Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika misiamarysia

misiamarysia

#6722680 Napisano: 18.08.2020 03:42:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Nivea / Hebe już cały poinformowany? Tylko jedna osoba się chwaliła, ale pewnie już "po zawodach".

Wydaje mi się, że maile jeszcze nie poszły.

a co do nutelli to admin ma wolne! Świętuje i ślubuje  emotka

Oooo, to jego zdrowie, cieszę się jego szczęściem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6722608 Napisano: 17.08.2020 20:07:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nivea / Hebe już cały poinformowany? Tylko jedna osoba się chwaliła, ale pewnie już "po zawodach". Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6722607 Napisano: 17.08.2020 20:00:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fiona25 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

jokan napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

jokan napisał(a):

po ile wychodzi najtansza nutella?

drogo nieco, w biedronce 350g po 10.99. same puste kalorie w słoiku:) mniejszych tam nie ma.

to nie ma tych 230 gramowych?

ja nie widziałem w biedronce małych słoików. Może w niektórych są, w mojej może wylupione. 

jest jakiś konkurs z Nutellą? Nic mi w oko nie wpadło...

https://www.nutel...utella-kocha-weekend

może być zastój w dodawaniu z wiadomego powodu

Dziękuję emotka , opóźnienie zrozumiałe  emotka

Ale że o co chodzi, jeśli to nie tajne/poufne??? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6722406 Napisano: 17.08.2020 08:27:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy może ktoś kojarzy konkurs, w którym do wygrania był basen zewnętrzny z jaccuzzi? Będę wdzięczna za jakąś podpowiedź.

https://www.e-konkursy.info/konkurs/wygraj-basen-z-hydromasazem.html#.XzlJ0ugzbIU może to?

dokładnie to, bardzo dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6722318 Napisano: 16.08.2020 16:57:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy może ktoś kojarzy konkurs, w którym do wygrania był basen zewnętrzny z jaccuzzi? Będę wdzięczna za jakąś podpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6721806 Napisano: 13.08.2020 11:41:07 w Zdjęcia naszych wygranych
magie1982 napisał(a):

Konkursowa passa ostatnio nie bardzo jest ze mną. Wiec dla wszystkich w dołku i nie tylko coś na poprawę humoru. Nagroda od Versus. W gratisie płytka, pytanie czy od Versus czy od kuriera. Bo paczka wydawała się dobrze zamknięta  emotka

Ale numer, wyślij im fotkę (agencji) z podziękowaniem za gratis. emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6721738 Napisano: 13.08.2020 00:26:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agnes111 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

Zauważyliście, że w Bref Lewiatan, oświadczenia z pkt. 3.6 Regulaminu różnią się od tego z gotowego druku na końcu Regulaminu (zał. 1) ? Brakuje np. całego punktu o danych osobowych  emotka  Chyba dostaną ode mnie dwa druczki, niech se wybiorą...

Ja im wysłałam bez tego załącznika 1 . Skopiowałam treść oświadczeń i wypełnił am 

A jeśli na paragonie nie ma nazwy Lewiatan, to muszę iść do sklepu po jakieś potwierdzenie, czy organizator sam to weryfikuje?

U mnie też nie ma, ale sprawdziłam na stronie Lewiatana i ten adres (sklepu z paragonu, inna nazwa sklepu) jest podany w wykazie w moim mieście, więc nic nie załatwiam, tylko odsyłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6721721 Napisano: 12.08.2020 22:35:02 w Czy informują/ informowali?
nariam napisał(a):

czy informowali już z- Wielka Loteria Kaufland

Tak, dzisiaj  o 16.00 Wyświetl w wątku >>
1 nariam 0

misiamarysia

#6721717 Napisano: 12.08.2020 22:18:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
50 zł za ocenę sklepu Kaufland (org. Smolar - Wielka loteria w Kauflandzie) info przez sms o 16.00 Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6721319 Napisano: 11.08.2020 11:59:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
delfinka101 napisał(a):

2 i 3 nagroda z elseve, dobre i to emotka

ja również 2 i 3 stopień Elseve Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6721110 Napisano: 10.08.2020 15:27:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Albedo wysłało eski... Nie wierzę  emotka

Ja też w szoku Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6721103 Napisano: 10.08.2020 15:19:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
mama-l-k-m napisał(a):

Bref 2x 50 zł

U mnie to samo 2x50 zł emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6720974 Napisano: 09.08.2020 21:09:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw (podobno wypasiony) z konkursu "100 lat dla Haribo" - dlaLejdis (info dzisiaj mailowo) Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6720768 Napisano: 08.08.2020 00:04:24 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
antylopia napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy orientuje się ktoś ile wychodzi za Martini w Biedrze?

25 zl

Martini Prosecco 29,99 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6720732 Napisano: 07.08.2020 20:26:40 w Gratulacje! Dla wygranych!
grand87  GRATULUJĘ AUTA, rozumiem, że nie każdy chce, by go "namierzali" ci bardziej dociekliwi, którzy sami nigdy się niczym nie chwalą, nie zamieszczają żadnych wpisów w innych, pozostałych wątkach, a piszą na priv prośby o gotowe "rozwiązania". Często przecieram oczy ze zdumienia, ile jest osób na forum, o których istnieniu nie mam pojęcia. Tak czy inaczej, kimkolwiek jesteś, GRATULUJĘ nagrody i fajnie, że dałeś / dałaś nam znać, że auto zostaje u forumowicza. Nagroda zacna, może nie dla każdego, ale wartościowa, korzystaj bezpiecznie i ... w drogę, póki pogoda rozpieszcza. emotka emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6720530 Napisano: 06.08.2020 22:22:56 w Wkurza mnie...
la-princessa napisał(a):

Wkurza mnie, że po sześciu latach, w mgnieniu oka, zakończył się mój związek. Pewnie dla wielu sześć lat to mało, ale dla mnie to prawie całe dorosłe życie. Jest mi przykro, bo jeszcze niedawno byliśmy sobie najbliżsi na świecie, a teraz to gorzej jak obcy. Na początku, jeszcze pod wpływem adrenaliny, cieszyłam się z takiego obrotu sprawy. A teraz do mnie dotarło, że sześć lat życia poszło do kosza. Wszystkie wspomnienia, pamiątki, miejsca z tamtych czasów - muszę to wykasować ze swojej pamięci. Bo już nawet nie potrafię rozmawiać z osobą, z którą to wszystko dzieliłam. W dodatku czuję, że nie tylko zakończyłam związek. Ale że straciłam przyjaciela, który był moją bratnią duszą. I z którym przeszliśmy wiele trudnych chwil, wspierając się zawsze, będąc przy sobie, kiedy tej drugiej osobie działo się coś złego. Zostało po tym tylko kilka gorzkich słów na odchodne i dwa miesiące ciszy. Chociaż jestem twarda, nie załamuje się, mam nowe plany na życie... to jednak pozostała rana na sercu. I często o sobie przypomina. Jakoś uznaję to za swoją porażkę, że musiałam te sześć lat do kosza wyrzucić. I to dosłownie, bo dziś spakowałam do worka resztę pamiątek i wyniosłam na śmietnik. Mimo wszystko było trudno się z tym rozstać i zatrzasnąć ostatnie drzwi. O ile jestem w stanie zrozumieć to, że miłość romantyczna potrafi się wypalić. To bardzo boli mnie fakt, że nie dotrzymaliśmy sobie obietnicy, że zawsze będziemy mogli na siebie liczyć i zawsze pozostaniemy w przyjaźni. A teraz tak dziwnie przejść obojętnie, bez słowa, bez spojrzenia, obok osoby, która kiedyś była tą najważniejszą w życiu. a teraz żadna ze stron nawet nie powie głupiego "cześć" i tylko układa sobie życie jak najdalej od drugiej, odsyłając się wzajemnie w niepamięć. 
Trochę zaleciało "prywatą", ale jakoś tak chciałam to z siebie wyrzucić, żeby z czystymi myślami zasiąść do pisania zgłoszeń  emotka

Trzymaj się, to na pewno boli, ale wszystko jest w życiu po coś. Widocznie pisane Ci coś lepszego, duuużo lepszego, zobaczysz, los Ci to wynagrodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6719961 Napisano: 05.08.2020 00:41:20 w Czy informują/ informowali?
kumulacja napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy informowali z tego konkursu? ("Odegraj się za odwołane mistrzostwa")

https://www.e-kon...ane-mistrzostwa.html

9 lipca informowano.

Szkoda, ja ciągle czekam emotka , ale dziękuję za odpowiedź:) Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6719908 Napisano: 04.08.2020 19:19:28 w Czy informują/ informowali?
Czy informowali z tego konkursu? ("Odegraj się za odwołane mistrzostwa")

https://www.e-kon...ane-mistrzostwa.html Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6719237 Napisano: 31.07.2020 13:53:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bluszczowelove napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

krzysiolek napisał(a):

Jak Aga juz wytapetowalas sobie pokoj torbami z Zywca?

a ty masz jakis problem z tym? jej wygrane wiec robi z nimi co chce

ktoś ewidentnie mnie nie lubi zakłada konto by się ponabijać eh 

Na złość jemu musisz więcej wygrywać emotka  trollami się nie przejmuj emotka  żal ściska tyłek i tyle w temacie...

agakaz2 IGNORUJ gościa, który w wyniku frustracji życiowej bądź konkursowej zakłada specjalnie konto, by kogoś "ugryźć", i chociaż kocham wszystkie psy, Ty jesteś tu dobermanem, a on jedynie ujadającym ratlerkiem łapiącym małymi ząbkami za nogawkę. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6718896 Napisano: 29.07.2020 20:44:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

azaflora napisał(a):

androm napisał(a):

aurorcia napisał(a):

viviean napisał(a):

mia napisał(a):

Odido:
U mnie sklep jest tam gdzie ma być, nawet z szyldem, paragony pięknie opisane 3 x Coca-Cola 0,5l, ale cena do zabicia... Jak na stacji benzynowej. emotka

no niestety, cena powala

U mnie też powala, a do tego na paragonie 3x woda emotka  

to jaka to cena??

U mnie 3,40 za 0,5, te nietypowe litraże chyba 4,50, Burn po 3,10. W każdym razie gazetka sobie, a ceny na półkach sporo wyższe emotka

U mnie 0,5 po 3,20 i to jest najtańsze emotka

U mnie nazwa sklepu inna (nie ma słowa, że  to odido, cena straszna jak we wp[isach powyżej - 3,39 za 0,5 litra i na paragonie napis NAPÓJ GAZOWANY emotka Wyświetl w wątku >>
0 0