Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika niunio

niunio

#7375034 Napisano: 17.07.2026 02:00:54 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
monmoon napisał(a):

U mnie Najtańszy paragon wyniósł 73 zł - cocolino wonder wosh 44 zł +płyn do płukania tkanin 29 zł Nic tańszego nie było

Dziękuję! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7374961 Napisano: 16.07.2026 18:55:17 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Czy ktoś wie i pomoże, za ile wychodzi najtańszy paragon na Coccolino w Kauflandzie, bo nie wiem czy planować wycieczkę? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7373422 Napisano: 12.07.2026 19:44:21 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

Mam taka teorię, że w komisjach jest dużo kobiet i lubią teksty facetów.
Jak ja piszę byle co, to naprawdę jest byle co.

Zacznij cosplayować faceta. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7371529 Napisano: 05.07.2026 21:53:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

Trochę się zakręciłam ze swoimi paragonami. Czy ktoś mógłby potwierdzić, czy salami wieprzowe 80g na paragonie z Biedry to Tarczyński snack?

Nie wiem jak Salami, ale wersja Chorizo ma opis "KabChorizoTarczyn80g". emotka Wyświetl w wątku >>
1 8igora9 0

niunio

#7371515 Napisano: 05.07.2026 21:14:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Jakie piwa w Dino są po 3.45 (330 ml)?
Wie ktoś może? emotka

Kocham ich opisy.emotka Ser Camembert z żurawiną na moim paragonie to SER GR 2x100G+30G. Przy odrobinie (?) dobrej woli można wydedukować, że to to. Ciekawe tylko, czy w razie wygranej agencja tę wolę wykaże. emotka

To może być też Lech Free w puszce. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

niunio

#7370936 Napisano: 02.07.2026 22:47:16 w WC - rozmowy o wszystkim
agusiac87 napisał(a):

Kupiłam musy Dawtona z aplikacja zabka, mam e-paragon , natomiast nie widze kodu konkursowego  w moich kuponach, gdzie to można znaleźć?

Do dzisiaj jest tylko termin zgłoszeń, sprzedaż promocyjna trwała do 30 czerwca. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7366944 Napisano: 21.06.2026 16:10:02 w Żabka
dzdzownica_w_donicy napisał(a):

Ależ mnie ta Żabka wkurza.

Już ostatnio odpuściłam sobie konkursy i sporadycznie coś tam machnę, ale dziś poszłam do żaby wykorzystać bon za dyszkę i nakupić produktów na 3 konkursy.
Bon nadal widzę w apce, a kodów jeszcze nie ma emotka
Ale jeszcze w sumie nawet godzina nie minęła. Oczywiście zapomniałam wziąć paragonu XD

Ten bon nie znika z aplikacji.
Kody powinny pojawić się w ciągu kilku minut od zakupu, chyba że bierzesz jednorazowo kilkanaście sztuk do jednego wyzwania, wtedy czasami trzeba dłużej odczekać. Sprawdź w konkretnych wyzwaniach, czy masz naliczony pasek postępu - on jest widoczny od razu po poprawnym zakupie z nabitą żappką. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7366923 Napisano: 21.06.2026 14:19:28 w Żabka
Julix napisał(a):

Ile kosztuje ta puszka coli 500 ml?

6,99 zł w regularnej cenie lub 4,99 zł za jedną przy zakupie dwóch sztuk. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7366614 Napisano: 19.06.2026 16:10:54 w Żabka
lubiekisiel napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

niunio napisał(a):

lubiekisiel napisał(a):

Pytanie do obeznanych z żabą - jeśli konkurs wymaga 2 szt np. tigera, to żeby dostać kod to muszę kupić 2szt podczas jednych zakupów, czy to się jakoś zapisuje i mogę np. 1 szt dziś i 1 jutro i też dostanę?

Możesz oddzielnie.

Tylko to trzeba czytać w zasadach lub regulaminie danej promocji, bo raz jest tak, a innym razem jest inaczej.

nie wiem czemu ale myślałam, że to bardziej od aplikacji żabki zależy a nie od pojedynczego konkursu emotka   Ale racja - od czegoś jest regulamin i tam wszystko ładnie opisane. Jakby się ktos zastanawiał, to na tigera można osobno - Zakup promocyjny nie musi być dokonany w ramach jednorazowej transakcji

Bo tak jest, że to bardziej kwestia aplikacji Żabki.
Regulamin zawsze trzeba czytać, ale w przypadku standardowego żappkowego wyzwania z nabijaniem kodów, zawsze naliczane są też zakupy oddzielne. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7366602 Napisano: 19.06.2026 15:53:36 w Żabka
lubiekisiel napisał(a):

Pytanie do obeznanych z żabą - jeśli konkurs wymaga 2 szt np. tigera, to żeby dostać kod to muszę kupić 2szt podczas jednych zakupów, czy to się jakoś zapisuje i mogę np. 1 szt dziś i 1 jutro i też dostanę?

Możesz oddzielnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7366348 Napisano: 18.06.2026 20:36:32 w NA CO CZEKAMY?
masza napisał(a):

do 16.06 Konkurs "Napełniaj Dzień Nawykami do potęgi N"  

były wynki?

Konkurs był przedłużony z powodu niedziałającego formularza zgłoszeniowego. Nowy termin powiadomienia laureatów jest do 23 czerwca. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7364501 Napisano: 13.06.2026 19:25:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

madllen napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Rexona ,dove moze byc tez damska no loterie?

Też naszła mnie ta wątpliwość. Z regulaminu rozumiem, że Rexona dowolna zaś Dove tylko dove men+care

Kupuje i damskie dove . Napisali dowolne produkty tych marek to rozumiem ,że wszystkie . Jeszcze do nich zadzwonię w poniedziałek,ale póki co biorę dave damski też

Gdzie widzisz wzmiankę o dowolnych produktach Dove? Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7363957 Napisano: 11.06.2026 22:05:50 w Pomocy!!!!
marka1 napisał(a):

Czy ktoś może podac kod sosu serowego soSER cheddar Hochland? Nie mogę nigdzie znaleźć 🙃

4002468241199 Wyświetl w wątku >>
1 marka1 0

niunio

#7363797 Napisano: 11.06.2026 16:48:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

czyżby we wzorku dali odpowiedź z czata? emotka ł

długaśny myślnik nie pozostawia złudzeń  emotka  Czyżby to jakaś sugestia...?

Można prosić o link do pełnego regulaminu? emotka

Spróbuj. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7362480 Napisano: 08.06.2026 20:32:36 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

plaziks napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Milosław pewnie jutro poleci?

Nikt tego nie wie, miały być wyniki ostateczne dziś…

Nie, nie do dzisiaj termin wg regulaminu do jutra. 7 dni roboczych od zakończenia…

7 dni roboczych od zakończenia mija w środę. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7361786 Napisano: 06.06.2026 21:02:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nelusia102 napisał(a):

Czy w Nuii biedra może być eparagon ?

Przy odrobinie determinacji i asertywności wszędzie możesz zgłosić fiskalny e-paragon. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7361785 Napisano: 06.06.2026 20:58:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
makra napisał(a):

Hej. Mam problem z tymi małymi sklepami typu kupiec, Lewiatan itp.. sklep ma wszędzie dookoła nazwę np Lewiatan jak się kupuje to nazwa na paragonie jest inna. Jak sobie z tym radzicie ?

Zawsze takie normalnie zgłaszam i nigdy nie miałem jeszcze problemu. Agencja może zweryfikować to na przykład po adresie sklepu. Wyświetl w wątku >>
1 makra 0

niunio

#7360964 Napisano: 03.06.2026 22:49:17 w Żabka
mahuska napisał(a):

Doritos....nie przyszedł kod....paragony tlko w formie E....nie lubię żabkiemotka

W Doritos można zgłaszać oba typy paragonów. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7359865 Napisano: 31.05.2026 20:53:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

myszania napisał(a):

Konkurs Adidas, ktory jutro zaczyna się w Biedrze.
Należy kupić 2 produkty, patrze w gazetkę a tam na Adidasa 1+ 1 gratis czy to znaczy, że mogę wziąć 2 czy jednak muszę wziąc 2 za które zapłace?
Niby moge wziac 4 bo dwa w gratisie, ale szczerze ich nie potzebuje tyle.

No przecież na paragonie będzie widać dwie sztuki i rabat... Nie ma co filozofować

To prawda, a w dodatku promocje w Biedronce i tak na paragonie naliczają się proporcjonalnie na każdy rabatowany produkt. emotka Wyświetl w wątku >>

niunio

#7359739 Napisano: 31.05.2026 12:18:19 w Smolar
katarzfra napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

tosiaczek777 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Często narzekam na SMOLAR ale dziś chcę pochwalić. 
1) Sprawnie pomogli z nieczytelnym kodem w loterii monopoly milka
2) Nie robili problemów gdy pomyliłem numer telefonu w formularzu przy loteri Tołpa w Hebe
3 Zaakceptowali wydruk z pamięci chronionej kasy fiskalnej przy loterii sodastream zamiast normalnego paragonu (skończył się papier w kasie)
4) Po skandalicznym ich zachowaniu przy konkursie urodzinowym PrincePolo uporządkowali regulaminy konkursów co do wizerunku na zdjęciach/filmach

Co prawda dalej nie dają mi dobrych nagród, ale oby tak dalej.

A możesz przybliżyć o co chodziło z ich zachowaniem przy konkursie urodzinowym PP? Nie jestem w temacie, nie brałam udziału a ciekawi mnie co uporządkowali

Niczego nie uporządkowali. Oni zawsze mieli porządek w regulaminach, jeśli chodzi o kwestię wizerunków.  W tamtym konkursie po prostu wyjątkowo jakaś mądra głowa napisała w regulaminie, że nie można umieszczać żadnego wizerunku, nawet własnego, a potem i tak nagradzali prace z własnym wizerunkiem (czyli standardowo, jak to mają w standardzie).

No straszny mają porządek w regulaminach.

Na stronie konkursu zadanie brzmi: "W jaką grę w wielkoformatowej skali chciał/abyś zagrać? "
W regulaminie zadanie brzmi: „W jaką grę w wieloformatowej skali chciałbyś/chciałabyś zagrać?"

Nie wiem, czy ludzie broniący tu Smolara za wszelką cenę liczą na wdzięczność ich pracowników, którzy też są na forum?

Naprawdę pracownicy są na forum? A w jakim celu?

W celu spiskowania przeciwko uczciwym konkursowiczom. emotka Wyświetl w wątku >>