Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#7352848 Napisano: dzisiaj o 15:39:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Olbrzymia bluza z Coccolino, DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7351859 Napisano: 29.04.2026 18:23:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Triss- napisał(a):

(zwykła fota makaronu w pomidorowym sosie z mało estetycznym tekstem dodanym w... Paincie). 

Może potraktowali ten tekst z Painta jako niebanalny humor emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7351479 Napisano: 28.04.2026 17:35:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kup kosmetyk, wygraj kosmetyki emotka
(Cameleo, mail o 17) Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7349559 Napisano: 20.04.2026 21:59:06 w Wkurza mnie...
Wkurzam się sama na siebie, bo zamiast sprzedać voucher na rower Embassy za ułamek ceny i mieć święty spokój, to jednak skusiłam się na tę paskudę. Dopłaciłam za bagażnik i fotelik dla dziecka. Długo zastanawiałam się nad kolorem, bo serce podpowiadało taki z kategorii "odważne", a rozum - "nie chcę się wyróżniać". I niestety wybrałam sercem. Czekałam na niego ponad miesiąc. Na żywo jest paskudny, ogromny, ciężki, kompletnie nie w moim guście. Na stronie wyglądał o niebo lepiej. A na domiar złego, przyszedł sam rower - bez bagażnika i fotelika, każą czekać. Żeby dopełnić tę farsę czekam jeszcze tylko na odmowę córki względem jeżdżenia w tym foteliku emotka  A tyle było radości, jak zobaczyłam maila od Avanti z "I stopniem" w tytule emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7349432 Napisano: 20.04.2026 16:05:01 w Informują
Informują z Konkurs "Wygrywaj z Żywcem Białym" Biedronka, 18+

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
16:00 Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7349431 Napisano: 20.04.2026 16:04:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
Gamepass z Fanty 1/1
Zestaw ręczników z Żywca Białego 1/1 Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7348349 Napisano: 15.04.2026 11:54:49 w co chcielibyście wygrać?
Oleczka58 napisał(a):

Ja bardzo chciałabym Iphone... gram wszędzie, gdzie jest w puli nagród, ale strasznie cieżko go trafić emotka

Grałam o iPhone dobrych kilka lat. Niby miałam swój, ale wygranie nowego modelu było dla mnie sprawą honorową emotka  Zawzięłam się, że w końcu wygram i… wpadły dwa 16 Pro zeszłym roku emotka  Nie trać nadziei i trzymam kciuki, żeby udało Ci się wygrać szybciej, niż mi emotka  

A w temacie: wobec tego, że mało gram, nie mam konkursowych marzeń. Przyjmę to, co los dla mnie przewiduje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7347830 Napisano: 13.04.2026 15:25:00 w Informują
Informują z Konkurs "Coccolino - Pranie Robi MI SIĘ"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
15:13 Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7347829 Napisano: 13.04.2026 15:23:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pierwsza nagroda w kwietniu emotka
Bluza Coccolino z konkursu Wonder Wash. Informują mailowo.

edit: o wartości 492zł - nieźle kogoś poniosło Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7347635 Napisano: 12.04.2026 15:51:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agaga napisał(a):

Ktoś korzystał z kodu do Lidla (nagroda 3 st) z konkursu "Mega fun z płatkami nestle"? U mnie w Lidlu kod nie wchodzi, albo nie umieją go wpisać...

Próbowałam wczoraj na samoobsłudze, też nie wszedł. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7346462 Napisano: 05.04.2026 21:35:17 w SZUKAM....
katrin1 napisał(a):

Szukam jakiegoś mega fajnego miejsca na wakacje, taki full wypas, wyjazd życia, zeby można bylo poplazowac i pozwiedzać i sie zachwycić,co polecacie?

Marna ze mnie podróżniczka, ale spośród wszystkich moich wycieczek najlepiej wspominam Barcelonę  emotka  Architektonicznie zdecydowanie zachwycająca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7345959 Napisano: 01.04.2026 22:22:56 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
pikawka napisał(a):

mampytanie napisał(a):

A jak to jest z Avanti? Kiedyś bez problemu coś wpadało, teraz praktycznie nic... Czy dalej lubią to, co jeszcze 5-7 lat temu? emotka

Chyba nie, też kilka lat temu wygrywalam
u nich a teraz ciezkoooo

Też mam takie zdanie. U wielu osób skuteczność bardzo spadła po wprowadzeniu Joy, między innymi u mnie. Od tego czasu wygrałam u nich tyyyyle nagród, że pewnie mogę je policzyć na palcach jednej ręki. A jak już wpadł I stopień, to za konkurs graficzny, nie tekstowy emotka  Teraz to już całkiem ich odpuszczam, bo ani Lay's, ani Pepsi, ani strata czasu na pisanie na marne nie są mi potrzebne emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7345949 Napisano: 01.04.2026 21:47:06 w SZUKAM....
InkaR napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Czy z cameleo Expert przychodzi/ pokazuje się jakieś potwierdzenie?

Nikt nie wie??

też nie dostałam odpowiedzi, ale skoro wiele oósb pyta to znaczy, że pewnie nie - w kazdym razie ja po wysłaniu nie otrzymałam żadnej informacji na stronie ani na maila

O to samo chciałam zapytać, bo też nie otrzymałam potwierdzenia, ale bardziej martwi mnie to, że według regulaminu konkurs trwa do dziś do północy (choć pewnie trzeba wziąć poprawkę na zmianę czasu), formularz niby jest jeszcze aktywny, ale na stronie widnieje już komunikat "konkurs zakończony". emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7344018 Napisano: 23.03.2026 15:34:08 w Informują
Informują z Konkurs ''Rodzinna przygoda z BIC!'' E. Leclerc

Rodzaj powiadomienia: Sms
Dodatkowe informacje:
15:30 Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7344015 Napisano: 23.03.2026 15:31:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nagroda II stopnia z BIC w Leclercu - gra, tablica i markery emotka
SMS przed chwilą Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7343944 Napisano: 23.03.2026 11:03:30 w moje dzisiejsze wygrane :)

anaesth

#7343723 Napisano: 21.03.2026 10:54:46 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Płyn do płukania prania?
Tusz do rzęs? Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7343721 Napisano: 21.03.2026 10:34:39 w Wygrałam/em 👆, przegrałam/em 👇 w...
Jaki konkursLoteria "KIMOCO" Rossmann
Organizator: Smolar Agencja Promocyjno-Reklamowa Sp. z o. o.
Ile nagród: 102
Kiedy info: 20.03.2026

Wygrana - dajesz 👆
Przegrana - dajesz 👇 Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7343659 Napisano: 20.03.2026 21:06:47 w Smolar
ktosiek1 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

joan napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Kwota startowa do konkursu wcale nie była mała...
A jednak się nie udało... Smuteczek emotka

Się nam nie udało, bo grupa kobiet, które takie kwoty na kosmetyki w Rossmannie wydają codziennie... powiedzmy, że jest ogromna. I dlatego tak ciężko było wygrać w tych apkowych konkach Rosska. I dlatego też trzeba było to całe Kimoco olać, zamiast kasę tracić. A my to potraktowałyśmy, jak każdą inną akcję promo.
PS: Dostał ktoś z Was chociaż tę zawieszkę/wisiorek, co przysługiwała przy zakupie? Mnie powiedziano, że ta biżu się skończyła. Nie, żeby mi jakoś zależało, ale to też pokazuje, ilu dokonano zakupów chociażby w tym jednym Rossku.

Nic nie dostałam... emotka
Ale następnym razem już będziemy mądrzejsze emotka

Ja dostałam i to bez upominania się. Za pierwszym zakupem ekspedientka sama zauważyła, że powinnam dostać zawieszkę, ale jej komunikat nie wyskakiwał na kasie. Poszła więc sama z siebie sprawdzić regulamin i okazało się, że miałam zakupy za wymagana kwotę, ale nie wszystkie z serii glass, a tylko ta uprawniała do zawieszki. Zaproponowała dobranie czegoś lub wymianę na dobry produkt, ale mi się nie chciało nawet - bo bardziej mi zależało na tym losie loteryjnym. Na drugi dzień zrobiłam zakupy tylko z tej linii glass i zawieszkę dostałam bez problemu i też bez upominania się. Zakupy w centrum Warszawy. Ale myślałam, że więcej osób z forum wygra emotka

Po tym, jak załapałam się na ostatnią zawieszkę w tym konkretnie sklepie, to już wiedziałam, że na tym kończy się moje szczęście w tej akcji emotka  Ale muszę powiedzieć, że przypadła mi do gustu, choć zawsze wolałam srebro. Z bonu na wakacje co prawda bardziej bym się cieszyła, no ale... człek tyle w tym bagnie siedzi, a dalej się łudzi, że wygra cokolwiek w loterii Smolara emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7343600 Napisano: 20.03.2026 17:02:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
Grałam o walizkę, ale 50-tką na waciki nie pogardzę na tym bezrybiu emotka
/Nestle Mega Fun w Lidlu/ Wyświetl w wątku >>