Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika naprzod_kapitanie

naprzod_kapitanie

#7302060 Napisano: 30.09.2025 19:35:57 w Konkursy firm tytoniowych
martucha-jk napisał(a):

izkak napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Czy L&M już do kogoś dzwonili z rodzajem nagrody?

Hej, dzwonią, lecą projektory

Teraz plecaki

Qrcze do mnie jeszcze nie dzwonili. Dzwonią z (22) czy innego? Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7300946 Napisano: 26.09.2025 15:49:51 w Konkursy firm tytoniowych
U mnie nadal nikt nie dzwonił z konkursu L&M „Lato i Muzyka” w sprawie głównego etapu.

A czy do kogoś z poprzednich konkursów (głównego etapu) dzwonili już ? :

I. CHESTERFILD „Music & Photo” - 1 ETAP GŁÓWNY
1. 26.05. - 31.08.2025 (rozstrzygnięty - mail + sms)

II. L&M „Lato i Muzyka” - 1 ETAP GŁÓWNY
1. 23.06. - 31.08.2025 (rozstrzygnięty - mail, brak sms)

III. MARLBORO „Adventure” - 3 ETAPY GŁÓWNE:
1. 20.05. - 30.06.2025 (rozstrzygnięty - mail + sms)
2. 01.07. - 31.07.2025 (rozstrzygnięty - mail + sms)
3. 01.08. - 08.09.2025 (rozstrzygnięty - mail + sms) Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7300288 Napisano: 25.09.2025 10:32:59 w Konkursy firm tytoniowych
Tralelela napisał(a):

deva napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Ciekawe czy jeszcze będą informować z tego Adventure, czy już pozamiatane  emotka

Właśnie dziwne, że nikt więcej sie nie chwali, ze dostał info.

Jak to w ogóle wygląda z informowaniem o wygranej? Ostatnio miałem sytuację, że mój znajomy został poinformowany 2 tygodnie po mnie (o tej samej nagrodzie, kubku z lm)

INFORMACYJNIE: przypadek opisany powyżej przez Tralelela wynika z tego, że ktoś nie spełnił warunków otrzymania nagrody i zadzwonili do rezerwowych zwycięzców. Dlatego opóźnienia w powiadomieniu o takiej samej nagrodzie. Zatem zawsze jest nadzieja. Wyświetl w wątku >>
1 dysia 0

naprzod_kapitanie

#7300279 Napisano: 25.09.2025 10:16:27 w Konkursy firm tytoniowych
dysia napisał(a):

maryam napisał(a):

naprzod_kapitanie napisał(a):

titinunu napisał(a):

mail 15:57 Z radością informujemy, że znalazłeś się w gronie zwycięzcównaszego konkursu.W najbliższym czasie skontaktujemy się z Tobą telefonicznie,aby ustalić adres wysyłki prezentu.

Mam też maila z L&M LATO I MUZYKA  o wygranej w etapie głównym - mail z 15:52 (24.09.)

Myślicie, ze wszystko poszło?

Zastanawia mnie dlaczego nie było smsów? tylko same meile 
Gratulacje dla szczęśliwców 😊

maryam trudno powiedzieć

W poprzednich edycjach w ogóle nie było maill i SMS-ów tylko dzwonili. Często też dzwonili tydzień lub dwa po terminie od regulaminowego terminu ogłoszenia wyników. Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7300059 Napisano: 24.09.2025 16:23:57 w Konkursy firm tytoniowych
titinunu napisał(a):

mail 15:57 Z radością informujemy, że znalazłeś się w gronie zwycięzcównaszego konkursu.W najbliższym czasie skontaktujemy się z Tobą telefonicznie,aby ustalić adres wysyłki prezentu.

Mam też maila z L&M LATO I MUZYKA  o wygranej w etapie głównym - mail z 15:52 (24.09.) Wyświetl w wątku >>
1 titinunu 0

naprzod_kapitanie

#7298389 Napisano: 18.09.2025 15:19:50 w Konkursy firm tytoniowych
dysia napisał(a):

dysia napisał(a):

Może rozwiązanie głównego na LM było?
Myślę że nie...

Ponawiam zapytanie 
Dajcie znać.

Brałem udział w konkursie L&M „Lato i Muzyka” - w dniu 08.09. miałem maila o wygranej z etapu tygodniowego (ostatni tydzień) ale nic nie wiem na temat rozstrzygnięcia etapu głównego. Wyświetl w wątku >>
1 dysia 0

naprzod_kapitanie

#7298371 Napisano: 18.09.2025 14:11:53 w Konkursy firm tytoniowych
fan-mandaryny napisał(a):

dysia napisał(a):

naprzod_kapitanie napisał(a):

dante84 napisał(a):

poolap89 napisał(a):

Dziękuje za odpowiedź i pomoc emotka

Chyba, że jest nowy konkurs z Chesterfield ale ten „Music & Photo” już się zakończył i kod QR z inserta już nie działa.

Iwaiwa - jakiś powód oceny negatywnej?

Nowego konkursu na chesterfield nie ma

Również chciałbym się tego dowiedzieć.

Powstało zamieszanie informacyjne, zatem wyjaśniam:
Mój komentarz "Chyba, że jest nowy konkurs z Chesterfield ale ten „Music & Photo” już się zakończył i kod QR z inserta już nie działa." tyczył się do wiadomości poolap89, która dziękowała za informację ode mnie: "Konkurs Chesterfield  „Music & Photo” był w terminie 26.05.2025 – 31.08.2025"

Chodziło mi o to, że nie mam informacji aby aktualnie był nowy konkurs Chesterfield (nie palę tych papierosów więc nie mam insertów z paczek)
Według mojej wiedzy konkursy PMP (philip morris polska - producent papierosów między innymi Marlboro/L&M/Chesterfield) zostały zakończone i nie ma nowych.
Jeśli się mylę to proszę osobę poinformowaną o informację na forum w tej sprawie. Wyświetl w wątku >>

naprzod_kapitanie

#7298271 Napisano: 18.09.2025 08:50:13 w Konkursy firm tytoniowych
dante84 napisał(a):

poolap89 napisał(a):

Chyba, że jest nowy konkurs z Chesterfield ale ten „Music & Photo” już się zakończył i kod QR z inserta już nie działa.

Iwaiwa - jakiś powód oceny negatywnej? Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7298269 Napisano: 18.09.2025 08:45:21 w Konkursy firm tytoniowych
Emememe napisał(a):

deva napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Ciekawe czy jeszcze będą informować z tego Adventure, czy już pozamiatane  emotka

Właśnie dziwne, że nikt więcej sie nie chwali, ze dostał info.

Ja też mam SMS z tego konkursu o 9:09 emotka

Dajce znać co udało się zdobyć. - Gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
2 Emememe, deva 0

naprzod_kapitanie

#7298125 Napisano: 17.09.2025 15:49:36 w Konkursy firm tytoniowych
deva napisał(a):

dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

W Marlboro Adventure było pytanie: Jaką podróż wspominasz najlepiej? Mam screena. Były do wyboru wycieczka rowerowa na Mazurach i inne.
Dostałam smsa i maila o wygranej i informacją że będa dzwonić. (Pewnie kawiarka).

Hej,
Z „Adventure” Marlboro dostałaś info, że będą dzwonić? Z jakiego dnia sms i mail otrzymałaś?  Wygrałaś nagrodę w Etapie Głównym, czy Tygodniowym ?

Tak, z Marloboro adveture dostałam info smsem i mailem dzis o 9.09, o treści: gratulujemy wygranej, w najbliższym czasie skontaktujemy sie telefonicznie, aby ustalić adres wysyłki.
Był to etap głowny, bo z tygodniowego (bon empik) było info i bon tydzień temu.
Nie wiem, jaka to nagroda, ale pewnie nie głowna, tylko ta kawiarka. Jak zadzwonia to dam znać

Dzięki za informację, a w którym etapie brałaś udział, bo były 3 główne etapy

W tym ostatnim, który skończył sie 8 czy 9 września.

To Gratulacje emotka może jednak coś wyżej niż kawiarka, bo zazwyczaj najpierw informują pierwsze miejsca.

Ooo tak, rejs statkiem, albo chociaż torebkę bym przygarnęła emotka

No rejsu Ci się nie uda emotka bo w Marlboro "Adventure" w 3 etapie były takie nagrody:
Etap III: 01.08.2025 – 08.09.2025:
i. 1x – nagroda główna: podwójny bon wakacyjny do wykorzystania na portalu
Wakacje.pl o wartości 30.000,00 PLN netto (wartość pojedyńczego Bonu wakacyjnego
to 15.000,00 PLN netto) do wykorzystania na dowolną wycieczkę. Bon wakacyjny
można wykorzystać na zakup usług turystycznych na stronie www.wakacje.pl, przez
infolinię lub w dowolnym salonie sprzedaży Wakacje.pl. Szczegółowe zasady realizacji
bonu: https://www.wakac...yczne-regulamin.html oraz notes o
wartości 40 PLN netto.
ii. 3x nagroda II stopnia: torebka marki Chylak o wartości 1500 PLN netto oraz notes o
wartości 40 PLN netto.
iii. 40x – nagroda III stopnia:  w którego skład wchodzi kawiarka Bialetti
o wartości 190 PLN netto oraz notes o wartości 40 PLN netto. Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7298118 Napisano: 17.09.2025 15:34:30 w Konkursy firm tytoniowych
deva napisał(a):

dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

W Marlboro Adventure było pytanie: Jaką podróż wspominasz najlepiej? Mam screena. Były do wyboru wycieczka rowerowa na Mazurach i inne.
Dostałam smsa i maila o wygranej i informacją że będa dzwonić. (Pewnie kawiarka).

Hej,
Z „Adventure” Marlboro dostałaś info, że będą dzwonić? Z jakiego dnia sms i mail otrzymałaś?  Wygrałaś nagrodę w Etapie Głównym, czy Tygodniowym ?

Tak, z Marloboro adveture dostałam info smsem i mailem dzis o 9.09, o treści: gratulujemy wygranej, w najbliższym czasie skontaktujemy sie telefonicznie, aby ustalić adres wysyłki.
Nie wiem, jaka to nagroda, ale pewnie nie głowna, tylko ta kawiarka. Jak zadzwonia to dam znać

Dzięki za informację, a w którym etapie brałaś udział, bo były 3 główne etapy

W tym ostatnim, który skończył sie 8 czy 9 września.

To Gratulacje emotka może jednak coś wyżej niż kawiarka, bo zazwyczaj najpierw informują pierwsze miejsca. Wyświetl w wątku >>
1 deva 0

naprzod_kapitanie

#7298092 Napisano: 17.09.2025 14:18:17 w Konkursy firm tytoniowych
deva napisał(a):

dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

Hej,

Dzięki za informację, a w którym etapie brałaś udział, bo były 3 główne etapy Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7298059 Napisano: 17.09.2025 13:30:35 w Konkursy firm tytoniowych
deva napisał(a):

Hej,
Z „Adventure” Marlboro dostałaś info, że będą dzwonić? Z jakiego dnia sms i mail otrzymałaś?  Wygrałaś nagrodę w Etapie Głównym, czy Tygodniowym ? Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7298058 Napisano: 17.09.2025 13:27:40 w Konkursy firm tytoniowych
MDL napisał(a):

dante84 napisał(a):

MDL napisał(a):

Marlboro informuje - sztuka detali, wysyłają gratulacje i że będą dzwonić

Cześć, ten konkurs był pod nazwą "Sztuka detali" - jakie tam było pytanie? Bo się już pogubiłem w konkursach PMP.
To było inny konkurs Marlboro niż „Adventure” ?

Nie pamiętam dokładnie pytania, ale pisałam o wspomnieniu z wakacji emotka

Chodziło o pytanie z "Sztuka detali" ale już wszystko wiem. Dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7298001 Napisano: 17.09.2025 10:08:12 w Konkursy firm tytoniowych
poolap89 napisał(a):

Chyba, że jest nowy konkurs z Chesterfield ale ten „Music & Photo” już się zakończył i kod QR z inserta już nie działa. Wyświetl w wątku >>
0 1 Iwaiwa

naprzod_kapitanie

#7297999 Napisano: 17.09.2025 10:06:21 w Konkursy firm tytoniowych
MDL napisał(a):

Marlboro informuje - sztuka detali, wysyłają gratulacje i że będą dzwonić

Cześć, ten konkurs był pod nazwą "Sztuka detali" - jakie tam było pytanie? Bo się już pogubiłem w konkursach PMP.
To było inny konkurs Marlboro niż „Adventure” ? Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7297994 Napisano: 17.09.2025 10:00:45 w Konkursy firm tytoniowych
poolap89 napisał(a):

Ponawiam a ktoś coś ma wiedzę o Chesterfield "Music & foto"? Czy to ten sam konkurs co Marlboro?

Konkurs Chesterfield  „Music & Photo” był w terminie 26.05.2025 – 31.08.2025 Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7297352 Napisano: 15.09.2025 11:31:02 w Konkursy firm tytoniowych
niunia-k napisał(a):

Ma ktoś może zapisany regulamin z Marlboro? I czy konkurs Davidoff jeszcze trwa? Jeśli tak poproszę o więcej szczegółów 😏

Cześć, tak mam regulamin Marlboro. Co Cię interesuje? Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7297350 Napisano: 15.09.2025 11:30:30 w Konkursy firm tytoniowych
olabas napisał(a):

dante84 napisał(a):

sweety162 napisał(a):

Dianka26 napisał(a):

A kiedy są wyniki z konkursu L&M? Wie ktoś może?

w regulamiknie chyba bylo ze 15 dni na wybor ale w ostatnim konkursie informowali dopiero po jakichs 5-6 tygodniach

Wczoraj (08.09. - godzina 16:45) dostałem sms + maila z info. o wygranej tygodniowej z L&M "LATO i MUZYKA"

ostatni tydzień?

Tak za ostatni tydzień Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7295682 Napisano: 09.09.2025 15:34:24 w Konkursy firm tytoniowych
Emememe napisał(a):

maryam napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

deva napisał(a):

mia napisał(a):

Czy oprócz tego zbierania kodów, są jakieś aktualne konkursy (kreatywne) w papierosach?...
O P&S też w tym roku nic nie słychać?emotka

Słyszalam, że P&Sy zamieniaja się na Rothmansy

W paczkach LM są takie karteczki z kodem QR, dzięki któremu wchodzisz na stronę papierosów i tam był konkurs. Malboro też miało taki sam. Nie wiem czy jeszcze są. Davidof ma konkurs, trzeba mieć paragon.

Czy ten konkurs z LM jeszcze trwa?

LM się skończył 31 sierpnia, kody już nie działają. Malboro trwa do 9 września.

Marlboro było do 08.09. do wczoraj można było zgłosić pracę konkursową. Wyświetl w wątku >>
0 0