Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika niunio

niunio

#7251813 Napisano: 05.04.2025 22:28:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

niunio napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Czy pączka Wedel można zgłosić na loterię Wedla? Widzę, że jest na stronie Wedla jako ich produkt, regulamin go nie wyklucza, ale gdzieś czytała na forum, że o Muffinki się czepiali.

Według informacji od TetsuDraco, nie można. Uznali tylko te zgłoszone wcześniej, ale kolejnych nie będą... chyba nie ma żadnego oficjalnego komunikatu agencji w tej sprawie.

W regulaminie jest wzmianka, że produkty promocyjne to te wprowadzone do obiegu przez LOTTE Wedel sp. z o.o., czyli nie łapią się pączki, muffiny i donuty. One są brandowane i powstają we współpracy z Wedlem, ale inny podmiot wprowadza je do obrotu. Tylko skąd ktoś w sklepie ma o tym wiedzieć, skoro przy tych wypiekach nie ma etykiet? emotka

Proponuję napisać do Amooco  i zapytać, bardzo szybko odpisują. Ja dostałam odpowiedź, że Muffin nie może być, ale to było przed tym jak TetsuDraco napisał, że mu uznali, więc teraz nie wiem jaka jest ich polityka w tej kwestii.

Ja nie mam wątpliwości, że te produkty nie spełniają warunków promocyjnych. Regulamin jasno to określa, niejasne natomiast są oznaczenia na wypiekach, a raczej ich brak. Pisanie do Amoko z pytaniem, czy można je zgłosić jest trochę bezcelowe, bo tylko powtórzą info z regulaminu. Już lepiej zgłosić paragon bez zbędnego zamieszania i potem, tak jak TetsuDraco, dołączyć przedstawiciela z Wedla do konwersacji mailowej. Powinni traktować wszystkich jednakowo i wydać nagrodę. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7251804 Napisano: 05.04.2025 20:14:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lasiglasty napisał(a):

Czy pączka Wedel można zgłosić na loterię Wedla? Widzę, że jest na stronie Wedla jako ich produkt, regulamin go nie wyklucza, ale gdzieś czytała na forum, że o Muffinki się czepiali.

Według informacji od TetsuDraco, nie można. Uznali tylko te zgłoszone wcześniej, ale kolejnych nie będą... chyba nie ma żadnego oficjalnego komunikatu agencji w tej sprawie.

W regulaminie jest wzmianka, że produkty promocyjne to te wprowadzone do obiegu przez LOTTE Wedel sp. z o.o., czyli nie łapią się pączki, muffiny i donuty. One są brandowane i powstają we współpracy z Wedlem, ale inny podmiot wprowadza je do obrotu. Tylko skąd ktoś w sklepie ma o tym wiedzieć, skoro przy tych wypiekach nie ma etykiet? emotka Wyświetl w wątku >>

niunio

#7251802 Napisano: 05.04.2025 20:06:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

Czy na konkurs Bakoma mogę kupić skyr?

A czemu nie? W regulaminie jest mowa o dowolnych produktach Bakoma, nie ma żadnych wyłączeń. Wyświetl w wątku >>
1 monikar 0

niunio

#7251608 Napisano: 04.04.2025 14:27:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
michalmichna napisał(a):

Wracając do loterii lidla…
Widzę że niektórzy kilka razy dziennie wygrywają nagrody. Czy to napewno możliwe?

zapis 11.5 regulaminu mówi że dana osoba może wygrać max 40 nagród natychmiastowych tj max 1 nagroda natychmiastowa w danym etapie dziennym.. czy ja coś źle czytam..

Można mieć kilka osobowości. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7251589 Napisano: 04.04.2025 13:41:04 w Czy informują/ informowali?
jaanonimka napisał(a):

czy tutaj były wyniki? https://dzienkobiet.prosecco.pl/?

Były. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7251587 Napisano: 04.04.2025 13:38:52 w Wkurza mnie...
timi211 napisał(a):

lirianka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

cb656 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Szmaciane torby, skarpetki, bluzy, koszulki, czapki... czy my naprawdę tak źle wyglądamy, że agencje chcą nas ubierać? Albo wymyślili, że będziemy darmową reklamą nosząc logo sponsora. emotka

Sami sobie jesteśmy winni biorąc udział w takich konkursach.
Rozumiem, że jest kilka nagród głównych, a reszta to reklamowe badziewie.
Nie odbierajmy tego szajsu, to może nie pożałują na lepsze nagrody hajsu.

Podzielam tę opinię. Jestem za totalnym bojkotem nagrodowego badziewia. emotka

Ja się bije z myślami i pokusą... czy pisać na ten nowy Lejs w żabie. Główna kusi, ale czy dokładać cegiełkę do walki o ścierki...

Mam to samo... Niby w końcu rozpinane bluzy na które nawet bym się pokusiła ale boję się że na plecach będzie wielkie logo organizatora a rozmiar znowu dostanę jakieś XL/XXL... EDIT: Okazuje się że konkurs jest dla wybranych sklepów więc nie gram bo na 5 Żabek które mam w mojej mieścinie - żadna nie jest "wybrana".

Ale właściwie, gdzie w regulaminie jest napisane, że to konkurs w wybranych sklepach Żabka?
Ogólnie jest napisane, że konkurs jest prowadzony w sklepach Żabka na terenie Rzeczypospolitej Polskiej.
Nie ma odnośnika do jakieś indywidualnie skomponowanej listy sklepów, tylko link kieruje na oficjalną stronę Żabki.
Moim zdaniem to Żabka ma jakiś błąd, przez co nie wyświetla wszystkich sklepów na mapce.

Mnie wkurza, że pogoda ma się zepsuć na weekend emotka Dzisiaj 20 stopni, a w weekend 7. Ech ten kwiecień plecień

Kupiłam 2 paczki laysów w Żabce, której nie było na tej mapie i nic mi nie zaliczyło, więc prawdopodobnie promocja jest tylko w wybranych sklepach

Na pewno kupiłaś paczki z listy produktów promocyjnych? Jeśli tak, to powinnaś dostać kod. To nie jest konkurs w wybranych sklepach. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7251486 Napisano: 04.04.2025 03:26:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukaszn12 napisał(a):

ZetZ napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Wyszłam trochę z obiegu... Często się teraz zdarza, że w konkursach, gdzie trzeba podać tekst, w regulaminie jest napisane, że można podać link do filmu?

Pan, który grał na gitarze i przesyłał wszędzie filmiki "na jedno kopyto" dalej bierze udział w konkursach?

Oj, bierze bierze dalej.

Nie spotkałem się ostatnio z wpisem w regulaminie o możliwości wklejenia linku do filmu w konkursach tekstowych.

Pewnie chodzi o ostatni „Czas na wiosnę z Jacobsem” w Intermarche. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7251477 Napisano: 04.04.2025 00:19:04 w Zapowiedzi konkursów

niunio

#7251442 Napisano: 03.04.2025 21:31:28 w Avanti
bandit napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

niunio napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

FBmagdalena17 napisał(a):

gregory napisał(a):

Szukam osoby, która miała problem z kartą pluxee w Delikatesach Centrum. Sklep jest z podanej listy, karta jest uruchomiona, pin nadałem, a mimo to siedem razy odrzucona w sklepie i ostatecznie nie dało się jej wykorzystać. Co mogę robić źle?

Mam tak samo, zmiana pinu nic nie dala, dodanie do aplikacji też nie, włożenie w terminal też nie. Biedronka i Lidl. Chyba że to karty tylko do Delikatesów. Mam trzy karty i tak samo.

Te z konkursu grudniowego w DC można realizować wyłącznie w DC i to wybranych, nie w każdym.

A w Żabce nie przejdzie? emotka

W urzędzie skarbowym można spróbować podatki opłacić.

cześć
ma któs tą liste  sklepów DC ?
bo tak kombinuje moze płaciłem w DC który nie jest na liście i stąd mam problem

21 lutego wysyłali mailem (pepsi@avanti.waw.pl), powinieneś mieć listę w swojej skrzynce, sprawdź. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7251435 Napisano: 03.04.2025 20:54:14 w Avanti
zezowaty_kot napisał(a):

FBmagdalena17 napisał(a):

gregory napisał(a):

Szukam osoby, która miała problem z kartą pluxee w Delikatesach Centrum. Sklep jest z podanej listy, karta jest uruchomiona, pin nadałem, a mimo to siedem razy odrzucona w sklepie i ostatecznie nie dało się jej wykorzystać. Co mogę robić źle?

Mam tak samo, zmiana pinu nic nie dala, dodanie do aplikacji też nie, włożenie w terminal też nie. Biedronka i Lidl. Chyba że to karty tylko do Delikatesów. Mam trzy karty i tak samo.

Te z konkursu grudniowego w DC można realizować wyłącznie w DC i to wybranych, nie w każdym.

A w Żabce nie przejdzie? emotka Wyświetl w wątku >>

niunio

#7251381 Napisano: 03.04.2025 16:24:47 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

DORITOS za jaki dzień informuje?

Do soboty włącznie poszło. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

niunio

#7251155 Napisano: 02.04.2025 17:12:47 w Zapowiedzi konkursów
https://nietakieproste.pl/zlapFALE/

Remington, od wczoraj, tygodniowe.
Zakup za min. 159 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7251114 Napisano: 02.04.2025 14:43:57 w Avanti
glamlady88 napisał(a):

niunio napisał(a):

Ja te karty DC dodałem przez aplikację Pluxee do Apple Pay. Płatność bez problemu przechodzi zbliżeniowo, bez pinu.

I płaciłeś nimi w DC? Czy gdzieś indziej też przejdzie? 😂

W DC. emotka Wyświetl w wątku >>

niunio

#7251103 Napisano: 02.04.2025 14:21:35 w Avanti
Ja te karty DC dodałem przez aplikację Pluxee do Apple Pay. Płatność bez problemu przechodzi zbliżeniowo, bez pinu. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

niunio

niunio

#7250596 Napisano: 31.03.2025 16:01:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
montezuma napisał(a):

monikar napisał(a):

niunio napisał(a):

monikar napisał(a):

Za który etap Bitwy smaków Lays dziś informowali?

Tydzień VII: 17.03.2025 – 23.03.2025.

Dziękuję emotka

A były dziś jakieś wpisy w MDW? 😳

Jeden był. Jest lista na stronie. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7250580 Napisano: 31.03.2025 15:37:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

Za który etap Bitwy smaków Lays dziś informowali?

Tydzień VII: 17.03.2025 – 23.03.2025. Wyświetl w wątku >>
1 monikar 0

niunio

#7250462 Napisano: 31.03.2025 10:36:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

ten sielski to opisowy?

Podziel się swoją sielską chwilą, którą wspominasz z uśmiechem.
Limit znaków: 1000. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7250451 Napisano: 31.03.2025 10:24:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
snowflake napisał(a):

u mnie się już normalnie otwiera

I u mnie też, spróbujcie ciasteczka usunąć. Wyświetl w wątku >>