Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#7332927 Napisano: 30.01.2026 18:55:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pierwsza nagroda w tym roku emotka
400zł do Dino, 1/1 Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7329450 Napisano: 16.01.2026 21:05:35 w Avanti
pioge7 napisał(a):

Materdeo napisał(a):

luko922 napisał(a):

bocin napisał(a):

luko922 napisał(a):

bocin napisał(a):

Skąd wiecie za który dzień informują?

Ja prowadzę plik konkursowy i zapisuję jakie zgłoszenia wysyłam z numerem paragonu, datą, danymi jakie wpisuję w formularzu itp.

No ale Avanti jedyne co pisze to, że gratulacje, wygrałeś. Nie piszą ani za który dzień ani na jaki numer paragonu.

No ale mam zapisane z jakiego maila wysłałem zgłoszenie w danym dniu, więc jak dostaję maila to wiem z którego dnia.

a ja zrobiłem sobie apkę do konkursów i mam wszystko na miejscu emotka  z dnia na dzień ja dopracowuje ale już działa emotka  

Bombowa emotka  nie myślisz nad jej udostępnieniem w sklepei Google Play?

Byleby nie miał dostępu do odpowiedzi konkursowych wpisywanych przez użytkowników emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7329437 Napisano: 16.01.2026 20:48:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pikawka napisał(a):

Połowa stycznia a ja jeszcze nie rozpoczęłam roku konkursowego emotka  zero wygranych…

Ja też  emotka Mało ostatnio gram, ale miałam nadzieję, że coś wpadnie za grudniowe zgłoszenia  emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

anaesth

#7327591 Napisano: 12.01.2026 10:53:03 w Czy informują/ informowali?
jo-anna napisał(a):

Czy Olej Polski i Wypasione informowali już?

Z Oleju Polskiego losowanie nagrody głównej jest udostępnione na YouTube, na profilu Smolara emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7327308 Napisano: 10.01.2026 13:23:37 w Zdjęcia naszych wygranych
Likaonka napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

A ktoś mi zdradzi do czego ten sznur pereł służy 😇 to gadżet czy ma jakieś konkretne zastosowanie?

Moja pierwsza myśl to, że to taka smycz/zawieszka do telefonu 🤔 Plastik wkłada się pod etui, a koraliki wiszą na dole telefonu.

Dokładnie tak to jest podpisane na opakowaniu - smycz do telefonu emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7326073 Napisano: 06.01.2026 12:16:03 w Gratulacje! Dla wygranych!
Przyłączam się do gratulacji dla lauretów głównych w Pepsi w Lidlu. Piękny początek roku! emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7326072 Napisano: 06.01.2026 12:11:36 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Chętnie pozbędę się:
- Polaroid Now Gen. 3 żółty + wkłady (8 sztuk) za 320zł - posiadam 2 takie zestawy
- głośnik JBL Flip 6 czarny z naklejonym białym logo Soplica, które powinno bez problemu zejść, za 250zł
- wyciskarka do cytrusów Ariete vintage niebieska za 130zł

Koszt wysyłki do paczkomatu InPost w cenie Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7325762 Napisano: 04.01.2026 16:52:16 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Chętnie pozbędę się:
- Polaroid Now Gen. 3 żółty + wkłady (8 sztuk) za 320zł - posiadam 2 takie zestawy
- głośnik JBL Flip 6 czarny z naklejonym białym logo Soplica, które powinno bez problemu zejść, za 250zł
- drapak dla kota z loterii Felix za 100zł
- wyciskarka do cytrusów Ariete vintage niebieska za 130zł
- e-voucher Eventim ważny do 10/2026 o wartości 100zł za 60zł - mam 3 (nie można ich łączyć)

Koszt wysyłki do paczkomatu InPost w cenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7325220 Napisano: 01.01.2026 11:54:38 w Nasze wygrane w minionym roku
To był raczej mój ostatni konkursowy rok. Już w 2024 czułam, że się wypaliłam, ale wtedy wpadła mi świetna nagroda główna (wycieczka - zrealizowana w tym roku) i zmotywowałam się do dalszego grania. Jakoś się to toczyło mniej więcej do września, a później zaczęłam coraz bardziej odpuszczać. Brakowało i dalej brakuje mi czasu i energii do pisania zgłoszeń. Zbyt dużo czasu na to poświęcałam, a wyniki zwykle i tak nie przynosiły wygranych. Najpierw ograniczyłam wchodzenie na forum, później coraz rzadziej przeglądałam bazę. Postanowiłam wysyłać tylko loterie i to w ilościach minimalnych (w końcu największa różnica w liczbie zgłoszeń to ta między 0 a 1 emotka ), a konkursy będę słać tylko od wielkiego dzwonu. Na razie musi tak zostać. 
W 2025 roku wzięłam udział w ponad 300 konkursach/loteriach, głównie promocyjnych. Wartość nagród to 34,8 tys. Spełniło mi się kilka konkursowych marzeń, takich jak: zestaw garnków i patelni Tefal Ingenio, iPhone 16 Pro dla męża, który wygrał sobie sam!, Apple Watch 10, który wygrałam sobie akurat na urodziny, iPhone 16 Pro dla mnie, 2 jedwabne apaszki Spadiora, plecak Kanken. Wpadł też roczny zapas pieluch Dada (trochę za późno, bo córka już powoli przestaje potrzebować, ale dzielę się bonami z kolegą z pracy, więc bardzo cieszy mnie ta nagroda) oraz główna od Avanti – voucher na rower Embassy, który na razie nie wiem jak spożytkować, bo mój wygrany w 2019 rower ma się dobrze. Pod względem regulaminowej wartości nagród, iPhony były najcenniejsze. Ogólnie jak na rok, w którym sporo odpuszczałam albo zgłoszenia pisałam bez większego zaangażowania, to nie mam na co narzekać, ale biorąc pod uwagę konkursowy "staż", to chciałoby się w końcu wygrać coś naprawdę dużego. Przez te kilka lat regularnego grania wygrałam wiele wspaniałych nagród i bez konkursów życie byłoby nudne, ale sytuacja się zmieniła, konkurencja jest duża i wiem, że dawne emocje i wizyty kuriera pytającego "co tam pani znów wygrała?" już nigdy nie wrócą. Czas na nową pasję - w wolnym czasie uczę się gry na pianinie oraz poszerzam wiedzę potrzebną mi do pracy, zamiast męczyć się nad wierszykiem wychwalającym jedzenie Lay's w Wigilię emotka Na razie będę obserwować Wasze sukcesy, ale wierzę, że jeszcze kiedyś będzie okazja do wpisania się w MDW. Życzę wszystkim, aby konkursy przynosiły radość i satysfakcję, bo bez tego ciężko jest w nich wytrwać. I zdrówka emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7325218 Napisano: 01.01.2026 11:33:55 w winiary
23:58 
Rybnik 32563
Bochnia 32149

Niewiele brakło emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7325150 Napisano: 31.12.2025 20:45:28 w winiary
Już nie mam co dorzucić do puli, ale mocno trzymam kciuki za utrzymanie prowadzenia  emotka
I mam takie przemyślenie, że widząc tak zaciętą walkę, na miejscu sponsora nagrodziłabym obydwie szkoły. Taka duża firma mogłaby sobie pozwolić na taki gest emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7324848 Napisano: 30.12.2025 22:28:46 w Pelargos
malmika napisał(a):

anaesth napisał(a):

malmika napisał(a):

Czy ktoś wie co zawierają te Boxy z Oral-B z dzisiaj rozwiązanego konkursu z Rossmanna? Bo w regulaminie nie widzę:)

Niby jest jakieś zdjęcie poglądowe na stronie konkursu, więc można mieć nadzieję, że w środku będzie szczoteczka iO, pasta, końcówka do szczoteczki i... bransoletka? Trochę pikseloza, ale ja tak to widzę  emotka  Trzeba jednak brać poprawkę na to, że ta agencja zawsze zawyża wartość nagród i zestaw może nie być warty 600zł, jak w regulaminie.

Dzięki ❤️ 
Tak, wiem o zawyżaniu, nie wpadłam na to żeby zerknąć na zdjęcie, a obawiałam się żeby to nie był box pełen past czy coś emotka

O rety, odpukaj ten zestaw past emotka  Na szczęście oni szybko wysyłają nagrody, więc niedługo wszystkiego się dowiemy  emotka Wyświetl w wątku >>
1 malmika 0

anaesth

#7324839 Napisano: 30.12.2025 22:18:26 w Pelargos
malmika napisał(a):

Czy ktoś wie co zawierają te Boxy z Oral-B z dzisiaj rozwiązanego konkursu z Rossmanna? Bo w regulaminie nie widzę:)

Niby jest jakieś zdjęcie poglądowe na stronie konkursu, więc można mieć nadzieję, że w środku będzie szczoteczka iO, pasta, końcówka do szczoteczki i... bransoletka? Trochę pikseloza, ale ja tak to widzę  emotka  Trzeba jednak brać poprawkę na to, że ta agencja zawsze zawyża wartość nagród i zestaw może nie być warty 600zł, jak w regulaminie. Wyświetl w wątku >>
1 malmika 0

anaesth

#7324723 Napisano: 30.12.2025 16:13:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
"Mistrzowskie wejście w Nowy Rok" to by było, gdybym wygrała voucher wakacyjny, ale Box Oral-B też wydaje się być spoko nagrodą, biorąc pod uwagę całokształt ostatnich 3 beznadziejnych konkursowo miesięcy emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7324465 Napisano: 29.12.2025 22:27:17 w Ulubiona nagroda – podzielcie się swoimi wygranymi w konkursach!
Zdecydowanie wycieczki!
Szkocja - Edynburg, tak jak koleżanka wyżej emotka
Disneyland - uśmiech bombelków bezcenny emotka
Voucher 5000zł na citybreak - za dopłatą polecieliśmy z mężem do Portugalii Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7314389 Napisano: 17.11.2025 16:21:10 w Czy informują/ informowali?
Magia napisał(a):

Napiszcie proszę, jak to jest z kinder talenty... to już rozdane wszystko?
A w temacie kinder... kinder bueno też już było?
Nie śledzę forum, bo ostatnio mam kocioł w pracy i po pracy.

Bony do Allegro z ostatniego etapu już rozdali. Nie wiem jak z częścią konkursową (kasa na spełnienie marzenia), chyba nikt się nie chwalił.
Z Kinder bueno została jeszcze rezerwa - losowanie w lutym. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7313995 Napisano: 15.11.2025 21:02:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

kasiax1123 napisał(a):

Hej. Czy można płacić za zakupy konkursowe wygranymi bonami?

pewnie

Smolar też akceptuje takie paragony? Kiedyś była na ten temat dyskusja i w końcu nie wiem na czym stanęło. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7313770 Napisano: 14.11.2025 19:57:20 w Dziś cieszę się z.....
elemelex napisał(a):

Cieszę się, że znów sobie poukładałam priorytety i dałam konkursom ich właściwe miejsce, to znaczy gdzieś na dole listy. 
Owszem będę brac udział, ale z doskoku, dla zabawy. Nie są warte żeby tak to wszystko przeżywać. Nie będę wyczekiwać wyników, tylko jak mam je poznać to poznam, mail przyjdzie jak ma przyjść i mogę go nawet przeczytać za 2 dni emotka

Szkoda, że mogę Twojej wypowiedzi dać tylko jedną łapkę w górę! Po ponad 8 latach grania z większym lub mniejszym zaangażowaniem, jestem tak wypalona, że nie pozostaje mi nic innego, jak również dać konkursom miejsce na końcu listy "to do". Cieszę się, że w końcu się od nich uwalniam. Choć kiedyś dawały masę radości i spełniały marzenia (choć nie te największe, typu duża gotówka, wypasiony bon wakacyjny, samochód czy mieszkanie), więc nie mogę powiedzieć, że to był zmarnowany czas (przynajmniej kiedyś, bo teraz, od kilku miesięcy czuję, że jednak marnuję czas i energię), to jednak wiem, że zerwanie z graniem to coś, czego bardzo potrzebuję. Wiadomo, że ciężko jest pójść na zakupy i nie wziąć sobie ręczników Foxy czy mleka Wypasionego na osobny paragon, ale to przynajmniej produkty loteryjne, a nie konkursowe - tych już unikam jak ognia. W momentach zwątpienia w szczęście i powodzenie zawsze pojawiała się jakaś duża nagroda i wracałam, ale... już dość. Nawet, jeśli teraz spadnie mi z nieba główna z Olewnika czy złota pralina, to nie wejdę kolejny raz w to konkursowe bagno po pachy. emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7313729 Napisano: 14.11.2025 17:03:57 w NA CO CZEKAMY?
do 10.11  Konkurs "Naturalnie po mojemu"Bakoma (mail+lista)
10.11. (+ 3 dni na poinformowanie) 70-te urodziny Prince Polo
do 12.11 (06.11 + 3 dni robocze) - główne I i II stopnia w LaLiga 
https://konkurs-milka.pl/
do 12.11 (05.11 + 7 dni) Konkurs Magnum w Żabce
do 14.11 
(10577) Konkurs "WHISKAS®" Kaufland
16.11 Loteria Olewnik - losowanie głównej /inf. tel.
/
do 17.11 (12.11 + 3 dr) Loteria Lindt - rezerwa
do 17.11 (12.11  + 3 dr) Loteria Monster Orlen - rezerwa
do 17.11 (13.11 + 2 dr) Loteria Bielenda w Hebe - główne /filmik z losowania na YT Smolara/
do 17.11 (12.11 + 3 dr) Loteria "Apetyt na zdrowie" - główna
do 17.11 (12.11 + 3 dr) Loteria Toffifee - główna

do 18.11 (13.11 + 3 dr) Loteria Dare - głowna /inf. tel./
do 26.11 (12.11 + 10 dr) Konkurs 7days w DC

do 20.11 (18.11 + 2 dr) Loteria Ferrero - główna + rezerwa
do 24.11 (20.11 + 2 dr) Loteria Maczfit - główna
do 26.11 - Jesienne wieczory (Intermarche) 
do 27.11 (19+7dni) (10577) Konkurs "Mixuj z Kozlem" Żabka, 18+
do 09.12 (02.12 + 5 dr) Loteria Allegro Smart - główne /
inf. tel./
do 16.12 Konkurs Barbie w Pepco

do 13.02 (10.02 + 3 dr) Loteria Kinder Bueno - losowanie rezerwy nagród II i III stopnia

Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7313728 Napisano: 14.11.2025 16:58:53 w Czy informują/ informowali?
KuntaKinte napisał(a):

Sakiewki Balcerzaka z miesięcznymi poinformowane?

Był wpis potwierdzający, że dzwonili. Wyświetl w wątku >>