Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika naprzod_kapitanie

naprzod_kapitanie

#7333581 Napisano: dzisiaj o 15:23:59 w Konkursy firm tytoniowych
Emememe napisał(a):

naprzod_kapitanie napisał(a):

Cześć,
to był ten konkurs? - „Moja chwila TU I TERAZ na Święta”
Jeśli tak to tam było chyba tylko 6 nagród.

IV. Nagrody
1. Uczestnicy, których Odpowiedzi zostaną wybrane przez Jury na podstawie § 10 ust. 2
Regulaminu, zwani dalej „Zwycięzcami”, otrzymują nagrody w postaci:
• Zwycięzcy w liczbie trzech, których Odpowiedź zajmie I miejsce – otrzymują
nagrodę I stopnia (1 nagroda): bon o wartości 3000 zł;
• Zwycięzcy w liczbie dwudziestu, których Odpowiedź zajmie II miejsce – otrzymują
nagrodę II stopnia (2 nagroda): bon o wartości 1000 zł;
• Zwycięzcy w liczbie stu, których Odpowiedź zajmie III miejsce – otrzymują nagrodę
III stopnia (3 nagroda): bon o wartości 500 zł;

Nagród było 123 emotka  3 x 3000, 20x1000 i 100x500

OK, faktycznie mój błąd, zasugerowałem się liczbami w nawiasach a nie treścią (na szybko spojrzałem) a przecież stoi w tekście wyraźnie emotka  
Przepraszam za pomyłkę emotka Wyświetl w wątku >>

naprzod_kapitanie

#7333577 Napisano: dzisiaj o 15:19:00 w Konkursy firm tytoniowych
Cześć,
to był ten konkurs? - „Moja chwila TU I TERAZ na Święta”
Jeśli tak to tam było chyba tylko 6 nagród.

IV. Nagrody
1. Uczestnicy, których Odpowiedzi zostaną wybrane przez Jury na podstawie § 10 ust. 2
Regulaminu, zwani dalej „Zwycięzcami”, otrzymują nagrody w postaci:
• Zwycięzcy w liczbie trzech, których Odpowiedź zajmie I miejsce – otrzymują
nagrodę I stopnia (1 nagroda): bon o wartości 3000 zł;
• Zwycięzcy w liczbie dwudziestu, których Odpowiedź zajmie II miejsce – otrzymują
nagrodę II stopnia (2 nagroda): bon o wartości 1000 zł;
• Zwycięzcy w liczbie stu, których Odpowiedź zajmie III miejsce – otrzymują nagrodę
III stopnia (3 nagroda): bon o wartości 500 zł; Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7331444 Napisano: 23.01.2026 16:17:04 w Konkursy firm tytoniowych
Ktoś pamięta ile konkursów było z JTI w 2025 roku? Tak sobie sprawdzam, że moja ostatnia wygrana w JTI była w grudniu 2024. Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7331442 Napisano: 23.01.2026 16:14:25 w Konkursy firm tytoniowych
No i mnie też pusto, coś mnie najwyraźniej wena opuściła. Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7331418 Napisano: 23.01.2026 15:35:12 w Konkursy firm tytoniowych
estrelitta napisał(a):

A 500 też już poszły?

PODBIJAM pytanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7331397 Napisano: 23.01.2026 15:07:22 w Konkursy firm tytoniowych
Emememe napisał(a):

Emememe napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Emememe napisał(a):

Właśnie informują z tego konkursu LD 🩷

@ czy telefon?

Mail, dosłownie przed chwilą

Które miejsce?

Mam 3k, więc jedno z trzech pierwszych miejsc 🙊

Gratuluję emotka
chyba się 3 osoby z Tobą odezwały na forum, to znaczy że 3 nagrody za pierwsze 3 miejsca już poszły.
No to czekamy teraz na 1k emotka Wyświetl w wątku >>
1 Emememe 0

naprzod_kapitanie

#7331392 Napisano: 23.01.2026 14:58:32 w Konkursy firm tytoniowych
Emememe napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Emememe napisał(a):

Właśnie informują z tego konkursu LD 🩷

@ czy telefon?

Mail, dosłownie przed chwilą

Które miejsce? Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7331390 Napisano: 23.01.2026 14:58:17 w Konkursy firm tytoniowych

notta napisał(a):

Potwierdzam mail.. ma ktos regulamin?

Jest dostępny na stroni LD https://ld.pl/ima...ulamin_LD_Swieta.pdf

Które miejsce? Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7331389 Napisano: 23.01.2026 14:57:35 w Konkursy firm tytoniowych
notta napisał(a):

Potwierdzam mail.. ma ktos regulamin?

Jest dostępny na stroni LD https://ld.pl/ima...ulamin_LD_Swieta.pdf Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

naprzod_kapitanie

#7330248 Napisano: 20.01.2026 12:03:23 w Konkursy firm tytoniowych
0 0

naprzod_kapitanie

#7329099 Napisano: 16.01.2026 09:45:04 w Konkursy firm tytoniowych
taak napisał(a):

taak napisał(a):

Bardzo prawdopodobne, że mają poślizg.  JTI zawsze był rzetelny i autentyczny. Na pewno będzie rozstrzygnięcie i poinformują zwycięzców ale z opóźnieniem. Inna sprawa, że nie wielu ludzi się tutaj chętnie dzieli informacjami. Na stroni LD nadal jest: "Wyniki już wkrótce" Życzę wszystkim powodzenia.
Jeśli dostanę informację o wygranej o co wznoszę prośby do FORTUNY emotka to Was poinformuje emotka

Tą informacją na stronie nie ma się co sugerować, bo na stronie tego poprzedniego muzycznego konkursu wisi ciągle „ Teraz, potrzebujemy czasu, aby zweryfikować wszystkie nadesłane odpowiedzi. Już niedługo zwycięzców powiadomimy drogą mailową.
”, a przecież już dawno zakończony. Jeśli nikt się tutaj jeszcze nie pochwalił, to można liczyć, że mają poślizg

Ta informacja do starego konkursu po prostu nie została zdjęta ale mówiła o weryfikacji i powiadomieniu mailowym, natomiast w tym konkursie jest informacja w regulaminie, że będzie opublikowana lista zwycięzców i to bym rozumiał po przez tą informację na stronie do aktualnego konkursu "Wyniki już wkrótce"

Jak się wejdzie na stronę tego świątecznego konkursu to jest to samo „ Teraz, potrzebujemy czasu, aby zweryfikować wszystkie nadesłane odpowiedzi. Zwycięzców poinformujemy drogą mailową.” No nic, pozostało poczekać 

W sumie racja, pożyjemy zobaczymy emotka  Obyśmy załapali się na narody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7329090 Napisano: 16.01.2026 09:33:52 w Konkursy firm tytoniowych
taak napisał(a):

Bardzo prawdopodobne, że mają poślizg.  JTI zawsze był rzetelny i autentyczny. Na pewno będzie rozstrzygnięcie i poinformują zwycięzców ale z opóźnieniem. Inna sprawa, że nie wielu ludzi się tutaj chętnie dzieli informacjami. Na stroni LD nadal jest: "Wyniki już wkrótce" Życzę wszystkim powodzenia.
Jeśli dostanę informację o wygranej o co wznoszę prośby do FORTUNY emotka to Was poinformuje emotka

Tą informacją na stronie nie ma się co sugerować, bo na stronie tego poprzedniego muzycznego konkursu wisi ciągle „ Teraz, potrzebujemy czasu, aby zweryfikować wszystkie nadesłane odpowiedzi. Już niedługo zwycięzców powiadomimy drogą mailową.
”, a przecież już dawno zakończony. Jeśli nikt się tutaj jeszcze nie pochwalił, to można liczyć, że mają poślizg

Ta informacja do starego konkursu po prostu nie została zdjęta ale mówiła o weryfikacji i powiadomieniu mailowym, natomiast w tym konkursie jest informacja w regulaminie, że będzie opublikowana lista zwycięzców i to bym rozumiał po przez tą informację na stronie do aktualnego konkursu "Wyniki już wkrótce" Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7329063 Napisano: 16.01.2026 08:23:19 w Konkursy firm tytoniowych
Jeśli dostanę informację o wygranej o co wznoszę prośby do FORTUNY emotka to Was poinformuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7328397 Napisano: 14.01.2026 11:53:29 w Konkursy firm tytoniowych
wiolka252 napisał(a):

taak napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

andrzej_s napisał(a):

estrelitta napisał(a):

taak napisał(a):

estrelitta napisał(a):

taak napisał(a):

To dzisiaj chyba się nie doczekamy, mają oni duże poślizgi z informowaniem?

Napisałam do nich na kontakt@ i odpisali, ze poinformują po zakończeniu konkursu, mimo ze podałam im , ze termin mija dziś  emotka

A zawsze w terminie było info? Bo nie mam doświadczenia

niestety też nie mam doświadczenia

Raczej dotrzymują terminów. Maile mogą przyjść po 22.

A oni informują na maila czy SMS ,bo teraz zobaczyłam że mam stary nr dalej sklepami mimo ,że pisałam do nich o zmianę

A piszecie że maile teraz doczytałam

I co cisza u LD?

Chyba tak…

A powiedzcie mi musi być paragon miała 2 i szukam nie mogę znaleźć, zawsze zostawiam

Za co paragon? To był konkurs na stronie LD.
W temacie informowania to u mnie też cisza - czekamy. Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

naprzod_kapitanie

#7327994 Napisano: 13.01.2026 12:33:54 w Konkursy firm tytoniowych
estrelitta napisał(a):

Dziś powinni być info ze świątecznego konkursu LD

Na razie cisza, może jeszcze nie rozesłali albo nikt się nie pochwalił lub mają opóźnienie. Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7326885 Napisano: 09.01.2026 10:09:06 w Konkursy firm tytoniowych

A czy ktoś już może był poinformowany (mail) o wygranej z LD?

III.PRZEBIEG KONKURSU
§ 10
1. Jury Konkursu, zwane dalej „Jury”, składa się z 3 osób wskazanych przez Organizatora.
2. Jury dokona wyboru 123 „Odpowiedzi”, które zdaniem Jury okażą się najlepsze z punktu widzenia kryteriów wskazanych w § 8 ust. 4 Regulaminu.
3. Rozstrzygnięcie Konkursu zostanie dokonane w terminie do dnia 09.01.2026 roku, a ogłoszenie wyników zostanie opublikowane na stronie LD.pl do 13.01.2026 oraz poprzez kontakt z osobami wybranymi przez „Jury” tego dnia.
IV. Nagrody
1. Uczestnicy, których Odpowiedzi zostaną wybrane przez Jury na podstawie § 10 ust. 2 Regulaminu, zwani dalej „Zwycięzcami”, otrzymują nagrody w postaci:
• Zwycięzcy w liczbie trzech, których Odpowiedź zajmie I miejsce – otrzymują nagrodę I stopnia (1 nagroda): bon o wartości 3000 zł;
• Zwycięzcy w liczbie dwudziestu, których Odpowiedź zajmie II miejsce – otrzymują nagrodę II stopnia (2 nagroda): bon o wartości 1000 zł;
• Zwycięzcy w liczbie stu, których Odpowiedź zajmie III miejsce – otrzymują nagrodę III stopnia (3 nagroda): bon o wartości 500 zł;
Powyższe nagrody zwane są dalej łącznie „Nagrodami” – które są voucherami dostępnymi na multivoucher.pl, platformie internetowej oferującej karty podarunkowe i vouchery w formie elektronicznej.
1. Zwycięzcy otrzymają e-mail z informację o zwycięstwie na adres, na który założone jest ich konto Zwycięzcy w BDK zgodnie z § 5. Obowiązkiem Zwycięzcy jest kontakt na wskazany w wiadomości adres e-mail.
2. Nagrody zostają rozdysponowane drogą E-mailową do 30.01.2026 3. W przypadku bonów, E-mail będzie zawierał link przekierowujący na stronę www, na której musi potwierdzić odbiór nagrody. Po potwierdzeniu Zwycięzca otrzymuje e-mail z nagrodą. Zwycięzca ma 60 dni na odbiór bonu.
4. Nagroda nie podlega wymianie na gotówkę.
5. Do każdej Nagrody dodana będzie nagroda pieniężna w wysokości 11,11% wartości Nagrody z przeznaczeniem na opłacenie przez Organizatora jako płatnika zryczałtowanego podatku dochodowego od osób fizycznych należnego od Nagrody i nagrody pieniężnej. Nagroda pieniężna nie będzie wypłacana Zwycięzcy, lecz zostanie odprowadzona przez Organizatora do właściwego organu podatkowego.

Teraz analizując tekst ponownie - rozumiem, ze informować mają 13.01.2026 Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7326880 Napisano: 09.01.2026 10:05:35 w Konkursy firm tytoniowych
A czy ktoś już może był poinformowany (mail) o wygranej z LD?

III.PRZEBIEG KONKURSU
§ 10
1. Jury Konkursu, zwane dalej „Jury”, składa się z 3 osób wskazanych przez Organizatora.
2. Jury dokona wyboru 123 „Odpowiedzi”, które zdaniem Jury okażą się najlepsze z punktu widzenia kryteriów wskazanych w § 8 ust. 4 Regulaminu.
3. Rozstrzygnięcie Konkursu zostanie dokonane w terminie do dnia 09.01.2026 roku, a ogłoszenie wyników zostanie opublikowane na stronie LD.pl do 13.01.2026 oraz poprzez kontakt z osobami wybranymi przez „Jury” tego dnia.
IV. Nagrody
1. Uczestnicy, których Odpowiedzi zostaną wybrane przez Jury na podstawie § 10 ust. 2 Regulaminu, zwani dalej „Zwycięzcami”, otrzymują nagrody w postaci:
• Zwycięzcy w liczbie trzech, których Odpowiedź zajmie I miejsce – otrzymują nagrodę I stopnia (1 nagroda): bon o wartości 3000 zł;
• Zwycięzcy w liczbie dwudziestu, których Odpowiedź zajmie II miejsce – otrzymują nagrodę II stopnia (2 nagroda): bon o wartości 1000 zł;
• Zwycięzcy w liczbie stu, których Odpowiedź zajmie III miejsce – otrzymują nagrodę III stopnia (3 nagroda): bon o wartości 500 zł;
Powyższe nagrody zwane są dalej łącznie „Nagrodami” – które są voucherami dostępnymi na multivoucher.pl, platformie internetowej oferującej karty podarunkowe i vouchery w formie elektronicznej.
1. Zwycięzcy otrzymają e-mail z informację o zwycięstwie na adres, na który założone jest ich konto Zwycięzcy w BDK zgodnie z § 5. Obowiązkiem Zwycięzcy jest kontakt na wskazany w wiadomości adres e-mail.
2. Nagrody zostają rozdysponowane drogą E-mailową do 30.01.2026 3. W przypadku bonów, E-mail będzie zawierał link przekierowujący na stronę www, na której musi potwierdzić odbiór nagrody. Po potwierdzeniu Zwycięzca otrzymuje e-mail z nagrodą. Zwycięzca ma 60 dni na odbiór bonu.
4. Nagroda nie podlega wymianie na gotówkę.
5. Do każdej Nagrody dodana będzie nagroda pieniężna w wysokości 11,11% wartości Nagrody z przeznaczeniem na opłacenie przez Organizatora jako płatnika zryczałtowanego podatku dochodowego od osób fizycznych należnego od Nagrody i nagrody pieniężnej. Nagroda pieniężna nie będzie wypłacana Zwycięzcy, lecz zostanie odprowadzona przez Organizatora do właściwego organu podatkowego. Wyświetl w wątku >>

naprzod_kapitanie

#7326878 Napisano: 09.01.2026 09:59:05 w Konkursy firm tytoniowych
estrelitta napisał(a):

samdej napisał(a):

Spieszę Wam donieść, że na LD.pl jest konkurs do 30 grudnia. Do zgarnięcia 122 (bo jeden rezerwuję dla siebieemotka ) multivouchery na 500 - 3000zł.

Czy ktoś zdążył zapisać regulamin tego konkursu? Na stronie już nie widać emotka

Tak mam regulamin. Coś Ci sprawdzić ? Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7326877 Napisano: 09.01.2026 09:57:08 w Konkursy firm tytoniowych
Maczupikczu napisał(a):

Hej, podpowie ktoś na jakie strony mogłabym się zalogować aby grac w papierosowe konkursy?

Cześć,
można się zarejestrować w JTI:
https://winston.pl/
https://camel.pl/
https://ld.pl/

Ja korzystam z tych, czy są jeszcze inne to ktoś musi się na ten temat wypowiedzieć. Wyświetl w wątku >>

naprzod_kapitanie

#7319713 Napisano: 09.12.2025 14:03:20 w Konkursy firm tytoniowych
titinunu napisał(a):

Cześć,
czy możecie się dostać na stronę LD/Winston/Camel ?

Mogę na każdą wejść,tylko trzeba kilka razy kliknąć i ładuje się długo

OK to walczę dalej emotka  Dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0