkursie potrzebne są dwa osobne paragony, czy wystarczy jeden z dwoma produktami?
Mam kupione już dawno i byłam niemal pewna, że w regulaminie na początku były dwa kosmetyki, a nie dwa paragony?

Kupowałam na początku na dwa paragony, specjalnie rozłożyłam zakupy, więc chyba taki zapis musiał być już na wstępie. emotka

Możliwe, ja dostałam paragon na urodziny, więc przeboleję. Co jest najtańszą opcją?

Przepraszam, nie zauważyłam, że już ktoś wcześniej dokładnie odpowiedział na pytanie. A co do cen: ja kupowałam maseczki z serii Dermo, po 7 zł z kawałkiem. emotka

Od początku była mowa o 2 paragonach, ale można było to błędnie zinterpretować, bo ja osobiście pierwszy raz z czymś takim się spotykam. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6725676 Napisano: 31.08.2020 10:04:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

blanca napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy działa Wam strona Tymbark? W sensie ta zakładka "Weź udział" ???
Będę bardzo wdzięczna, jeśli ktos sprawdzi u siebie.

U mnie działa

u mnie też działa

Bardzo dziękuję za odpowiedzi. U mnie już właśnie też działa. To mógł być jakiś krótki problem techniczny, albo ktoś czyta to forum i problem już został usunięty. Ale to w sumie na plus, nie mam nic przeciwko. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6725673 Napisano: 31.08.2020 10:02:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Będę bardzo wdzięczna, jeśli ktos sprawdzi u siebie.

U mnie tez nie dziala

Dziękuję za odpowiedź:) Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6725656 Napisano: 31.08.2020 09:04:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Będę bardzo wdzięczna, jeśli ktos sprawdzi u siebie. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6725655 Napisano: 31.08.2020 09:00:59 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

Szukam info, co wpisujecie w pole "SKLEP" w formularzu Martini? Wystarczy podać numer sklepu...czy raczej chodzi o cały adres?  emotka

Ja podałam numer sklepu i adres, na wszelki wypadek, ale pewnie sam numer też jest ok. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6724824 Napisano: 26.08.2020 17:10:41 w moje dzisiejsze wygrane :)

misiamarysia

misiamarysia

#6723590 Napisano: 21.08.2020 14:02:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
(Przed chwilą telefon) wygrane słuchawki JBL loterii OB "Zdobądź muzyczne nagrody" Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6723528 Napisano: 21.08.2020 11:48:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

edith napisał(a):

Jestem pierwszy raz w takiej sytuacji i nie wiem co robić. Nie moge wyegzekwować nagrody - voucher do hotelu na 1800 zl od organizatora.Konkurs byl tutaj dodany , byl na fb.Podobno wyslali voucher 3 tygodnie temu , nie chcą podać nr nadania i reklamować zaginięcia. Tłumaczą się, że są na urlopie i po powrocie  dzisiaj podadzą nr przesyłki- zero odzewu. W międzyczasie napisali, ze w ten poniedziałek hotel wyśle bezpośrednio na e-mail voucher...niestety dalej nie ma.Mało tego jak zadzwoniłam hotel powiedział, ze nigdy nie wystawiał vouchera na to nazwisko.Wiem, że zwycięzca 2 miejsca też nie otrzymał nagrody...podobno rower tez zaginął. Co mogę zrobić w tej sprawie? Bo mi już ręce opadają   :-( 

Voucher nie musi być imienny, więc hotel nie musi mieć o nim informacji. Konkurs wygląda średnio, firma też. Pewnie spodziewali się dużo większego zainteresowania, wyskoczyli z dość drogimi nagrodami, a tu raptem kilkanaście zgłoszeń i mam wrażenie, że się przeliczyli. W regulaminie mają zapis o tym, że jak zwycięzca nie odbierze przesyłki to roszczą sobie prawo do niewysyłania jej ponownie. Pytanie czy nie będą chcieli się tym zapisem wykpić, ale to słaba opcja, bo jakby się na to powołali to ja bym walczyła z nimi i musieliby w końcu podać numer przesyłki. Generalnie póki co porób screeny regulaminu i wyników i męcz ich dalej (chociaż to dopiero 3 tygodnie i rzeczywiście trwa sezon urlopowy, a w regulaminie nie ma słowa o dacie wysyłki, więc ja bym im dała jeszcze czas). A potem zostaje Ci chyba rzecznik praw konsumenta, a potem ewentualnie sąd.

Rób screeny szybko, zanim usuną regulamin, poza tym całkowicie zgadzam się z opinią powyżej. Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

misiamarysia

#6723245 Napisano: 20.08.2020 12:27:56 w Zdjęcia naszych wygranych

misiamarysia

#6722993 Napisano: 19.08.2020 13:40:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
kalina590 napisał(a):

Zestaw produktów HARIBO  emotka

U mnie również zestaw Haribo (produkty) Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6722858 Napisano: 18.08.2020 19:28:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawelkoo napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Wygrał ktoś z Was w Żywcu - wodzie niegazowanej? to jedyna loteria w której kupuje produkty na pęczki, ale woda schodzi u nas w domu błyskawicznie (tak, wiem, że woda jakościowo kiepska, ale jedyna, która jest dostępna u nas Biedronce oprócz wód wysokozmineralizowanych, których z kolei ja nie mogę pić, a u nas w kranie woda woła o pomstę do nieba).miło by było chociaż raz być wylosowaną.

Nikt się chyba nie chwalił. Ja wysłałem dwa zgłoszenia w dwa pierwsze dni (sobota, niedziela), kiedy jeszcze loteria nie była opublikowana na forum i oczywiście pustka emotka

U mnie na 4 zgłoszenia nic Wyświetl w wątku >>
0 0