Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika naprzod_kapitanie

naprzod_kapitanie

#7295640 Napisano: 09.09.2025 14:55:14 w Konkursy firm tytoniowych
sweety162 napisał(a):

Dianka26 napisał(a):

A kiedy są wyniki z konkursu L&M? Wie ktoś może?

w regulamiknie chyba bylo ze 15 dni na wybor ale w ostatnim konkursie informowali dopiero po jakichs 5-6 tygodniach

Wczoraj (08.09. - godzina 16:45) dostałem sms + maila z info. o wygranej tygodniowej z L&M "LATO i MUZYKA" Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

naprzod_kapitanie

#7294053 Napisano: 04.09.2025 13:29:18 w Konkursy firm tytoniowych
Cześć,
czy ktoś ma może na sprzedaż kody Winston lub Camel ? Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7284374 Napisano: 04.08.2025 13:54:37 w Konkursy firm tytoniowych
fan-mandaryny napisał(a):

A mi 8 brakuje kodów Camel do pełnego etapu. Ale sam nie wiem, czy chce udział wziąć i wymyślać jakieś głupkowate filmiki. Waham się.

mnie też brakuje 8 szt. ale mam podobne odczucia. Nie czuję się mocny w filmikach - więc sobie daruję. Wyświetl w wątku >>

naprzod_kapitanie

#7284373 Napisano: 04.08.2025 13:53:18 w Konkursy firm tytoniowych
dysia napisał(a):

dysia napisał(a):

Mam do odsprzedania z 10 kodów Winston

Pozostało mi 7 kodów Winston cena 5 zł

Za 1 szt. - 5 zł ? Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7282967 Napisano: 30.07.2025 10:37:54 w Konkursy firm tytoniowych
Cześć szukam osoby, która odsprzeda KODYCAMEL? Czy ktoś coś...? Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7269078 Napisano: 10.06.2025 10:02:13 w Konkursy firm tytoniowych
Ruszył CAMEL z nowym konkursem  - trzeba zebrać 285 punktów (za różne aktywności oraz z paczek) żeby wziąć udział w konkursach (3 etapy)

1. Konkurs składa się z 3 etapów.
2. Etap pierwszy:
a. Konkurs polega na złożeniu przez Uczestnika Organizatorowi odpowiedzi na pytanie: „Opisz za pomocą emotikon, z czym kojarzy Ci się wakacyjny festiwal? Pamiętaj, liczy się kreatywność.”, która zwana jest dalej „Odpowiedzią”. Odpowiedź musi być złożona w formie tekstowej i mieścić się w limicie 500 znaków.
b. Odpowiedź może zostać udzielona po zebraniu 285 punktów za aktywności w ramach programu lojalnościowego, które będą dostępne na stronie camel.pl, w szczególności:
i. 50 punktów za wzięcie udziału w quizie, w trakcie trwania pierwszego etapu dostępne będą 3 quizy w terminach:
1. 1 quiz: 09.06.2025 - 16.06.2025
2. 2 quiz: 16.06.2025 - 23.06.2025
3. 3 quiz: 23.06.2025 - 1.07.2025
ii. 15 punktów z zarejestrowanie kodów spod wieczek papierosów Camel. Zasady dodawania kodów spod wieczek papierosów Camel są opisane w Regulaminie programu lojalnościowego dostępnym na stronie camel.pl.
iii. Punkty za inne aktywności nagradzane w programie lojalnościowym Camel zgodnie z Regulaminem programu lojalnościowego dostępnego na stronie camel.pl.
3. Etap drugi:
a. Konkurs polega na złożeniu przez Uczestnika Organizatorowi odpowiedzi na pytanie: „Podaj trzy rzeczy, bez których nie wyobrażasz sobie udanego
letniego festiwalu. Pamiętaj, liczy się kreatywność! Napisz kilka zdań, dlaczego tak myślisz.”, która zwana jest dalej „Odpowiedzią”. Odpowiedź musi być
złożona w formie tekstowej i mieścić się w limicie 500 znaków.
b. Odpowiedź może zostać udzielona po zebraniu 285 punktów za aktywności w ramach programu lojalnościowego, które będą dostępne na stronie camel.pl, w szczególności:
i. 50 punktów za wzięcie udziału w quizie, w trakcie trwania pierwszego etapu dostępne będą 3 quizy w terminach:
1. 1 quiz: 02.07.2025 - 14.07.2025
2. 2 quiz: 14.07.2025 - 23.07.2025
3. 3 quiz: 23.07.2025 - 4.08.2025
ii. 15 punktów z zarejestrowanie kodów spod wieczek papierosów Camel. Zasady dodawania kodów spod wieczek papierosów Camel są opisane w Regulaminie programu lojalnościowego dostępnym na stronie camel.pl.
iii. Punkty za inne aktywności nagradzane w programie lojalnościowym Camel zgodnie z Regulaminem programu lojalnościowego dostępnego na stronie camel.pl.
4. Gra o nagrodę główną:
a. Konkurs polega na złożeniu przez Uczestnika Organizatorowi odpowiedzi na pytanie: „BUDZISZ SIĘ I DOWIADUJESZ SIĘ, ŻE LECISZ NA WYMARZONĄ
IBIZĘ! JEST TYLKO JEDEN HACZYK – MASZ TYLKO 12 GODZIN DO LOTU. Nagraj Vloga, który pokaże nam, jak się przygotowujesz do tego spontanicznego wyjazdu.”, która zwana jest dalej „Odpowiedzią”. Odpowiedź musi być złożona w formie nagrania video w formacie MP4, flv, mkv, mov, avi, maksymalny rozmiar pliku 200 mb.
b. Odpowiedź może zostać udzielona po wzięciu udziału w co najmniej jednych z dwóch pierwszych etapów konkursu opisanych w § 8 ust.2 oraz ust.3 oraz zebraniu 475 punktów za aktywności w ramach programu lojalnościowego, które będą dostępne na stronie camel.pl, w szczególności:
i. 15 punktów z zarejestrowanie kodów spod wieczek papierosów Camel. Zasady dodawania kodów spod wieczek papierosów Camel są opisane w Regulaminie programu lojalnościowego dostępnym na stronie camel.pl.
ii. Punkty za inne aktywności nagradzane w programie lojalnościowym Camel zgodnie z Regulaminem programu lojalnościowego dostępnego na stronie camel.pl. Wyświetl w wątku >>
1 titinunu 0

naprzod_kapitanie

#7268299 Napisano: 06.06.2025 19:53:43 w Konkursy firm tytoniowych
izkak napisał(a):

Hej, czy z L&M jeszcze dzwonią/oddzwaniają na nieodebrane?

Tak dziś do mnie oddzwonili w sprawie odkurzacza Dyson (około 19:20 telefon) 
Pierwszy raz dzwonili w środę. Wyświetl w wątku >>
1 izkak 0

naprzod_kapitanie

#7268298 Napisano: 06.06.2025 19:51:50 w Konkursy firm tytoniowych
pioge7 napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Czy mógłby mi ktoś na maila wyśle regulamin. Bo ja gapa nie zapisałem sobie, a ciekaw jestem jakie były nagrody konkretnie i w jakiej ilości.

Odkurzacze Dyson
Kubki Stanley
A główną nie kojarzę, coś mi świta rejs statkiem ale czy to to, to nie wiem emotka

Pierwsza to było 30 tyś w bonach wakacyjnych 15 tyś dla wygranego i 15 dla wskazanej przez niego osoby. Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7267057 Napisano: 03.06.2025 17:25:19 w Konkursy firm tytoniowych
sweety162 napisał(a):

dante84 napisał(a):

I jak? Nadal nikt nic nie wie na temat wyników L&M „To jest nasz czas”  od Philip Morris Polska ?

dzisiaj Pan dzownil z nagrodą główna

Gratulacje 👌 Wyświetl w wątku >>

naprzod_kapitanie

#7266637 Napisano: 02.06.2025 15:44:45 w Konkursy firm tytoniowych
I jak? Nadal nikt nic nie wie na temat wyników L&M „To jest nasz czas”  od Philip Morris Polska ? Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7265926 Napisano: 30.05.2025 12:14:20 w Konkursy firm tytoniowych
Iwaiwa napisał(a):

napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

LD ma nagrody za kody. https://ld.pl/index.php . Zasady podobne jak w Winstonach czy Camelach. Za 500 punktów wouchery do Zalando, Dethatlona lub H&M.

Ja nie widzę możliwości wpisywania kodów na LD. Jest gdzieś jakaś zakładka?  

Na dole strony jest zakładka dodaj kod. Trzeba zjechać suwakiem niżej.

Dzięki emotka już widzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7265674 Napisano: 29.05.2025 13:58:53 w Konkursy firm tytoniowych
Iwaiwa napisał(a):

LD ma nagrody za kody. https://ld.pl/index.php . Zasady podobne jak w Winstonach czy Camelach. Za 500 punktów wouchery do Zalando, Dethatlona lub H&M.

Ja nie widzę możliwości wpisywania kodów na LD. Jest gdzieś jakaś zakładka? Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7265660 Napisano: 29.05.2025 13:30:22 w Konkursy firm tytoniowych
sweety162 napisał(a):

dante84 napisał(a):

Cześć, czy ktoś z Was brał udział w L&M „To jest nasz czas” ?
Czy może ma ktoś informację, czy konkurs został rozstrzygnięty?

a ktoś zapisał z regulaminu kiedy mają informować?

Tak, mam regulamin. "Zwycięzcy zostaną wybrani w terminie do 31.05.2025 r." - BRAK INFORMACJI DO KIEDY BĘDĄ INFORMOWAĆ...

§ 4
Wyłonienie zwycięzców
1. Zwycięzcami Konkursu (dalej: „Zwycięzcy Konkursu”) są Uczestnicy, którzy w Terminie
Dokonywania Zgłoszeń odpowiedzą na zadanie konkursowe, ich zgłoszenie spełnia wymogi
określone w Regulaminie i których odpowiedź opisowa zostanie wybrana przez komisję
powołaną przez Organizatora (dalej: „Komisja”) jako najlepsza mając na uwadze kryterium
kreatywności, merytorycznej wartości, niepowtarzalności i oryginalności.
2. Zwycięzców wyłania Komisja. Komisja jest powoływana przez Organizatora Konkursu i
składa się z 3 (trzech) osób – przedstawicieli Organizatora.
3. Wybierając najlepsze odpowiedzi Komisja kieruje się własną, subiektywną oceną, biorąc
jednak w szczególności pod uwagę zgodność zgłoszenia z postanowieniami niniejszego
Regulaminu oraz mając na uwadze kryteria: kreatywności, merytorycznej wartości,
niepowtarzalności i oryginalności.
4. Komisja spośród nadesłanych odpowiedzi wybierze 155 zwycięzców, autorów najlepszych
zgłoszeń, jednak nie więcej niż 30% wszystkich zgłoszeń w konkursie.
5. Komisja dokona również wyboru 20 rezerwowych zwycięzców, którzy są uprawnieni do
otrzymania nagród w przypadku, jeśli któryś Zwycięzca Konkursu zrezygnuje lub utraci
prawo do otrzymania nagrody, zgodnie z postanowieniami Regulaminu.
6. Zwycięzcy zostaną wybrani w terminie do 31.05.2025 r.
7. Z przebiegu prac Komisji sporządzany jest protokół zawierający listę Zwycięzców Konkursu
oraz zwycięzców rezerwowych.
8. Zwycięzcy Konkursu są powiadamiani o wygranej w formie rozmowy telefonicznej lub
wiadomości e-mail wysłanej przez Organizatora na adres wskazany w trakcie dokonywania
zgłoszenia do Konkursu. Zwycięzca w trakcie rozmowy potwierdza Organizatorowi wolę
oraz możliwość odbioru przyznanej nagrody, a także potwierdza dane do wysyłki nagrody:
imię, nazwisko, adres, adres e-mail. Wyświetl w wątku >>
1 sweety162 0

naprzod_kapitanie

#7265025 Napisano: 27.05.2025 14:01:26 w Konkursy firm tytoniowych
Cześć, czy ktoś z Was brał udział w L&M „To jest nasz czas” ?
Czy może ma ktoś informację, czy konkurs został rozstrzygnięty? Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7232801 Napisano: 03.01.2025 13:18:42 w Konkursy firm tytoniowych
madziulaa napisał(a):

I u mnie 500zł wyjątkowy prezent! 😃 ktoś pamięta co tam jeszcze było do wygrania?

W Konkursie przewidziane są następujące nagrody:
a. jedna nagroda główna w postaci voucheru o wartości 7 000 PLN do biura podróży
Wakacje.pl,
b. dwie nagrody drugiego stopnia w postaci telefonu Samsung Galaxy Z Flip6 256
GB w kolorze niebieskim o wartości brutto (z VAT) 4309 PLN za szt.,
c. trzy nagrody trzeciego stopnia w postaci słuchawek Bose QuietComfort Ultra
Headphones w kolorze czarnym o wartości brutto (z VAT) 2399 PLN za szt.,
d. sześćdziesiąt cztery nagrody czwartego stopnia w postaci voucherów o wartości
500 PLN do www.wyjatkowyprezent.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7229381 Napisano: 15.12.2024 20:45:30 w Konkursy firm tytoniowych
wiolka252 napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

izkak napisał(a):

marcika napisał(a):

Czy ktoś grał może w urodzinowym konkursie Winston i orientuje się czy informowali? Może być na priv emotka  Pytałam ich mailowo, ale nie odpowiedzieli.

Hej, ja brałam udział, ale o wynikach nic nie wiem. Jeśli się odezwą to dam znać emotka

Też brałem udział i na razie cicho

I ja czekam 😁

Cześć, dziś dopiero sprawdziłem skrzynkę i jest mail (właściwie 3 maile - mają jakieś problemy techniczne przy tych różnych platformach - pomylili się i pierwszy jest wysłany z Camel, drugi jakiś systemowy też z Camel a trzeci od Winston, ale mają literówki i dziwne znaczki w treści). W każdym razie mam info o wygranej drugiego stopnia - więc mega się cieszę, bo to pierwsza nagroda od dawnaaaaa emotka
Piszcie, czy ktoś coś jeszcze zdobył. Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7192144 Napisano: 17.07.2024 11:35:35 w Czy informują/ informowali?
olivkap napisał(a):

Czy informowali z konkursu monnari? Termin był chyba do wczoraj.

MONNARI - była zmiana kolejna regulaminu a co za tym idzie terminu:

Lista Laureatów Konkursu zostanie opublikowana na stronach konkursmonnari.pl, w terminie do dnia 15 sierpnia 2024r." Wyświetl w wątku >>
1 olivkap 0

naprzod_kapitanie

#7191892 Napisano: 16.07.2024 15:27:56 w Czy informują/ informowali?
dante84 napisał(a):

dante84 napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

medziks1 napisał(a):

Czy 105-ka Fortis informował?

Nie, na maila Też nie odpisują w sprawie konkursu.. 
czekam na info czy ktoś do nich zadzwonił. Ja mam tylko jeden numer i nie chce z tego z którego się zgłaszałam - wiadomo emotka

Też do nich pisałem 2 dni temu i milczą uparcie. Może zadzwonię ze służbowego i zobaczymy co powiedzą. Dam znać.

Pan ma do mnie oddzwonić w przeciągu godziny, bo akurat osoba odpowiedzialna za ten konkurs jest na spotkaniu i nie może uzyskać informacji...
zatem czekamy

Na razie brak odzewu z informacją czy już wybrali zwycięzców... Wyświetl w wątku >>

naprzod_kapitanie

#7191890 Napisano: 16.07.2024 15:26:17 w Czy informują/ informowali?
katarzynap napisał(a):

A ktoś coś wie co z konkursem monnari na dzień mamy?

Dobre pytanie, sam jestem ciekaw, czy ktoś dostał jakąś informację. Pisałem też do nich ale też milczą.
Sprawdziłem na stronie w regulaminie nadal stoi, że: 
"Lista Laureatów Konkursu zostanie opublikowana na stronach konkursmonnari.pl, w terminie do dnia 15 sierpnia 2024r." Wyświetl w wątku >>
0 0

naprzod_kapitanie

#7191862 Napisano: 16.07.2024 14:16:48 w Czy informują/ informowali?
dante84 napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

medziks1 napisał(a):

Czy 105-ka Fortis informował?

Nie, na maila Też nie odpisują w sprawie konkursu.. 
czekam na info czy ktoś do nich zadzwonił. Ja mam tylko jeden numer i nie chce z tego z którego się zgłaszałam - wiadomo emotka

Też do nich pisałem 2 dni temu i milczą uparcie. Może zadzwonię ze służbowego i zobaczymy co powiedzą. Dam znać.

Pan ma do mnie oddzwonić w przeciągu godziny, bo akurat osoba odpowiedzialna za ten konkurs jest na spotkaniu i nie może uzyskać informacji...
zatem czekamy Wyświetl w wątku >>