Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika niunio

niunio

#7363957 Napisano: 11.06.2026 22:05:50 w Pomocy!!!!
marka1 napisał(a):

Czy ktoś może podac kod sosu serowego soSER cheddar Hochland? Nie mogę nigdzie znaleźć 🙃

4002468241199 Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7363797 Napisano: 11.06.2026 16:48:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

czyżby we wzorku dali odpowiedź z czata? emotka ł

długaśny myślnik nie pozostawia złudzeń  emotka  Czyżby to jakaś sugestia...?

Można prosić o link do pełnego regulaminu? emotka

Spróbuj. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7362480 Napisano: 08.06.2026 20:32:36 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

plaziks napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Milosław pewnie jutro poleci?

Nikt tego nie wie, miały być wyniki ostateczne dziś…

Nie, nie do dzisiaj termin wg regulaminu do jutra. 7 dni roboczych od zakończenia…

7 dni roboczych od zakończenia mija w środę. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7361786 Napisano: 06.06.2026 21:02:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nelusia102 napisał(a):

Czy w Nuii biedra może być eparagon ?

Przy odrobinie determinacji i asertywności wszędzie możesz zgłosić fiskalny e-paragon. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7361785 Napisano: 06.06.2026 20:58:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
makra napisał(a):

Hej. Mam problem z tymi małymi sklepami typu kupiec, Lewiatan itp.. sklep ma wszędzie dookoła nazwę np Lewiatan jak się kupuje to nazwa na paragonie jest inna. Jak sobie z tym radzicie ?

Zawsze takie normalnie zgłaszam i nigdy nie miałem jeszcze problemu. Agencja może zweryfikować to na przykład po adresie sklepu. Wyświetl w wątku >>
1 makra 0

niunio

#7360964 Napisano: 03.06.2026 22:49:17 w Żabka
mahuska napisał(a):

Doritos....nie przyszedł kod....paragony tlko w formie E....nie lubię żabkiemotka

W Doritos można zgłaszać oba typy paragonów. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7359865 Napisano: 31.05.2026 20:53:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

myszania napisał(a):

Konkurs Adidas, ktory jutro zaczyna się w Biedrze.
Należy kupić 2 produkty, patrze w gazetkę a tam na Adidasa 1+ 1 gratis czy to znaczy, że mogę wziąć 2 czy jednak muszę wziąc 2 za które zapłace?
Niby moge wziac 4 bo dwa w gratisie, ale szczerze ich nie potzebuje tyle.

No przecież na paragonie będzie widać dwie sztuki i rabat... Nie ma co filozofować

To prawda, a w dodatku promocje w Biedronce i tak na paragonie naliczają się proporcjonalnie na każdy rabatowany produkt. emotka Wyświetl w wątku >>

niunio

#7359739 Napisano: 31.05.2026 12:18:19 w Smolar
katarzfra napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

tosiaczek777 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Często narzekam na SMOLAR ale dziś chcę pochwalić. 
1) Sprawnie pomogli z nieczytelnym kodem w loterii monopoly milka
2) Nie robili problemów gdy pomyliłem numer telefonu w formularzu przy loteri Tołpa w Hebe
3 Zaakceptowali wydruk z pamięci chronionej kasy fiskalnej przy loterii sodastream zamiast normalnego paragonu (skończył się papier w kasie)
4) Po skandalicznym ich zachowaniu przy konkursie urodzinowym PrincePolo uporządkowali regulaminy konkursów co do wizerunku na zdjęciach/filmach

Co prawda dalej nie dają mi dobrych nagród, ale oby tak dalej.

A możesz przybliżyć o co chodziło z ich zachowaniem przy konkursie urodzinowym PP? Nie jestem w temacie, nie brałam udziału a ciekawi mnie co uporządkowali

Niczego nie uporządkowali. Oni zawsze mieli porządek w regulaminach, jeśli chodzi o kwestię wizerunków.  W tamtym konkursie po prostu wyjątkowo jakaś mądra głowa napisała w regulaminie, że nie można umieszczać żadnego wizerunku, nawet własnego, a potem i tak nagradzali prace z własnym wizerunkiem (czyli standardowo, jak to mają w standardzie).

No straszny mają porządek w regulaminach.

Na stronie konkursu zadanie brzmi: "W jaką grę w wielkoformatowej skali chciał/abyś zagrać? "
W regulaminie zadanie brzmi: „W jaką grę w wieloformatowej skali chciałbyś/chciałabyś zagrać?"

Nie wiem, czy ludzie broniący tu Smolara za wszelką cenę liczą na wdzięczność ich pracowników, którzy też są na forum?

Naprawdę pracownicy są na forum? A w jakim celu?

W celu spiskowania przeciwko uczciwym konkursowiczom. emotka Wyświetl w wątku >>

niunio

#7359251 Napisano: 28.05.2026 23:06:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fifidorea napisał(a):

czy Wam też nie wgrywa się formularz w konkursie OnlyBio?

W którymś ich poprzednim konkursie w żaden sposób nie mogłem wysłać odpowiedzi - zmieniałem urządzenia (komputer/ios/android), przełączałem z WiFi na dane komórkowe, odprawiałem rytuały, rzucałem klątwy i nic nie pomogło. emotka Musiałem poprosić kogoś innego, żeby wysłał odpowiedź za mnie. Wyświetl w wątku >>
1 fifidorea 0

niunio

#7357856 Napisano: 24.05.2026 16:46:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Czy w Żabce są dostępne jakieś produkty na loterię Drosed?

Tak, w moich był mały wybór, ale jakieś pojedyncze sztuki są. Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

niunio

#7357265 Napisano: 21.05.2026 22:19:54 w Żabka
endrjuen napisał(a):

niunio napisał(a):

A na czym ta gra polega? emotka

Trzeba utrzymać równowagę postaci na desce SUP klikając prawo-lewo na ekranie

Dziękuję! emotka Wyświetl w wątku >>

niunio

#7357263 Napisano: 21.05.2026 22:18:02 w Żabka
A na czym ta gra polega? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7356548 Napisano: 19.05.2026 15:54:11 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Parad0x: Program, co klasykę literatury uznaje za pisaną przez AI, trzeba odrzucić. To nie może być dobra selekcja. Powinno się też u nas światełko zaświecić, gdy każdy wrzucany tekst program traktuje jako pisany przez sztuczną inteligencję. Ja widzę najczęściej oklepane konkursowo patenty. Że pewne rzeczy się nie nudzą, to co innego. Schematy są i były, ale można pisać zawsze inaczej. Niestety ja widzę co chwila kłótnie o AI. A tego AI często tam nie ma. I to jest problem.
Program płatny daje więcej informacji. Darmowe są bardzo uproszczone. Na tę chwilę kilka dopiero znalazłam, co moje teksty sprzed wielu lat traktuje jako pisane bez wspomagania AI emotka

To jak w końcu nazywa się ten uznany na rynku program? Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7353819 Napisano: 08.05.2026 18:35:28 w SZUKAM....
Działają wam karty do Biedry z Bushmillsa? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7348191 Napisano: 14.04.2026 20:09:44 w Avanti
Na pewno dzisiaj się ta lista zmieniła? Jak dla mnie, to od czwartku jest taka sama, ale może mam urojenia.  Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7348086 Napisano: 14.04.2026 15:12:57 w Smolar
maryam napisał(a):

Myślicie ze uznają mi paragon z ostatniego  konkursu Milki, jeśli zamiast Mmmax kupiłam Alpine 250g za 19,99?emotka

Ona też się zalicza do Mmmax. Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

niunio

#7344581 Napisano: 26.03.2026 14:22:01 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
martucha-jk napisał(a):

Czy wysyłali już nagrody z Tchibo Gold w Dino?

Nie, mają czas do końca kwietnia. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7342913 Napisano: 17.03.2026 19:22:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

Czy Ciasto WW Wedel 500g to właściwy produkt wprost na konkurs Wedel? Bo ostatnio ktoś coś pisał o mufinkach, które ponoć nie są bezpośrednio od Wedla, i się nie zaliczają do "produktów". 

Nie. Producentem tego ciasta nie jest LOTTE Wedel Sp. z o.o., więc nie jest to produkt promocyjny. Użyczają im tylko znaku towarowego.

Wyświetl w wątku >>

niunio

#7342534 Napisano: 16.03.2026 02:56:14 w Zapowiedzi konkursów
Od czwartku nowa Milka w Biedronce od Smolara. Znowu 2 produkty, w tym jedna Milka Mmmax. Do wygrania reklamowe śmieci. emotka

Na stronie jeszcze poprzedni konkurs piłkarski.
https://konkurs-milka.pl/

Wyświetl w wątku >>
2 nanajka81, mia 0

niunio

#7342223 Napisano: 13.03.2026 21:23:16 w Żabka
onlyrybka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Realizowaliście karty podarunkowe z Fortis Żabka? Mąż chciał zrobić zakupy płacąc kartą 200 zł z Coca Coli i wyskakuje podobno błędny kod. emotka

Pisałam wcześniej, też miałam problemy ale tak jak ktoś napisał powyżej nie można kupować nic co ma kaucje i nie można realizować równocześnie bonów rabatowych, bo odrzuca ten kod. Udało mi się zapłacić dopiero za 3 razem  emotka

Dzięki. Trochę szkoda 😏 Mam nadzieję, że bez tego przejdzie ten kod.

Kupowałam Garage i płatność kartą z Coca-Coli przeszła.

Garage jest w bezzwrotnych butelkach. Wyświetl w wątku >>
1 onlyrybka 0