Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#7343600 Napisano: dzisiaj o 17:02:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
Grałam o walizkę, ale 50-tką na waciki nie pogardzę na tym bezrybiu emotka
/Nestle Mega Fun w Lidlu/ Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7342889 Napisano: 17.03.2026 17:33:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
Koszulka z Nivea Men. Nie dość, że pierwszym zgłoszeniem, to jeszcze znalezionym na kasie w drogerii paragonem emotka  Miło w końcu coś wygrać. Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7342358 Napisano: 14.03.2026 19:38:25 w WC - rozmowy o wszystkim
Kupiłam takie drobne podziękowania dla dzieciaków za wspólną zabawę na urodzinach córki. Producent sugeruje, żeby przywiązać do nich lizaki, ale pomyślałam, że może nada się coś innego, konkursowego? Przychodzą mi do głowy cukierki Wedel z Biedronki, ale na ten konkurs mam już paragon.  Może ewentualnie cukierki Lindt, ale te wyjdą pewnie bardzo drogo. Macie jakiś inny pomysł?

Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7342301 Napisano: 14.03.2026 12:15:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Karolaaajn napisał(a):

Konkursuje sobie na poważnie od 2022 roku. Od tego czasu wygrywałam mnóstwo rzeczy - sporo drobnicy, kilka dużych przelewów czy nagród, zawsze miałam w domu mnóstwo wygranej elektroniki, kosmetyków i innych gadżetów. Nagle pod koniec tamtego roku coś się zaczęło dziać - wygranych coraz mniej i od tego roku wygrałam dokładnie 4 rzeczy (w porównaniu z tamtym rokiem w marcu miałam już ponad 40). Nie rozumiem tego za bardzo, bo czytam swoje zgłoszenia i widzę, że są dobrej jakości, są takie jak zawsze - lubię pisać wiersze, w takiej trochę bajkowej stylistyce i wielokrotnie za to dostawałam duże nagrody. Zaczęłam nawet pisać trochę inaczej w ramach sprawdzenia - przeszłam na prozę, zabawne wierszyki - też pustka. Czy to może tak być, że agencje nie chcą dawać nagród już wielokrotnie nagrodzonym? Czy to faktycznie format się jakoś wyczerpał? Może coś innego stylistycznie jest teraz na topie? Pomóżcie chociaż dobrym słowem, bo właściwie rozważam kompletne wycofanie się emotka

Jestem w podobnej sytuacji. Jest połowa marca, a ja mam na koncie 400zł do Dino, piniatę i 2x15zł ze Sprite. W 2025 o tej porze miałam już ponad 20 nagród o dużo większej wartości. Fakt, nie gram z takim samym zaangażowaniem, bo od kilku miesięcy mam taki zap... w pracy, że po ogarnięciu domu i dzieci ostatnie, o czym myślę, to wysyłanie zgłoszeń, ale staram się zaglądać na forum, coś tam czasem zgłosić, nie rezygnować z tego całkowicie, choć całkowity detoks na jakiś czas pewnie nie byłby głupim pomysłem. I tak jak napisała Magdalena, trzeba konkursowanie traktować jako hobby. Tu jest za dużo losowości, żeby podchodzić do konkursów ambicjonalnie. Nawet nie wiadomo, czy agencje czytają wszystkie zgłoszenia. Może robi to AI, a może czytają, ale z jakiejś wylosowanej puli, bo zgłoszeń jest dużo. Biorę na to wszystko poprawkę, godzę się z porażkami i wierzę, że los szykuje jeszcze dla mnie jakąś dużą, piękną nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7340250 Napisano: 05.03.2026 21:11:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy powinna przyjść zwrotka z konkursu Magnum w Żabce? Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7339743 Napisano: 04.03.2026 10:53:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Chciałam wygrać plecak z yumyum na wakacje…
Nie będzie ani plecaka, ani wakacji emotka  (chyba, że uda się zmienić kierunek) Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7338240 Napisano: 26.02.2026 21:13:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurora81 napisał(a):

darq1991 napisał(a):

aurora81 napisał(a):

Czy otrzymaliście jakąś zwrotkę na maila po wysłaniu formularza z konkursu "Powiedz "tak" marce Wedel"?

Zerknij w folder spam bądź oferty

Dzięki wiadomości o otrzymaniu zwrotki zorientowałam się, że popełniłam głupi błąd w adresie mailowym. Wysłałam to samo zgłoszenie jeszcze raz, ale teraz myślę, że to i tak nic nie da, bo nawet w przypadku wygranej (co w moim przypadku mało prawdopodobne) agencja nie uzna mojego tłumaczenia z uwagi na powtarzający się numer paragonu. 😣

Jeżeli popełniłaś błąd w adresie przed @, to mogłaś to naprawić po prostu tworząc nową skrzynkę, mając nadzieję, że login jest wolny. Wtedy mail z informacją o wygranej dotarłby do Ciebie. "Been there, done that", ale oczywiście nic nie wygrałam emotka

edit: w sumie wciąż możesz tak zrobić, bo możliwe, że po prostu odrzucą to drugie zgłoszenie i w razie czego informacja o nagrodzie przyjdzie na ten pierwszy, pomylony adres Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7337886 Napisano: 25.02.2026 19:32:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
joan napisał(a):

anaesth napisał(a):

W styczniu wpadła jedna nagroda. W lutym też jedna. Bez komentarza emotka

U mnie w lutym też tylko jedna emotka Ale przecież luty jeszcze trwa! emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

anaesth

#7337881 Napisano: 25.02.2026 19:24:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
W styczniu wpadła jedna nagroda. W lutym też jedna. Bez komentarza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7337505 Napisano: 24.02.2026 16:40:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
synk napisał(a):

Fajnie się takie posty ogląda...to ktoś z forum? Pogratulować...
https://www.faceb...Fo4gn1fTY6K9qA4cnFLl

InPost też dziś wrzucił filmik - z przekazania mieszkania w Gdańsku. Ech, marzenie… Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7336813 Napisano: 20.02.2026 08:36:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
Piniata, SMS i mail dzisiaj przed 8:00 emotka
(to jakaś rezerwa, czy ostatni etap?) Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7332927 Napisano: 30.01.2026 18:55:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pierwsza nagroda w tym roku emotka
400zł do Dino, 1/1 Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7329450 Napisano: 16.01.2026 21:05:35 w Avanti
pioge7 napisał(a):

Materdeo napisał(a):

luko922 napisał(a):

bocin napisał(a):

luko922 napisał(a):

bocin napisał(a):

Skąd wiecie za który dzień informują?

Ja prowadzę plik konkursowy i zapisuję jakie zgłoszenia wysyłam z numerem paragonu, datą, danymi jakie wpisuję w formularzu itp.

No ale Avanti jedyne co pisze to, że gratulacje, wygrałeś. Nie piszą ani za który dzień ani na jaki numer paragonu.

No ale mam zapisane z jakiego maila wysłałem zgłoszenie w danym dniu, więc jak dostaję maila to wiem z którego dnia.

a ja zrobiłem sobie apkę do konkursów i mam wszystko na miejscu emotka  z dnia na dzień ja dopracowuje ale już działa emotka  

Bombowa emotka  nie myślisz nad jej udostępnieniem w sklepei Google Play?

Byleby nie miał dostępu do odpowiedzi konkursowych wpisywanych przez użytkowników emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7329437 Napisano: 16.01.2026 20:48:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pikawka napisał(a):

Połowa stycznia a ja jeszcze nie rozpoczęłam roku konkursowego emotka  zero wygranych…

Ja też  emotka Mało ostatnio gram, ale miałam nadzieję, że coś wpadnie za grudniowe zgłoszenia  emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

anaesth

#7327591 Napisano: 12.01.2026 10:53:03 w Czy informują/ informowali?
jo-anna napisał(a):

Czy Olej Polski i Wypasione informowali już?

Z Oleju Polskiego losowanie nagrody głównej jest udostępnione na YouTube, na profilu Smolara emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7326073 Napisano: 06.01.2026 12:16:03 w Gratulacje! Dla wygranych!
Przyłączam się do gratulacji dla lauretów głównych w Pepsi w Lidlu. Piękny początek roku! emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7326072 Napisano: 06.01.2026 12:11:36 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Chętnie pozbędę się:
- Polaroid Now Gen. 3 żółty + wkłady (8 sztuk) za 320zł - posiadam 2 takie zestawy
- głośnik JBL Flip 6 czarny z naklejonym białym logo Soplica, które powinno bez problemu zejść, za 250zł
- wyciskarka do cytrusów Ariete vintage niebieska za 130zł

Koszt wysyłki do paczkomatu InPost w cenie Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7325762 Napisano: 04.01.2026 16:52:16 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Chętnie pozbędę się:
- Polaroid Now Gen. 3 żółty + wkłady (8 sztuk) za 320zł - posiadam 2 takie zestawy
- głośnik JBL Flip 6 czarny z naklejonym białym logo Soplica, które powinno bez problemu zejść, za 250zł
- drapak dla kota z loterii Felix za 100zł
- wyciskarka do cytrusów Ariete vintage niebieska za 130zł
- e-voucher Eventim ważny do 10/2026 o wartości 100zł za 60zł - mam 3 (nie można ich łączyć)

Koszt wysyłki do paczkomatu InPost w cenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7325220 Napisano: 01.01.2026 11:54:38 w Nasze wygrane w minionym roku
To był raczej mój ostatni konkursowy rok. Już w 2024 czułam, że się wypaliłam, ale wtedy wpadła mi świetna nagroda główna (wycieczka - zrealizowana w tym roku) i zmotywowałam się do dalszego grania. Jakoś się to toczyło mniej więcej do września, a później zaczęłam coraz bardziej odpuszczać. Brakowało i dalej brakuje mi czasu i energii do pisania zgłoszeń. Zbyt dużo czasu na to poświęcałam, a wyniki zwykle i tak nie przynosiły wygranych. Najpierw ograniczyłam wchodzenie na forum, później coraz rzadziej przeglądałam bazę. Postanowiłam wysyłać tylko loterie i to w ilościach minimalnych (w końcu największa różnica w liczbie zgłoszeń to ta między 0 a 1 emotka ), a konkursy będę słać tylko od wielkiego dzwonu. Na razie musi tak zostać. 
W 2025 roku wzięłam udział w ponad 300 konkursach/loteriach, głównie promocyjnych. Wartość nagród to 34,8 tys. Spełniło mi się kilka konkursowych marzeń, takich jak: zestaw garnków i patelni Tefal Ingenio, iPhone 16 Pro dla męża, który wygrał sobie sam!, Apple Watch 10, który wygrałam sobie akurat na urodziny, iPhone 16 Pro dla mnie, 2 jedwabne apaszki Spadiora, plecak Kanken. Wpadł też roczny zapas pieluch Dada (trochę za późno, bo córka już powoli przestaje potrzebować, ale dzielę się bonami z kolegą z pracy, więc bardzo cieszy mnie ta nagroda) oraz główna od Avanti – voucher na rower Embassy, który na razie nie wiem jak spożytkować, bo mój wygrany w 2019 rower ma się dobrze. Pod względem regulaminowej wartości nagród, iPhony były najcenniejsze. Ogólnie jak na rok, w którym sporo odpuszczałam albo zgłoszenia pisałam bez większego zaangażowania, to nie mam na co narzekać, ale biorąc pod uwagę konkursowy "staż", to chciałoby się w końcu wygrać coś naprawdę dużego. Przez te kilka lat regularnego grania wygrałam wiele wspaniałych nagród i bez konkursów życie byłoby nudne, ale sytuacja się zmieniła, konkurencja jest duża i wiem, że dawne emocje i wizyty kuriera pytającego "co tam pani znów wygrała?" już nigdy nie wrócą. Czas na nową pasję - w wolnym czasie uczę się gry na pianinie oraz poszerzam wiedzę potrzebną mi do pracy, zamiast męczyć się nad wierszykiem wychwalającym jedzenie Lay's w Wigilię emotka Na razie będę obserwować Wasze sukcesy, ale wierzę, że jeszcze kiedyś będzie okazja do wpisania się w MDW. Życzę wszystkim, aby konkursy przynosiły radość i satysfakcję, bo bez tego ciężko jest w nich wytrwać. I zdrówka emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7325218 Napisano: 01.01.2026 11:33:55 w winiary
23:58 
Rybnik 32563
Bochnia 32149

Niewiele brakło emotka Wyświetl w wątku >>