Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika niunio

niunio

#7308714 Napisano: 26.10.2025 10:44:07 w Zapowiedzi konkursów

niunio

#7308444 Napisano: 24.10.2025 18:18:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Anisu napisał(a):

Czy za zakupy konkursowe można płacić kartą podarunkowa?czy agencje zweryfikują to pozytywnie?

Można. Wyświetl w wątku >>
1 Anisu 0

niunio

#7297193 Napisano: 14.09.2025 19:02:04 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
kumulacja napisał(a):

halliday napisał(a):

kumulacja napisał(a):

stalowiak1979 napisał(a):

Konkurs "Dare to Explore"  Gdzie kupię i w jakiej cenie?

W carrefourze jedna paczka kosztuje 8 zł 15 gr

biedronka 1,99zł

Czy w Biedronce jest Dare Mosaic?

Było w poprzedniej gazetce z ofertą od 04.09 do 10.09.
Chyba są specjalne standy konkursowe. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

niunio

#7297029 Napisano: 13.09.2025 21:13:41 w Czy informują/ informowali?
Czy informowali z profesjonalnie zorganizowanego konkursu Tri.hee w Rossmannie, do którego formularz jest nadal aktywny, a informacje ze strony i regulaminu wzajemnie się wykluczają? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7297026 Napisano: 13.09.2025 21:05:44 w SZUKAM....
iwona0103 napisał(a):

doo napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Szukam informacji nt. ORANGE na kartę. Doładowałam konto kwotą 30 zł. Mam Orange Free. Wg strony z doładowaniami przedłużono mi połączenia wychodzące o 31 dni a przychodzące o rok. Czy to oznacza, że przez rok nie stracę tego numeru nawet gdybym już go nie doładowywała?
Póki co nie potrzebuję połączeń wychodzących, bo orange nie ma konkursu emotka  Zastanawiam się czy po tych 31 dniach muszę włączyć usługę przedłużenia ważności konta o rok.

Nie wiem, czy to dla ciebie ważne, ale po tych 31 dniach zablokują ci środki, które ci zostaną z tych 30 zł i aby je odzyskać bez dodatkowej opłaty, musiałabyś doładować konto w ciągu 7 dni. A usługa przedłużenia ważności konta kosztuje chyba 29 zł.

Właśnie przed chwilą to rozkminiłam... no trudno, zapisałam sobie na przyszłość emotka  doładowałam te 30 zł z myślą o przedłużeniu za 29, myśląc że to jedyna opcja

Nie wiem, od czego to zależy, ale mi nigdy tej opłaty nie pobrało na żadnym numerze.
Tak samo mam z "promocyjnymi" GB, które niby mają ograniczoną ważność, ale i tak po doładowaniu wracają, nawet po kilku miesiącach nieaktywności. Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0

niunio

#7297019 Napisano: 13.09.2025 20:17:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luiza37 napisał(a):

niunio napisał(a):

Czy z loterii Lipton w Lidlu dochodzą zwrotki na maila?
Według komunikatu na stronie powinny, ale w skrzynce nic nie mam. emotka

Ja dostałam zwrotkę.

mandarynka16 napisał(a):

niunio napisał(a):

Według komunikatu na stronie powinny, ale w skrzynce nic nie mam. emotka

Tak, zaczyna się od Kupuj herbaty

Dzięki! Ja dalej nie mam, ale spróbowałem wysłać zgłoszenie jeszcze raz i wyskakuje, że podany dowód zakupu jest już zarejestrowany, więc chyba mają mnie w bazie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7297014 Napisano: 13.09.2025 20:03:11 w SZUKAM....
iwona0103 napisał(a):

Szukam informacji nt. ORANGE na kartę. Doładowałam konto kwotą 30 zł. Mam Orange Free. Wg strony z doładowaniami przedłużono mi połączenia wychodzące o 31 dni a przychodzące o rok. Czy to oznacza, że przez rok nie stracę tego numeru nawet gdybym już go nie doładowywała?
Póki co nie potrzebuję połączeń wychodzących, bo orange nie ma konkursu emotka  Zastanawiam się czy po tych 31 dniach muszę włączyć usługę przedłużenia ważności konta o rok.

Tak, nie stracisz numeru. 
Możesz też sobie pobrać apkę, tam masz bieżący podgląd na okres ważności. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7297006 Napisano: 13.09.2025 19:43:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Według komunikatu na stronie powinny, ale w skrzynce nic nie mam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7296968 Napisano: 13.09.2025 15:01:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

synk napisał(a):

zaglądam teraz na loteriadę - i ciekawostka (2 tygodnie różnicy):
TOYOTA Aygo X
nagroda główna
85896e60252
Laureat główny ARKADIUSZ B.

TOYOTA Aygo X
nagroda główna
5e2dd9aef35
Laureat główny ARKADIUSZ B.

Pan Arek urodził się w czepku i  z dwoma kluczykami w ręku, tyle.

LOL! Ciekawe czy to prawda czy jakiś "ich" podstawiony...

Jeśli ktoś miałby takie dojścia do bycia podstawionym, to nie potrzebowałby być podstawionym do samochodu o wartości 70k. 
Już pomijając, że w Polsce jest przecież tylko jeden Arkadiusz B... Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7296493 Napisano: 11.09.2025 19:54:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

Czy były dziś sms z Hebe za wczorajszy dzień?

Były. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7296411 Napisano: 11.09.2025 15:46:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashanti napisał(a):

rufus napisał(a):

ashanti napisał(a):

notta napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Pojawiła sie zakładka LAUREACI 
https://30latchrupnelo.pl/#laureaci

Wychodzi na to, ze dwa vouchery trafiły do jednej osoby, chyba ze to taki zbieg okoliczności z nietypowymi początkami maili emotka  no i anonimizacja maili też im nie do końca wyszła emotka

jak tak patrze to aż 3 maile by mi pasowało, tylko kropeczki się nie zgadzają.. eh

Oni tam wymyślają adresy mailowe, żeby jak najmniej nagród wydać. Połowa tej listy to nieistniejący laureaci. A już przy głównych to polecieli po całości. Bezczelni są.

Ale skad takie podejrzenia? Jakis dowod?

Naprawdę uważasz, że dwie główne nagrody mogły zgarnąć osoby o początkach maila bpo i bp0?

Naprawdę postulujesz, żeby przy wyborze nagród kryterium było podobieństwo adresu mailowego do innych uczestników? Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7296365 Napisano: 11.09.2025 15:05:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Pojawiła sie zakładka LAUREACI 
https://30latchrupnelo.pl/#laureaci

Wychodzi na to, ze dwa vouchery trafiły do jednej osoby, chyba ze to taki zbieg okoliczności z nietypowymi początkami maili emotka  no i anonimizacja maili też im nie do końca wyszła emotka

Im często coś nie wychodzi... jak na początku roku informowali z konkursów świątecznych, to wysłali zbiorczego maila z widocznymi danymi wszystkich adresatów. emotka Wyświetl w wątku >>

niunio

#7295746 Napisano: 09.09.2025 17:07:48 w Żabka
emi napisał(a):

samuraj napisał(a):

emi napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

emi napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Z czystej ciekawości, bo w loteriach gram dla zasady po jednym zgłoszeniu zazwyczaj, a ta loteria piwna miała super nagrody - ile zainwestowaliście, z jakim zwrotem? Ktoś się chce podzielić informacją? emotka emotka

U mnie na 4 wygrane w całej loterii poszło ok. 110 losów. Na szczęście znalazłam znajomych, którzy odkupują ode mnie taniej to piwo, a więc inwestycja mniejsza 😉

REG:
jeden uczestnik ma prawo do otrzymaniamaksymalnie:
− 5 (słownie: pięciu) losów za zakupy promocyjne dokonane w czasie trwania 1 (słownie:
jednego) etapu dziennego,
− 35 (słownie: trzydziestu pięciu) losów za zakupy promocyjne dokonane w czasie trwania 1
(słownie: jednego) etapu tygodniowego. 

a więc 110 nie jest możliwe

A możemy kupować w dwie osoby, np. ja i partner?

Można na całą rodzinę i na całą wieś  i tylko to nie jestem wtedy ja. Wpis mylący tak jak i te wklejane, powielające się płachty o wygranych

Zjedz mentosa 😜

Zjem Snickersa !
Po co ta złośliwość ?
To tylko cytat z Regulaminu - 1 osoba 70 losów w całym konkursie, tyle i aż tyle.
Jeśli ktoś gra (gra klika osób) to inna bajka.
Powodzenia!!!

W tym przypadku dokładnie taka sama bajka, bo Luiza podała konkretną ilość losów i wygranych. Dane osobowe nie wpływają na wynik. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7295067 Napisano: 08.09.2025 11:14:47 w Zapowiedzi konkursów
https://www.loteriabielenda.pl

Bielenda, FaceBoom i BodyBoom w Hebe.
Czeka już na akceptację, ale trwa od dzisiaj i są natychmiastowe. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7294487 Napisano: 05.09.2025 13:34:32 w SZUKAM....
maverick napisał(a):

podpowiedzi, co najtaniej wychodzi na loterię "Czysty świat" Rossmann ? emotka

Tu link do wyszukiwania z filtrami i sortowaniem po najniższej cenie, możesz od razu sprawdzić dostępność w swojej drogerii: klikemotka Wyświetl w wątku >>

niunio

#7294231 Napisano: 04.09.2025 17:56:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
printy napisał(a):

Myślicie, że listy laureatów na stronie joy są po kolei? Tzn. że w konkursie Liptona z rowerami i koszulkami pierwsze 20 osób ma voucher na rower? Zastanawiam się jak blisko byłam emotka  a może to w ogóle nie ma znaczenia?

To zależy od konkretnego konkursu i podziału nagród na stopnie. Zazwyczaj wyższe stopnie są nad niższymi, ale w ramach "klasyfikacji" w danym stopniu laureaci ustawieni są chronologicznie, a nie według tego, jak blisko byli do wyższego stopnia lub tego, które miejsce mieli na liście laureatów. W Liptonie pewnie tak jak piszesz, pierwsze 20 osób ma voucher na rower, ale kolejne osoby są ustawione chronologicznie według daty zgłoszenia.

Dodatkowo, jak nagrody są na przykład podzielone na 3 stopnie, czyli nagroda główna i nagroda I stopnia przyznawane za cały okres trwania konkursu + nagrody dzienne (II stopnia), to czasami na końcowej liście laureaci nagród I stopnia są zgrupowani z nagrodami głównymi i mogą, przez chronologiczne ustawienie, być na górze listy, przed laureatami nagród głównych. Wyświetl w wątku >>
1 printy 0

niunio

#7290608 Napisano: 25.08.2025 11:56:07 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mellowfruit napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

rufus napisał(a):

angelikas-kom napisał(a):

Dostał ktoś 300zl, lub 3tysiace z loterii coli w biedronce? W regulaminie pisze, ze do końca miesiąca powinny dotrzeć

No a mamy 24.08 emotka

To jest to co wysyła Logaris? Dziś przyszła jakaś karta Edenred ale żadnego info skąd, co, jak, na ile...
I też brak info o tym evencie który był razem z nagrodą (event + 1500zł)

To mają być przelewy na konto od NAV.

Wydaje mi się, że przy tych większych nagrodach było napisane, że to mają być karty płatnicze

Karta płatnicza jest tylko przy nagrodzie II stopnia, czyli tym evencie. Reszta nagród jest w formie przelewu. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7280970 Napisano: 22.07.2025 13:26:04 w Zapowiedzi konkursów
https://faktoriawin.pl/konkurs/

Od wczoraj, może ktoś chce dodać. Wyświetl w wątku >>
1 mietowa 0

niunio

#7280900 Napisano: 22.07.2025 10:40:42 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
misiamisiam napisał(a):

Czy wszyscy dostali info o wysyłce walizki z kitkat w biedronce? U mnie cisza.
I czy ktoś jeszcze czeka na 300 zł z cocacoli w biedronce? Wydaje mi się, że były wpisy ale mogę coś mylić.  emotka

O walizkach jest na razie tylko info w apce DPD, a z Coca-Coli nie wysyłali jeszcze przelewów. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7278841 Napisano: 15.07.2025 01:43:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katoda1 napisał(a):

Czy w apce Coca-Cola /w nagrodach/ widnieje Wam nadal ikonka wygranych 300zł z konkursu CC w Biedronce? Nie widzę jej już u siebie.

Nie, one od początku miały wpisaną ważność do 09.07. Wyświetl w wątku >>