Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika niunio

niunio

#7393054 Napisano: dzisiaj o 18:43:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory napisał(a):

czy kartę do lidla (taką tradycyjną plastikową) trzeba jakoś aktywowac? Dzisiaj przy kasie mi nie przyjęli, bo nikt nie wiedział co z tym zrobic, a w opisie jest, że aktywuje sie od razu przy platnosci.

Nie trzeba. Wybiera się metodę płatności "karta podarunkowa" i skanuje kod.
Polecam samoobsługowe - po zeskanowaniu widzisz aktualne saldo i możesz sobie nawet wybrać jaką dokładnie kwotę chcesz akurat wykorzystać, a resztę dopłacić w inny sposób. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7392256 Napisano: 09.09.2026 19:21:03 w Czy informują/ informowali?
cherry21 napisał(a):

Na to wygląda… niema chętnych napisać do Eatyx i zapytać czy laureaci poinformowani?

Czyń honory, pozwalam. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7390841 Napisano: 05.09.2026 01:49:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Domino1988 napisał(a):

Mam do was pytanie, bo jestem na forum od niedawna. Czy jeden paragon można wykorzystać w dwóch (lub więcej) różnych loteriach? Czasem się zdarza, że jest loteria np. Lajkonik w Intermarche ale jest również jakaś ogólna loteria Lajkonik. Czy tym jednym paragonem mogę wziąć udział w dwóch lub więcej loteriach?

Można.

Jedyny potencjalny problem logistyczny to równoczesne zwycięstwo na niego w dwóch różnych agencjach, ale jak masz trochę uroku osobistego, to sobie poradzisz. Poza tym agencje na twoje życzenie muszą oddać ci paragony po weryfikacji. Wyświetl w wątku >>
1 mikiws 0

niunio

#7390817 Napisano: 04.09.2026 21:12:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mampytanie napisał(a):

Nie wiem. Ale jeśli z jednego IP ktoś śle 200 czy 500 zgłoszeń na 200 lub 500 różnych osób, to może jakoś to agencje ograniczają?  A może nie, pewnie nie. Nie wiem. Ale w sumie średnio mnie to obchodzi, bo i tak wolę konkursy tekstowe aniżeli loterie.

Myślałem, że masz na myśli jakieś faktycznie ukryte, wewnętrzne ograniczenia.
Kwestie typu IP są akurat zazwyczaj jasno określone w regulaminie. Natomiast nawet jakby nie były, to nie posądzałbym hurtowników o taką nieporadność. emotka Wyświetl w wątku >>

niunio

#7390808 Napisano: 04.09.2026 21:00:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mampytanie napisał(a):

Ku Waszemu (naszemu) pocieszeniu, ja w loteriach biorę 1-2 razy na loterię, to w jakichś 30% coś wpadnie:) jak więcej razy (Namysłów ostatnio), to nic:) Także może agencje mają jakieś wewnętrzne ograniczniki, kto tam wie, takie tylko moje przemyślenia  emotka

Po co agencje miałyby mieć jakieś ukryte, nielegalne ograniczniki? Żeby zaciskać sobie dla fabuły pętlę na szyi i ryzykować karami? emotka
To po prostu losowanie - większa liczba zgłoszeń zwiększa szanse, ale nie gwarantuje nagrody. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7390768 Napisano: 04.09.2026 18:48:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mampytanie napisał(a):

dlatego wolę loterie / konkursy z ograniczeniami. Może niektóre agencje wykluczają takie ilości zgłoszeń od jednego użytkownika. Choć pewnie zazwyczaj ludzie wysyłają też na innych, albo po prostu ograniczeń nie ma.
Co nie zmienia faktu, że konkursy są dla osób fizycznych - konsumentów, a takie zakupy, które są użyte na cele firmowe, to w sumie interpretacji konkursowej nie mają, w końcu ktoś bierze paragon, a nie fakturę. Nie znam się na tym,  no ale jestem zdania, że jednak ograniczenia rejestracji zgłoszeń na osobę, są fajne xd

Już pomijając kwestię opcji podawania zmyślonych danych, to jeśli ktoś może sobie pozwolić na takie zakupy, to jest duża szansa, że ma też na kogo to zgłaszać.
Ograniczenia niewiele zmieniają i prędzej uderzą w samotnika, który akurat chciałby sobie zrobić zapasy ulubionego produktu. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7390700 Napisano: 04.09.2026 16:37:55 w Smolar
Diana02 napisał(a):

nie, nie. Wiem że odrzucone przez to że było płatność kartą podarunkową. Może ktoś pamięta jaka to agencja tego pilnuje? kiedyś też czytałam o takiej sytuacji na forum tutaj, ale nie pamietam więcej .

Za większość zakupów konkursowych płacę kartami podarunkowymi.
Nigdy jeszcze żadna agencja mi tego nie zakwestionowała, zresztą potencjalnym chętnym życzę powodzenia. emotka Wyświetl w wątku >>

niunio

#7390142 Napisano: 02.09.2026 19:43:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamillek92 napisał(a):

A w neboa nie jest w regulaminie tak, że na jeden adres może przypadać max 1 nagroda ? Wy poddajecie 50 różnych danych i adresów żeby to miało sens ?

Podaję jeden i cierpliwie czekam na rezerwę, aż Smolar zdyskwalifikuje wszystkich hurtowników. emotka Wyświetl w wątku >>

niunio

#7389770 Napisano: 01.09.2026 20:32:30 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Byłam dzisiaj w Dino i chciałam zapłacić wygranym bonem na 100 zlotych, Co prawda był on nieco pognieciony, ale kod kreskowy był całkowicie wyraźny i hologram na bonie oraz data ważności i pieczątka wystawcy też. Pomimo to pani kasjerka po konsultacji ze swoim kolegą, odmówiła przyjęcia bonu. Grzecznie poprosiłam, aby w takim razie może spróbowała wbić cyferki kodu kreskowego ręcznie, ale odmówiła twierdząc przy tym, że gdy przyjmie ode mnie zapłatę tym bonem, to na pewno będzie musiała zapłacić za moje zakupy z własnej kieszeni. Ostatecznie nie chciałam sobie robić siary i zaplacil własną kartą za te zakupy, ale chciałam się spytać Was jakie macie doświadczenia w podobnej sytuacji i czy ten mój bon nadaje się faktycznie już tylko do kosza?

Bon jak najbardziej nadaje się do użytku.
Ja w takiej sytuacji kontaktowałbym się z ogólnopolskim biurem obsługi klienta Dino, które poinstruuje sklep do przyjęcia płatności. Oni sprawnie reagują na zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7389637 Napisano: 01.09.2026 16:02:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Maczupikczu napisał(a):

To chyba nie kwestia czarnej listy, tylko zwykłego banowania oszustów.

Tak, to nie kwestia czarnej listy… my tylko wybieramy sobie na podstawie swojego widzimisię, kogo wykluczamy z otwartych akcji promocyjnych i nie mamy zamiaru tych osób nawet o tym poinformować. Niech nieświadomi naiwniacy nadal kupują promowane produkty. Tak trzeba żyć. emotka Wyświetl w wątku >>

niunio

#7388515 Napisano: 27.08.2026 21:55:20 w Zapowiedzi konkursów
mizazu71 napisał(a):

"zadesignowanych" emotka Wyświetl w wątku >>

niunio

#7387567 Napisano: 25.08.2026 16:34:54 w Czy informują/ informowali?
mixik napisał(a):

To za ostatni etap (5)?

Tak. Wyświetl w wątku >>
1 mixik 0

niunio

#7386231 Napisano: 20.08.2026 16:08:18 w Lotto i inne
netka2000 napisał(a):

Muszę Cię zmartwić. Matematyka matematyką, ale to działa. Gdybyś znała moje imię i nazwisko to zobaczyłabyś w necie jak odbieram samochód w loterii (w konkursie też) i główną wygraną w Mini Lotto też. Nie pławię się w bogactwie bowiem wiem co to hazard, a hazardziści zazwyczaj bankrutują.

Albo "działa" albo hazard. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7384677 Napisano: 16.08.2026 19:43:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dziób_dziób1321 napisał(a):

to samo ;/ błąd -> 429 Too Many Requests

I u mnie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7382576 Napisano: 10.08.2026 09:26:31 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
niunio napisał(a):

niunio napisał(a):

Sprzedam 4x 3-dniowy karnet na Olsztyn Green Festival (14-15-16.08.2026, w formie pdf na maila).
W komplecie taniej. 

Zostały 3 sztuki. W komplecie taniej.

Została ostatnia sztuka. 
Sprzedane. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7375034 Napisano: 17.07.2026 02:00:54 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
monmoon napisał(a):

U mnie Najtańszy paragon wyniósł 73 zł - cocolino wonder wosh 44 zł +płyn do płukania tkanin 29 zł Nic tańszego nie było

Dziękuję! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7374961 Napisano: 16.07.2026 18:55:17 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Czy ktoś wie i pomoże, za ile wychodzi najtańszy paragon na Coccolino w Kauflandzie, bo nie wiem czy planować wycieczkę? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7373422 Napisano: 12.07.2026 19:44:21 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

Mam taka teorię, że w komisjach jest dużo kobiet i lubią teksty facetów.
Jak ja piszę byle co, to naprawdę jest byle co.

Zacznij cosplayować faceta. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7371529 Napisano: 05.07.2026 21:53:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

Trochę się zakręciłam ze swoimi paragonami. Czy ktoś mógłby potwierdzić, czy salami wieprzowe 80g na paragonie z Biedry to Tarczyński snack?

Nie wiem jak Salami, ale wersja Chorizo ma opis "KabChorizoTarczyn80g". emotka Wyświetl w wątku >>
1 8igora9 0

niunio

#7371515 Napisano: 05.07.2026 21:14:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Jakie piwa w Dino są po 3.45 (330 ml)?
Wie ktoś może? emotka

Kocham ich opisy.emotka Ser Camembert z żurawiną na moim paragonie to SER GR 2x100G+30G. Przy odrobinie (?) dobrej woli można wydedukować, że to to. Ciekawe tylko, czy w razie wygranej agencja tę wolę wykaże. emotka

To może być też Lech Free w puszce. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0